Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013

H KΑΤΑΓΩΓΗ ΚΑΙ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Σύμφωνα με τον Πλάτωνα οι `Ελληνες είναι γόνοι των Ολυμπίων, καθώς προήλθαν από την ένωση ουράνιου και γήινου γενετικού υλικού, όταν η Αθηνά παρέλαβε σπέρμα από τη Γη και τον `Ηφαιστο για να προέλθουν...
από αυτό οι Αθηναίοι.
( Τίμαιος, παράγραφος 23): «Η Αθηνά παρέλαβε σπέρμα για σας (τους Αθηναίους) από τη Γη και τον `Ηφαιστο».
Ο Πλάτωνας αναφέρει επίσης ότι η Αθηνά εγκατέστησε τους Αθηναίους στην Αττική αφού εξέτασε πρώτα την ευκρασία των εποχών αυτού του τόπου, με την πρόβλεψη ότι ο αττικός χώρος θα αναδείξει ανθρώπους με μεγάλη ευφυία, καθώς το κλίμα επηρεάζει τόσο τη σωματική διάπλαση του ανθρώπου όσο και τον χαρακτήρα και τη ψυχολογία του ( Τίμαιος, παράγραφος 24): «`Ολη, λοιπόν, αυτή τη διοργάνωση και τη σύνταξη η θεά αφού έκανε, σας εγκατέστησε πρώτα εσάς (τους Αθηναίους), εκλέγοντας η ίδια τον τόπο στον οποίο έχετε γεννηθεί και εξετάζοντας καλά την ευκρασία των εποχών του τόπου αυτού, με την πρόβλεψη ότι θα αναδείξει ανθρώπους με πολύ φρόνηση. Επειδή όμως η θεά ήταν φιλοπόλεμη και αγαπούσε τη σοφία, αφού εξέλεξε ως μελλοντικό τόπο κατοικίας για να φέρει εσάς τους καταλληλότερους για τους ανωτέρω σκοπούς της άνδρες, πρώτον εγκατέστησε τους προγόνους σας.

Η Ελληνική Γλώσσα και σκέψη: Το μεγαλειωδέστερο έργο του ανθρώπου

Του Σπύρος Μάρκου*
Από το aoratos-naos

Το μεγαλειωδέστερο έργο του ανθρώπου

Από τις 225 Γλώσσες της Ευρώπης, μοναδική και αρχαιότερη θεωρείται και είναι
βεβαίως, η Ελληνική.

Κορυφαίοι ξένοι επιστήμονες έχουν διατυπώσει την θέση ότι Μητέρα των
Ευρωπαϊκών, τουλάχιστον, Γλωσσών είναι η Γλώσσα μας.
Πολυετείς έρευνες Γάλλων, Καναδών και Ολλανδών επιστημόνων που
ανακοινώθηκαν σε διεθνή επιστημονικά Συνέδρια στο Παρίσι και Τορόντο,
επιβεβαίωσαν ότι :
Το Ελληνικόν Αλφάβητον (κρατώ επίτηδες το γράμμα « ν » και θα εξηγήσω
παρακάτω για ποιον λόγο) έχει ασκήσει παγκόσμια επιρροή στον εγκέφαλο των
ανθρώπων, με την εφεύρεση και καθιέρωση των φωνηέντων και την κυριαρχία
των 5 βασικών φωνημάτων, ήτοι των α, ε, ι, ο, ου.

Βίντεο – ΣΟΚ: Σάλος από σωματικό έλεγχο στις ΗΠΑ....

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει στις ΗΠΑ ένα βίντεο το οποίο κάνει το γύρο του διαδικτύου.
Η κάμερα ενός περιπολικού καταγράφει τον σωματικό έλεγχο δύο γυναικών από μία γυναίκα αστυνομικό.
Το περιπολικό σταμάτησε για έλεγχο τις δύο γυναίκες, την 38χρονη Angel Dobbs και την 24χρονη ανιψιά της Ashley, όταν εκείνες πέταξαν στο δρόμο ένα τσιγάρο με χασίς.
Σύμφωνα με την Dallas Morning News η αστυνομικός αφενός έκανε σωματικό έλεγχο στα απόκρυφα σημεία χρησιμοποιώντας το ίδιο γάντι από καουτσούκ και αφετέρου οι γυναίκες ισχυρίζονται ότι η αστυνομικός ήταν ιδιαίτερα βίαιη.

