Σάββατο 14 Ιουλίου 2012

Άρχισαν τα …καρναβάλια στα Σκόπια. «Στρατιώτες του Αλεξάνδρου θα φρουρούν το άγαλμα»!!!

Ιούλιος 13, 2012.


Η «τουριστική φρουρά» η οποία δημιουργήθηκε στην πρωτεύουσα του σλαβικού κράτους, Σκόπια, είναι ένα σλαβικό ‘εφεύρημα’ για την προώθηση της περιοχής του κέντρου της πόλης και την ‘τουριστικοποίησή’ της.


Το μέτρο προβλέπει φύλακες του αγάλματος της πλατείας ντυμένοι ως αρχαίοι Μακεδόνες θα περιφέρονται και θα περιφρουρούν την περιοχή των πρόσφατων μνημείων.

Τουρκία: Προειδοποίηση από την ΕΕ για τον Αμπντουλάχ Οτσαλάν

Ιούλιος 13, 2012.

Αντικείμενο διαμάχης της Ευρωπαϊκής Ένωσης με την Τουρκία έγινε με παρέμβαση δικηγόρων και συγγενών του Κούρδου ηγέτη Αμπντουλάχ Οτσαλάν, για τις συνθήκες κράτησή του, στις τουρκικές φυλακές.


Ο Επίτροπος Στέφαν Φούλε, αρμόδιος για την Διεύρυνση στην Ευρωπαϊκή Ένωση σε απάντησή του στα αιτήματα των δικηγόρων του Οτσαλάν για τη κράτηση του στις τουρκικές φυλακές, τόνισε ότι αυτή σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Σύμβαση για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα θα μπορούσε να θεωρηθεί παράβαση.

Βίντεο-σοκ από Αφγανιστάν! Εκτέλεσαν τους επιβάτες λεωφορείου,γιατί "δεν ήταν καλοί μουσουλμάνοι"!!!

Οι αγριότητες των Ταλιμπάν στο Αφγανιστάν είναι απίστευτες. Και κανείς δεν μπορεί να φανταστεί τι πρόκειται να συμβεί όταν οι νατοϊκές δυνάμεις αποχωρήσουν. Όχι ότι καταφέρνουν και πολλά στην επαρχία του Αφγανιστάν, όπου απάνθρωποι Ταλιμπάν ,εκτελούν επιβάτες ενός λεωφορείου γιατί "δεν είναι αρκετά καλοί μουσουλμάνοι"! Τους πυροβολούν εξ επαφής δοξάζοντας πάντα των Αλάχ!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Καμίνια Αχαϊας: Απίστευτο! Άνοιξε πύρ κατα παιδιών που έπαιζαν στην πλατεία, ασύλληπτος ο δράστης

Απίστευτο περιστατικό στα Καμίνια Αχαίας. Κάτοικος της περιοχής, ενοχλημένος απο παιδιά που έπαιζαν στην πλατεία της περιοχής άνοιξε πυρ εναντίον τους! Ο δράστης παραμένει ασύλληπτος και οι αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του. Όπως λένε οι πρώτες πληροφορίες ο δράστης πυροβόλησε κατά τριών παιδιών που έπαιζαν σε κοντινή απόσταση απ' το σπίτι του.
Θύματα είναι ο γιος του γιατρού Βαγγέλη Κωνσταντινόπουλου, καθώς και ο φίλος του Απόλλωνας Ρίζος, που τραυματίστηκε από τα σκάγια στο χέρι (στον αγκώνα) ελαφρά, όπως λένε οι πληροφορίες.

ΥΠΕΣ: «Δεν αντέχουμε περισσότερους μετανάστες»

Να μην καταστεί η Ελλάδα «αποθήκη ανθρώπινων ψυχών» ζητά με ανακοίνωσή του το Υπουργείο Εσωτερικών απαντώντας στην ανακοίνωση της Επιτροπής Δικαιωμάτων ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, η οποία έκανε λόγο για «εμμονή της νέας κυβερνητικής πλειοψηφίας» σχετικά με τους όρους κτήσης της ελληνικής ιθαγένειας.
Στην ανακοίνωση τονίζεται ότι η ελληνική οικονομία «δεν αντέχει πλέον να χρηματοδοτεί από μόνη της, δηλαδή χωρίς ευρωπαϊκή υποστήριξη, αυτονόητα κόστη για την παιδεία, την υγεία, τη μέριμνα μεταναστών που εισήλθαν παράνομα στη χώρα μας».
Υπογραμμίζει δε την αναγκαιότητα διαλόγου γύρω από το θέμα της ιθαγένειας με όλες τις πολιτικές δυνάμεις και τους κυβερνητικούς εταίρους.

Την ίδια συνταγή προτείνει η τρόικα στη Μεγαλόνησο

Τον δρόμο της Ελλάδας φαίνεται πως πιέζουν οι τροϊκανοί να ακολουθήσει η Κύπρος, η οποία θα χρειαστεί να υπογράψει Μνημόνιο με τους εταίρους.

