Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

Συνελήφθη στην Αλβανία ο δραπέτης Ιλίρ Κούπα

Συνελήφθη στην Αλβανία ο δραπέτης Ιλίρ Κούπα
O επικίνδυνος κακοποιός, δραπέτης των φυλακών Τρικάλων και συνεργάτης του Μαριάν Κόλα, Ιλίρ Κούπα είχε καταφέρει να αποφύγει τα πυρά των ΕΚΑΜΙΤΩΝ και να διαφύγει στην Αλβανία, όπου και συνελήφθη.
Μετά τη φυγή του στην Αλβανία, μπήκε σε παρακολούθηση η σύζυγος του. Πριν από 8 ημέρες εκείνη έφυγε για τη γειτονική χώρα και παρακολουθείτο από την αλβανική αστυνομία με αποτέλεσμα να οδηγηθούν οι αρχές στα ίχνη του αδίστακτου κακοποιού.

Ο 27χρονος Ιλίρ Κούπα μετά τη συμπλοκή και δολοφονία του 37χρονου υπαρχιφύλακα Γιώργου Ανδριτσόπουλου στο Δίστομο Βοιωτίας, στις 17 Ιουνίου 2013, μαζί με πέντε από τους συνολικά επτά, τότε, δραπέτες των φυλακών Τρικάλων, πήρε τα βουνά προκαλώντας ένα πρωτόγνωρο κυνηγητό αναζήτησης τους από τις αρχές.

 AAAA
Οι κακοποιοί απασχόλησαν τις αρχές για περισσότερο από ένα τετράμηνο
Είχε προηγηθεί η συμπλοκή στα Ίσθμια Κορινθίας, όπου μία από τις σφαίρες των σκληρών κακοποιών είχε σκοτώσει την 25χρονη ξενοδοχοϋπάλληλο Κατερίνα Ζώγαλη, που είχε την ατυχία να βρεθεί ανάμεσα στα διασταυρούμενα πυρά.
ZWWWW
Σε αυτό το ανελέητο κυνηγητό, οι επικίνδυνοι δραπέτες μπήκαν σε τουλάχιστον 30 ακατοίκητα εξοχικά σπίτια διαφόρων περιοχών της κεντρικής και βόρειας Ελλάδας, αναζητώντας ξεκούραση, τροφή, είδη ρουχισμού, κλινοσκεπάσματα και ότι άλλο θεωρούσαν χρήσιμο για την προσπάθεια διαφυγής τους. Επρόκειτο για έναν πολύ σκληρό κακοποιό.

Υπενθυμίζεται ότι οι Αλβανοί δραπέτες απασχόλησαν την Αστυνομία για πάνω από ένα τετράμηνο σε ένα ξέφρενο κυνηγητό στα βουνά.

Να σημειωθεί ότι εκτός από τον 27χρονο, διαφεύγουν τη σύλληψη ο 25χρονος Κλεμέντ Κάλα και ο 40χρονος Αντμίρ Μουρατάι, οι οποίοι ανήκαν σε επικίνδυνη σπείρα ληστών. Σε αυτούς αποδίδεται και η ληστεία με λεία περίπου 1 εκατ. ευρώ, στην Εθνική Τράπεζα στην κεντρική πλατεία της Λάρισας, στις 16 Μαίου.

ΠΗΓΗ newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου