Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ(ΒΙΝΤΕΟ)

Γιὰ περισσότερα ἀπὸ 35 χρόνια ἔκρυβαν μὲ τὸν καλύτερο τρόπο τὸν ὀρυκτὸ πλοῦτο τῆς Ἑλλάδος. Τώρα ποὺ πλέον τὸ ἄφησαν νὰ μαθευτῇ πουλοῦν τὴν γῆ μὲ τὴν ἐπαίσχυντη δικαιολογία τῆς δημιουργίας θέσεων ἐργασίας.

Γι᾽αὐτὲς τὶς κινήσεις χρειάζονται γραικύλοι καὶ μισέλληνες ποὺ κατόρθωσαν νὰ πλανήσουν τοὺς ἀνθρώπους ἐπὶ σειρᾷ ἑτῶν. Σὲ αὐτὴν τὴν κίνηση πρωταγωνιστὴς εἶναι ὁ Χρῆστος Πάχτας ἐκπρόσωπος τοῦ ἀπεχθοῦς εἴδους τῶν προδοτῶν τῆς πολυβασανισμένης Ἑλλάδος.

Μέρες παγκόσμιας χούντας για την Ελλάδα ... Μερικοί θα ξυπνήσουν απότομα! Πολύ απότομα!

Δεν είναι πλέον μόνο η ύφεση. Τα οικονομικά μέτρα που ανακοινώνονται θα μετατρέψουν την χώρα σε γκαρσονιέρα του Μεγάλου Αδελφού…
Είναι απίστευτος ο τρόπος με τον οποίο η Ελλάδα οδηγείται με μαθηματική ακρίβεια στα νύχια της παγκόσμιας διαπλοκής. Οι ιθύνοντες δεν καταλαβαίνουν ή δεν θέλουν να καταλάβουν πως τα σοβιετικά μέτρα δεν θα φέρουν απλά ύφεση, αλλά θα μετατρέψουν την χώρα σε γκαρσονιέρα του Μεγάλου Αδελφού.
Ως εναλλακτική λύση στα υπερβολικά τεκμήρια διαβίωσης παρουσιάζουν στην κυβέρνηση το ηλεκτρονικό περιουσολόγιο που θα επιτρέψει στις φορολογικές αρχές εντός του 2014 να έχουν πλήρη και αναλυτική εικόνα για την ακίνητη και κινητή περιουσία όλων των φορολογουμένων, αλλά και ενημέρωση για τις δαπάνες, τα έσοδα και τις καταναλωτικές τους συνήθειες.

Διαβάστε και κλάψτε, τι ακριβώς υπέγραψαν και τι λένε στον ελληνικό λαό


Του  Νίκου Καρατουλιώτη
Από το resaltomag

1.Επειδή τις τελευταίες μέρες οι ΗΠΑ ετοιμάζονται για επιθετικές στρατιωτικές επιχειρήσεις εναντίον της Συρίας με την συμμετοχή των αμερικανικών στρατιωτικών βάσεων(και όχι μόνο, γιατί ακούστηκε
και για το αεροδρόμιο της Καλαμάτας) που εδρεύουν στην Ελλάδα.

2. Επειδή η δικομματική κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου, ισχυρίζεται ότι είμαστε υποχρεωμένοι να εφαρμόσουμε τις υποχρεώσεις μας που απορρέουν από τις υπογραφείσες συμφωνίες έναντι της συμμαχίας.

Η ερμηνεία των ονομάτων: Ζευς, Ποσειδών, Απόλλων, Ερμής, Ήφαιστος, Άρης

Του Αθανάσιου Τσακνάκη
 Από το 24grammata
 
 
Οι έξι Θεοί τού Ολύμπου

Ζευς: Από το επίθετο «δίος» (λαμπρός, αίθριος) προήλθε το κύριο όνομα Διεύς (ο κύριος τής λαμπρότητας, τής αιθρίας, τής καλοκαιρίας), το οποίο μετατράπηκε σε Ζευς (παράβαλε: διάλευκος-ζάλευκος, διαβάλλω-ζαβάλλω και άλλα). Από την αιτιατική πτώση «τον Δία» προήλθε το νεοελληνικό όνομα τού Πατέρα των Θεών και των ανθρώπων, το οποίο στην ονομαστική σχηματίζεται ως «ο Δίας».

