Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΓΛΥΠΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΝΩΣΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΕΙΟΥ(ΒΙΝΤΕΟ)

Reunite Them! “BRING THEM BACK!” 
Στο Βρετανικό Μουσείο φιλοξενούνται χιλιάδες κομμάτια ελληνικών αρχαιοτήτων. Η καμπάνια μας δε ζητάει την επιστροφή όλων αυτών.Ζητάμε την επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα στην Ελλάδα για να επανενωθεί το Μνημείο. 

Ποιος θα πλήρωνε τα υποβρύχια στην Αρχαία Ελλάδα;

Η τριήρης, επανδρωμένη με Αθηναίους στρατιώτες και ναυτικούς, ήταν το απόλυτο όπλο.
Γι αυτό, η κατασκευή και η συντήρησή της, ήταν πανάκριβη υπόθεση.
Οι πλούσιοι της εποχής, όμως, αντί να βγάζουν μίζες από τις προμήθειες, όπως οι σύγχρονοι Έλληνες,έπρατταν το ακριβώς αντίθετο και χρηματοδοτούσαν όλα τα έξοδα.
Η Αθήνα ήταν μεγάλη ναυτική δύναμη και το να συντηρεί ένας πλούσιος μία ή και περισσότερες τριήρεις δεν ήταν μόνο απαραίτητο για την πολεμική της δεινότητα, αλλά και τίτλος τιμής και δόξας για τον χορηγό.
Άλλωστε, αναφερόμαστε σε μια περίοδο, που η αναγνώριση από τους συμπολίτες και ο ένδοξος βίος ήταν από τα βασικά ιδανικά και στόχος ζωής για τους συνειδητοποιημένους πολίτες.

Ν. Λυγερός - Σκακιστικά ανοίγματα(Βίντεο)



Ν. Λυγερός - Σκακιστικά ανοίγματα.
Δημοτικό Σχολείο Αγίου Μάρωνα, Λευκωσία.
23/01/2014

Διάλεξη του Νίκου Λυγερού:"Απασχόληση, Έργο και Δημιουργία"(Βίντεο)

Διάλεξη του Νίκου Λυγερού με θέμα:
"Απασχόληση, Έργο και Δημιουργία".
Αίθουσα Σωματείου Σουρουκλής Τρούλλων, Κύπρος.
Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014, ώρα: 19.30.

Ἡ Πολιτεία ἀπαγορεύει σέ ἰατρούς νά προσφέρουν ἀφιλοκερδῶς τίς ὑπηρεσίες τους!


Σχόλιο από  ALEXANDER
Aπό αναγνώστη λάβαμε σε email  το ποιο κάτω κείμενο

Του Κωνσταντίνου Ερρίπη,

Θεολόγου - Καρδιολόγου  

Θεώρησα στοιχειώδη ὑποχρέωσή μου ὡς γιατρός νά προσφέρω δωρεάν τίς ὑπηρεσίες μου σέ ἀναξιοπαθοῦντες συνανθρώπους μου στό Κοινοτικό Πολυιατρεῖο τοῦ Ἁγ. Στεφάνου. Μετά ἀπό 10μηνο παρουσία μου ἐκεῖ ἔμαθα τυχαίως, ὅτι ὡς συνταξιοῦχος ἰατρός δέν εἶχα αὐτό τό δικαίωμα καί διέτρεχα τόν κίνδυνο νά συρθῶ στά δικαστήρια ... γιά τήν ἀνιδιοτελῆ μου προσφορά, ἡ ὁποία μάλιστα γινόταν ὄχι στήν ἰδιωτική μου κατοικία ἀλλά σέ κοινόχρηστο, ἐπίσημο, δημοτικό χῶρο.

Σου κατάσχουν το σπίτι και πετούν τα παιδιά σου στο δρόμο: τους συγχωρείς ή τους σκοτώνεις;

Του Γιώργου Ανεστόπουλου

Η Εκκλησία είναι ιστορικό και αναπόσπαστο τμήμα της Ελληνικής κοινωνίας.

Ο τρόπος δε αντίδρασης (ή μη αντίδρασής) της στα Μεγάλα Πολιτικοκοινωνικά προβλήματα του τόπου έχει γίνει συχνά θέμα δημόσιου προβληματισμού.


- Θα πρέπει να συμμετέχει ή θα θεωρηθεί ατυχής (ως μη όφειλε) ανάμειξη στα Πολιτικά ζητήματα του τόπου;


- Δεν θα πρέπει να συμμετέχει, κατηγορούμενη όμως πως θέτει εαυτόν εκτός πολιτικοκοινωνικού γίγνεσθαι και αφήνοντας εκτρωματικές καταστροφικές καταστάσεις να εξελίσσονται ενώ πιθανόν, ενίοτε, να μπορούσε να επηρεάσει θετικά με την ανάμειξή της;

Εντυπωσιακή τρίπλα Παλαιστινίων, έβαλαν Πούτιν στο παιχνίδι

Ενώ η κυβέρνηση Νετανιάχου, των μυστικών υπηρεσιών συμπεριλαμβανομένων, είχαν εύλογα στραμμένη την προσοχή τους στις διαπραγματεύσεις στο Μοντρέ της Ελβετίας, ο πρόεδρος της Παλαιστινιακής Αρχής, Μαχμούντ Αμπάς, προέβαινε σε μια κίνηση που θα μπορούσε να αλλάξει τα δεδομένα στο μεσανατολικό πρόβλημα.
Μετέβη στη Μόσχα όπου συναντήθηκε με τον Ρώσο πρόεδρο, Βλαντιμίρ Πούτιν, σε μια προσπάθεια να αποσπάσει την υποστήριξη της Ρωσίας στις προσπάθειες αναγνώρισης Παλαιστινιακού κράτους, δείχνοντας τη δυσαρέσκεια της παλαιστινιακής πλευράς (όπως άλλωστε και οι Ισραηλινοί…) με τη μεσολαβητική πρωτοβουλία και τις ασφυκτικές πιέσεις του Αμερικανού υπουργού Εξωτερικών, Τζον Κέρι.

