Σάββατο 3 Αυγούστου 2013

Tούρκοι υποχρέωσαν με τα όπλα και σταμάτησαν τα έργα στο ανάχωμα του ´Πυθίου ´´ στον Έβρο !

Από το veteranos.gr
 
Τουρκική περίπολος υποχρέωσε τον Έλληνα εργολάβο και τους εργάτες να σταματήσουν τις εργασίες του αναχώματος εντός του Ελληνικού εδάφους ...Κατάντια ή ηττοπάθεια ;...Πουθενά οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις !


Aναστάστωση επικράτησε στο κεντρικό ανάχωμα του "Πυθίου" στο βόρειο Έβρο. Ενώ γίνονταν εργασίες στο παρέβριο ανάχωμα, η τουρκική περίπολος άρχισε να φωνάζει στους εργάτες, σύμφωνα με τον πρώην αντιδήμαρχο Διδυμότειχου Γιώργο Σαρίδη.

Μέλισσες: Αποκάλυψη Τώρα..Οι Επιστήμονες Ανακαλύπτουν Τι Σκοτώνει Τις Μέλισσες Και Είναι Χειρότερα Από Ότι Νομίζατε!

Όπως έχουμε γράψει στο παρελθόν, ο μυστηριώδης μαζικός θάνατος μελισσών που γονιμοποιούν καλλιέργειες αξίας 30.000.000.000 δολαρίων στις ΗΠΑ έχει αποδεκατίσει τον πληθυσμό των Apis mellifera της Αμερικής που ένας κακός χειμώνας θα μπορούσε να οδηγήσει τα χωράφια σε αγρανάπαυση .Τώρα, μια νέα μελέτη έχει επισημάνει μερικές από τις πιθανές αιτίες των θανάτων των μελισσών και τα μάλλον τρομακτικά αποτελέσματα δείχνουν ότι η αποφυγή του beemageddon θα είναι πολύ πιο δύσκολη από ό, τι εθεωρείτο μέχρι σήμερα.

"Αποκαλύφθηκαν στην αρχαία Πελλάνα ανθρώπινα οστά γιγαντιαίων διαστάσεων "

Του Νίκου Μπακή
 Από το omadaethnikonlakonias


 Φλέβα χρυσού η αρχαιολογική ανακάλυψη του Σπυρόπουλου στην Πελλάνα «Αποκαλύφθηκαν στην αρχαία Πελλάνα ανθρώπινα οστά γιγαντιαίων διαστάσεων και μαζί με αυτά μπαζώθηκε ο μοναδικός στο είδος του βαθμιδωτός λαξευτός Βασιλικός Τάφος στον κόσμο» ”

Δείτε βίντεο αφιερωμένο στον κορυφαίο αρχαιολόγο του 21ου αιώνα Θεόδωρο Σπυρόπουλο

Το πρώτο υποθαλάσσιο μουσείο της Ελλάδας ανοίγει στις Σποράδες το 2015

Το πρώτο υποθαλάσσιο μουσείο της Ελλάδας θα είναι προσβάσιμο στο κοινό από το 2015 και θα περιλαμβάνει πολυάριθμους χώρους οργανωμένης κατάδυσης στα ναυάγια του Παγασητικού και των Βορείων Σποράδων.
Το πρωτότυπο αυτό μουσείο καλύπτει μία έκταση 2.500 τετραγωνικών χιλιομέτρων, η οποία ήδη από το 1996 χαρακτηρίστηκε με υπουργική απόφαση ως «ενάλιος αρχαιολογικός χώρος» και στο βυθό του βρίσκονται τουλάχιστον 10 ναυάγια πλοίων.

Το μυστηριώδες «εξάγωνο» του πλανήτη Κρόνου (Εικόνες Βίντεο)




Το διαστημικό σκάφος Cassini της NASA για μια ακόμη φορά κατάφερε να πάρει μια σειρά από φωτογραφίες που απεικονίζουν το μυστηριώδες εξάγωνο από τον βόρειο πόλο του Κρόνου, το οποίο έχει μέγεθος, ίσο με τέσσερις φορές τον πλανήτη μας.

Ο Kevin Baines, ένας εμπειρογνώμονας για την ατμόσφαιρα και τον τεχνικό ανιχνευτή στο εργαστήριο της NASA στην Pasadena της Καλιφόρνια, δήλωσε:

Το εύρημα έχει έναν πολύ παράξενο χαρακτήρα, θα δείτε ένα ακριβές γεωμετρικό σχήμα με έξι πλευρές που είναι εξίσου ευθείες. Δεν έχω δει ποτέ κάτι παρόμοιο σε άλλο πλανήτη. Ο Κρόνος, ειδικότερα, είναι το ιδανικό μέρος για την εξεύρεση παρόμοιων φαινομένων.