Τα πάντα για την κούφια Γη και για τα μυστικά της !!!!


Η μυθική πόλη Shamballa

Οι Puranas κάνουν πολλά σχόλια σε σχέση με την κούφια γη που δε θα πρέπει να τα δεχόμαστε επιπόλαια. Αν και είναι απλά σχόλια, θα πρέπει να αναγνωριστεί η επιρροή τους. Ένα τέτοιο Πουρανικό σχόλιο έχει να κάνει με την αφήγηση του Αβατάρα Kalki - αυτόν στο τέλος της Κάλι Γιούγκα, Ο Αβατάρα Kalki θα γεννηθεί στην καλύτερη από τις Βραχμανικές οικογένειες της πόλης Shambala για να εξαφανίσει τους αιρετικούς στην επιφάνεια της γης. Κατόπιν, η γενική Πουρανική ερμηνεία λέει ότι άνθρωποι θα έρθουν στην επιφάνεια από το εσωτερικό του πλανήτη για να ξανά-αποικήσουν και να ξανά-ξεκινήσουν τη Βεδική κουλτούρα. Είναι αξιοπρόσεκτο το γεγονός ότι η Shambala αναφέρεται στις Puranas σαν η πόλη του εσωτερικού του πλανήτη. Όχι μόνο στις Puranas, αλλά και στην συνολική Θιβετανική ανάμνηση επίσης, η Shambala θεωρείται σαν η πόλη που βρίσκεται στο εσωτερικό της γης.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ: UFO ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΧΑΜΗΛΟ ΥΨΟΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ!!!(ΒΙΝΤΕΟ)

Το περιστατικό διαδραματίστηκε σε ένα εργοστάσιο κάπου στην Κωνσταντινούπολη και τηλεοπτικοί σταθμοί ασχολήθηκαν με την προβολή του θέματος...  Τα σκυλιά αντιλήφθηκαν την ύπαρξη του UFO και άρχισαν να γαβγίζουν και να κατευθύνονται προς το μέρος του...Ο φύλακας κοιτώντας προς το μέρος των σκυλιών αντίκρισε έκπληκτος στον ουρανό και σε χαμηλό ύψος έναν ιπτάμενο δίσκο σκούρου χρώματος να ίπταται. Αμέσως με το κινητό του τηλέφωνο κατάφερε και έβγαλε 2 φωτογραφίες... Ολόκληρο το χρονικό έχει καταγραφεί από τις κάμερες κλειστού κυκλώματος του εργοστασίου.  

ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ... ΧΕΣΜΕΝΟΣ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ 5000 ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΑΡΑΧΩΝ


Την εντυπωσιακή αποκάλυψη ότι ο Τούρκος πρωθυπουργός Ταΐπ Ερντογάν, διακατεχόμενος από έντονο φόβο επικείμενων μεγάλων ταραχών και επιχειρήσεων αποσταθεροποίησης της Τουρκίας ετοιμάζει ειδικά σώματα κομάντος για να κατέβουν στους δρόμους των τουρκικών πόλεων προς αντιμετώπιση αντικυβερνητικών διαδηλώσεων, κάνει η γνωστή τουρκική εφημερίδα, Aydınlık.

