Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015

Οι Έλληνες Ήρωες της Αλβανίας Θαμμένοι κάτω από Υδραγωγείο !!!!!!!!!!

Γράφει ο Χρήστος Βαλκάνιος
Από το  pentapostagma

Σύμφωνα με  τη σημερινή Αλβανική ε/φ Τέλεγκραφ,  τις τελευταίες ημέρες έφθασαν στην πόλη του Πόγραδετς, εμπειρογνώμονες μεταξύ των οποίων και ένας ιερέας, που ασχολούνται  με το θέμα των Ελλήνων στρατιωτών που έπεσαν στον Ελληνοιταλικό πόλεμο του 1940-41. Αποστολή της επιτροπής εμπειρογνωμόνων ήταν να δει επί τόπου τους τάφους  των 150 Ελλήνων στρατιωτών που έπεσαν στην πόλη αυτή σε μάχη με τους Ιταλούς.

Τι συμβαίνει πάνω από τον ουρανό του Λος Άντζελες, τρομοκρατημένοι οι Αμερικανοί! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα μυστηριώδες φως στον ουρανό πάνω από το Λος Άντζελες προκάλεσε πανικό μεταξύ των Αμερικανών ο οποίος έχει μεταδοθεί
και στα κοινωνικά δίκτυα, αναφέρει δημοσίευμα .
Μιλώντας για την ονομαζόμενη Doomsday, την ημέρα της αποκάλυψης ένα ΑΤΙΑ έκανε την εμφάνιση του , ήταν μερικά από τα σχόλια στο facebook για ένα πρωτόγνωρο φαινόμενο που παρατηρήθηκε και στην συνέχεια καταγράφηκε και δημοσιεύτηκε στο Διαδίκτυο, αναφέρει η ιστοσελίδα TetovaSot.

Λόγω του μεγάλου πανικού μεταξύ των πολιτών, η αμερικανική κυβέρνηση διέταξε επειγόντως το αμερικανικό Πολεμικό Ναυτικό να δημοσιοποιήσει μέσω επίσημης ανακοίνωσης ότι στην προκειμένη περίπτωση είχαμε την δοκιμή ενός βαλλιστικού πυραύλου που εκτοξεύτηκε από ένα πυρηνικό υποβρύχιο στον Ειρηνικό Ωκεανό.

Η ιστορική συμβολή του Κώστα Φραγγίδη και του Εύξεινου Πόντου Στοκχόλμης στην αναγνώριση της Γενοκτονίας

Η αναγνώριση της Γενοκτονίας των Ποντίων από το σουηδικό Κοινοβούλιο το 2007  

Θεοφάνης Μαλκίδης Μέλος της Διεθνούς Ένωσης Ακαδημαϊκών για τη Μελέτη των Γενοκτονιών

Από το lithosfotos
 
Η ιστορική συμβολή του Κώστα Φραγγίδη και του Εύξεινου Πόντου Στοκχόλμης στην αναγνώριση της Γενοκτονίας Οι γνωστές ανά τον πλανήτη δηλώσεις του Υπουργού Παιδείας για τη Γενοκτονία, ανέδειξαν, μεταξύ των άλλων και δύο ζητήματα που από τη μία καταρρίπτουν τη θέση του και από την άλλη ισχυροποιούν την αλήθεια.

Το πρώτο είναι το ψήφισμα της Διεθνούς Ένωσης Ακαδημαϊκών για τη Μελέτη των Γενοκτονιών (International Association for Genocide Scholars- IAGS), το οποίο το 2007 αναγνώρισε το μαζικό έγκλημα εναντίον των Ελλήνων ως Γενοκτονία.

Στέκεται με την κατάνα στο πλευρό της. Όταν τράβηξε έξω το σπαθί άφησε τους πάντες άναυδους!(Βίντεο)

Ποιος δεν θα λάτρευε να δει μικρά παιδιά να απολαμβάνουν να μαθαίνουν πολεμικές τέχνες. Είναι κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα και κρύβει μέσα του δύναμη.

Αν είστε λάτρεις των πολεμικών τεχνών, τότε το παρακάτω βίντεο θα σας ενθουσιάσει και θα σας κάνει να το απολαύσετε μέχρι το τελευταίο λεπτό. Ίσως νιώσετε την επιθυμία να το δείτε ξανά και ξανά μιας και είναι κάτι περισσότερο από εντυπωσιακό.

Ρωσικός Τύπος: Οι δανειστές παρακρατούν και πάλι την επόμενη δόση της οικονομικής βοήθειας προς την Ελλάδα

Η Ελλάδα αν και υλοποίησε  περίπου 50  οικονομικού τύπου μεταρρυθμίσεις που συνδέονται με το ευρωπαϊκό  πρόγραμμα βοήθειας,  παρόαλ αυτά οι δανειστές τις θεώρησαν  ως ανεπαρκείς , τονίζει  δημοσίευμα στο ρωσικό τύπο.
Οι υπουργοί Οικονομικών της ευρωζώνης δεν θα είναι σε θέση να λάβουν θετική  απόφαση σχετικά με την κατανομή της δόσης των 2  δις ευρώ στην Ελλάδα, από το τρέχον πρόγραμμα βοήθειας, λόγω της μη εφαρμογής των  απαραίτητων μεταρρυθμίσεων που έχουν συμφωνηθεί με τους δανειστές, τονίζει το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων INTERFAX.RU.

Διάλεξη Ν. Λυγερού:"Η ομογένεια είναι κομμάτι Ελληνισμού"(Βίντεο)


Διάλεξη του Ν. Λυγερού με θέμα: 
"Η ομογένεια είναι κομμάτι Ελληνισμού". 
Άγιοι Σαράντα, 07/11/2015

Ο πρωτότυπος τρόπος με τον οποίο σκότωναν οι Τούρκοι τα μικρά παιδιά στον Πόντο !


Έχετε ακούσει για τουφεκισμό παιδιών, αποκεφαλισμό, πνιγμό κ.α.φρικτά.

Οι Τούρκοι σκότωναν με έναν πολύ ανέξοδο τρόπο τα μωρά των ποντίων.

Το γράφει η επιστολή των μεγαλύτερων Ελλήνων διανοούμενων, που συγκλόνισε τον κόσμο το 1921.

Δείτε λοιπόν το χόμπι των Νεότουρκων του Κεμάλ: