Σάββατο 9 Μαΐου 2015

"Σείστηκε" η Κόκκινη Πλατεία - Η μεγαλύτερη ρωσική παρέλαση που έγινε ποτέ! ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΠΑΣΑ (ΔΥΤΙΚΗ) ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ (Εικόνες-Βίντεο)

Μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση έστειλαν  σήμερα οι ρωσικές ΕΔ με την εντυπωσιακότερη παρέλαση όλων των χρόνων από την ίδρυση της Ρωσικής Ομοσπονδίας το 1991, για πολλούς ακόμα και από το 1945 λόγω της προβολής ισχύος των νέων πρωτοεμφανιζόμενων οπλικών συστημάτων, παρουσία του Ρώσου προέδρου Β.Πούτιν και του Ρώσου ΥΠΑΜ Σεργκέι Σοιγκού, αλλά και του Κινέζου προέδρου Ξι Ζιπίνγκ.
Οι Ρώσοι πραγματοποίησαν μια πρωτοφανή επίδειξη προβολής ισχύος κατά τη διάρκεια της μεγάλης στρατιωτικής παρέλασης που παγματοποιήθηκε σήμερα στη Μόσχα για τον εορτασμό  της Ημέρας της Νίκης

ΕΜΠΕΙΡΟΓΝΩΜΟΝΑΣ ΤΗΣ ΝΑΣΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΗΣ ΓΕΩΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ CHEMTRAILS.(ΒΙΝΤΕΟ)

Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
 
Δημοσιεύθηκαν τμήματα μιας παρουσίασης της NASA, όπου ένας ειδικός της Jet Propulsion Labs (κέντρο έρευνας και ανάπτυξης της NASA) εξηγεί για τα chemtrails και πώς η γεωμηχανική εργάζεται χέρι-χέρι μαζί τους, κάτι που το MSM εξακολουθεί να προσπαθεί να απεικονίζει ως θεωρία «συνωμοσίας», αλλά η ίδια η NASA αναγνωρίζει τις εφαρμογές της γεωμηχανικής, καθώς επίσης και αυτόν τον εμπειρογνώμονα που παρέχει μια σαφή εξήγηση για το τι είναι, και πώς η υπάρχουσα τεχνολογία είναι περισσότερο από επαρκής για να ψεκάσει συγκεκριμένα, μέσω των αεροπλάνων.

Η μεγάλη απάτη με τις τροφές που τρώμε

Του Θοδωρή Γιάνναρου
Μοριακού - πυρηνικού βιολόγουΑπό το zougla.gr

Τα τελευταία πενήντα χρόνια το ανθρώπινο είδος έχει εμπλακεί σε ένα τεράστιο και περίπλοκο πείραμα, που χρησιμοποιεί τα σώματά μας, την υγεία μας, την ευημερία μας και την καλή μας θέληση, για να τεστάρει την υπόθεση ότι η σύγχρονη επιστήμη μπορεί να βελτιώσει τις τροφές και τα φάρμακα που μας προσφέρει η Φύση.
Οι θάνατοι από καρκίνο έχουν ανέβει από το 3% στο 20%. Οι διαβητικοί από το 0,1% στο 20%. Τα καρδιακά νοσήματα, από σχεδόν ανύπαρκτα, έφτασαν να σκοτώνουν κάθε χρόνο εκατομμύρια ανθρώπους.

Σημαντικό βήμα από τους Τουρκοκύπριους για ενοποίηση του Κυπριακού ποδοσφαίρου

Σημαντικό βήμα για ενοποίηση, μετά από 60 χρόνια, του κυπριακού ποδοσφαίρου αποτελεί η απόφαση της Τουρκοκυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου (ΤΚΟΠ) για την εναρμόνιση του καταστατικού της με εκείνο της FIFΑ και της UEFA. Η απόφαση λήφθηκε με συντριπτική πλειοψηφία σε χθεσινοβραδυνή μαραθώνια έκτακτη γενική συνέλευση.
Ο πρόεδρος της Τουρκοκυπριακής Ομοσπονδίας Χασάν Σέρτογλου δήλωσε μετά την γενική συνέλευση: «Ξεκίνησε ένα ταξίδι για το μέλλον του ποδοσφαίρου, της νεολαίας και της χώρας».