Ιδού Οι 8 ασθένειες των κινητών: Μήπως πάσχεις κι εσύ;


Πρόσφατη μελέτη της Nokia αποκάλυψε πως οι περισσότεροι από εμάς τσεκάρουμε τα κινητά μας περισσότερες από 150 φορές μέσα στην ημέρα…

Είναι κομμάτι της ζωής μας, εργαλείο κοινωνικοποίησης, οργάνωσης ακόμη και αναπαραγωγής μουσικής. Ο λόγος για τα smartphones και τα tablets, που ωστόσο, μπορούν να μας προκαλέσουν αρκετά προβλήματα υγείας, της σύγχρονης εποχής.

Πρόσφατη μελέτη της Nokia αποκάλυψε πως οι περισσότεροι από εμάς τσεκάρουμε τα κινητά μας περισσότερες από 150 φορές μέσα στην ημέρα, κάτι που μπορεί να προκαλέσει αρκετά δεινά, όπως για παράδειγμα προβλήματα μυοσκελετικά εξαιτίας της κακής στάσης του σώματος. Κι αν μιλάμε για εθισμό στο διαδίκτυο, τότε στο πλάνο μπαίνουν και προβλήματα ψυχολογικά, αφού ένας τέτοιος εθισμός μπορεί να οδηγήσει σε απομόνωση και κατάθλιψη.

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΕΙ ΒΟΤΑΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΘΕΡΑΠΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ,Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΗΠΑ ΤΟΝ ΦΥΛΑΚΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΘΕΤΕΙ ΣΤΗΝ ΙΝΤΕΡΠΟΛ

Η μάχη στο Dulce

The Battle at Dulce (1)Η μάχη στο Dulce έγινε προκειμένου να σταματήσει ένα Εξωγήινο Πρόγραμμα αναπαραγωγής, χρησιμοποιώντας χιλιάδες νέων Γήινων γυναικών…
Κυβερνητικοί επιστήμονες (της μυστικής κυβέρνησης) υποτίθεται ότι δούλευαν παράλληλα με μια Εξωγήινη δύν0αμη για να επεξεργαστούν διάφορους τρόπους με τους οποίους θα μπορούσαν να θέσουν υπό ολοκληρωτικό έλεγχο το γενικό πληθυσμό ώστε, να καταστήσουν την ανθρωπότητα κάτι περισσότερο από ζώα εκμετάλλευσης, που χρησιμοποιούνται στις φάρμες για αναπαραγωγή.
Όλα αυτά ξεκίνησαν με μια συνθήκη που υπογράφηκε το 1947 από τον Πρόεδρο Harry Truman, η οποία έθεσε σε κίνηση ένα σχέδιο, όπου η ελίτ έπαιρνε Εξωγήινα τεχνολογικά μυστικά, με αντάλλαγμα να επιτρέπουν στους Εξωγήινους να απαγάγουν ανθρώπους για τη διαβολική έρευνά τους. Με τον καιρό, οι άνθρωποι της ελίτ θα μπορούσαν να επιβιώσουν και να γίνουν οι κυρίαρχοι των “ανθρώπινων προβάτων” υπό τον απόλυτο έλεγχο των Εξωγήινων, σαν σκυλιά που παρακολουθούν τα πρόβατα σε ένα ανθρώπινο αγρόκτημα …

Νομίζετε ότι τα εξωγήινα UFOs είναι Μύθος;

Υπάρχουν πάρα πολλοί ανενημέρωτοι και άσχετοι άνθρωποι, που κάνουν ότι τα ξέρουν όλα, οι οποίοι νομίζουν (και διαδίδουν «με επιχειρήματα» όπου σταθούν και όπου βρεθούν) ότι οι μεγάλες κυβερνήσεις και οι στρατοί δεν ασχολούνται με το ζήτημα των UFO και των εξωγήινων επισκεπτών. Κάνουν λάθος. Επίσης, πολλοί που νομίζουν ότι δεν ασχολούνται οι μεγάλες κυβερνήσεις και οι στρατοί, λένε ότι κάτι τέτοιο είναι φυσιολογικό, αφού πρόκειται για μυθολογία και όχι για πολιτικό ή στρατιωτικό ζήτημα (!) Κάνουν λάθος, επίσης. Ας δούμε, τελείως μα τελείως ενδεικτικά, μερικές πολύ ενδιαφέρουσες δημόσιες δηλώσεις του παρελθόντος:

Σόιμπλε: Δεν θα ήθελα να υποχρεωθώ να εφαρμόσω στη Γερμανία πρόγραμμα σαν αυτό της Ελλάδας-Απίστευτη παραδοχή του Γερμανού υπουργού Οικονομικών

«Αυτό που υπάρχει κίνδυνος να μας συμβεί εξαιτίας της Ελλάδας, είναι διαχειρίσιμο», είπε αναφερόμενος στο σενάριο ανάληψης της διακυβέρνησης από ακραίες δυνάμεις - Γιατί είπε ότι «το ελληνικό ποτήρι είναι σήμερα μισογεμάτο».
«Δε θα ήθελα να υποχρεωθώ να εφαρμόσω κάτι τέτοιο στη Γερμανία», είπε ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε και με μια μόνο φράση τα είπε... όλα. Το πρόγραμμα επιβάλλεται στην Ελλάδα από τους δανειστές, οι προβλέψεις του είναι τέτοιες που εξαθλιώνουν και εξαγριώνουν τον λαό ενώ το πολιτικό σύστημα παλεύει να αποδείξει ότι οι «μεταρρυθμίσει» είναι προς τη σωστή κατεύθυνση και οι θυσίες κάποια στιγμή θα πιάσουν τόπο.

Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΔΕΙΑΖΕΙ ΑΠΟ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΕΜΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΖΑΜΙΑ – ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΗΚΕ ΣΕ ΤΖΑΜΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ

ΤΟΥ ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφου-Συγγραφέα-Τουρκολόγου

Μετά την προκλητική μετατροπή της ιστορικής αγίας Σοφίας της Νίκαιας, καθώς και της αγίας Σοφίας της Τραπεζούντας σε τζαμιά, οι Τούρκοι προχώρησαν στην μετατροπή σε τζαμί άλλης μια ιστορικής ελληνορθόδοξης εκκλησίας, την ίδια ώρα που εδώ στην Ελλάδα κάποιοι υπουργοί και κάποιοι τουρκολάγνοι δήμαρχοι δηλώνουν υπερήφανοι για τις προθέσεις τους να… γεμίσει με μιναρέδες η ελληνική επικράτεια.
Πρόκειται για την ιστορική ελληνορθόδοξη εκκλησία της περιοχής του Μεγάλου Ρεύματος της Κωνσταντινούπολης, που είναι γνωστή σαν Αρναούτκιοι, μια περιοχή που επί αιώνες κατοικούνταν από πυκνό ελληνορθόδοξο πληθυσμό. Σύμφωνα με τα ιστορικά στοιχεία που παραθέτουν οι ίδιοι οι Τούρκοι, η εκκλησία αυτή κτίστηκε το 1595 για τις ανάγκες του συνεχώς αυξανόμενου ελληνικού πληθυσμού του ιστορικού προαστίου της Κωνσταντινούπολης στον Βόσπορο.

ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΜΙΣΘΟΦΟΡΩΝ "Στην Τουρκία εκπαιδευόμαστε και για να εξοντώνουμε τους Χριστιανούς της Συρίας"(Βίντεο)

Σε ισλαμικό χαλιφάτο σκοπευυν να μετατρέψουν οι δυτικοί την Συρία, ενώ η βασική εκπαίδευσής τους γίνεται στην Τουρκία, όπως και ο εξοπλισμός τους όπως καταδεικνύεται από τις μαρτυρίες ριζοσπαστών ισλαμιστών.
Σε ρερπορτάζ του αγγλόφωνου ρωσικού δικτύου RT παρελαύνουν διάφοροι ισλαμιστές απ'όλο τον κόσμο οι οποίοι περιγράφουν πως
Φανατικοί ισλαμιστές από όλη πρακτικά τη Μέση Ανατολή όπως Υεμένη, Ιορδανία, Αίγυπτο, Σαουδική Αραβία, Παλαιστίνη αλλά και ευρωπαϊκές χώρες όπως η Γαλλία οι περισσότεροι εκ των οποίων μέσω Τουρκίας εισέρχονται στη Συρία προκειμένου να πολεμήσουν εναντίον του Bashar Al Assad.

Θεσσαλονίκη: Απίστευτη κομπίνα σε βάρος 80.000 καταναλωτών με σπιρουλίνα

Σχεδόν 80.000 καταναλωτές στην Ελλάδα έπεσαν θύματα της απίστευτης απάτης με την πώληση σπιρουλίνας, που αποκαλύφθηκε από τις διωκτικές αρχές.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., για την υπόθεση κατηγορούνται δύο άτομα, ένας 47χρονος κι ένας 45χρονος, σε βάρος των οποίων απαγγέλθηκε ποινική δίωξη για απάτη σε βαθμό κακουργήματος.
Σύμφωνα με τη δικογραφία, οι δύο επιχειρηματίες κέρδισαν σε 3 μήνες, από τον Ιούλιο έως τον Σεπτέμβριο του περασμένου χρόνου, περίπου 280.000 ευρώ.

Βίντεο πρόκληση από Ζουράφα - Πως παίζουν με τη φωτιά στο Αιγαίο οι Τούρκοι

Οι Τούρκοι προκαλούν γύρω από τη νησίδα Ζουράφα.

Η τουρκική ακτοφυλακή με πολύ επιθετικό τρόπο προσπαθεί να επιβάλει το δικό της νόμο στην Ελληνική περιοχή ,συνοδεύοντας τους τούρκους ψαράδες που την καραυγάζουν από ενθουσιασμό σε κάθε επικίνδυνο ελιγμό των ταχέων σκαφών τους.

Δείτε το βίντεο και διαβάστε τι γράφει η Χουριέτ σε μετάφραση απο τα tourkikanea.gr

Η ΚΒΑΝΤΙΚΗ ΦΥΣΙΚΗ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟΝ ΖΩΗ, ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ

Οι περισσότεροι επιστήμονες πιθανότατα θα πουν ότι η έννοια της μετά θάνατον ζωής είναι είτε ανοησία, ή, τουλάχιστον, αναπόδεικτη. Ωστόσο, ο καθηγητής Robert Lanza ισχυρίζεται ότι έχει στοιχεία που επιβεβαιώνουν την ύπαρξη πέρα από τον τάφο – και βρίσκονται στην κβαντική φυσική…

Ισχυρίζεται ότι η θεωρία του biocentrism διδάσκει ότι ο θάνατος, όπως τον γνωρίζουμε, είναι μια ψευδαίσθηση που δημιουργείται από τη συνείδησή μας.

«Πιστεύουμε ότι η ζωή είναι μόνο η δραστηριότητα του άνθρακα και ενός μείγματος μορίων – ζούμε και στη συνέχεια σαπίζουμε στο έδαφος», είπε ο επιστήμονας στην ιστοσελίδα του.

ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΒΡΕΦΩΝ ΑΠΟ ΤΟ CDC ΠΟΥ ΣΥΝΩΜΟΤΗΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΘΑΨΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΩΝ ΘΑΝΑΤΩΝ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΛΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ

«Το CDC (Κέντρo Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων) ασχολείται με τη βρεφοκτονία σε συνεννόηση με τους κατασκευαστές εμβολίων για να κρύψει τον αριθμό των θανάτων που προκαλούνται από τα εμβόλια, εξηγεί μια νέα έρευνα από το Δίκτυο Πληροφόρησης Εμβολίων. 
Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
24 Ιανουαρίου 2014
Ακόμα κι αν οι επιστήμονες του CDC αποδείξουν ότι τα εμβόλια προκαλούν έντονες αυξήσεις σε εμβρυϊκούς θανάτους, η κυβερνητική υπηρεσία που προωθεί τα εμβόλια θα συνεχίσει να διεξάγει "μαυρίλα και κατήφεια" με εκφοβιστικές τακτικές εκστρατείας εμβολιασμών, επινοώντας απάτες "ψευτοπανδημίας" για να πείσουν τις έγκυες γυναίκες να λαμβάνουν περισσότερες ενέσεις εμβολίων.

Ο µύθος του Κόρακα

Σε κάποια µικρή, ορεινή πόλη της αρχαίας Ελλάδας οι κάτοικοι αποφάσισαν κάποτε να κάνουν µια σηµαντική θυσία στο θεό Απόλλωνα.

Υπήρχε στην περιοχή τους ανάµεσα σε δύσßατα φαράγγια της οποίας το νερό το θεωρούσαν ιερό και το χρησιµοποιούσαν στις θυσίες. Έπρεπε λοιπόν για αυτή τη σηµαντική θυσία να στείλουν κάποιον σε αυτή τη δύσκολη και ανηφορική διαδροµή για να φέρει το «ιερό» νερό.

Ξαφνικά, ακούστηκε µια φωνή από ένα δέντρο εκεί κοντά. Ήταν η φωνή ενός µεγαλόσωµου κόρακα ο οποίος προσφερόταν να αναλάßει το συγκεκριµένο εγχείρηµα. Παρά την έκπληξη που ένιωσαν οι κάτοικοι ακούγοντας τη φωνή του κόρακα, αποφάσισαν να του αναθέσουν την αποστολή, µιας και µε τα φτερά του θα έφτανε γρήγορα και εύκολα στην πηγή που έτρεχε το «ιερό» αυτό νερό.

Dasha Zhukova: Ποια είναι η Ρωσίδα που κράζει όλος ο πλανήτης

Dasha Zhukova: Ποια είναι η Ρωσίδα που κράζει όλος ο πλανήτης
Ποια είναι η 32χρονη Ρωσίδα, που κάθησε επάνω σε ένα γλυπτό-καρέκλα, που απεικονίζει μια μαύρη ντυμένη με σαδομαζοχιστική περιβολή - Η φωτογραφία ανέβηκε στο Διαδίκτυο στην επέτειο γέννησης του Martin Luther King κάτι που προκάλεσε οργή σε όλο τον πλανήτη.
Η Darya "Dasha" Alexandrovna Zhukova γεννήθηκε στις 8 Ιουνίου 1981, είναι φιλάνθρωπος, επιχειρηματίας, λάτρης της σύγχρονης τέχνης και ιδρύτρια του κέντρου σύγχρονης τέχνης GARAGE στη Μόσχα. Ενίοτε ποζάρει σαν μοντέλο ή πλασάρεται σαν σχεδιάστρια μόδας. Είναι η γυναίκα που στην ουσία “ένωσε” τη Μόσχα με την Ευρώπη στην πλατφόρμα της τέχνης και έβαλε όλους τους Ρώσους ολιγάρχες να ξοδεύουν αμύθητα ποσά για σύγχρονη τέχνη. Και πρώτο από όλους, τον σύντροφο της Ρόμαν Αμπράμοβιτς.

Πώς ήταν οι γυναίκες στο Αφγανιστάν πριν τους Ταλιμπάν - (ΦΩΤΟ)

Οι γυναίκες στο Αφγανιστάν όταν βρίσκονταν υπό τον νόμο των Ταλιμπάν -από το 1996 μέχρι το 2001- είχαν βιώσει την απόλυτη καταπίεση, αλλά μιά σειρά απόφωτογραφίες απεικονίζουν την ελευθερία που απολάμβαναν κάποτε αυτές οι γυναίκες.

Έκθεση του State Department που δημοσιοποιήθηκε το 2001 εξηγεί ότι οι γυναίκες στο Αφγανιστάν είχαν το δικαίωμα να ψηφίζουν από το 1920, το Σύνταγμα της χώρας τις αναγνώρισε σαν ίσες με τους άνδρες το 1960 και αυτό είχε ως αποτέλεσμα μέχρι το 1990, το 70% των δασκάλων της χώρας να είναι γυναίκες όπως επίσης και οι μισοί κυβερνητικοί υπάλληλοι ενώ το 40% του γυναικείου πληθυσμού ήταν γιατροί.

Ο "Κουρασμένος Ηρακλής" φέρνει τουρίστες στη Τουρκία!

Επιμέλεια Λ. ΛΙΓΟΥΡΙΩΤΗ 
Από το onalert

''Τραβάει'' τουρισμό στο Μουσείο της  Αττάλεια της Τουρκίας  το άγαλμα του ''Κουρασμένου Ηρακλή'' του μεγάλου Ελληνα γλύπτη  Λύσιππου  από τη Σικυώνα (4ος αιώνας π. Χ.) που ''ενώθηκε'' ολόκληρο το 2011.