Το Θέμα της Στρογγύλης…

Από το πουθενά, ένα μικρό νησάκι του Αιγαίου, η Στρογγύλη που βρίσκεται δίπλα από το Καστελόριζο, τις τελευταίες ημέρες πρωταγωνιστεί στο θέμα της ΑΟΖ, γιατί το νησί αυτό ανακηρύχθηκε αρχαιολογικός χώρος από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο. Αμέσως άρχισαν οι αναλύσεις των «άσχετων ειδικών» στο Δίκαιο της Θάλασσας οι οποίοι μιλούσαν για προδοσία της ελληνικής κυβέρνησης διότι με αυτή την απόφαση η Στρογγύλη έπαυσε να έχει οικονομική ζωή και να θεωρείται κατοικήσιμη, άρα δεν διαθέτει ούτε ΑΟΖ ούτε υφαλοκρηπίδα.

Αυτή είναι η λίστα της διαθεσιμότητας: πόσοι φεύγουν και από που!

Συνεδριάζει στη 1 το μεσημέρι το Κυβερνητικό Συμβούλιο Μεταρρύθμισης, υπό την προεδρία του πρωθυπουργού, για να καταλήξει στις λίστες κινητικότητας των 12500 υπαλλήλων.

Το Μέγαρο Μαξίμου είναι αποφασισμένο να υλοποιήσει τις σχετικές δεσμεύσεις, ώστε να μην υπάρξει εμπλοκή στις διαπραγματεύσεις με την τρόϊκα που έρχεται ξανά στην Αθήνα σε λίγες ημέρες.

Στο πρωθυπουργικό γραφείο έχουν σταλεί οι σχετικές προτάσεις των υπουργείων, με βάση τις οποίες θα καταρτιστεί η τελική λίστα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, με βάση τις προτάσεις αυτές, κινδυνεύουν να δουν την πόρτα της εξόδου, οι εργαζόμενοι των κάτωθι υπουργείων:

ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ ΤΟΝ ΕΟΠΥΥ! ΤΕΛΟΣ Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ! ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Ε.Ο.Π.Υ.Υ.

Ο ΑΘΛΙΟΣ ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΟΝ ΕΟΠΥΥ ΓΙΑ ΝΑ ΡΟΥΦΗΞΕΙ ΟΛΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ, ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥΣ! ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΕΟΠΥΥ ΘΑ ΦΑΝΕ ΤΑ 8 ΔΙΣ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΕΙ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ!
"Στερήσατε από τον λαό το αναφαίρετο δικαίωμα στην εργασία, του στερείτε και το δικαίωμα στην Υγεία;"

Ο ΕΟΠΥΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΙΔΙΩΤΩΝ! ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ Η ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ ΣΤΟ 45% ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ!
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Ε.Ο.Π.Υ.Υ.

Γάλα, το Ναρκωτικό Δηλητήριο

Τα γαλακτοκομικά προϊόντα είναι η τέλεια τροφή της φύσης,
αλλά, μόνο αν είστε μοσχάρι.

Πιθανότατα θα έχετε ακούσει το σλόγκαν «Το γάλα περιέχει κάτι για τον καθένα». Εκτός από ασβέστιο κι άλλα μεταλλικά στοιχεία και βιταμίνες,
τι άλλο θα μπορούσε να σας προσφέρει το γάλα; «Τα γαλακτοκομικά προϊόντα περιέχουν κάτι που δεν περιέχει καμία άλλη τροφή: Μόλυνση!»
John A. McDougal, MD, του Σχεδίου McDougal και της Ιατρικής McDougal
————–

«Μα γιατρέ μου, τι θα γίνει με τα δόντια και τα οστά μου εάν σταματήσω να πίνω γάλα;»
«Τίποτα! Τίποτα που δεν θα συνέβαινε έτσι κι αλλιώς!»
Frank A. Oski MD, πρώην πρόεδρος του τμήματος Παιδιατρικής Του Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης
————-

ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ- ΣΟΚ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΣΕ ΚΛΙΝΙΚΗ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΑΝ «ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ»!!!!ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΙΑΤΡΟΣ!!!

Εμπλοκή και της Ιντερπόλ στην υπόθεση:
Ψάχνει μια κλινική-φάντασμα, γιατρούς και ομαδικούς τάφους. Υπάρχουν και περιπτώσεις στις οποίες γυναίκες κυοφορούν μόνο και μόνο για να φέρουν στον κόσμο παιδιά που θα γίνουν στη συνέχεια, όπως λέγεται στη γλώσσα της μαφίας, «ανταλλακτικά»!
Ενδείξεις και στοιχεία για την δράση εμπόρων ανθρωπίνων οργάνων στην Ελλάδα «δίνει» η επανεξέταση των στοιχείων για τα 502 παιδιά των φαναριών που εξαφανίστηκαν από το κρατικό ίδρυμα Αγία Βαρβάρα.
Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα “PRESS”, οι Αρχές (όχι μόνο της Ελλάδας,αλλά και των γειτονικών χωρών, με τη βοήθεια της Ιντερπόλ) ερευνούν καταγγελίες για την εμπλοκή εμπόρων ανθρωπίνων οργάνων, κυκλωμάτων παιδεραστών και άλλων μαφιόζων στην υπόθεση.

Σινεμά,οχήματα,γερανοί,ξυπνητήρια & υπολογιστές στην... Αρχ.Ελλάδα

«Είναι κρίμα τα παιδιά να μαθαίνουν μόνο για τον Ντα Βίντσι και να μη γνωρίζουν από ποιους εμπνεύστηκε». Αυτό το παράπονο είχε ο μηχανολόγος μηχανικός Κώστας Κοτσανάς και αποφάσισε να αναλάβει δράση. Με θαυμασμό στην αρχαιοελληνική τεχνολογία, ερεύνησε, σχεδίασε και υλοποίησε 50 σημαντικέςεφευρέσεις των αρχαίων Ελλήνων
Επειτα τις φόρτωσε σε μια νταλίκα και, με στόχο να αναδείξει μια ξεχασμένη πτυχή του αρχαιοελληνικού πολιτισμού, ξεκίνησε να γυρίζει την Ελλάδα και το εξωτερικό και να ξεναγεί αφιλοκερδώς μικρούς και μεγάλους σε έναν κόσμο γοητευτικό και εντελώς άγνωστο στους πολλούς.

ΕΒΡΑΙΟΙ!!!ΝΕΟ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ!!!(3 ΒΙΝΤΕΟ)!!!ΤΑ ΔΕΚΑ ΣΕΦΙΡΟΤ!!! «Το εκκρεμές του Φουκώ», γίνεται συμβολικά λόγος για το απίστευτο παρασκηνιακό παιχνίδι, που παίζεται σε υπεράνθρωπες-«θεϊκές» διαστάσεις, σχετικά με την κυριαρχία του κόσμου!!!


Καμπάλα: σχέδιο για... την κατάκτηση του κόσμου;
Δρ. Ησαΐας Κωνσταντινίδης

Από το volcanotimes

          Η Καμπάλα αποτελεί μία βαθύτατα μυστικιστική παράδοση της εβραϊκής θρησκείας. Οι ρίζες της βρίσκονται βαθιά μέσα στον εβραϊκό πολιτισμό της προϊστορίας (δηλ. τον διαστρεβλωμένο ελληνικό πολιτισμό της λεκάνης της Ανατολικής Μεσογείου) και συνεχίζουν ακόμα και σήμερα να επηρεάζουν πολλούς σκεπτόμενους Εβραίους.

"ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΗΛΙΘΙΕ..." ΕΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΜΙΚΡΟ ΑΡΘΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΑΝΤΙ-ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΟ ΜΑΧΗΤΙΚΟ ΤΥΠΟ...

