Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017

ΒΟΡΕΙΟΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ 1914-2017(Βίντεο)


ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΒΟΡΕΙΟΣ ΗΠΕΙΡΟΣ
Στις 17 Φεβρουαρίου του 1914 πάνω από 2000 Ιερολοχίτες, έχοντας επί κεφαλής τον Πρόεδρο Γεώργιο Ζωγράφο και τα μέλη της Κυβερνήσεως, τον Δρυϊνουπόλεως Βασίλειο, τον Κορυτσάς Γερμανό, τον Βελλάς και Κονίτσης Σπυρίδωνα, τον Αλέξανδρο Καραπάνο, τον Ιωάννη Παρμενίδη και τον Δημήτριο Δούλη, κήρυξαν επίσημα την αυτονομία ολόκληρης της Βορείου Ηπείρου.
Ακολούθησε ο ένοπλος αγώνας των Βορειοηπειρωτών απέναντι στον Αλβανικό Στρατό κατοχής, απέναντι στα μεγάλα ξένα συμφέροντα και απέναντι στην αδιάφορη στάση της... επίσημης Ελλάδας. Και τα κατάφεραν με αίμα και θυσίες με αποτέλεσμα να οδηγήσουν τις Μεγάλες Δυνάμεις της εποχής να παρέμβουν και να οδηγηθούμε στην ανακωχή της 24ης Απριλίου και την υπογραφή του πρωτοκόλλου της Κέρκυρας την στις 17 Μαίου που προβλέπει την Αυτονομία της Βορείου Ηπείρου.
Πρωτόκολλο που προέβλεπε τα παρακάτω:

Άρης: Ένας Πλανήτης Γεμάτος με Ελληνικές Ονομασίες !!!

Του  Μιχάλη Γ. Κελαϊδή

Ο Άρης είναι ο 4ος από τον Ήλιο πλανήτης του Ηλιακού μας συστήματος, ο 2ος πλησιέστερος στη Γη και ο 7ος σε μέγεθος και μάζα. Το όνομά του το οφείλει στους Αρχαίους Έλληνες που του έδωσαν το όνομα του Θεού Άρη.


Λέγεται και κόκκινος πλανήτης, κατά τους Αρχαίους Πυρόεις, λόγω του ερυθρού χρώματος που παρουσιάζει και οφείλεται στο τριοξείδιο του σιδήρου που υπάρχει στην επιφάνειά του. Διαθέτει λεπτή ατμόσφαιρα (013% οξυγόνο), και οι θερμοκρασίες του φτάνουν το καλοκαίρι τους +20ο C, ενώ το χειμώνα τους -87ο C.

Τα χαρακτηριστικά της μορφολογίας του είναι ίδια με το ανάγλυφο της Γης.

Τα Γιγαντιαία υπόγεια πέτρινα κουτιά κοντά τις πυραμίδες στην Αίγυπτο! (Βίντεο)

Τεράστια υπόγεια πέτρινα κουτιά κοντά τις πυραμίδες στην Αίγυπτο;

Μυστηριώδη γιγαντιαία κουτιά κάτω από την αιγυπτιακή άμμο.

 Περισσότερα από 20 κουτιά έχουν ανακαλυφθεί.

Είναι ενδιαφέρον και μπορείτε να δείτε τα πάντα πολύ καθαρά.

NASA:Για πρώτη φορά: Ανιχνεύθηκαν οργανικές ουσίες στο νάνο πλανήτη Δήμητρα

Οι επιστήμονες δεν αποκλείουν την πιθανότητα η Δήμητρα να διαθέτει έναν υπόγειο ωκεανό, πράγμα που αυξάνει την πιθανότητα να φιλοξενούσε κάποιας μορφής ζωή στο παρελθόν
Το διαστημικό σκάφος Dawn (Αυγή) της Αμερικανικής Διαστημικής Υπηρεσίας (NASA) εντόπισε για πρώτη φορά πάνω στον νάνο πλανήτη Δήμητρα οργανικά μόρια που περιέχουν άνθρακα και αποτελούν τους θεμελιώδεις λίθους της ζωής στη Γη.

Οι επιστήμονες ανακάλυψαν μια νέα ήπειρο, τη... Ζηλανδία!...αλλά το 94% αυτής είναι κάτω από το νερό

Η Ζηλανδία διεκδικεί να γίνει η όγδοη (ή η έβδομη) ήπειρος της Γης,όμως δεν υπάρχει διεθνής επιστημονικός οργανισμός που να αποφασίζει επίσημα για τις νέες ηπείρους
Η Νέα Ζηλανδία αποτελεί τμήμα μιας ευρύτερης βυθισμένης ηπείρου, η οποία θα έπρεπε να αναγνωρισθεί σαν μια ξεχωριστή όγδοη ήπειρος -ή έβδομη ανάλογα με τους διαφορετικούς ορισμούς για τις ηπείρους- με το όνομα Ζηλανδία (Zealandia), όπως υποστηρίζουν ορισμένοι Νεοζηλανδοί και Αυστραλοί επιστήμονες.