Σε δημοσίευμα της έκδοσης Μεσογείου της Sabah, αναφέρεται ότι το άγαλμα του ‘Κουρασμένου Ηρακλή’, το οποίο οι αρχές είχαν φέρει το 2011 από τις ΗΠΑ και στη συνέχεια το ένωσαν με το κάτω μέρος του σώματος, στο Μουσείο της Αττάλειας, προσελκύει ιδιαίτερα την προσοχή και μέχρι τώρα το επισκέφθηκαν 315.000 άτομα.

Το Κυμβάλειο ή ο Κυμβαλίων όπως ονομαζόταν από τους αρχαίους Έλληνες

"Τα χείλη της Σοφίας είναι κλειστά προς όλους, εκτός από τα αυτιά της Κατανόησης..."
Κυμβάλειον


Το Ερμητικό Κυμβάλειο αποτελεί ένα σύγγραμμα που σε έντυπη μορφή εμφανίστηκε πολύ πρόσφατα (το 1908) από μία ομάδα ατόμων που αποκαλούνται "οι 3 μύστες". Είναι πιθανό αυτό το έργο να αποτελεί μέρος των Ερμητικών Κειμένων που αποδίδονται στον μεγάλο μύστη της αρχαιότητας, τον (αμφιβόλου ιστορικότητας) Ερμή τον Τρισμέγιστο, ο οποίος ονομάστηκε έτσι λόγω του ότι κατείχε τα τρία μέρη της κοσμικής σοφίας, δηλαδή της Αστρολογίας (εργασία της Σελήνης), της Αλχημείας (εργασία του Ήλιου) και της Θεουργίας (εργασία των Άστρων).

Με εμφανείς τις επιρροές από τον γνωστικισμό και τον νεοπλατωνισμό της Ελληνιστικής εποχής, θεωρείται πως το Κυμβάλειο (ή ο Κυμβαλίων όπως ονομαζόταν από τους αρχαίους Έλληνες) είναι το μόνο από τα ερμητικά κείμενα που σώθηκε αυτούσιο μετά την πυρκαγιά στη βιβλιοθήκη της Αλεξάνδρειας το 48 π.κ.χ. και φαίνεται πως αποδίδει με ολοκληρωμένο τρόπο το σύνολο της ερμητικής φιλοσοφίας, ενώ ακόμη και με τη σύγχρονη οπτική του κόσμου, αποτελεί μία ολοκληρωμένη ανάλυση των νόμων που τον διέπουν. Είναι επίσης σημαντικό να τονιστεί ότι η αξία του Κυμβάλειου είναι δεδομένη, καθώς οι αρχές που το αποτελούν στηρίζονται στην παρατήρηση και την κριτική σκέψη κι όχι στην πίστη.

Παρατηρείτε νεφοκάλυψη σήμερα στον ουρανό; Μήπως συνέβη κάτι χτες;;; Ακολουθεί ΕΚΤΑΚΤΟ δελτίο καιρού!!!


Ακόμα μια σύμπτωση μετά από αεροψεκασμούς να χαλάει ο καιρός. Έχουμε χάσει το λογαριασμό! Για την ακρίβεια δεν θυμόμαστε κάποια φορά που να παρατηρούνται αεροψεκασμοί και να μην έχει χαλάσει ο καιρός! Μήπως θυμάστε εσείς καμία ; Το σίγουρο είναι ότι θέλουν να μας κρύψουν τον Ήλιο. Το θέμα είναι το γιατί!
Όπως ήταν αναμενόμενο εκδόθηκε, κατά την γνωστή τους τακτική και το καθιερωμένο έκτακτο δελτίο.  Αλήθεια πόσο συχνά ακούτε τον τελευταίο καιρό για έκτακτα δελτία;;; Είναι η μόδα των τελευταίων ετών που έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας και δε μας κάνει πλέον καμία εντύπωση.

Έγινε στο METΡΟ στο Σύνταγμα...

Ελεγκτές στο σταθμό ΜΕΤΡΟ Σύνταγμα κάνοντας έλεγχο σε 30 περίπου άτομα που εξέρχονταν από το τραίνο, εντόπισαν δύο Έλληνες και 3 Πακιστανούς που δεν...
είχαν πληρώσει εισιτήριο στο ΜΕΤΡΟ. Τους είχαν βάλει στην άκρη και ανέμεναν περιπολικό για να συλλάβει τους… Έλληνες!!!

“Συλλάβετε και τους αλλοδαπούς”, υπεδείκνυε ο κόσμος στους ελεγκτές!

Ποια ήταν η απάντησή τους; “Έχουμε άνωθεν εντολή να αφήνουμε ελεύθερους τους Πακιστανούς”!
Και τελικά συνέλαβαν τους δύο Έλληνες, τους οποίους προσήγαγαν, ενώ άφησαν ελεύθερους τους δυο Πακιστανούς!!!

Κάτι παράξενο συμβαίνει με την Ανταρκτική;(ΒΙΝΤΕΟ)

Η A 10 + σελίδα δημόσιο φόρουμ, έχει τώρα μια σε βάθος συζήτηση για αυτό που ο ο συντονιστής του φόρουμ θεωρεί «κάτι παράξενο που ενεργοποιείται κάτω από τον πάγο της Ανταρκτικής». Το Forum mod  ισχυρίζεται ότι  ένας γεωλόγος έχει αποσταλεί στο Neumayer σταθμό στην Ανταρκτική, για να μελετήσει δείγματα πυρήνα πάγου. Η εισαγωγή του σε αυτό το θέμα συνοψίζεται ως κατωτέρω και συζητήθηκαν πολύ περισσότερο σε βάθος η έκθεση που κυκλοφόρησε πρόσφατα στο βίντεο που ακολουθεί. Παραδόξως, ο ισχυρισμός αυτός μπορεί να έχει μεγαλύτερη αξιοπιστία από ότι θα περίμενε κανείς.:

Γ.Σίνας: Ο Έλληνας που ένωσε τις Βούδα & Πέστη


Το όνομα της σημερινής πρωτεύουσας της Ουγγαρίας, Βουδαπέστη, είναι σύνθετο αλλά δεν ήταν από την αρχή έτσι! Για την ακρίβεια προέρχεται από την συνένωση των ονομάτων των δυο πόλεων της Βούδας και της Πέστης, που είχαν κτιστεί κατά το Μεσαίωνα, ως ξεχωριστές πόλεις, αλλά αντικριστά στις όχθες του ποταμού Δούναβη. 
 
