Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

ΑΦΙΕΡΩΜΑ: Psywar η Ψυχολογικός Πόλεμος 10ο Μέρος (ANTI Psywar...!!)

Όπως είδαμε στο προηγούμενο μέρος μια από τις πολλές εφαρμογές που έχουν τα υλικά των chemtrails σε παγκόσμιο επίπεδο , εδώ θα δούμε και τις υπόλοιπες :
- Το πρόγραμμα chemtrail είναι επίσης γνωστό ως "Project Cloverleaf", και είναι πολύ υψηλό σε διαβαθμίσεις ελέγχου και χειρισμού των στοιχείων/εγγράφων. Ακόμη και οι πιλότοι τους δεν έχουν καμία πραγματική ιδέα γιατί είναι πραγματικά ο ψεκασμός.
- Chemtrails είναι ένα υπο-πρόγραμμα του Radio Frequency του Ναυτικού των ΗΠΑ Αποστολή Planner (RFMP) πρόγραμμα που ονομάζεται Variable Terrain Radio παραβολική εξίσωση (VTRPE) - ένα σύστημα για τη δημιουργία 3D απεικόνιση μάχης ,  ο στρατός των ΗΠΑ το έχει χρησιμοποιήσει σε Ιράκ και Αφγανιστάν διαμέσω ηλεκτρομαγνητικών συχνοτήτων και στην περίπτωση μας μιλάμε για το HAARP.
- Ορισμένα από τα περιεχόμενα υλικά των chemtrail είναι βιολογικού χαρακτήρα, όπως BCTP - ένα είδος εμβολιασμού κατά της ασθένειας του άνθρακα που είχε δοκιμαστεί σε πληθυσμούς των ΗΠΑ, εννοείται πως ισχύει και το αντίστροφο.
- Chemtrails , επίσης συνδέεται με το είδος του οπλισμού με ονομασία scalar και που λειτουργούν σε τρία διαφορετικά επίπεδα:

..... 1. Energetics: η καταστροφή των αεροσκαφών? το Challenger? δημιουργία σεισμών, ηφαιστειακή δραστηριότητα και τυφώνες , weather control .

..... 2. Βιο-energetics: επηρεάζουν την υγεία του ανθρώπου και της ενέργειας τους,biological control .

..... 3. Ψυχο-energetics: έλεγχος του νου και τη συμπεριφορά, τροποποίηση κατά το πως επιθυμούν τον
 πληθυσμό να βρίσκεται κάποια/ες δεδομένες στιγμές, mind control.

Κάποτε όλα αυτά ίσως να μας ακουγόντουσαν τόσο μακρινά , τόσο επιστημονικής φαντασίας , δυστυχώς όμως πλέον γνωρίζουμε πως είναι πραγματικότητα!!!!
Συνεχίζεται........

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου