Σάββατο 5 Απριλίου 2014

Οι Παρθενώνες που χάθηκαν.

ΘΡΑΥΣΜΑΤΑ ΠΛΟΥΣΙΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ


Οι περισσότεροι γνωρίζουν έναν. Στην πραγματικότητα οι αρχαίοι ναοί της Αθηνάς στον Ιερό Βράχο ήταν τρεις, ωστόσο μόνο μικρά κομμάτια τους διασώζονται ως σήμερα.

Υπήρξε ο αρχαιότερος σημαντικός ναός στην Ακρόπολη. Ήταν δωρικός, περίπτερος και αν οι μεγάλοι καλλιτέχνες της εποχής δεν είχαν αρχίσει ακόμη να χρησιμοποιούν για τα έργα τους καθολικά το μάρμαρο, τα γλυπτά τους από πωρόλιθο που κοσμούσαν τα αετώματά του- ένα μέρος τους έχει διασωθεί ως σήμερα- έχουν κρατήσει ανέπαφα τα αρχαία χρώματα μεταφέροντάς μας έτσι στον βαθύ κόσμο των μύθων και των τεράτων που γεννούσε η πλούσια φαντασία των ανθρώπων.

Ο ΔΙΑΦΑΝΟΣ ΙΠΤΑΜΕΝΟΣ ΔΙΣΚΟΣ ΤΩΝ 5000χλμ!

Αρχές Απριλίου του 2014, κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο αρκετές περσινές φωτογραφίες που έδειχναν ένα πρωτόγνωρο δίσκο 5000 χιλιομέτρων σε διάμετρο πάνω από τη πολιτεία της Αριζόνα, που κανείς δεν μπορούσε να εξηγήσει περί τίνος πρόκειται.
Όσοι βιαστήκαν να το παρουσιάσουν ως ένα φωτιστικό οροφής που αντανακλάται σε ένα τζάμι που βρίσκεται μπροστά από τον φωτογράφο, έκαναν λάθος, μιας και το αντικείμενο είχε φωτογραφηθεί και από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό! 
Αυτή την εικόνα υπέβαλε στη δημοσιότητα ο Βρετανός ερευνητής Stephen Hannard που δήλωσε ότι δεν πρόκειται για μια προβολή στη Γη καθώς πάνω από την κορυφή της ανωμαλίας περνά ένας σχηματισμός νεφών.

ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗΣ UFO ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΜΕΡΑ ΓΙΑ ΑΓΡΙΑ ΖΩΑ. (ΒΙΝΤΕΟ)

Το περιστατικό συνέβει τον περασμένο Φεβρουάριο στη κομητεία Jackson. 

Ένα ζευγάρι έχει τοποθετήσει κάμερες προκειμένου να παρατηρεί άγρια ζώα. 

Κάποια από αυτές κατέγραψε ένα μυστηριώδη φως που αρχικά φαινόταν σαν συννέφο. 

Ακόμα και το ελάφι που βρισκόταν στη περιοχή έδειχνε αμήχανο στη θέα του...

Μαρίν Λεπέν: «Δεν θα δεχθούμε ειδικά γεύματα για μουσουλμάνους στα σχολεία των πόλεών μας»

Η Μαρίν Λεπέν, αρχηγός του Εθνικού Μετώπου (FN), δήλωσε ότι δεν θα επιτρέψει στα σχολεία στις 11 γαλλικές πόλεις που το κόμμα κέρδισε τις δημοτικές εκλογές να προσφέρουν ειδικά γεύματα στους μουσουλμάνους μαθητές, επισημαίνοντας ότι κάτι τέτοιο είναι αντίθετο στις αξίες του κοσμικού κράτους της χώρας.
 
Η Γαλλία έχει αυστηρούς νόμους που διασφαλίζουν τον κοσμικό χαρακτήρα των θεσμών του κράτους, όμως τα τελευταία χρόνια έχουν αυξηθεί τα αιτήματα που σχετίζονται με τη θρησκεία κυρίως από τους πέντε εκατομμύρια μουσουλμάνους που ζουν στη χώρα.

Κι άλλο κρούσμα άθλιας κακοποίησης Βυζαντινής εκκλησίας στην τουρκία...

Κι άλλο κρούσμα άθλιας κακοποίησης Βυζαντινής εκκλησίας στην τουρκία...
ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος


Πραγματικά άθλια εικόνα παρουσιάζει, για όσους είχαν την δυσάρεστη έκπληξη να βρεθούν στα συγκεκριμένη τοποθεσία, η βυζαντινή ελληνορθόδοξη εκκλησιά του Αγίου Ιερομάρτυρος Κλήμεντος στην Άγκυρα. Το νέο αυτό κρούσμα κακοποίησης βυζαντινής εκκλησιάς, ομολόγησε η ίδια η τουρκική εφημερίδα, Hürriyet, (άραγε τύψεις συνειδήσεως από τους Τούρκους ;), δημοσιεύοντας και μια πολύ χαρακτηριστική φωτογραφία από την κεντρική είσοδο της εκκλησίας αυτής πού βρίσκεται κάτω από τα θεμέλια κάποιων gecekondu, δηλαδή παράνομων και αυθαίρετων κατοικιών που στην Τουρκία ξεφυτρώνουν μέσα σε μια νύχτα.