Ο λόγος που ενώθηκαν τόσο πολεοδομικά όσο και ονομαστικά, οφείλεται στον Έλληνα μεγαλέμπορο και ευεργέτη του 18ου-19ου αιώνα Γεώργιο Σίνα, ο οποίος ένωσε τις δυο πόλεις κτίζοντας την, έως σήμερα σήμα κατατεθέν της πόλης, Γέφυρα των Αλυσίδων. Χάρη σε αυτή τη γέφυρα οι δύο πόλεις έγιναν ουσιαστικά μία και σταδιακά επικράτησε και το ενωμένο όνομα Βούδα-Πέστη!

Μήπως το σύμπαν, δεν είναι και τόσο "αγγελικά" πλασμένο;


Δεν περνάει μέρα, που να μην μας υπενθυμίζουν ότι δεν είμαστε τίποτα παραπάνω από "άχρηστα παράσιτα" που έχουμε λάβει το προσωρινό δικαίωμα να υπάρχουμε σε αυτόν τον πλανήτη από τη "γενναιόδωρη" ελίτ.
Ωστόσο, η συνεχιζόμενη ύπαρξή μας στηρίζεται στην ιδέα ότι δεν έχουμε δικαιώματα, και ως εκ τούτου, δεν πρέπει να έχουμε προσδοκίες. Μέσα από τις αρχές της Ατζέντας 21, συνεχώς μας υπενθυμίζουν ότι δεν έχουμε κανένα δικαίωμα στους πόρους αυτού του πλανήτη.
Οι ελίτ κατέχουν το νερό, το φαγητό και όλα τα άλλα υλικά περιουσιακά στοιχεία.

Το Χειρόγραφο Hyouryuukishuu

imagesCAWNWLEHΣτην Ιαπωνία της εποχής του Tokugawa δηλαδή την εποχή που ήταν απομονωμένη από τον υπόλοιπο κόσμο και ειδικά τη Δύση (1603 μέχρι 1867),συγκεκριμένα το 1803,εμφανίζεται ένα χειρόγραφο με περιγραφές από ένα συμβάν που έλαβε χώρα στη αρχικά στη Harashagahama και έπειτα και σε άλλα μέρη της Ιαπωνίας.

Οι κάτοικοι είδαν ένα κυκλικού σχήματος σκάφος να επιπλέει στη θάλασσα μπροστά από την πόλη.Το σκάφος ήταν 3 μέτρα σε ύψος και 5 σε μήκος και φαινόταν να είναι κατασκευασμένο απο κόκκινο σανταλόξυλο και μέταλλο.

Κινητό τηλέφωνο χωρίς καλώδιο λανσάρουν τα εργαστήρια του ελληνικού στρατού

Army-Mobile-PhoneΚινητό τηλέφωνο χωρίς καλώδιο δημιούργησαν τα εργαστήρια του ελληνικού στρατού, τα οποία εδρεύουν στην Καλαμάτα και όπως αναφέρουν στελέχη τους «κυνηγούν» καινοτόμα, πρωτοποριακά project ενώ διαθέτουν μεγάλη εμπειρία σε κατασκευές τελευταίας τεχνολογίας. Το νέο τηλέφωνο είναι αποτέλεσμα μακρόχρονης έρευνας και χρησιμοποιείται ήδη δοκιμαστικά από αξιωματικούς του στρατεύματος εδώ και 6 μήνες, ενώ αναμένεται να κυκλοφορήσει απευθυνόμενο στη διεθνή αγορά το δεύτερο εξάμηνο του 2014.
Θα πρόκειται για το πρώτο προϊόν μαζικής κατανάλωσης που θα έχει αναπτυχθεί εξ ολοκλήρου από τον ελληνικό στρατό ο οποίος διαθέτει και τα αποκλειστικά δικαιώματα εμπορικής εκμετάλλευσής του. Για το σκοπό αυτό, τα εργαστήρια του στρατού πρόκειται να ιδρύσουν «σπιν οφ» εταιρεία με την επωνυμία No Cable Army, ακολουθώντας το μοντέλο αλληλεπίδρασης μεταξύ της στρατιωτικής έρευνας και καινοτομίας και της τεχνολογικής βιομηχανίας που ισχύει στις πιο προηγμένες χώρες του πλανήτη.

Καταδίκασαν 20χρονη σε ομαδικό βιασμό

Στην σύλληψη 13 υπόπτων για τον ομαδικό βιασμό μιας 20χρονης προχώρησε η αστυνομία στη δυτική Βεγγάλη της Ινδίας. Η νεαρή γυναίκα, η οποία διακομίστηκε στο νοσοκομείο και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, καταγγέλλει ότι ο βιασμός διαπράχτηκε κατόπιν εντολής των πρεσβύτερων του χωριού, που ήταν αντίθετοι στη σχέση της με έναν άνδρα, σύμφωνα με το BBC.
Η απόφαση ελήφθη από ένα «αυτοσχέδιο δικαστήριο», όπως αποκαλείται, κάτι που συνηθίζεται στα χωριά της Ινδίας. Τα δικαστήρια αυτά συχνά καταδικάζουν εις θάνατον ζευγάρια που έκριναν ότι παραβίασαν τον κώδικα τιμής.

