Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

Σφοδρή σύγκρουση στη Βουλή(Βίντεο)

Το μήνυμα ότι η χώρα έχει την ικανότητα να πετύχει τους δημοσιονομικούς στόχους και το μεταρρυθμιστικό της πρόγραμμα, έδωσε, από το βήμα της Βουλής, ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας, τονίζοντας ότι η ευόδωση των στόχων εξαρτάται από τη συναίνεση των πολιτικών δυνάμεων. Ο κ. Στουρνάρας πρόσθεσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται σε σύγχυση και επιδίδεται σε λαϊκίστικα επιχειρήματα χωρίς να αρθρώνει πρόταση.

«Έχουμε θετικές ενδείξεις ότι τα πράγματα πηγαίνουν καλύτερα και υπάρχουν υπεύθυνες πολιτικές δυνάμεις, η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ, η ΔΗΜΑΡ, ανεξάρτητοι βουλευτές, οι οποίοι έχουν το θάρρος της γνώμης και μας βοηθάνε να βγάλουμε τη χώρα από το αδιέξοδο» είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός Οικονομικών.

Σνόουντεν: Να τι θα συμβεί, αν με σκοτώσετε!

Έτοιμος για όλα ο 29χρονος: Εχει στείλει ψηφιακά έγγραφα σε διάφορες χώρες, που θα γίνουν προσβάσιμα, αν εκείνος πάθει κάτι...

Κατανοώντας τη δύσκολη θέση στην οποία έχει περιέλθει, το "βαθύ λαρύγγι" των υποκλοπών, Εντουαρντ Σνόουντεν , έχει ήδη φροντίσει να διαρρεύσουν σε όλο τον πλανήτη οι... "βρωμοδουλειές" του Μπαράκ Ομπάμα , σε περίπτωση που του συμβεί κάτι... απρόοπτο.

Όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος Γκλεν Γκρινγουάλντ της βρετανικής εφημερίδας Guardian στην "The Daily Beast", ο "υπ' αριθμόν 1 εχθρός" των ΗΠΑ έχει ήδη στείλει αντίγραφα εγγράφων σε ψηφιακή μορφή σε πολίτες διαφόρων χωρών προκειμένου να έχει αποκαλύψει σε όλες του τις διαστάσεις το μυστικό πρόγραμμα παρακολουθήσεων της Εθνικής Υπηρεσίας Ασφαλείας (NSA) σε περίπτωση που πάθει κάτι κακό.

TAP: Ποιος είναι ο αγωγός που αλλάζει τα γεωπολιτικά δεδομένα για την Ελλάδα

Πότε ξεκίνησε, πότε θα ολοκληρωθεί, ποια διαδρομή θα ακολουθήσει - Τι ρόλο παίζει στην ενεργειακή απεξάρτηση από το μονοπωλιακό καθεστώς της Ρωσίας

Και το όνομα αυτού TAP (Trans Adriatic Pipeline), όπερ μεταφραζόμενο σημαίνει Αδριατικός Αγωγός Φυσικού Αερίου και που ουσιαστικά πρόκειται για ένα προτεινόμενο σχέδιο αγωγού για τη μεταφορά φυσικού αερίου από τη λεκάνη της Κασπίας, αρχής γενομένης από την Ελλάδα μέσω της Αλβανίας και της Αδριατικής Θάλασσας στην Ιταλία και στην περαιτέρω Δυτική Ευρώπη.

Η Βουλή ψήφισε «μαχαίρι» στο επίδομα χιλιάδων πολύτεκνων οικογενειών

Όπως αποκάλυψε το protothema.gr, με το άρθρο 65 του νομοσχεδίου τα εισοδηματικά όρια θα υπολογίζονται με βάση «το συνολικό οικογενειακό εισόδημα» αντί του συνολικού οικογενειακού φορολογητέου εισοδήματος. Θέμα αντισυνταγματικότητας έβαλε η επιστημονική επιτροπή της Βουλής

Ψηφίστηκε, παρά τις αντιδράσεις και από την πτέρυγα της ΝΔ, η διάταξη του νομοσχεδίου «ενσωμάτωση της οδηγίας 2011/16/ΕΕ, ρύθμιση θεμάτων ΕΛΤΕ, αναμόρφωση του οργανισμού ΝΣΚ και άλλες διατάξεις» που εξαιρεί χιλιάδες τρίτεκνες και πολύτεκνες οικογένειες από την καταβολή του σχετικού επιδόματος.

Cosco: Θα κάνουμε τον Πειραιά πρώτο λιμάνι της Μεσογείου

-Για την προοπτική 3.000 νέων θέσεων εργασίας μίλησε ο πρωθυπουργός, που προανήγγειλε και την ιδιωτικοποίηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ τις επόμενες ημέρες. -«Θέλουμε να κάνουμε κι άλλη επένδυση στον προβλήτα 3, στο δυτικό κομμάτι της» λένε οι Κινέζοι 
 
Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς εγκαινίασε το απόγευμα στο λιμάνι του Πειραιά ένα νέο προβλήτα φορτοεκφόρτωσης. Στην εκδήλωση παρέστη και ο πρόεδρος της Cosco, Γουέι Τζιαφού (γνωστός ως «κάπτεν Γουέι»), που βρίσκεται στη χώρα μας για συνομιλίες με τον πρωθυπουργό. Το κινεζικό ενδιαφέρον για επενδύσεις στη χώρα μας είναι έντονο και, όπως προκύπτει από τις δηλώσεις Σαμαρά - Γουέι, θα πρέπει να αναμένεται συγκεκριμένες κινήσεις προς αυτή την κατεύθυνση το αμέσως επόμενο διάστημα.

Κύπρος:Διάταγμα για κατάσχεση και της προεδρικής λιμουζίνας

Από το  philenews 

Λευκωσία: Ένταλμα για κατάσχεση κρατικής περιουσίας που εξέδωσε το 2011 το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, έρχεται να περιπλέξει ακόμα περισσότερο την κατάσταση γύρω από τις υποθέσεις που βρίσκονται ενώπιον της Δικαιοσύνης και αφορούν προσφυγές πολιτών εναντίον της Κυπριακής Δημοκρατίας για απαλλοτριώσεις γης, για τις οποίες δεν καταβλήθηκε εκ μέρους του κράτους το σχετικό αντίτιμο. Και αυτό γιατί σήμερα το πρωί καταχωρήθηκε ενώπιον του Δικαστηρίου διάταγμα κατάσχεσης ακινήτων για την ίδια υπόθεση.

Μικρές απώλειες στο Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου

Λευκωσία: Τη σταθεροποιητική πορεία εντός του επιπέδου των 96 μονάδων που παρουσιάζει εντός Ιουνίου συνέχισε και την Τετάρτη το κυπριακό Χρηματιστήριο. Ο Γενικός Δείκτης έκλεισε με μικρές απώλειες σε ποσοστό 0,33%, στις 96,26 μονάδες, ενώ η αξία των συναλλαγών μειώθηκε στα €28.303, από €69.398 που ανήλθε την Τρίτη.

Ο Δείκτης FTSE/CySE 20 παρέμεινε αμετάβλητος, κλείνοντας στις 36,75 μονάδες.

Σε ό,τι αφορά τους επιμέρους χρηματιστηριακούς δείκτες, κέρδη σημείωσαν ο δείκτης των Επενδυτικών σε ποσοστό 2,27% και ο δείκτης της Εναλλακτικής Αγοράς σε ποσοστό 0,87%.

Μικρές απώλειες στο Χ.Α. ελλείψει καταλυτών και τζίρου

Του Δημήτρη Ζάντζα  από το capital.gr

Το κλείσιμο του ΟΠΑΠ κοντά στο υψηλό ημέρας, με φόντο τη συνάντηση μεταξύ ΤΑΙΠΕΔ και Emma Delta, περιόρισε τις απώλειες του Γενικού Δείκτη, ο οποίος βρέθηκε την Τετάρτη να «φλερτάρει» εκ νέου με χαμηλά έτους, παρά τα ενδοσυνεδριακά κέρδη έως 2%.

Αν και οι συναλλαγές στο Χ.Α. ξεκίνησαν με ξεκάθαρες ανοδικές διαθέσεις, φέρνοντας τον ΓΔ σε απόσταση «αναπνοής» από τις 860 μονάδες, τα κέρδη σταδιακά εξανεμίστηκαν και σύντομα η αγορά βρέθηκε να «γράφει» χαμηλό ημέρας στις 825,11 μονάδες, που αποτελεί την τέταρτη χαμηλότερη ενδοσυνεδριακή τιμή του Δείκτη εντός του 2013.

Άρης και… Αρειανοί!!!