Toυρκικό Πολεμικό Πλοίο Εξαπέλυσε Τορπίλη Εναντίον Ιταλικού Στην Κύπρο!!!

Σχόλιο από ALEXANDER
Δείτε το δημοσιευμα στα Ιταλικά ΕΔΩ


Τορπίλη επιφανείας εξαπέλυσε χθες τουρκικό πολεμικό πλοίο εναντίον του ιταλικού πλοίου Odin Finder-που εργάζεται για λογαριασμό του οργανισμού τηλεπικοινωνιών της Κύπρου και βυθίζει καλώδια επικοινωνιών-γράφει η ιταλική ιστοσελίδα ilfattoquotidiano.it!!!

ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ: Θαλάσσιο τέρας τρώει ολοζώντανο σκύλο!!!!

Το βίντεο που σαρώνει στο διαδίκτυο:
 Τέρας εμφανίζεται ξαφνικά και καταβροχθίζει το σκύλο της κυρίας...
Δείτε το βίντεο

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΟΚ : Όμηροι Έλληνες αθλητές στη Βουλγαρία!

-Πήραν τα διαβατήρια των αθλητών λόγω χρεών προς τη Βουλγάρικη Ομοσπονδία
-Υπέγραψαν συμφωνητικό εξόφλησης χρεών για να μην τους κρατήσουν όμηρους
-Κλείδωσαν για παραδειγματισμό πόρτες του ξενοδοχείου της Ελληνικής αποστολής για παραδειγματισμό
-Απούσα η Ελληνική Κυβέρνηση

Δείτε τη συγκλονιστική επιστολή που έστειλαν πριν λίγο στο tromaktiko από την Ελληνική Ομοσπονδία Κωφών, η οποία βρίσκεται στη Σόφια της Βουλγαρίας για τους Ολυμπιακούς αγώνες:

Ε.ΣΝΟΟΥΝΤΕΝ: "Η Vodafone εργάζεται για την βρετανική κατασκοπεία

Μεγάλες ιδιωτικές τηλεπικοινωνιακές εταιρείες παρείχαν στις βρετανικές μυστικές υπηρεσίες πολύ μεγαλύτερη βοήθεια σε ό,τι αφορά την παρακολούθηση των χρηστών του Διαδικτύου, από ότι ήταν γνωστό μέχρι σήμερα.
Ορισμένες από αυτές κατήρτιζαν γι΄αυτό το σκοπό συγκεκριμένα προγράμματα συλλογής πληροφοριών, αποκαλύπτουν σήμερα Παρασκευή τα γερμανικά έντυπα NDR και Sueddeutsche Zeitung επικαλούμενα νέα έγγραφα, τα οποία παρουσίασε ο Έντουαρντ Σνόουντεν.

Ιστορική απόφαση για τα δελφίνια

"Είναι ηθικά απαράδεκτο να τα αιχμαλωτίζουμε για σκοπούς ψυχαγωγίας"
Η Ινδία απαγόρευσε την αιχμαλωσία των δελφινιών και γενικά των κητωδών!

Είναι μία ιστορική απόφαση, αφού αναφέρει ότι λόγω της μεγάλης ευφυΐας και ευαισθησίας τους σε σχέση με άλλα ζώα, τα κητώδη πρέπει να αντιμετωπίζονται ως "μη-ανθρώπινα άτομα" (non-human persons) και σαν τέτοια, πρέπει να έχουν ειδικά δικαιώματα!

Συγκλονιστικά στοιχεία για το χρέος των ΗΠΑ , ανέρχεται στα 70 τρισ. δολλάρια

Σχόλιο Αφύπνισης: Δείτε το ρολόι χρέους των ΗΠΑ εδώ

Το χρέος των ΗΠΑ είναι τελικά πολύ μεγαλύτερο απο αυτό που πιστεύαμε και είναι ικανό να προκαλέσει μια άνευ προηγουμένου παγκόσμια οικονομική καταστροφή.. Μια νέα μελέτη από έναν Αμερικανό οικονομολόγο καταλήγει στο συμπέρασμα ότι το Αμερικανικό ομοσπονδιακό χρέος είναι πολύ μεγαλύτερο από ότι επίσημα λέγεται ότι είναι. Η μελέτη από τον James D. Hamilton του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια στο Σαν Ντιέγκο, λέει ότι τα εκτός ισολογισμού στοιχεία του παθητικού της κυβέρνησης των ΗΠΑ είναι έξι φορές το μέγεθος του επίσημου χρέους, ή 70,1 τρισεκατομμύρια δολάρια.