Γεγονός είναι ότι σύμφωνα με τις δημοσιογραφικές πληροφορίες έχουν παρουσιαστεί στο πρωθυπουργικό γραφείο του Ερντογάν αλλεπάλληλες αναφορές των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών ότι μέσα στο Φθινόπωρο αναμένονται μεγάλες κινητοποιήσεις αποσταθεροποίησης της Τουρκίας. Για τον λόγο αυτό ο ίδιος ο Ερντογάν έχει αποφασίσει ότι η τουρκική αστυνομία δεν επαρκεί να ελέγξει αποτελεσματικά την κατάσταση και έχει δώσει εντολή το δυνατόν... συντομότερο να ετοιμαστούν ειδικά σώματα κομάντος που θα βγουν στους δρόμους για να πατάξουν τις ταραχές που αναμένεται να ξεσπάσουν.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΦΟΡΜΕΣ ΠΟΛΕΜΩΝ (Βίντεο)

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ANTI-NEOTAXITES KILLUMINATI

ΗΠΑ – ΑΛ ΚΑΙΝΤΑ ΕΙΣ ΣΑΡΚΑ ΜΙΑΝ

Του Ν. ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟΥ*
Από το seisaxthia 
 
Τις δεκαετίες του ’70 και του ’80, στο όνομα της «ελευθερίας» και της «δημοκρατίας», οι ΗΠΑ έπαιξαν το χαρτί του ισλαμικού φονταμενταλισμού. Ηταν τότε, τον Αύγουστο του 1981, που η «Ουάσιγκτον Ποστ» περιέγραφε τον τρόπο με τον οποίο οι Αμερικανοί «κατασκεύαζαν» τους «Μπιν Λάντεν» και τις «Αλ Κάιντα»:
«Η CΙΑ - έγραφε τότε η αμερικανική εφημερίδα – επιστρέφει αθόρυβα στις παλιές μεθόδους εκτέλεσης των μυστικών υπονομευτικών επιχειρήσεων» και «υποστηρίζει κρυφά τις αντικυβερνητικές δυνάμεις στο Αφγανιστάν…».

H.A.A.R.P CYPRUS -ΚΥΠΡΟΣ (Βίντεο)

Βίντεο που τράβηξα στις 10-04-2013 στις εγκαταστάσεις του H.A.A.R.P Κύπρου με κίνδυνο να συλληφθώ ή να κακοποιηθώ από τους Βρετανούς αποικιοκράτες......

Ευτυχώς που δεν έδειξα κανέναν φόβο στον Βρετανό στρατονόμο που όταν μου είπε να διαγράψω το βίντεο από την μηχανή ,του απάντησα πως αυτό θα το δεχόμουν μόνο με εντολή των Κυπριακών αρχών που σέβομαι και όχι του αποικιοκρατικού στρατεύματος που δεν του αναγνωρίζω καμιά εξουσία σε αυτά εδώ τα ιερά χώματα....

Βίντεο από την εισβολή ανταρτών στη Μονή της Αγ. Θέκλας

Το Πρακτορείο Romfea.gr δημοσιευεί παρακάτω βίντεο με αντάρτες οι οποίοι εισήλθαν στο Μοναστήρι της Αγίας Θέκλας στην περιοχή του Μααλούλα.

Να αναφερθεί ότι οι αντάρτες συνομιλούν με τις Μοναχές, από τις οποίες ζητούν να εγκαταλείψουν το μοναστήρι άμεσα.

Επίσης οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δύο ομάδες, περίπου 30 Ορθόδοξοι προσπαθούν να αποτρέψουν την κατάληψη του ναού της Αγίας Θέκλας από τους ισλαμιστές τρομοκράτες.

Θ. Πάγκαλος: «Σε ποιο συμπόσιο να πάω; Σε αυτούς τους αποτυχημένους;»


Εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους δεν ήταν παρών στο Συμπόσιο για τα 39 χρόνια του ΠΑΣΟΚ, ο πρώην υπουργός χρησιμοποίησε βαρείς χαρακτηρισμούς για στελέχη του ΠΑΣΟΚ Βαρείς χαρακτηρισμούς για στελέχη του ΠΑΣΟΚ χρησιμοποίησε ο Θόδωρος Πάγκαλος, μιλώντας στο ΒΗΜΑ FM 99,5
και ερωτηθείς για τους λόγους που δεν παρέστη στο συμπόσιο του Κινήματος.