Είναι ή Νέα Τάξη ηλίθιε, αυτή πού χλεύαζες και δέν παραδεχόσουν, αλλά τώρα ένα-ένα τά σενάρια των συνωμοσιολόγων βγαίνουν, καί τί έχεις να πείς τώρα;
Προσφάτως αυτή ή εφημερίδα δημοσίευσε δηλώσεις τού πράκτορα Σνόουντεν. Ό Σνόουντεν φαίνεται νά επιβεβαιώνει όλες τίς θεωρίες συνομωσίας γύρω από τό σύστημα HAARP και τήν λειτουργία του. Λέει ό Σνόουντεν ότι οί Αμερικανοί χρησιμοποιούν τό HAARP από τήν Αλάσκα γιά πειράματα ελέγχου τού νού ακόμα καί γιά νά πετύχουν δολοφονία κάποιου στόχου με τέτοιο τρόπο ώστε να μοιάζει από φυσικά αίτια.

Καί τώρα πού σιγά-σιγά βγαίνουν αληθινές οί θεωρίες συνωμοσίας τί έχουν νά πούν οί χλευαστές;
Τί έχουν να πούνε εκείνοι πού πληρώνονται γιά νά υποτάσσουν συνειδήσεις;
Πρώτα, ή παραδοχή τού ίδιου τού προέδρου τών Η.Π.Α γιά τίς υποκλοπές τηλεφωνικών συνδιαλέξεων, τώρα τό HAARP, μετά οί χημικοί αεροψεκασμοί πού έχουν γίνει επερώτηση σέ πολλά ευρωπαικά κοινοβούλια...

Η εκφυλιστική επίδραση του υδράργυρου στους νευρώνες- University of Calgary (Βίντεο)

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ Proteus Hellene

Η εξέγερση του Marduk, η οποία οδήγησε σε πυρηνικό πόλεμο Γη;;

Η Mail on Sunday σ' έρευνα της αποκάλυψε ότι οι 70 κώδικες μολύβδου που βρέθηκαν αρχικά σε αυτό το σπήλαιο,
 
στο χωριό Saham στην Ιορδανία, για αύτην την ερευνα βοήθησε ο βεδουινος που ειναι στην εικόνα με όνομα Hassan Saida, ο οποίος είναι ένας οδηγός φορτηγού και ζει στον αραβικό χωριό Umm Al -Ghanim.

Αφιέρωμα: Αλκαλική Διατροφή & Ελληνικές Υπερτροφές

Μάθετε την αλήθεια για την διατροφή και

Απαλλαγείτε μια για πάντα από το περιττό λίπος
Καθαρίστε τον οργανισμό σας από τις αιτίες που προκαλούν τις περισσότερες ασθένειες
Γεμίστε πάλι ενέργεια και πείτε αντίο στην κούραση

Θέλει μεγάλο θάρρος και θέληση για να απορρίψεις όλες τις σύγχρονες θεωρίες περί
«υγιεινής διατροφής» που επικρατούν τα τελευταία 50 χρόνια και να υιοθετήσεις απόψεις

που θα ανατρέψουν όλα όσα πίστευες μέχρι σήμερα και που σε συμβουλεύουν γιατροί και διαιτολόγοι να ακολουθείς. Θέλει επίσης να αφιερώσεις χρόνο για να προετοιμάζεις κατάλληλα τα γεύματα σου με τελετουργική ευλάβεια ώστε να ξεφύγεις από την εύκολη λύση και ταυτόχρονα καταστροφική των delivery, των πρόχειρων και έτοιμων φαγητών, των θερμασμένων σε φούρνους μικροκυμάτων γευμάτων, και να σώσεις κυριολεκτικά τον εαυτό σου!!

