Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015

Απίστευτο: Ο Ορφέας και ο Όμηρος έζησαν 16.500 χρόνια πριν από σήμερα!

ΝΕΩΤΕΡΗ ΜΕΛΕΤΗ ΒΑΣΕΙ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ

- Γράφει o Γιώργος Λεκάκης


Ένα πολύ ενδιαφέρον βιβλίο ήλθε στα χέρια μου, με τίτλο «Περίπλους στο παρελθόν», του εκπαιδευτικού Θεόδωρου Ποσταντσίδη, Στο βιβλίο αυτό, ο μελετητής κάνει μια ανατροπή στα έως τώρα συμβατικά λεγόμενα και μετρημένα, φοβισμένα, μασημένα λόγια του επίσημου επιστημονικού κατεστημένου. Από την εν λόγω εργασία του, λοιπόν, σας παρουσιάζω μια περίληψη:

Κοίτασμα Αφροδίτη και Κυπριακή Νίκη

Του Ν. Λυγερού

Από το 2011, με την αρχή της γεώτρησης στο κοίτασμα Αφροδίτη στο θαλάσσιο οικόπεδο 12 της κυπριακής ΑΟΖ, έχουμε ακούσει όλα τα σενάρια από διάφορους ειδικούς του τομέα με αντικρουόμενες ερμηνείες. Ακούσαμε ότι δεν υπήρχε, ότι υπήρχε αλλά δεν υπήρχε επαρκώς, ότι ήταν λιγότερο από το αναμενόμενο, ότι δεν έχει νόημα για εκμετάλλευση, ότι δεν ήταν στρατηγικό απόθεμα, ότι δεν επαρκούσε από μόνο του... Τελικά τώρα έχει αποδειχθεί ότι είναι εμπορεύσιμο, όπως το λέγαμε από την αρχή χάρη σε ανθρώπους σαν τον Κοναφάγο, τον Κασίνη και τον Φώσκολο.

ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΠΡΩΤΕΣ ΑΠΟΤΙΜΗΣΕΙΣ

ΦωτοΤου Νίκου Χειλαδάκη
Από το nikosxeiladakis

Σίγουρα δεν υπάρχει άλλη χώρα στον κόσμο όπου ο πρόεδρος της, δηλαδή ο υπεράνω κομμάτων αρχηγός του κράτους, κάνει προεκλογική εκστρατεία υπέρ του κόμματος από το οποίο προέρχεται και μάλιστα περιοδεύοντας σε όλη την χώρα με καθημερινές προεκλογικές ομιλίες καλώντας τον λαό να του δώσει το δικαίωμα να γίνει… χαλίφης στην θέση του χαλίφη!

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΓΛΩΣΣΙΚΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ ! ! Θα σου φανεί ΤΡΕΛΟ: ξέρεις όμως τι σημαίνει το “Α μπε μπα μπλομ του κίθε μπλομ”; ! !

Μικροί είχαμε παίξει το γνωστό παιδικό παιχνίδι δύο ομάδες αντιπαρατιθέμενες, εναλλάξ να εφορμούν η μία της άλλης ψελλίζοντας ακαταλαβίστικα λόγια, που όλοι νομίζαμε αποκυήματα παιδικής φαντασίας και κουταμάρας (μετέπειτα πήρε την μορφή: «έλα να τα βγάλουμε»)

«Ά μπε, μπα μπλόν, του κείθε μπλόν, ά μπε μπα μπλόν του κείθε μπλόν, μπλήν-μπλόν.»

Τι σημαίνουν αυτά;; Μα , τι άλλο, ακαταλαβίστικες παιδικές κουταμάρες, θα ειπεί κάποιος.

Όμως δεν είναι έτσι.

Πλάκα κάνεις; Το πιο... τούμπανο καγκουρό που έχεις δει ποτέ!

Ο Ρότζερ, το κόκκινο καγκουρό με βάρος 89...

2 μέτρα (ναι ναι 2 μέτρα), είναι ένα μεγαθήριο της ανατολικής ακτής που περιπλανιέται στους δρόμους τρομάζοντας τους πάντες.

Ο Ρότζερ είναι μόλις 9 χρονών.
Για να αναδείξει την ανδρεία του, ο Ρότζερ, που ζει στο καταφύγιο Καγκουρό, Alice Springs της Βόρειας Επικράτειας, αρέσκεται στο να συντρίβει μεταλλικούς κουβάδες με τα πόδια του, κοιτάζοντας απειλητικά την κάμερα.

ΜΑΣ «ΕΛΕΟΥΝ» ΓΙΑ ΤΟ… ΚΑΛΟ ΜΑΣ, (ΤΟΥΣ)!

Του Νίκου Χειλαδάκη
Από το nikosxeiladakis

Ξέρετε κανένα λαό στον κόσμο που δανείζεται για να ξεχρεώσει τα χρέη του και αυτά αντί να μειωθούν αυξάνονται με ταχύτητα ;
Ξέρετε κανένα λαό που οι δανειστές- εταίροι του «κλαίνε» και οδύρονται γιατί του δανείζουν τα λεφτουδάκια τους και έτσι κερδίζουν πολύ περισσότερα από όσα του δάνεισαν ;
Ξέρετε κανένα λαό που η ανάπτυξη της οικονομίας του σημαίνει κλείσιμο καταστημάτων, εξάρθρωση μισθών και συντάξεων, ανεργία και μηδενισμό της αγοραστικής δυνατότητας των πολιτών του ;

Η δήλωση του προέδρου της Nestle: Το νερό δεν είναι ανθρώπινο δικαίωμα ! (Βίντεο)

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης του για το ντοκιμαντέρ “We Feed the World”, ο πρόεδρος της Nestlé, Peter Brabeck, έκανε την απίστευτη δήλωση ότι το νερό δεν αποτελεί ανθρώπινο δικαίωμα.

Επιτέθηκε στην ιδέα ότι η φύση είναι καλή, ενώ επιπλέον τόνισε ότι είναι μεγάλο επίτευγμα για τον άνθρωπο το γεγονός ότι μπορεί να αντισταθεί στην κυριαρχία της. Επιτέθηκε επίσης στη βιολογική γεωργία, υποστηρίζοντας ότι τα γενετικά τροποποιημένα προϊόντα είναι καλύτερα.

Το μυστήριο του πράσινου πλάσματος που προκαλεί πανικό(Βίντεο)

Τι είναι το παράξενο πράσινο πλάσμα που κατέγραψε ψαράς σε βίντεο του 
Ένα σχεδόν τρομακτικό, αν όχι ανατριχιαστικό βίντεο έχει κυκλοφορήσει τις τελευταίες ώρες στον αχανή κόσμο του διαδικτύου και απεικονίζει ένα παράξενο "πράσινο πλάσμα" να σέρνεται μπροστά από τον φακό της κάμερας, αναπτύσσοντας μια λεπτή ροζ γλώσσα στο έδαφος πάνω στο οποίο κινείται.
ADVERTISEMENT
Το παράξενο πλάσμα βιντεοσκοπήθηκε στην Ταΐβάν και έχει προκαλέσει πανικό στους κατοίκους της.