Το Κυπριακό συζητούν σήμερα στη Μόσχα Αναστασιάδης-Μπαν

Λευκωσία: Με τον ΓΓ του ΟΗΕ Μπαν Κι Μουν συναντάται σήμερα στη Μόσχα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Νίκος Αναστασιάδης, στο περιθώριο των εορτασμών για την επέτειο της νίκης επί της ναζιστικής Γερμανίας.

Ο πρόεδρος Αναστασιάδης αναμένεται να συζητήσει με τον κ. Μπαν το Κυπριακό, ενόψει της επανέναρξης του νέου γύρου των διαπραγματεύσεων, που αναμένεται να ανακοινωθούν μετά το κοινό δείπνο των ηγετών, την προσεχή Δευτέρα.

Προχωρά κανονικά η τριμερής Κύπρου, Ελλάδας, Ισραήλ

Του Ανδρέα Πιμπίσιη
Από το philenews

Λευκωσία: Το σχηματισμό της νέας κυβέρνησης στο Ισραήλ αναμένουν Κύπρος και Ελλάδα προκειμένου να καθοριστούν τα επόμενα βήματα της μεταξύ τους τριμερούς συνεργασίας. Όπως σημειώνουν διπλωματικοί κύκλοι στη Λευκωσία, μετά τη συνάντηση που είχε γίνει τον περασμένο Δεκέμβρη στην Αθήνα μεταξύ των γενικών διευθυντών των Υπουργείων Εξωτερικών των τριών χωρών, το όλο θέμα έχει κατά κάποιο τρόπο μπει προσωρινά στο «ψυγείο» λόγω των εσωτερικών εξελίξεων και των εκλογών στο Ισραήλ.

ΗΠΑ προς Αθήνα: «Ξεχάστε» τα σχέδια για αγωγό με Ρωσία και Τουρκία - «Θορυβημένη» η Ουάσινγκτον μετά το τηλεφώνημα Τσίπρα-Πούτιν

Ο Turkish Stream δεν υφίσταται, είπε χαρακτηριστικά ο Amos Hochstein, ειδικός απεσταλμένος του State Department, σε Λαφαζάνη, Κοτζιά και Παππά - Τι απάντησε ο Αμερικανός συντονιστής για ενεργειακά θέματα στο ερώτημα αν η πτώση της τιμής του πετρελαίου επηρεάζει το ελληνικό σχέδιο εξόρυξης υδρογονανθράκων
Μία μέρα μετά την τηλεφωνική επικοινωνία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον Ρώσο πρόεδρο για το θέμα του ρωσικού αγωγού φυσικού αερίου Turkish Stream και την διατύπωση της βούλησης του Βλαντίμιρ Πούτιν «να στηρίξει ένα σχέδιο χρηματοδότησης προς την ελληνική εταιρεία κατασκευής του αγωγού, που μπορεί να αξιοποιηθεί σε ενεργειακές και αναπτυξιακές επενδύσεις και να εξοφληθεί ενδεχομένως από τα κέρδη της εταιρείας από τη λειτουργία του» οι Ηνωμένες Πολιτείες έδειξαν εμπράκτως το ισχυρό ενδιαφέρον τους για τις κινήσεις της Αθήνας στο ενεργειακό πεδίο.

Χάος στα Σκόπια-Βγήκαν τα τεθωρακισμένα στους δρόμους(ΦΩΤΟ)

Σκηνικό πολέμου θυμίζει τις τελευταίες ώρες η πόλη Κουμάνοβο στα Σκόπια, καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας με τεθωρακισμένα και ελικόπτερα για την εξουδετέρωση ένοπλης ομάδας που εισήλθε στην περιοχή από το Κόσοβο.
Ανεπίσημες πληροοφορίες αναφέρουν ότι η ομάδα κατά της οποίας επιχειρεί η αστυνομία συνδέεται με την εισβολή ενόπλων Αλβανών σε αστυνομικό φυλάκιο του χωριού Γκόσιντσε των Σκοπίων, κοντά στα σύνορα με το Κόσοβο, πριν από 20 ημέρες.