Oξυζενέ: Η άγνωστη θαυματουργή θεραπεία που μας κρύβουν οι επιστήμονες και οι φαρμακευτικές εταιρείες

Το γνωστό οξυζενέ φαίνεται να συμβάλλει σημαντικά στην αποτελεσματική αντιμετώπιση ενός ευρέος φάσματος ασθενειών. Παρόλο όμως, που αρκετοί επιστήμονες πραγματοποιούν αποκαλυπτικές μελέτες για τις ιαματικές του ιδιότητες, τα συμπεράσματά τους υποβαθμίζονται συστηματικά απο το ιατροφαρμακευτικό σύστημα… 
Πριν από 170 χρόνια, όταν η Ινδία ήταν ακόμα βρετανική αποικία, οι αυτόχθονες έπιναν νερό, μέσα στο οποίο διέλυαν μικρές ποσότητες υπεροξειδίου του υδρογόνου για να αντιμετωπίσουν μια μεγάλη ποικιλία ασθενειών – από πιο ήπιες, όπως η γρίπη, έως σοβαρότερες ασθένειες, όπως η χολέρα και η μαλάρια. Τα αποτελέσματα αυτής της μεθόδου θεραπείας ήταν τόσο θετικά, ώστε θεωρήθηκε ότι η διάδοση της θα επηρέαζε το εμπόριο χημικών φαρμάκων που είχε αρχίσει τότε να καθιερώνεται και στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Νέα Ρεπουστιά

Ἐχουμε ξαναπει. Οι ανθελληνικές θέσεις που κατά καιρούς ακούγονται δέν έχουν σκοπό να μας πείσουν για την ορθότητα των. Χέστηκαν οι προπαγανδιστές εάν θα τους πιστέψουμε ή όχι, εάν θα μας πείσουν ή αν θα μας αλλάξουν τις απόψεις. Ο ρόλος των διαφόρων που ρίχνουν το φαρμάκι των έχει να κάνει με την μέθοδον της σταγόνας. Το δηλητήριον δηλαδή που πέφτει σταγόνα-σταγόνα στην τεράστια κανάτα μας μέχρι να πάψουμε να αντιδρούμε σε αυτό, να θεωρούμε δηλαδή δεδομένη την ύπαρξη του ώστε να πάψουμε να αντιδρούμε.
Βεβαίως οι προπαγανδιστές τύπου Ρεπούση, Δραγώνα κλπ κάνουν ένα λάθος. Ξεχούν ότι ο Μιθριδάτισμός είναι μέθοδος αυτοπροστασίας. Καλό μας κάνουν δηλαδή με τέτοια δηλητήρια γιατί στο τέλος θα αποκτήσουμε μόνιμη ανοσία στα φαρμάκια.

Χώρα γερόντων και…αλλοδαπών η Ελλάδα!

Χώρα γερόντων, με υψηλή μέση ηλικία πληθυσμού, με τάση προς τον έγγαμο βίο αλλά με χαμηλό ποσοστό γονιμότητας και με υπεροχή του «ασθενούς» φύλλου, αναδεικνύεται με το πέρασμα των χρόνων η Ελλάδα.
Τα στοιχεία που δημοσιοποίησε πρόσφατα η Ελληνική Στατιστική Αρχή, τα οποία βασίζονται στην απογραφή του 2011, είναι άκρως εντυπωσιακά. Σκιαγραφούν την εικόνα του ελληνικού πληθυσμού, τα προβλήματα που θα αντιμετωπίσει στο μέλλον, ενώ τα συμπεράσματα αυτά μπορούν να αποτελέσουν αντικείμενο προβληματισμού για την επίσημη πολιτεία.

...εν-τάσεις

Βάζεις μουσική και το μυαλό ξεκουράζεται. Διαβάζεις κάποιες ξεχωριστές λέξεις και η αντίληψη διευρύνεται. Σηκώνεις το βλέμμα προς τον ουρανό και αντιλαμβάνεσαι τη σπουδαιότητα της ύπαρξης. Αντικρίζεις τη θάλασσα και συνειδητοποιείς το θαύμα του κόσμου τούτου. Γεμάτη με διαφορετικές τάσεις, εναλλασσόμενες εντάσεις, η κάθε μας μέρα.