Προ προλόγου
Ξεκινώντας να γράψω αυτό το άρθρο σκεφτόμουν να τοποθετήσω μονάχα φωτογραφίες και να προσθέσω κάποια σχόλια. Κάνοντας έρευνα όμως και ψάχνοντας να βρω πληροφορίες για τον αντικειμενικά πιο μυστηριώδη πλανήτη του Ηλιακού μας συστήματος έβρισκα συνεχώς συγκλονιστικά στοιχεία που πίστευα ότι έπρεπε να παραθέσω εδώ. Έτσι μαζεύτηκαν ατέλειωτες σελίδες με κείμενα και φωτογραφίες που είχαν σχέση με τον ‘Αρη και εγώ μέσα από αυτόν τον κυκεώνα ήθελα να διαλέξω εκείνα που θεωρούσα πιο ενδιαφέροντα. Τελικά, κατέληξα στο παρόν άρθρο να γράψω μόνο ότι πρόκειται για ένδειξη (/απόδειξη) ύπαρξης αρειανής ζωής σήμερα ή στην αρχαιότητα.
Σάιμον Μπάτλελ, δημοσιογράφος: “Πιστεύουμε ότι η πρώτη μη επανδρωμένη αποστολή στον ‘Αρη έγινε το 1962 επίσης πιστεύουμε ότι υπάρχει πολύ σημαντικός λόγος απόκρυψης των αληθινών συνθηκών που επικρατούν στον ’ρη, που φαίνονται να είναι ευνοϊκές για την ανθρώπινη ζωή. Οι προσπάθειες που γίνονται να πεισθεί ο κόσμος για το αντίθετο δείχνει ότι κάποια σκευωρία υπάρχει”.

«Πόλεμος» ΗΠΑ - Ρωσίας για τα μυστικά του Σνόουντεν

Πούτιν: «Είναι ελεύθερος άνθρωπος, μπορεί να επιλέξει ο ίδιος τον προορισμό του» - Λευκός Οίκος: «Ζητούμε την απέλασή του, χωρίς καθυστέρηση»

Σε κρίση οδηγούνται οι σχέσεις ΗΠΑ - Ρωσίας, μετά την επίδειξη ισχύος Πούτιν αναφορικά με την «προστασία» του Έντουαρτ Σνόουντεν ως «επιβάτη διαμετακόμισης» στη Μόσχα και την άρνησή του να τον εκδώσει στις αμερικανικές Αρχές.

Ο Λευκός Οίκος, έπειτα από τις «προκλητικές» δηλώσεις του Ρώσου προέδρου απαίτησε από τη Ρωσία να εκδώσει τον πρώην πράκτορα της CIA «χωρίς καμία καθυστέρηση».

Έρχεται τσουνάμι! Τοποθετούν κάγκελα στη Βουλή

Από σήμερα το πρωί μόνιμα κάγκελα τοποθετούνται στις δύο ράμπες μπροστά από τη Βουλή, επί της οδού Αμαλίας.

 Οι εργασίες έχουν ξεκινήσει από νωρίς, ενώ έχουν ήδη ολοκληρωθεί στη δεξιά πλευρά του Κοινοβουλίου και, ακολούθως, τα κάγκελα τοποθετήθηκαν και στην αριστερή.


Ενδεχομένως, τα κάγκελα να τοποθετούνται στο σημείο, ώστε να αντικαταστήσουν τα πρόχειρα

Το NBC πρoβλέπει ότι όλοι θα έχουμε ένα τσιπ RFID κάτω από το δέρμα μας μέχρι το 2017(Βίντεο)

Μια έκθεση αναφέρει ότι κάθε ανθρώπινο ον σε αυτή τη Γη θα έχει πλέον αυτό το chip που ενσωματώνεται κάτω από το δέρμα μέχρι το 2017.

Τα γεγονότα εξελίσσονται ραγδαία.

Το σχέδιο" Πόλεις -φυλακές και ελεγχόμενοι άνθρωποι με την τεχνολογία rfid", ήδη έχει μπει σε εφαρμογή....

Παρακολουθείστε τα αποκαλυπτικά βίντεο:

Αυτά τα γυαλιά κρύβουν το πρόσωπό σας από τις κάμερες παρακολούθησης

Σε έναν κόσμο γεμάτο από κάμερες παρακολούθησης που εισβάλλουν στην προσωπική μας ζωή, η μοναδική άμυνα όσων δεν είναι τρομοκράτες (δηλαδή του 99,99999% του πληθυσμού της Γης) έρχεται μέσω τηςτεχνολογίας.

Και συγκεκριμένα, μέσω των ειδικών γυαλιών που παρουσίασε πρόσφατα το National Institute of Informatics της Ιαπωνίας.