KYΠΡΟΣ :ΜΑΖΙΚΟ ΜΠΟΪΚΟΤΑΖ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ! ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΩΣ ΟΙ ΑΔΕΛΦΟΙ ΜΑΣ ΚΥΠΡΙΟΙ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ...

20140123-171938.jpg
Μας το έστειλε αναγνώστης αλλά δεν απέχει πολύ από την πραγματικότητα.

ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΩΣ ΟΙ ΑΔΕΛΦΟΙ ΜΑΣ ΚΥΠΡΙΟΙ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΟΥΣ.
ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΑΠΟ Τ΄ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ.
ΣΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΠΩΘΗΚΑΝ ΣΗΜΕΡΑ.
ΜΕ ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΚΑΝΕΝΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ ΔΕΝ ΠΟΥΛΙΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ. ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΜΕΙΩΘΗΚΕ ΚΑΤΑ .... ..15% ΕΞ ΙΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ 173 ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΠΟΥ ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟ Α’ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΟΝ ΜΑΪΟ 2010.

Papandreou-Papakonstantinou-fylakhAγαπητέ συμπολίτη,
θα ήθελα να σε ενημερώσω ότι την Δευτέρα 20 Ιανουαρίου κατόπιν κλήσεως από την γραμματεία της 16ης Πταισματοδίκου παρουσιάσθηκε για προφορική κατάθεση σε σχέση αναφορά μου που είχα υποβάλει στις 22/9/2012 στο Τμήμα Ασφαλείας Συντάγματος για την σύλληψη των 173 βουλευτών που υπερψήφισαν τον Μάϊο 2010 το Α’ Μνημόνιο.
 Η σύλληψη και δίωξή τους ήταν δυνατή σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η εγκύκλιος του Αρείου Πάγου για την δυνατότητα των Αστυνομικών Αρχών να συλλαμβάνουν βουλευτές που τελούν αυτόφορα Κακουργήματα.

Shekulli: Αδίστακτοι Αλβανοί δολοφόνοι καταληστεύουν ηλικιωμένους Έλληνες

Η ελληνική αστυνομία- γράφει η αλβανική Shekulli – ανακοίνωσε ότι η σπείρα που έκλεβε στην περιοχή του Δομοκού, αποτελείται από Αλβανούς, επαγγελματίες κλέφτες που επιτίθενται σε αδύναμους ηλικιωμένους Έλληνες. Σύμφωνα με τις ελληνικές αστυνομικές αρχές, πολλές περιπτώσεις ληστειών και βιαιοπραγιών συνδέονται με τα θύματα τους.

Η ελληνική αστυνομία, ανέφερε ότι είναι δύσκολο να παρακολουθήσει αυτούς τους επαγγελματίες ληστές, οι οποίοι, ως φαίνεται έχουν μελετήσει πολύ καλά την περιοχή του Δομοκού.

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Δείτε το διαφανές ψάρι που ανακαλύφθηκε στη Νέα Ζηλανδία!

Τα θαύματα της φύσης ποτέ δεν σταματούν να μας εκπλήσσουν... Τα θαύματα της φύσης ποτέ δεν σταματούν να μας εκπλήσσουν, με την τελευταία «ανακάλυψη» να προκαλεί πραγματικά ιδιαίτερη εντύπωση καθώς πρόκειται  για ένα διαφανές ψάρι που ανακαλύφθηκε στη Νέα Ζηλανδία.

Ο ψαράς Stewart Fraser, που ψάρευε με τους δύο γιους του, 43 μίλια βόρεια του Karikari Peninsula, δεν πίστευε στα μάτια του, όταν έπιασε μια διαφανή «γαρίδα» να επιπλέει κοντά στην επιφάνεια της θάλασσας, καθώς όπως είπε ο ίδιος «Δεν είχα ξαναδεί κάτι τέτοιο».

Δώρα Μακεδόνων στη Θαυματουργό Αθηνά τη Λινδία

Από το mikres-ekdoseis

Θαυματουργές δεν είναι, όπως φαίνεται, μόνον οι αγίες της χριστιανικής θρησκείας. Έχουμε από ‘πρώτο χέρι’ μαρτυρία –αρχαία επιγραφή δηλαδή- που, καθώς καταγράφει μια θαυματουργή παρέμβαση της θεάς Αθηνάς, επιβεβαιώνει συγχρόνως, ένα συστατικό της μεσογειακής ψυχοσύνθεσης. Η προσήλωσή του ανθρώπου στην υπέρβαση της πραγματικότητας.

Η πίστη στην θεϊκή εύνοια, στην έξωθεν υπερφυσική παρέμβαση για την σωτηρία του.
Τα χρόνια εκείνα οι Έλληνες έκαναν επίκληση στην Αθηνά, όπως σήμερα κάνουμε στο όνομα της Παναγίας.

Αρχαιολογικά ευρήματα χιλιάδων ετών ενός άγνωστου πολιτισμού

Ο ανώτερος Γεωλόγος του Γεωτεχνικού Κέντρου Έρευνας στην Ινδονησία, Ντάνι Ναταβίτζια, ισχυρίζεται ότι όλα όσα γνωρίζουμε για τις απαρχές του παγκόσμιου πολιτισμού, ενδέχεται να είναι εσφαλμένα.


«Η αρχαία ιστορία της Ατλαντίδος και άλλων χαμένων πολιτισμών της προϊστορίας, οι οποίες έχουν θεωρηθεί ως μυθεύματα, ολοένα και περισσότερο αρχίζουν να μοιάζουν με την αλήθεια», δήλωσε ο Δρ Ναταβίτζια στο gearmix.ru.

