Παρασκευή 23 Αυγούστου 2019

Είτε το θέλουν είτε όχι ... ΟΛΑ είναι από ΕΛΛΑΔΑ

                                          Είτε το θέλουν είτε όχι ... ΟΛΑ είναι από ΕΛΛΑΔΑ
 ΠΗΓΗ thesecretrealtruth

Η μετόπη του Παρθενώνα από το Λούβρο στην Αθήνα -Ο Μακρόν δέχθηκε την πρόταση Μητσοτάκη - ΓΙΑ ΤΑ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1821

Την απόλυτη ικανοποίησή της για τις επαφές του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Παρίσι, εκφράζει η ελληνική κυβέρνηση.

Κυβερνητικές πηγές επισημαίνουν, τόσο τη δημόσια δήλωση Μακρόν για την αλληλεγγύη στην Κύπρο, όσο και για την αποδοχή από τον Πρόεδρο της Γαλλίας της πρότασης να εκτεθούν τα γλυπτά του Παρθενώνα που υπάρχουν στο Λούβρο, στο Μουσείο της Ακρόπολης το 2021 στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση.

Όπως ανέφερε ο πρωθυπουργός, μιλώντας σε

ΚΕ: Οι δηλώσεις Ερντογάν μολύνουν την ατμόσφαιρα

Οι χθεσινές δηλώσεις του Τούρκου Προέδρου μολύνουν την ατμόσφαιρα, επιχειρώντας να δημιουργήσουν ένα αρνητικό κλίμα στις προσπάθειες για επανέναρξη των συνομιλιών, αναφέρει σε γραπτή του δήλωση ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος.
 
Ο Πρόδρομος Προδρόμου εκφράζει την ελπίδα ότι η Τουρκία θα επιτρέψει την επανέναρξη ουσιαστικών συνομιλιών, «από εκεί όπου είχαν διακοπεί στο Κραν Μοντανά, αποφεύγοντας δηλώσεις και κινήσεις οι οποίες δεν συμβάλλουν προς αυτή την κατεύθυνση».
Η γραπτή δήλωση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου:

Η βύθιση του γερμανικού υποβρυχίου U-458 από το αντιτορπιλικό Πίνδος

Σαν σήμερα, το αντιτορπιλικό Πίνδος με κυβερνήτη τον πλωτάρχη Δημήτριο Φoίφα σε συνεργασία με το βρετανικό αντιτορπιλικό Easton καταδιώκει και βυθίζει το γερμανικό υποβρύχιο U-458 κατά τη διάρκεια αποστολής συνοδείας από τη Μάλτα στις Συρακούσες.

Στην συνέχεια το ελληνικό αντιτορπιλικό συμμετείχε στον ναυτικό αποκλεισμό της Τυνησίας, καθώς και στην μεγάλη συμμαχική απόβαση στη Σικελίας.

Το Πίνδος (D-72) ναυπηγήθηκε ως αντιτορπιλικό συνοδείας κλάσης Hunt II για λογαριασμό του

Το Πεκίνο ανακοίνωσε την επιβολή δασμών σε αμερικανικά προϊόντα - Συνεχίζεται ο εμπορικός πόλεμος Κίνας – ΗΠΑ

Η Κίνα ανακοίνωσε σήμερα την επιβολή νέων τελωνειακών δασμών σε αμερικανικά αγαθά αξίας περίπου 75 δισεκατομμυρίων δολαρίων, που σηματοδοτεί την τελευταία κλιμάκωση στην παρατεταμένη εμπορική διένεξη ανάμεσα στις δύο μεγαλύτερες οικονομίες του κόσμου.

Το κινεζικό υπουργείο Εμπορίου ανέφερε σε ανακοίνωσή του πως επιβάλλει πρόσθετους δασμούς 5% ή 10% σε συνολικά 5.078 προϊόντα προερχόμενα από τις Ηνωμένες Πολιτείες, στα οποία περιλαμβάνονται αγροτικά προϊόντα, αργό πετρέλαιο, μικρά αεροσκάφη και αυτοκίνητα.