«Επί 32 χρόνια βουλευτής, μου έλεγαν να μη συγκρούομαι και να μην τα λέω αυτά τα πράγματα. Και τώρα βγαίνουν διάφοροι τυχάρπαστοι τύποι από τη μπλογκόσφαιρα – κάτι ούφο! – και τώρα μου λένε διάφορα. Μα, εσείς μου λέγατε να μην τα λέω!

Εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ επιτέθηκαν στον Πρ.Παυλόπουλο(Βίντεο)


Μπουκάλια με νερό εκσφενδόνισαν διαδηλωτές εναντίον του πρώην υπουργού Εσωτερικών - Ο κ. Παυλόπουλος βρισκόταν στη συμβολή της λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας με την οδό Μέρλιν

Στόχος των εργαζομένων στην μεταλλευτική βιομηχανία ΛΑΡΚΟ έγινε ο πρώην υπουργός Εσωτερικών Προκόπης Παυλόπουλος.

Οι εργαζόμενοι στη ΛΑΡΚΟ διαδήλωναν έξω από τη Βουλή και όταν εντόπισαν τον κ. Παυλόπουλο επιτέθηκαν εναντίον του καθυβρίζοντας τον με σκαιούς χαρακτηρισμούς. Ορισμένοι μάλιστα εκσφενδόνισαν εναντίον του μπουκάλια με νερό.

Η Συρία αποδέχθηκε την πρόταση Πούτιν να παραδώσει τα χημικά της


Ομπάμα: Αν ο Άσαντ παραδώσει το χημικό του οπλοστάσιο δεν θα εξαπολύσουμε στρατιωτικό χτύπημα - Είχαμε έναν «πολύ καρποφόρο γύρο συνομιλιών» με τον Λαβρόφ, λέει ο Σύρος υπουργός Εξωτερικών - Σχέδιο ψηφίσματος ετοιμάζει και η Γαλλία
Η κυβέρνηση της Συρίας αποδέχθηκε την πρόταση της Ρωσίας να τεθούν τα χημικά όπλα που διαθέτει υπό διεθνή έλεγχο, δήλωσε σήμερα ο Σύρος υπουργός Εξωτερικών, Ουάλιντ αλ Μουάλεμ, σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Ιντερφάξ.

Οριακή άνοδος καταγράφεται στο Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου


Λευκωσία: Με ελαφρά κέρδη συνεχίζεται η διαπραγμάτευση στο Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου. Στη 12.51, ο Γενικός Δείκτης του ΧΑΚ παρουσίαζε άνοδο της τάξης του 0,10% και βρισκόταν στις 94,83 μονάδες.

Ο δείκτης FTSE/CySE 20 βρισκόταν στις 36,46 μονάδες με άνοδο της τάξης του 1,36%.

Ο όγκος των συναλλαγών αυτή την ώρα διαμορφωνόταν στα €17.111,35.

Από τους επιμέρους χρηματιστηριακούς δείκτες, κέρδη σημείωναν ο δείκτης των Επενδυτικών σε ποσοστό 4%, της Κύριας Αγοράς σε ποσοστό 0,09% και των Τραπεζών σε ποσοστό 0,10%.

Νέα άνοδος στο Χ.Α. με αυξημένο τζίρο

Του Δημήτρη Ζάντζα  από το capital.gr

Συνεχίζεται την Τρίτη, αν και σε πιο ήπιους τόνους από πλευράς έκτασης κερδών, η ανοδική κίνηση στο Χρηματιστήριο της Αθήνας.

Ο Γενικός Δείκτης κινείται σε θετικό έδαφος από την έναρξη της συνεδρίασης και επανέρχεται σε επίπεδα που είχε να «δει» από τις αρχές Ιουνίου, και διασπά ανοδικά το επίπεδο των 990 μονάδων.

Μετά τα χθεσινά υψηλά κέρδη οι μετοχές των τραπεζών κινούνται εκ νέου ανοδικά, με την Alpha Bank να εμφανίζει τα υψηλότερα ποσοστιαία κέρδη στη σύνθεση του FTSE Large Cap, ενισχυμένη έως 6,67 στα 0,608 ευρώ.