Συμβουλές Ισοκράτη περί ορθού & ηθικού βίου

ΙΣΟΚΡΑΤΗΣ, ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΝΙΚΟΝ
"Στο έργο αυτό, παρατίθενται διάφορες πρακτικές διδαχές του Ισοκράτη προς κάποιον Δημόνικο για το πως θα πρέπει να είναι ένας ορθός και ηθικός τρόπος ζωής."

Κανένα να μη κάνεις φίλον πρότου εξετάσης πώς έχει συμπεριφερθή προς τους παλαιούς του φίλους· διότι πρέπει να προβλέπης ότι θα συμπεριφερθή και προς σε, όπως συμπεριεφέρθη προς εκείνους. Να γίνεσαι μεν βραδέως φίλος, αφού δε γίνης φίλος να μένης πιστός εις την φιλίαν. Διότι είναι εξ ίσου απρεπές να μη έχης κανένα φίλον και να αλλάζης πολλούς φίλους συχνά. Να μη δοκιμάζης τους φίλους σου κατά τοιούτον τρόπον ώστε εκ της δοκιμής ταύτης να προέρχεται διά σε ζημία, μήτε όμως να θέλης να έχης τους φίλους σου αδοκιμάστους. Τούτο δε θα κατορθώσης, αν προσποιείσαι ενώπιον αυτών ότι έχεις ανάγκας τας οποίας δεν έχεις·

ΗΠΑ: Ταξιδιωτική οδηγία για χτύπημα της Αλ Κάιντα σε όλο τον κόσμο!!!(Βίντεο)


«Οι τρομοκράτες μπορεί να επιτεθούν τόσο σε δημόσιες όσο και σε ιδιωτικές εγκαταστάσεις» αναφέρει η ανακοίνωση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ - Κλειστές την Κυριακή οι αμερικανικές πρεσβείες και τα προξενεία.
Ταξιδιωτική οδηγία προς τους αμερικανούς πολίτες που βρίσκονται στο εξωτερικό εξέδωσε το απόγευμα της Παρασκευής το υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ επικαλούμενο τρομοκρατική απειλή από την Αλ Κάιντα για επίθεση κύρια σε χώρες της Μέσης Ανατολής ή της Βόρειας Αφρικής τον Αύγουστο, χωρίς βέβαια να αποκλείεται "χτύπημα" και οπουδήποτε αλλού στην πλανήτη.

Τρεις συλλήψεις για τη μεγάλη φωτιά στο Μαρκόπουλο


Οι συλληφθέντες εκτελούσαν εργασίες σε σούπερ μάρκετ - Σε ύφεση το πύρινο μέτωπο που έκαψε σπίτια και αποθήκες - Στο παρά πέντε σώθηκε το δάσος Κουβαρά - Η ένταση των ανέμων έχει μειωθεί σημαντικάΔύο Έλληνες και ένας Αλβανός, 57, 35 και 50 ετών αντίστοιχα, συνελήφθησαν χτες το βράδυ, από άνδρες της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλήματων Εμπρησμού του Πυροσβεστικού Σώματος, για εμπρησμό, στην μεγάλη πυρκαγιά του Πόρτο Ράφτη, η οποία έκαψε σπίτια, μεγάλη έκταση δασική, ενώ χάρις στις υπεράνθρωπες προσπάθειες των δυνάμεων πυρόσβεσης δεν μπήκε στο δάσος του Κουβαρά, οπότε η καταστροφή θα ήταν τεράστια.

Νέα σοκαριστική τροπή: Ο παππούς των δύο παιδιών ήξερε για το έγκλημα(Βίντεο)


Νέα σοκαριστική τροπή: Ο παππούς των δύο παιδιών ήξερε για το έγκλημα
Απίστευτη είναι η τροπή που έλαβε η υπόθεση του πνιγμού των δύο αδερφών από τη Βουλγαρία, στην κεντρική αρδευτική διώρυγα του ποταμού Αλφειού στο Στρέφι της Αρχαίας Ολυμπίας.
Από την εκδοχή του ατυχήματος φτάσαμε στο διπλό έγκλημα, αφού οι Αρχές ερευνώντας στοιχεία και ευρήματα, οδηγήθηκαν στον 13χρονο θείο των δύο παιδιών.
Ο νεαρός, αδερφός της μητέρας τους, τα έσπρωξε στο κανάλι οδηγώντας τα στο θάνατο, γιατί ζήλευε όπως υποστήριξε, την αγάπη που γνώριζαν ο 7χρονος Ιβάν και ο 4χρονος Ντίνκο, από την αδερφή του και τον πατέρα του. Το τραγικό μυστικό γνώριζε και ο παππούς των δύο παιδιών και πατέρας του δράστη το ίδιο βράδυ που συνέβη το κακό, χωρίς όμως να το αποκαλύψει στις Αρχές.