Ήδη η τρόικα καθυστερεί την επίσκεψή της στο νησί (τακτική που ακολουθεί και στην χώρα μας), ζητώντας υπογραφές από όλους τους υποψηφίους Προέδρους της Δημοκρατίας, με τις εκλογές να δρομολογούνται για τον Φεβρουάριο του 2013.
Ο σημερινός κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Στ. Στεφάνου έσπευσε να διευκρινίσει ότι η καθυστέρηση οφείλεται στο γεγονός ότι τα κλιμάκια της τρόικας δεν έχουν ολοκληρώσει τη μελέτη των στοιχείων που έχουν συγκεντρώσει από τις τράπεζες και την κυπριακή οικονομία.

Πάνω από 100 εταιρείες παρακολουθούσαν τους υπαλλήλους τους

Πάνω από 100 εταιρείες παρακολουθούσαν τους υπαλλήλους τους
Είναι μία από τις μεγαλύτερες υποθέσεις που έχει εξιχνιάσει η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και σίγουρα αποτελεί ένα τεράστιο σκάνδαλο.
Τουλάχιστον 100 εταιρείες στην Αττική, μεταξύ τους και μεγάλες επιχειρήσεις, αλλά και διάφοροι ιδιώτες είχαν αγοράσει από ιδιωτικό ντεντέκτιβ των Βορείων Προαστίων παράνομα λογισμικά παρακολούθησης που πωλούσε μέσω ιστοσελίδας του, που ο ίδιος είχε δημιουργήσει και διαχειριζόταν. Το λογισμικό αυτό μπορεί να ήταν σύγχρονο, αλλά ήταν αρκετά απλό στον τρόπο λειτουργίας του.

Σοκ από την απόφαση τoυ Ναυτοδικείου Ελεύθερος ο 21χρονος που εγκατάλειψε τα δίδυμα στο τροχαίο

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε το βράδυ της Παρασκευής και μετά την ολοκλήρωση της απολογίας του ενώπιον της ανακρίτριας στο Ναυτοδικείου Πειραιά ο  21χρονος μόνιμος υπαξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού και οδηγός της μοτοσικλέτας ο οποίος παρέσυρε και εγκατέλειψε τη μητέρα με τα δύο ανήλικα παιδιά της.

Στον 21χρονο μόνιμο υπαξιωματικό επιβλήθηκαν, με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα του Ναυτοδικείου, η καταβολή χρηματικής εγγύησης 15.000 ευρώ, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και εμφάνισή του στο οικείο αστυνομικό τμήμα μηνιαίως.

Το UFO της Βαλτικής και τα μυστικά των Ναζί

Το μυστηριώδες δισκοειδές αντικείμενο που βρίσκεται στο βυθό της Βαλτικής θάλασσας ενδέχεται να είναι απομεινάρι μιας γιγαντιαίας συσκευής που είχαν τοποθετήσει οι Ναζί για να παρεμποδίζουν τη ναυτιλία των σοβιετικών υποβρυχίων.

Οι επιστήμονες εικάζουν ότι το αντικείμενο μπορεί να είναι η τσιμεντένια άγκυρα της συσκευής που πιθανολογείται ότι θα περιελάμβανε και πλέγμα από ανοξείδωτο ατσάλι. Αποστολή της συσκευής, σύμφωνα με τον αξιωματικό του Σουηδικού Ναυτικού και ειδικό της πολεμικής ιστορίας Anders Autellus, πιθανότατα ήταν να προκαλεί παρεμβολές στα σόναρ των υποβρυχίων.

Επιστρέφει το «χαράτσι» μέσω... ΔΕΗ


«Φουσκωμένους» θα δουν τους λογαριασμούς της ΔΕΗ όσοι επιστρέψουν τον Αύγουστο από τις διακοπές τους, καθώς θα περιλαμβάνουν και το χαράτσι στα ακίνητα. Παρά τις αρχικές ενστάσεις που διατυπώθηκαν, η ΔΕΗ φέρεται να έχει πάρει εντολή να αποστείλει τους λογαριασμούς με το Έκτακτο Ειδικό Τέλος Ηλεκτροδοτούμενων Δομημένων Επιφανειών (ΕΕΤΗΔΕ), το οποίο θα εισπραχθεί σε 5 δόσεις.

Το οικονομικό επιτελείο, που εξετάζει το θέμα, φαίνεται ότι κατέληξε να σταλεί το χαράτσι στον λογαριασμό του ηλεκτρικού με ένα εκκαθαριστικό, καθώς όλες οι άλλες σκέψεις κρίθηκαν περίπλοκες και χρονοβόρες.

Τα πάνω - κάτω στη φορολογία

Σε ριζικές αλλαγές στο φορολογικό σύστημα προσανατολίζεται το οικονομικό επιτελείο με αύξηση του αφορολόγητου ορίου και αξιολόγηση όλων των απαλλαγών.

Όπως ανέφερε χθες στο 8ο Ετήσιο Φορολογικό Συνέδριο ο υφυπουργός Οικονομικών, Γιώργος Μαυραγάνης ο εκσυγχρονισμός του φορολογικού συστήματος είναι αναγκαία προϋπόθεση για την έξοδο της χώρας από την ύφεση.