ΙΔΟΥ που βρίσκεται το ΜΠΟΙΝΓΚ !!!

Του  Χρήστου Μαντζιάρη
Από το pentapostagma

Σε συνέχεια των όλων όσων ανέφερα στο άρθρο μου με τίτλο «Σε 24 επιβάτες κρύβεται το μυστικό της εξαφανίσεως του Μπόινγκ» και σε συνδυασμό με την τελευταία πληροφορία σχετικά με την μαύρη φωτογραφία που στάλθηκε από κινητό τηλέφωνο τύπου smart phone έχω να πω τα εξής.
Πρώτα απ’ όλα, η νέα πληροφορία είναι από μόνη της εξόχως σημαντική. Στάλθηκε μια μαύρη φωτογραφία από ένα smart phone ενός επιβάτη που ήταν στο χαμένο Μαλαισιανό αεροσκάφος, στην οποία φαίνονται οι γεωγραφικές συντεταγμένες του κινητού τη στιγμή ακριβώς που στάλθηκε η φωτογραφία. Οι συντεταγμένες, μας οδηγούνε με το google maps, σε ένα υπόστεγο της αμερικανικής βάσης Diego Garcia. Σωστά μέχρι εδώ.

Οι επιπτώσεις από την έκρηξη του ηφαιστείου της Θήρας σε αιγυπτιακή στήλη 3.500 ετών

Τις συνθήκες που επικράτησαν μετά την έκρηξη του ηφαιστείου της Θήρας φέρεται να περιγράφει ένα από τα αρχαιότερα δελτία καιρού που βρίσκεται χαραγμένο σε αιγυπτιακή στήλη από ασβεστόλιθο ηλικίας 3.500 ετών.
 
Αυτό υποστηρίζουν επιστήμονες από το Ινστιτούτο Ανατολικών Σπουδών του Σικάγου που μελέτησαν τη «Στήλη της καταιγίδας», ύψους 1,8 μ., και ερμήνευσαν εκ νέου τη 40 στίχων επιγραφή της, όπου διαπίστωσαν ότι γίνεται λόγος για βροχή, σκοτάδι και θύελλα χωρίς διακοπή.
 

Μ.Κλίντον: "Δεν θα εκπλησσόμουν αν έρχονταν εξωγήινοι"... (Βίντεο)

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Μπιλ Κλίντον κάτι ξέρει και προσπαθεί να μας προετοιμάσει; Πάντως σε τηλεοπτική συνέντευξή του, δεν απέκλεισε την επίσκεψη εξωγήινων στον πλανήτη μας και τόνισε ότι «Δεν θα μου έκανε έκπληξη αν μας επισκέπτονταν κάποια στιγμή. Απλά ελπίζω ότι δεν θα είναι όπως στην "Ημέρα ανεξαρτησίας", όπου κάνουν εισβολή»!
Μάλιστα ο Μ.Κλίντον τόνισε και το εξεής μεταξύ σοβαρού και αστείου: «Σκεφτείτε πόσοι μικρές θα φαίνονταν όλες οι διαφορές ανάμεσα στους ανθρώπους αν νιώθαμε απειλούμενοι από έναν εξωγήινο εισβολέα».

Παραλίγο "θερμό" επεισόδιο στην Αμοργό - Λίγα μέτρα πάνω από την τουρκική φρεγάτα τα F-16 της ΠΑ

Σε εικονική προσβολή της φρεγάτας “Barbaros” F-244 κλάσης ΜΕΚΟ 200 Track II-A προχώρησε χθες η Πολεμική Αεροπορία και είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό.
Γιατί η τόσο βίαιη αντίδραση από πλευράς Αεροπορίας (ή καλύτερα γιατί η απόφαση για τόσο βίαιη αντίδραση από το ΓΕΕΘΑ που έδωσε την σχετική εντολή); Γιατί η τουρκική κίνηση δεν είχε μόνο αόριστο χαρακτήρα αμφισβήτησης των ελληνικών χωρικών υδάτων, αλλά είχαν συγκεκριμένο σκοπό και στόχο.
Η περιοχή μεταξύ Κίναρου και Αμουργού δεν είναι τυχαία όπως θα δούμε.

Σημάδια ζωής στον υγρό ωκεανό του δορυφόρου του Κρόνου, τον Εγκέλαδο

Σημάδια ζωής εντοπίστηκαν κάτω από την επιφάνεια του νότιου πόλου του Εγκέλαδου
Έναν κρυμμένο υγρό ωκεανό σε έναν από τους μικρότερους δορυφόρους του Κρόνου, τον Εγκέλαδο, ανακάλυψαν αστρονόμοι, οι οποίοι συμπεραίνουν ότι είναι το πλέον πιθανό σημείο του ηλιακού συστήματος που μπορεί να φιλοξενεί εξωγήινη ζωή.
Οι μετρήσεις του βαρυτικού πεδίου από το διαστημόπλοιο Cassini της NASA αποκάλυψε ότι ένας ωκεανός νερού βάθους 10 μέτρων, μεγαλύτερος από τη Λίμνη Σουπίριορ, βρίσκεται κάτω από την παγωμένη επιφάνεια του Εγκέλαδου, στο νότιο πόλο του.

Βόμβα Γιούνκερ: Να μην δοθεί επιπλέον χρόνος στη Γαλλία για να μειώσει το δημοσιονομικό της χρέος

Είναι η Γαλλία ο επόμενος αδύναμος κρίκος στην ευρωζώνη; Τι δήλωσε ο Γιούνκερ από τη Γερμανία όπου πραγματοποιεί επίσκεψη
Ο πρώην πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου και πρώην πρόεδρος του Eurogroup Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, υποψήφιος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος για την προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, δήλωσε το Σάββατο ότι είναι κατ’ αρχήν αντίθετος στο να δοθεί στη Γαλλία επιπλέον χρόνος για να μειώσει το δημοσιονομικό της χρέος.

Οι ακούραστες καθαρίστριες! Μέχρι τις Βρυξέλλες έφτασε η... χάρη τους

- Βροντερό παρόν σε διαδήλωση στις Βρυξέλλες έδωσαν οι απολυμένες καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών
- Συμμετείχαν στη διαδήλωση των Ευρωπαϊκών Συνδικάτων
- Τους κάλυψαν τα έξοδα το Ευρωπαϊκό Συνδικάτο Alter Summit
- Τι είπαν στο NewsIt Από το υπουργείο Οικονομικών, όπου καθημερινά συγκεντρώνονται για να διαμαρτυρηθούν, στο κέντρο των Βρυξελλών για να διαδηλώσουν μαζί με τα Ευρωπαϊκά Συνδικάτα κατά της λιτότητας και υπέρ μιας κοινωνικής Ευρώπης.

Χάος στην Πάτρα -Συγκρούσεις αντιεξουσιαστών και ΜΑΤ, χημικά και μολότοφ στους δρόμους (Εικόνες & Βίντεο)

Σοβαρά επεισόδια έγιναν τα ξημερώματα του Σαββάτου στην Πάτρα, με συγκρούσεις ανάμεσα σε αστυνομικούς και αντιεξουσιαστές στους δρόμους της πόλης.
Προκλήθηκαν πολλές ζημιές σε αυτοκίνητα, ενώ κάδοι τυλίχθηκαν στις φλόγες. Η αστυνομία έκανε περισσότερες από 23 προσαγωγές, ενώ έγινε και μία σύλληψη. Οι δυνάμεις των ΜΑΤ επιχείρησαν στις 01.30 να διαλύσουν συναυλία που διοργάνωναν άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου, σύμφωνα με το patrastimes.gr.
Ακολούθησαν συγκρούσεις και κυνηγητό στους δρόμους της Πάτρας, με τους αστυνομικούς να κάνουν χρήση χημικών, ενώ οι αντιεξουσιαστές τους πετούσαν βόμβες μολότοφ.

Δείτε πώς το τσουνάμι από το σεισμό της Χιλής απλώθηκε στον Ειρηνικό(Βίντεο)

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ PacificTWC

Βρήκαν το μαύρο κουτί; Κινεζικό πλοίο κατέγραψε σήμα στο νότιο Ινδικό Ωκεανό-Αναπτερώνονται οι ελπίδες ή θα αποδειχθούν και πάλι φρούδες;

Δεν έχει ξεκαθαριστεί αν η συχνότητα των 37.5kHz προέρχεται από το Boeing της Malaysia - Νωρίτερα το κινεζικό πρακτορείο ειδήσεων μετέδωσε ότι ένα αεροπλάνο της κινεζικής πολεμικής αεροπορίας εντόπισε «έναν αριθμό λευκών αντικειμένων».Ηχητικό σήμα συχνότητας 37.5kHz κατέγραψε το Σάββατο το κινεζικό πολεμικό σκάφος Haixun 01 που συμμετέχει στις έρευνες για τον εντοπισμό του χαμένου Boeing της Malaysia, γεννόντας ελπίδες ότι μπορεί να έχει εντοπίσει το μαύρο κουτί του αεροσκάφους και έτσι να δώσει απαντήσεις στο μυστήριο ένα μήνα μετά την εξαφάνιση του.