ΤΟ ΟΝΤΩΣ ΟΝ [ΟΡΦΙΚΟ ΩΟ] ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΘΡΗΣΚΕΥΕΙΝ

Για τους Έλληνες το όντως ΟΝ [=αυτό που Είναι] εστί νοητός Νους νοητικού Νοός, ή απλά ένας Νους που νοεί τον εαυτό του – «νόηση νοήσεως νόηση» όπως λέγει ο Αριστοτέλης στα “Περί της Πρώτης Φιλοσοφίας”  [Μετά τα Φυσικά] έργο του.
Εν ολίγης το μόνο που «ΕΙΝΑΙ» [«αιώνιο υπερ-χρονικό υπάρχει»] είναι το τρισυπόστατο όντως ΟΝ, το τρισυπόστατο ΟΝ που είναι μονάχο του ! Ένα, μόνο του και μέσα του !! Ένα νοητό σύμπαν ή ιδεατό ζωντανό ΟΝ που εμπεριέχει και εμπεριέχεται από ένα νοητικό Σύμπαν ή αλλιώς δημιουργό και ταυτόχρονα πατέρα νοητικό Νου που με την ουσία του και την ενέργειά του υποστασιοποιεί κατά είδος ένα αισθητό Σύμπαν.

Ελληνικής καταγωγής η Αδριανούπολη στην Βόρειο Ήπειρο, τα ευρήματα αποστομώνουν Αλβανούς και Ιταλούς

Ελληνικής καταγωγής η Αδριανούπολη στην Βόρειο Ήπειρο, τα ευρήματα αποστομώνουν Αλβανούς και Ιταλούς [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ]400 χρόνια προϊστορίας που δεν "γνωρίζαμε" ως σήμερα, λέει ο Αλβανός καθηγητής αρχαιολογίας, επικεφαλής των Αλβανών αρχαιολόγων στις ανασκαφές στην Αδριανούπολη, Βορείου Ηπείρου.
Έχουν ιδιαίτερη σημασία τα λεγόμενά του, γιατί, πριν την σημερινή συνέντευξη του Αλβανού αρχαιολόγου, την αναγνώριση και την ελληνικότητα της "Αδριανούπολης" στην Βόρειο Ήπειρο και τα ατράνταχτα στοιχεία για τον ανεπτυγμένο ελληνικό πολιτισμό, είχαν προηγηθεί τα τελευταία χρόνια, από την σύμπραξή του αλβανικού αρχαιολογικού Ινστιτούτου με το Ιταλικό πανεπιστήμιο Μαντσεράτα και εν συνεχεία και με το πανεπιστήμιο Αργυρόκαστρου, ανελέητοι ισχυρισμοί με σκοπό να θάψουν 400 χρόνια προγενέστερου αρχαιοελληνικού πολιτισμού στον κάμπο της Δερόπολης στην Βόρειο Ήπειρο και να επιδιώκουν να το βαφτίσουν και να" μιλάει μόνο ρωμαϊκά."

Ἡ ἀπειλή τοῦ Ἰσλάμ καί ἡ μετατροπή τῆς Εὐρώπης σέ «Εὐράμπια»

Φαλάτσι1Η Οριάνα Φαλάτσι (Oriana Fallaci: 1929 – 2006), η Ιταλίδα δημοσιογράφος, πολεμική ανταποκρίτρια και συγγραφέας, είναι γνωστή στην Ελλάδα για την σχέση της με τον Αλέκο Παναγούλη και για το πολυδιαβασμένο βιβλίο της «Γράμμα σε Ένα Παιδί που Δεν Γεννήθηκε Ποτέ». Το πιο επιτυχημένο όμως εμπορικά βιβλίο της, είναι το “The Rage and The Pride” («H Οργή και η Περηφάνεια», εκδόσεις Γκοβόστης2003), που εκδόθηκε λίγο μετά την 11η Σεπτεμβρίου 2001.
Το βιβλίο συγκέντρωσε τα πυρά των κριτικών με το σκεπτικό ότι προκαλεί το «μίσος εναντίον των μουσουλμάνων».
Το επόμενο και τελευταίο της βιβλίο ήταν το “The Force ofReason” (“La Forza della Ragione”) δηλ. «Η Δύναμη της Λογικής» που έγινε και αυτό best seller.