ΣΔΟΕ: Λουκέτο στο κέντρο που τραγουδούσε ο Πάνος Κιάμος

ΣΔΟΕ: Λουκέτο στο κέντρο που τραγουδούσε ο Πάνος Κιάμος
  Από τη Χαλκιδική άρχισαν οι... "καμπάνες" του ΣΔΟΕ, καθώς μετά από μερικά 24ωρα ενημερωτικού χαρακτήρα και προειδοποιήσεων, ήρθε το πρώτο 48ωρο "λουκέτο" και μάλιστα σε μεγάλη πίστα, όπου τραγουδούσε γνωστός "λαϊκός" καλλιτέχνης της Αθήνας.
Συγκεκριμένα, το βράδυ της Παρασκευής οι ράμπο του ΣΔΟΕ έκαναν «έφοδο» στο «Fix Summer Live» στην Καλλιθέα της Χαλκιδικής, όπου εμφανιζόταν ο γνωστός τραγουδιστής Πάνος Κιάμος.
Έπειτα από τον έλεγχο, οι άντρες του ΣΔΟΕ διαπίστωσαν ότι είχε υποπέσει σε πλήθος παραβάσεων εφαρμογής των διατάξεων του ΚΦΑΣ.

WSJ: Deja vu το πρόγραμμα διάσωσης της Ελλάδας

«Επανάληψη μιας μπερδεμένης ιστορίας» χαρακτηρίζει η εφημερίδα Wall Street Journal τις προβλέψεις του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου σχετικά για επιστροφή της Ελλάδας στην ανάπτυξη, τονίζοντας ότι ο «βασικός λόγος για τον οποίο το ΔΝΤ έχει καταφέρει να διατηρήσει το πρόγραμμα αξιόπιστο, είναι ότι κάνει υπερβολικά αισιόδοξα σενάρια».
«To ΔΝΤ έδωσε για μια ακόμη φορά στην Ελλάδα την έγκρισή του προβλέποντας ότι η χώρα θα επιστρέψει στην ανάπτυξη το 2014 μετά από περισσότερα από πέντε χρόνια σοβαρής συρρίκνωσης. Αλλά για κάποιους, αυτό είναι ένα deja vu, μια επανάληψη της μπερδεμένης ιστορίας της ελληνικής διάσωσης», αναφέρει η ανάλυση της οικονικής εφημερίδας για την έκθεση του ΔΝΤ που δόθηκε χθες στη δημοσιότητα.

Le Figaro: Η VIP πτέρυγα του Κορυδαλλού

«Της φυλακής τα σίδερα είναι για τους λεβέντες…», τραγουδούσε κάποτε με παραπονιάρικη, μακρόσυρτη φωνή ο Στέλιος Καζαντζίδης. Εκτοτε, έχει κυλήσει «πολύ νερό στο αυλάκι», θα έλεγε κανείς. Τόσο, που η παραμονή στον Κορυδαλλό, και συγκεκριμένα στην πτέρυγα 6 του συγκεκριμένου σωφρονιστικού ιδρύματος, εμφανίζεται πλέον από τον ξένο Τύπο περίπου ως διαμονή σε… ξενοδοχείο πέντε αστέρων. Και η εξάντληση της… πληρότητας των εγκαταστάσεων θεωρείται σχεδόν βέβαιη.

«Πέρασε» η τροπολογία για την κατάργηση δημοσίων οργανισμών

Κόντρα για την τροπολογία ανάμεσα σε κυβέρνηση και αντιπολίτευση - Με 17 Προεδρικά Διατάγματα η αναμόρφωση του Δημόσιου Τομέα - Κυρ. Μητσοτάκης: Αν άκουγε κάποιος το ΣΥΡΙΖΑ θα νόμιζε ότι κάνουμε πραξικόπημα.

Ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία -παρά τις έντονες αντιδράσεις- από το Α' θερινό τμήμα της Βουλής η τροπολογία που προβλέπει ότι η κατάργηση ή η συγχώνευση δημοσίων οργανισμών και φορέων μπορεί να γίνεται με Προεδρικά Διατάγματα και κατατέθηκε από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης στο νομοσχέδιο για την αντιμετώπιση της αυθαίρετης δόμησης.

Γαλλία: Η Δικαιοσύνη επέτρεψε την καλλιέργεια γενετικά τροποποιημένου καλαμποκιού

Το καλαμπόκι ΜΟΝ810 της Monsanto είναι το μοναδικό γενετικά τροποποιημένο φυτό που καλλιεργείται στην Ευρώπη, αφότου ο γερμανικός κολοσσός BASF εγκατέλειψε το σχέδιο να καλλιεργήσει σε χώρες της ΕΕΤο Συμβούλιο της Επικρατείας, η ανώτερη δικαστική αρχή της Γαλλίας, ακύρωσε σήμερα την απαγόρευση καλλιέργειας του γενετικά τροποποιημένου καλαμποκιού MON810 της αμερικανικής εταιρείας Monsanto.

ΗΠΑ: Εισέβαλε σπίτι της η αντιτρομοκρατική επειδή έψαχνε χύτρες μέσω internet!!!

ΗΠΑ: Εισέβαλε σπίτι της η αντιτρομοκρατική επειδή έψαχνε χύτρες μέσω internet
Μια απροσδόκητη επίσκεψη από την αστυνομία δέχτηκε μια οικογένεια στη Νέα Υόρκη, καθώς οι προσπάθειες της μητέρας να μάθει να μαγειρεύει φακές την κατέστησαν ύποπτη για μελλοντική τρομοκρατική ενέργεια.
Η Μισέλ Κατελάνο, μια νοικοκυρά από το Λονγκ Άιλαντ της Νέας Υόρκης, καθόταν αμέριμνη στον υπολογιστή της, αναζητώντας την ιδανική χύτρα για την κουζίνα της και ψάχνοντας συνταγές για φακές. Ο σύζυγός της, ήθελε να αγοράσει νέο σακίδιο και έκανε με τον ίδιο τρόπο έρευνα αγοράς. Και ο γιος τους απλά ήταν ανάμεσα στους εκατομμύρια ανθρώπους που ενημερωνόταν μέσω διαδικτύου για τη βομβιστική επίθεση στη Βοστώνη.

ΜΕΙΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Τα μνημόνια ξεκλήρισαν μια πόλη 16.299 κατοίκων το 2012 - Θλιβερά στοιχεία

Μία πόλη 16.299 κατοίκων έσβησε οριστικά από το χάρτη της Ελλάδας το 2012 εξαιτίας των μνημονίων που επέβαλαν οι δανειστές και εφαρμόζουν οι κυβερνήσεις. Πρόκειται για αρνητική μεταβολή του ελληνικού πληθυσμού, αφού οι γεννήσεις μειώθηκαν κατά 5,69% και οι θάνατοι αυξήθηκαν κατά 5% μέσα σε ένα χρόνο.
Το σχέδιο λοιπόν του ΔΝΤ και των Ευρωπαίων έχει τελικά… αποτέλεσμα. Ξεκληρίζει το λαό.

Η ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΤΟΛΜΗΣΕ ...... ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ;;;‏ΒΑΣΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ Η ΑΡΠΑΓΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Του  Κούρκουλου


Οι τράπεζες έχουν κάνει φέιγ βολάν τα προσωπικά δεδομένα των δανειοληπτών μοιράζοντας τα σε
εισπρακτικές εταιρείες ή σε εξωχώριους «επενδυτές» προκειμένου να εισπράξουν ή πουλήσουν τα «κόκκινα δάνεια» αντίστοιχα. Ήδη, οφειλέτες δέχονται τις πρώτες οχλήσεις από ξένα Funds, ενώ γίνονται προσφυγές και στη Δικαιοσύνη για τη δέσμευση ακίνητης περιουσίας.

Η κυβέρνηση που έφερε τους πολίτες στο αδιέξοδο και την εξαθλίωση με τα μέτρα των μνημονίων άνοιξε και την κερκόπορτα διάθεσης των προσωπικών τους στοιχείων σε πάσης φύσεως και αμφισβητούμενες εταιρείες εντός και εκτός της χώρας. Η εξέλιξη αυτή συνδέεται σαφώς με την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών και τους όρους που έχει θέσει η τρόικα.