Αναβρασμός στην «γαλάζια» βάση

Φουντώνουν οι αντιδράσεις στην βάση της ΝΔ κυρίως από την πλευρά των «γαλάζιων» συνδικαλιστών ενώ την ίδια στιγμή ο Νίκος Νικολόπουλος δεν αφήνει να πέσει τίποτα κάτω, φλερτάροντας με την διαγραφή.

Βλέποντας την κατάσταση να ξεφεύγει ο γραμματέας συνδικαλιστικού της ΝΔ Φίλιππος Ταυρής ξεκίνησε κύκλο επαφών με τους «γαλάζιους» συνδικαλιστές. Πρώτοι που πέρασαν την πόρτα των γραφείων της ΝΔ στην Συγγρού ήταν της ΔΑΚΕ δημόσιου τομέα προκειμένου να κατευναστούν οι αντιδράσεις.

Η ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Του Γεωργίου Επιτήδειου Αντγος ε.α  από το thesecretrealtruth

Η οικονομική κρίση που μαστίζει την πατρίδα μας κατά τα τελευταία τρία χρόνια, πέραν της πλήρους απαξιώσεως του, ούτως ή άλλως, σαθρού πολιτικού μας συστήματος και της συνεχώς αυξανομένης καταστροφής της χώρας, έγινε αφορμή να αποκαλυφθεί και ένα, πιθανώς οργανωμένο, σχέδιο γενοκτονίας των Ελλήνων. Δεν ανήκουμε στην κατηγορία των μυθοπλαστών, ούτε σε όσους αρέσκονται να υιοθετούν σενάρια συνομωσίας. Δυστυχώς όμως η πραγματικότητα, με τα τραγικά και αναμφισβήτητα γεγονότα που μας παρουσιάζει, μας υποχρεώνει να εξετάζουμε σοβαρά και αυτή την εκδοχή.

Ο Ν.Λυγερός στη Γαύδο-Συνέντευξη Ν.Λυγερού "Αντιθέσεις"(Βίντεο και Φωτό)

Σήμερα, 13 Ιουλίου, αμέσως μετά την άφιξή μας στη Γαύδο, το νοτιότερο σημείο της Ελλάδας, και τη συνάντησή μας με αυτόχθονες κατοίκους του νησιού, μεταβήκαμε στο ξωκλήσι του Αγίου Νικολάου, καθώς και στο Φάρο της Γαύδου, σε υψόμετρο 360 μ., χάρη στον οποίο η Γαύδος είναι ορατή από απόσταση 40 ναυτικών μιλίων. Ο Φάρος επαναλειτούργησε το 2004, αφού έμεινε σβηστός επί 60 συναπτά έτη.

Επίσης, επισκεφτήκαμε το Γυμνάσιο της Γαύδου, στο οποίο φοιτούν μόλις 4 μαθητές και στη συνέχεια ο κύριος Νίκος Λυγερός παραχώρησε συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό Crete TV στην εκπομπή «Αντιθέσεις » με τον δημοσιογράφο Γ. Σαχίνη .

ΑΝΑΓΚΑΙΕΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ


 
 
Σωματεῖον
«ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΤΑΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ»
Ἕδρα: MOYΣΩΝ 14, 15452 ΨΥΧΙΚΟΝ
Τηλ. 0030 2103254321-2,    fax 210-3236978
e-mail: fot_gram@otenet.gr ἱστοσελίς: www.fotgrammi.gr
Ἀριθ. Ἀποφ. Πρωτοδικείου Ἀθηνῶν 3079/2008
                                  ΑΦΜ 998406487 ΔΟΥ Ψυχικοῦ



ΑΝΑΓΚΑΙΕΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ
ΓΥΡΩ ΑΠΟ
ΤΟ ΤΑΜΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ

ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ: Κυκλοφορεί ιός - απάτη, με την υπογραφή της… Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκληματος!!!(Βίντεο)

ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ


Ο ιός αυτός ονομάζεται "ιός της αστυνομίας" (police virus) και εμφανίζει μηνύματα που περιέχουν τα λογότυπα των διεθνών υπηρεσιών επιβολής του νόμου (αστυνομία, οργανώσεις κλπ) για να ξεγελάσουν τους χρήστες και να πιστέψουν ότι οι υπολογιστές τους έχουν κλειδωθεί από την αστυνομία, λόγω επισκέψεων σε ακατάλληλες ιστοσελίδες ή γιατί έχουν κάνει παράνομες λήψεις λογισμικού.
Για να ξεκλειδώσουν οι χρήστες τους υπολογιστές τους, πρέπει να πληρώσουν ένα πρόστιμο, συνήθως της τάξης των € 100, δολάρια ή λίρες (ανάλογα με τον στόχο της επίθεσης). Ωστόσο, αυτά τα μηνύματα δεν προέρχονται από την αστυνομία, αλλά από το ίδιο το Trojan.