Κακλαμάνης: Καλώ τον Σπηλιωτόπουλο να συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιό μου

Κακλαμάνης: Καλώ τον Σπηλιωτόπουλο να συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιό μου
Ανακοίνωση με την οποία καλεί τον Άρη Σπηλιωτόπουλο να συμμετάσχει ως υποψήφιος στο συνδυασμό υπό τον ίδιο, εξέδωσε ο Νικήτας Κακλαμάνης.
«Μιλώντας, το πρωί, σε τηλεοπτική εκπομπή, ο κ. Σπηλιωτόπουλος έκανε λόγο για «πολυδιάσπαση της παράταξης, που δεν βοηθάει την Αθήνα. Θα συμφωνήσω απόλυτα με την άποψή του, μόνο που την «πολυδιάσπαση της παράταξης», στην οποία αναφέρεται, τη δημιούργησε ο ίδιος, καθώς, χωρίς να έχει γνώσεις περί των δημοτικών και των πραγματικών προβλημάτων της πόλης, δέχθηκε να είναι υποψήφιος δήμαρχος», σημειώνει ο κ. Κακλαμάνης.

Η ροή του χρήματος στην χρεοκοπημένη Ελλάδα...

Η ροή του χρήματος στην χρεοκοπημένη Ελλάδα...
Όσο και αν προσπαθούν κάποιοι να μας πείσουν ακόμα, λεφτά υπάρχουν, αλλά όχι για τον ελληνικό λαό... Δείτε το σκίτσο που αποτυπώνει τη μεγάλη αλήθεια...

Ένα σκίτσο που φανερώνει την αληθινή ροή του χρήματος στην Ελλάδα, πίσω από τις κορώνες περί πρωτογενών πλεονασμάτων και ανάκαμψης της χώρας, κάνει τον γύρο του διαδικτύου.
Όπως θα παρατηρήσετε στο σκίτσο, στην κορυφή της πυραμίδας βρίσκεται ο τραπεζίτης, και ποιος άλλος θα μπορούσε να ήταν δηλαδή, αφού όλα γι' αυτόν γίνονται με τα τόσα χρήματα που έχουν δοθεί για την περιβόητη ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών.

ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ(ΒΙΝΤΕΟ)


ΓΗ ΚΑΙ ΥΔΩΡ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ panos p.

Ομπάμα: Όλοι Έλληνες για μια μέρα!

Ομπάμα: Όλοι Έλληνες για μια μέρα!
«Για μια μέρα, όλοι είμαστε Έλληνες», τόνισε ο Αμερικανός πρόεδρος, Μπαράκ Ομπάμα, μιλώντας στην καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση του Λευκού Οίκου για την 25η Μαρτίου 1821, υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι «η Ελλάδα και οι Ηνωμένες Πολιτείες στέκονται δίπλα-δίπλα ως εταίροι και σύμμαχοι».
Ο Ομπάμα ξεκίνησε και φέτος τον χαιρετισμό του με τη λέξη «Καλησπέρα» στα ελληνικά, ενώ ακολούθως εστίασε στο «βαθύ αντίκτυπο» των Ελληνοαμερικανών στο αμερικανικό έθνος, πριν αναφερθεί συγκεκριμένα στις ελληνικές κοινότητες του Τάρπον Σπρινγκς (Φλόριντα) και του Σικάγου.

Σεισμολόγοι: Τα 5,4 Ρίχτερ ήταν ο κύριος σεισμός στην Ύδρα

Σεισμολόγοι: Τα 5,4 Ρίχτερ ήταν ο κύριος σεισμός στην Ύδρα
Καθησυχαστικός και ξεκάθαρος εμφανίστηκε ο σεισμολόγος, του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Αστεροσκοπείου Αθηνών, Θανάσης Γκανάς πως ο σεισμός που έγινε το βράδυ της Παρασκευής νοτιοανατολικά της Ύδρας, μεγέθους 5,4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ ήταν ο κύριος.
Όπως είπε χαρακτηριστικά στην πρωινή εκπομπή του MEGA η σεισμική δόνηση σημειώθηκε στο Μυρτώο πέλαγος και το εστιακό βάθος ήταν 110 χιλιόμετρα.

Τόνισε ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας και πρόσθεσε: «Τα 5,4 Ρίχτερ, που κατέγραψαν οι σεισμογράφοι, το βράδυ της Παρασκευής νοτιοανατολικά της Ύδρας ήταν ο κύριος σεισμός».