«Αμνηστία» αντί για επικήρυξη προτείνει ο Σάββας Ξηρός

«Αμνηστία» αντί για επικήρυξη προτείνει ο Σάββας Ξηρός
Λάθος χαρακτηρίζει την «επανενεργοποίηση» του αδερφού του,ο Σάββας Ξηρός, ενώ τηρεί αποστάσεις από τις απόψεις του Αλέξανδρου Γιωτόπουλου και μιλά για τα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει.
Όπως τονίζει ο Σάββας Ξηρός σε συνέντευξη του σε εφημερίδα «καθένας που κουβαλάει ένα όπλο, κουβαλάει πρώτα τον δικό του θάνατο».

«Την περίοδο που έδρασε η 17Ν δεν φαινόταν τόσο πολύ ούτε η διαφθορά ούτε το πόσο ανάξιο είναι το πολιτικό προσωπικό να διαχειριστεί τις καταστάσεις της χώρας. Έτρεχαν τότε τα δανεικά και ζούσαν όλοι σε μια γυάλα ευδαιμονίας. Σήμερα πια όλα αυτά φαίνονται. Ο κόσμος είναι πιο συνειδητοποιημένος και δεν χρειάζεται κανένα να του υποδείξει τρόπους αντίδρασης. Τώρα είναι εποχή για μαζική και όχι ατομική δράση», σημειώνει.

Συνελήφθη στην Αλβανία ο δραπέτης Ιλίρ Κούπα

Συνελήφθη στην Αλβανία ο δραπέτης Ιλίρ Κούπα
O επικίνδυνος κακοποιός, δραπέτης των φυλακών Τρικάλων και συνεργάτης του Μαριάν Κόλα, Ιλίρ Κούπα είχε καταφέρει να αποφύγει τα πυρά των ΕΚΑΜΙΤΩΝ και να διαφύγει στην Αλβανία, όπου και συνελήφθη.
Μετά τη φυγή του στην Αλβανία, μπήκε σε παρακολούθηση η σύζυγος του. Πριν από 8 ημέρες εκείνη έφυγε για τη γειτονική χώρα και παρακολουθείτο από την αλβανική αστυνομία με αποτέλεσμα να οδηγηθούν οι αρχές στα ίχνη του αδίστακτου κακοποιού.

Ο 27χρονος Ιλίρ Κούπα μετά τη συμπλοκή και δολοφονία του 37χρονου υπαρχιφύλακα Γιώργου Ανδριτσόπουλου στο Δίστομο Βοιωτίας, στις 17 Ιουνίου 2013, μαζί με πέντε από τους συνολικά επτά, τότε, δραπέτες των φυλακών Τρικάλων, πήρε τα βουνά προκαλώντας ένα πρωτόγνωρο κυνηγητό αναζήτησης τους από τις αρχές.

Ιδού ποιοι χρηματοδοτούν την Διεθνή Αμνηστεία: Αλ Κάϊντα, Κατάρ και Σ.Αραβία


Επειδή η κυβέρνηση "τρέμει σαν το φύλλο" μόλις κάποια από τις διεθνείς ΜΚΟ παίζοντας φυσικά είτε το παιχνίδι ξένων κέντρων είτε για "εισπρακτικούς λόγους", ας θυμηθούμε ένα αποκαλυπτικό δημοσίευμα του defencenet.gr για τους χρηματοδότες της Διεθνούς Αμνηστείας που δημοσιεύθηκε στις 23 Δεκεμβρίου 2013.
Να σημειώσουμε ότι η Διενής Αμνηστεία χαρακτήρισε την Ελλάδα "υπεύθυνη για τον πνιγμό των λαθρομεταναστών" που είχαν στείλει οι ... Τούρκοι λαθρέμποροι έξω από το Φαμακονήσι και ζήτησε εισαγγελικό έλεγχο, κάτι στο οποίο η κυβέρνηση πειθάρχησε άμεσα!

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΤΗΝ "ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟΝΗΣΙ"Μια ψοφοδεής κυβέρνηση που ... απολογείται για τα τουρκικά εγκλήματα!



Μια ψοφοδεή κυβέρνηση που απολογείται στον κάθε Μούιζνιεκς ο οποίος συκοφαντεί την Ελλάδα γιατί δεν ανοίγει τελείως τα σύνορά της για να δεχθεί τις ισλαμικές ορδές που της στέλνουν οι Τούρκοι και στην κάθε "ανθρωπιστική" ΜΚΟ αντικρύζουν τις τελευταίες δύο ημέρες οι Έλληνες πολίτες.
Οι οποίοι πολίτες δεν αντιλαμβάνονται γιατί θα πρέπει να απολογηθεί η πατρίδα μας επειδή οι Τούρκοι δουλέμποροι έπνιξαν μερικούς ακόμα λαθρομετανάστες έξω από το Φαρμακονήσι!
Και όμως: Οι ξένοι απαιτούν να τιμωρηθεί (!) το ΛΣ/Ακτοφυλακή, να αποκεφαλιστούν οι "υπεύθυνοι" κλπ κλπ.

“2014 WORLD WATCH LIST” Οι 10 χειρότερες χώρες για να ζει ένας Χριστιανός


Τις δέκα χώρες που δεν θα θέλατε να ζήσετε εκεί σαν Χριστιανός δημοσίευσε σε μελέτη η Open Doors USA οργάνωση η οποία ασχολείται αποκλειστικά με τις διώξεις που υφίστανται οι χριστιανοί σε παγκόσμια κλίμακα.
Ειδικότερα στην έκθεσή του με τίτλο “2014 World Watch List η αμερικανική μη κερδοσκοπική οργάνωση αναφέρει τη λίστα με τις 10 χειρότερες χώρες από άποψη συμπεριφοράς και διώξεων στους χριστιανούς στον κόσμο. Αυτές οι χώρες είναι κατά σειρά επικινδυνότητας:
Βόρεια Κορέα, Σομαλία, Συρία, Ιράκ, Αφγανιστάν, Σαουδική Αραβία, Μαλβίδες, Πακιστάν, Ιράν και Υεμένη.