Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013

Ψεκασμών βασίλειον... Μετά πως να μην κάνει απίστευτη κακοκαιρία;; Μόλις βγάζει ήλιο τον κρύβουν!!


Αεροψεκασμοί έκαναν την εμφάνισή τους στην πρωτεύουσα σήμερα στις 6-10-2013. Λευκό πέπλο απλώθηκε πάνω από όλη την Αθήνα όπως θα δείτε στις ακόλουθες εικόνες οι οποίες είναι από σημείο με πανοραμική θέα...

Προσοχή τι ανεβάζετε σε Facebook και Twitter, μπορεί να διωχθείτε ποινικά -Ο νόμος θα επεμβαίνει στις αναρτήσεις

Η εντύπωση πως το ίντερνετ και ιδιαιτέρως τα social media, είναι μια ζώνη ελευθερίας, όπου ο κάθε χρήστης μπορεί να ποστάρει οτιδήποτε επιθυμεί, είναι εδραία, αλλά δεν θα είναι για πολύ. Ηδη η Μ. Βρετανία επιθυμεί να βάλει «φρένο» τους χρήστες που παραβαίνουν τους κανόνες και να διώξει ποινικά.
Ο Γενικός Εισαγγελέας προτίθεται να δημοσιεύσει άμεσα κάποιες κατευθυντήριες γραμμές προς τους χρήστες των social media, με σκοπό να τους αποτρέψει από τυχόν ανάρμοστες αναρτήσεις. Αν δεν συμμορφωθούν τότε θα οδηγηθούν στο δικαστήριο.

ΤΟΥΡΚΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕ... ΓΑΙΔΑΡΟΣ ΣΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
Δημοσιογράφου-Συγγραφέα-Τουρκολόγου


Την πραγματικά εντυπωσιακή ιστορική ομολογία ότι ο χαρακτηρισμός «Τούρκος» σήμαινε γάιδαρος στην οθωμανική εποχή και ήταν ένας άκρως υποτιμητικός χαρακτηρισμός, έκανε και μάλιστα σε δημόσια σύσκεψη, (1/12/2013), ο καθηγητής ιστορίας του πανεπιστήμιου Gazi της Άγκυρας, Cemalettin Taşkıran. Ο γνωστός Τούρκος καθηγητής υποστήριξε με έμφαση ότι το να λένε οι σημερινοί κάτοικοι της Τουρκίας με υπηρηφάνεια ότι είναι Τούρκοι, είναι εκ των άνωθεν επιβολή μετά από την κατασκευή μιας τεχνητής τουρκικής εθνικής ταυτότητας από τον ίδιο τον ιδρυτή της σύγχρονης Τουρκίας, Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ. Το εντυπωσιακό είναι ότι οι δηλώσεις αυτές του Τούρκου καθηγητή ήρθαν αμέσως μετά την επίσης πρωτοφανή δήλωση- ομολογία, (29/11/2013), που έκανε σε ένα δημόσιο πάνελ στο πανεπιστήμιο της Baypurt ο αρθρογράφος της τουρκικής εφημερίδας, Yeni Şafak... και μέλος της κεντρικής επιτροπής του ισλαμικού κόμματος του Ταΐπ Ερντογάν, καθηγητής, Yasin Aktay, ο οποίος δήλωσε ότι δεν υπάρχει και δεν υπήρξε ποτέ… τουρκική φυλή.

Εμβόλια: Το πλήρες ιστορικό Προστατεύστε το παιδί σας και τον εαυτό σας.

Έχουμε αντικαταστήσει την ανεμοβλογιά με τον αυτισμό, τη γρίπη
με το άσθμα, λοιμώξεις του αυτιού με τον διαβήτη. Και η λίστα
συνεχίζεται.
Από ζήλο για την εξάλειψη σχετικά ήπιων μικροβίων, έχουμε
ανταλλάξει προσωρινές ασθένειες με επίμονες, ισόβιες ασθένειες, διαταραχές, δυσλειτουργίες και αναπηρίες.
Nicola Antonucci, MD Todd M. Elsner, DC Alexander Kotok, MD, PhD
Máximo Sandín, PhDDavid Ayoub, MD Jorge Esteves, MD Eneko
Landaburu, MD Len Saputo, MDNancy Turner Banks, MD Edward ”Ted”

Η Ελλάδα δεν μασάει από κληρώσεις...

Του Παναγιώτη Περπερίδη
Από το real.gr

«Η κλήρωση είναι πάντα κλήρωση», «μετά από έξι μήνες δεν ξέρουμε σε τι κατάσταση θα είναι οι αντίπαλοι», «να ευχαριστηθούμε το τουρνουά». Αυτά είναι μερικά μόνο από τα κλισέ που ακούμε (και λέμε) κάθε φορά μετά τον καταρτισμό των ομίλων στις μεγάλες διοργανώσεις. Σύμφωνοι, εν μέρη ισχύουν.

Στην πραγματικότητα η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου που θα κληθεί να αντιμετωπίσει στα γήπεδα της Βραζιλίας την Κολομβία, την Ακτή Ελεφαντοστού και την Ιαπωνία θα έχει έναν και μόνο στόχο: Να πάει ένα βήμα παραπέρα σε σχέση με το 2010, δηλαδή να προκριθεί από τον όμιλο.

ΠΑΣΟΚ: Οι απλήρωτοι υπάλληλοι πάνε το κόμμα στα δικαστήρια για 1,5 εκατ. ευρώ...Συν τους νόμιμους τόκους, αν δικαιωθούν...

Έχουν ενταχθεί στο καθεστώς της εκ περιτροπής εργασίας και εργάζονται μόνο δύο ημέρες την εβδομάδα, ενώ κάθονται τρεις...Το ΠΑΣΟΚ θα υποχρεωθεί να πληρώσει περίπου 1,5 εκατ. ευρώ συν τους νόμιμους τόκους υπερημερία στους απλήρωτους υπαλλήλους του, που έχουν ενταχθεί στο καθεστώς της εκ περιτροπής εργασίας και εργάζονται μόνο δύο ημέρες την εβδομάδα, ενώ κάθονται τρεις.
   
Και θα υποχρεωθεί να καταβάλει το ποσό αυτό, καθώς οι περίπου 120 υπάλληλοι της Χαριλάου Τρικούπη έδωσαν εντολή σε γνωστό δικηγορικό γραφείο των Αθηνών, που εξειδικεύεται στις εργατικές υποθέσεις, να καταθέσει αγωγές κατά του ΠΑΣΟΚ στα δικαστήρια.

«Χαμός» στη Βουλή με την αμφίεση βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ

Με ξυρισμένο μαλλί και μπλούζα με νεκροκεφαλή εμφανίστηκε στη συζήτηση για τον προϋπολογισμό η Ιωάννα Γαϊτάνη.
Μετά το... σάλο που είχε ξεσπάσει με την περιβόητη εμφάνιση στην Ολομέλεια της Βουλής από τη Ραχήλ Μακρή -με το μπλουζάκι με τον παπαγάλο, μία ακόμη κυρία προκαλεί τα βλέμματα και αρκετά σχόλια.

Ο λόγος για τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ιωάννα Γαϊτάνη, η οποία εμφανίστηκε στην Ολομέλεια της Βουλής για να μιλήσει επί του κρατικού προϋπολογισμού του 2014, με μαλλί σχεδόν ξυρισμένο από τη μια πλευρά και φουσκωμένο από την άλλη, ξεχειλωμένο ριγέ μπλουζάκι με μια νεκροκεφαλή και... έξαλλα σκουλαρίκια.

Κομισιόν: «Κλείνουν οι στρόφιγγες» για τις ελληνικές μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Ακόμη πιο δύσκολη γίνεται η πρόσβαση των ΜμΕ στη χρηματοδότηση, εφόσον υιοθετηθούν οι προτάσεις των Βρυξελλών για το 2014-2020 - «Στοπ» στην αναχρηματοδότηση των ήδη χορηγηθέντων δανειών - Εκτός ευεργετικών διατάξεων πολλές ελληνικές επιχειρήσεις.Ακόμη πιο δύσκολη γίνεται η πρόσβαση των ελληνικών μικρομεσαίων επιχειρήσεων στη χρηματοδότηση, εφόσον υιοθετηθούν οι προτάσεις της Κομισιόν για την επόμενη προγραμματική περίοδο 2014-2020.

Βγήκαν μαχαίρια μέσα στο Παίδων «Αγία Σοφία» - 3 τραυματίες

Βγήκαν μαχαίρια μέσα στο Παίδων «Αγία Σοφία» - 3 τραυματίες
Πριν από λίγη ώρα τρεις άγνωστοι εισέβαλαν με μαχαίρια σε δωμάτιο του νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία» και τραυμάτισαν 3 άτομα, δύο άνδρες και μία γυναίκα. 
 
Όπως αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ., το απόγευμα τρία άτομα, ρομά, μπήκαν στο νοσοκομείο και κατευθύνθηκαν στο δωμάτιο που νοσηλεύεται ένα αγοράκι.

 Οι τρεις άντρες εισέβαλαν στο χώρο νοσηλείας και μαχαίρωσαν δύο άντρες και μία γυναίκα μέσα στο δωμάτιο, τραυματίζοντάς τους ελαφρά.

Εικόνα ντροπής: Άδεια έδρανα στη Βουλή και προσωρινή διακοπή

Εικόνα ντροπής: Άδεια έδρανα στη Βουλή  και προσωρινή διακοπή
Η συζήτηση στη Βουλή μέχρι το απόγευμα στις 17:00 ήταν υποτονική και με άδεια κοινοβουλευτικά έδρανα.
Μάλιστα στις 15:30 η  απουσία υπουργών και ομιλητών από την συζήτηση για τον Προϋπολογισμό του 2014 υποχρέωσε το Προεδρείο να κάνει ολιγόλεπτη διακοπή.
Όταν ολοκλήρωσε την ομιλία του ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Θ. Τσαυτάρης, διαπιστώθηκε ότι δεν υπάρχουν υπουργοί προκειμένου να πάρουν το λόγο. Έτσι ο Προεδρεύων Γ. Δραγασάκης ανακοίνωσε ότι θα γίνει «ολιγόλεπτο διάλειμμα» μέχρι να έρθει  υπουργός.