Σάββατο 12 Ιουλίου 2014

ΘΡΙΑΜΒΕΥΟΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ (ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ - ΕΡΤ)ΒΙΝΤΕΟ

Ένα σπάνιο έγχρωμο αμερικανικό φιλμ του ’47 για τις ελληνικές αρχαιότητες, με έντονο το στοιχείο του φοκλόρ.

Το 1947 η Αμερικανική Σχολή Κλασσικών Σπουδών στην Αθήνα ανέθεσε την παραγωγή ενός ντοκυμανταίρ με τίτλο «Θριαμβεύοντας στο χρόνο» (Triumph over time).

Προσωπικό της Αμερικανικής Σχολής εμφανίζεται να αρχίζει εκ νέου τις έρευνές του και να προετοιμάζει τους αρχαιολογικούς χώρους προκειμένου να τους επισκεφτούν οι «μεταπολεμικοί» τουρίστες.

Wall Street Journal: Να ζητήσει συγνώμη από την Ελλάδα το ΔΝΤ

Η εφημερίδα συνεχίζει την κριτική της προς την πολιτική του ΔΝΤ και τις προβλέψεις του όσον αφορά την εξέλιξη των οικονομιών διαφόρων χωρών.
Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο θα πρέπει «να ζητήσει συγγνώμη» από την Ελλάδα, επαναλαμβάνει σε δημοσίευμά της η Wall Street Journal.

Η εφημερίδα συνεχίζει την κριτική της προς την πολιτική του ΔΝΤ και τις προβλέψεις του όσον αφορά την εξέλιξη των οικονομιών διαφόρων χωρών, όπως η Μεγάλη Βρετανία, από την οποία η επικεφαλής του ΔΝΤ, Κριστίν Λαγκάρντ, ζήτησε συγγνώμη.

Ιπτάμενα αντικείμενα πριν από 12 χιλιάδες χρόνια. Ζωή στο φεγγάρι με αποδείξεις. (Βίντεο)

Πειράματα που εξάπτουν την φαντασία και είναι βγαλμένα από ταινίες επιστημονικής φαντασίας. Μήπως δεν είναι τόσο της φαντασίας όσο νομίζουμε όμως; Παγκόσμια συνομωσία με σκοπό πάση θυσία να μην ενημερωθεί ο κόσμος.

Απίστευτα γεγονότα που ο ανθρώπινος νους δεν μπορεί να συλλάβει.

Κι όμως... έχει συμβεί!

Δείτε τα βίντεο και διαδώστε το άρθρο!

Ο συριακός στρατός συνέλαβε πράκτορες της CIA σε κρησφύγετο του ISIL!!!

Η τουρκική «Gazete Aydinlik» με σημερινό δημοσίευμά της αναφέρει ότι ο συριακός στρατός σε επιχείρηση που διεξήγαγε στην πόλη Ράκα, όπου είναι το κρησφύγετο των τρομοκρατών του «Ισλαμικού Κράτους του Ιράκ και του Λεβάντε»-ISIL, συνέλαβε υπαλλήλους μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ- CIA,  άνδρες της ένοπλης ομάδας- Πεσμέργκα-  του Ιρακινού Κουρδιστάν, καθώς και επικεφαλής ομάδων του ΙΚΙΛ.

Τα μνημόνια δεν απέτυχαν, αντιθέτως πετυχαίνουν το στόχο τους

Οι τροϊκανοί δεν είναι αφελείς κουτόφραγκοι. Γνωρίζουν ότι τα δάνεια που δίνουν στην Ελλάδα, πολύ δύσκολα θα επιστραφούν. Στην πραγματικότητα δεν θέλουν κάν να μπορέσει η Ελλάδα να τα επιστρέψει. Τα εξοντωτικά μνημόνια τα οποία επιβάλλουν στο εθελόδουλο πολιτικό σύστημα να υπογράφει, έχουν συγκεκριμένο στόχο. Την αρπαγή του όμορφου ευρωπαϊκού οικοπέδου που λέγεται Ελλάδα.


Αν οι τροϊκανοί ήθελαν να μπορέσει η Ελλάδα να ορθοποδήσει και να είναι σε θέση να επιστρέψει αυτοδύναμα τα δάνεια, θα εφάρμοζαν άλλο μείγμα οικονομικής πολιτικής, προκειμένου να γίνουν αληθινές επενδύσεις και να έρθει ανάπτυξη.

Σε πύρινο κλοιό η Κερατέα(Βίντεο)


Σε πύρινο κλοιό η Κερατέα
Σταμάτησαν οι ρίψεις νερού από τα εναέρια μέσα – Όλο το βάρος για την κατάσβεση της πυρκαγιάς πέφτει πλέον στα επίγεια μέσα πυρόσβεσης
Μεγάλη πυρκαγιά βρίσκεται σε εξέλιξη στις περιοχές Σάκα και Λάκιζα της Κερατέας.
Η φωτιά ξέσπασε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες και πήρε γρήγορα μεγάλες διαστάσεις λόγω των ισχυρών ανέμων εντάσεως 6 μποφόρ που πνέουν στην περιοχή.
Αρχικά ήταν δύο εστίες οι οποίες πλέον έχουν ενωθεί και στην περιοχή επιχειρούν πολλές δυνάμεις της πυροσβεστικής. Στις φλόγες έχουν παραδοθεί 2 κατοικίες σύμφωνα με τον δήμαρχο της Λαυρεωτικής.

H Μόσχα προειδοποιεί ότι θα αντιδράσει αν επαναληφθούν τα πυρά εναντίον του εδάφους της

H Μόσχα προειδοποιεί ότι θα αντιδράσει αν επαναληφθούν τα πυρά εναντίον του εδάφους της
Τα ξημερώματα του Σαββάτου Ρώσοι συνοριοφύλακες υποχρεώθηκαν για πρώτη φορά να απαντήσουν στα πυρά, που δέχθηκαν από την πλευρά της Ουκρανίας στο ύψος του μεθοριακού σταθμού Μαρίνοφκα-Κουϊμπίσεβο.
Όπως ανακοίνωσε ο τοπικός εκπρόσωπος της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Ασφαλείας στο Ροστόφ Βασίλι Μαλάεφ τα πυρά δέχθηκε συνοριακή περίπολος κοντά στο φυλάκιο, οι άνδρες της οποίας απάντησαν με τα όπλα τους, γεγονός, που τερμάτισε το περιστατικό. Από ρωσικής πλευράς δεν αναφέρθηκε κανένας τραυματισμός, ενώ παρόμοιο περιστατικό σημειώνεται για πολλοστή φορά.