Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016

Εντοπίστηκε αρχαίο θέατρο στη Λευκάδα

Ένα νέο αρχαίο θέατρο, μεγάλων διαστάσεων, έφερε στο φως η αρχαιολογική σκαπάνη στον λόφο του «Κούλμου», στη Λευκάδα. 
Στα τέλη του 2015 πραγματοποιήθηκαν δοκιμαστικές τομές στην εν λόγω περιοχή και συγκεκριμένα στην ιδιοκτησία Νικολάου Μικρώνη, στη βορειοανατολική πλαγιά του μεσαίου λοφίσκου του «Κούλμου», όπου διαμορφώνεται αμφιθεατρικό κατωφερές κοίλωμα που απολήγει σε ένα επίμηκες επίπεδο τμήμα.

Το καράβι του απέραντου γαλάζιου

Του Ν.Λυγερού

Όταν μιλούμε για το πρόγραμμα του EuroAsia Interconnector, λίγοι είναι αυτοί που αντιλαμβάνονται τη γεωπολιτική του αξία που ξεκινά από τη γεωοικονομία. Κι ακόμα λιγότεροι πιστεύουν ότι θα υλοποιηθεί. Έτσι όταν ξεκινά το πρόγραμμα πολλοί δυσκολεύονται ακόμα και να το δουν λόγω της ηττοπάθειας που κυριαρχεί. Κι όμως τώρα βρίσκεται στη φάση ν’ αρχίσει επί του πρακτέου η βυθομετρική μελέτη με το καράβι Odin Finder της ιταλικής εταιρείας Gas που κέρδισε τον διαγωνισμό που διοργάνωσε η EuroAsia Interconnector Α.Ε. για να καλύψει όλη τη διαδρομή μεταξύ Ισραήλ και Ελλάδας μέσω της Κύπρου και της Κρήτης.

Οι Αλβανοί αρπάζουν τη γη των Ελλήνων στη Βόρειο Ήπειρο και δεν το κρύβουν - Η μητέρα Ελλάδα τι κάνει;

Καταγγελία από τον Εθνικό Σύλλογο Βόρειςο Ηπειρος 1914:

Προς: Ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών
Κοιν.: Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας,
Πρωθυπουργό της Ελλάδας
Κόμματα της Βουλής των Ελλήνων
Ανεξάρτητους Βουλευτές
Ευρωβουλευτές Ελλάδας και Κύπρου

Είναι γνωστό ότι τόσο κατά τη διάρκεια όσο και μετά από την πτώση του κομμουνιστικού καθεστώτος, το αλβανικό κράτος εφαρμόζει δημογραφική αλλοίωση του χώρου της Βορείου Ηπείρου που κατοικείται από τα πανάρχαια χρόνια από ελληνικούς πληθυσμούς.

Επικεφαλής της NASA αποδεικνύει πως υπάρχει ζωή στον Άρη!!! (Βίντεο)

Επικεφαλής της NASA λέει ότι υπάρχει ζωή στον Άρη ... Αποκλειστικές εικόνες από τον πλανήτη Άρη, που το αποδεικνύουν....
Δείτε βίντεο...

Το μυστήριο του άστρου KIC 8462852 συνεχίζεται

Νέα μελέτη για το μυστηριώδες άστρο KIC 8462852 αναζωπυρώνει την συζήτηση για την παράξενη «συμπεριφορά» του. Η νέα μελέτη ανατρέπει την πιο πιθανή μέχρι σήμερα εκδοχή που έχει διατυπωθεί για τις διακυμάνσεις της φωτεινότητας του ανοίγοντας εκ νέου πεδίο για νέες πιθανές αλλά και απίθανες θεωρίες.

Το μυστήριο

Το άστρο KIC 8462852 στον αστερισμό του Κύκνου είναι αντικείμενο παρατήρησης από τους αστρονόμους τα τελευταία τέσσερα έτη.

ΓΚΑΡΓΚΟΙΛΣ!!!! ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ Η ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΝΤΑ!!;!!

ΕΙΔΙΚΟ ΑΡΘΡΟ!!!! ΓΚΑΡΓΚΟΙΛΣ!!!! ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ Η ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΝΤΑ!!;!!

Λίγο πολύ όλοι ξέρουν τα ονομαζόμενα Γκαργκόιλς όπου στολίζουν εξωτερικά διάφορες εκκλησίες στην Γαλλία, Αγγλία, Γερμανία, Ιταλία, Αμερική, κτλ. κτλ.!!!! Τι είναι όμως αυτά τα αγάλματα τέρατα!!;!! Ήταν υπαρκτά ως όντα!!;!! Ήταν της φαντασίας κάποιων!!;!! Και αν ναι πως έχουν τόσο τέλειες αναλογίες και χαρακτηριστικά εφόσον ήταν φαντασίας κάποιων!!;!! Για ποιο λόγο υπάρχουν τόσο αποκρουστικά όντα αγάλματα σε κάποια εξωτερικά σημεία αλλά και εσωτερικά σε εκκλησίες!!;!!

Οι τζιχαντιστές ισοπέδωσαν το αρχαιότερο χριστιανικό μοναστήρι στο Ιράκ

Το ηλικίας 1.400 ετών μοναστήρι, που ήταν αφιερωμένο στον Άγιο Ηλία, Ασσύριο Χριστιανό μοναχό που το έχτισε, προστίθεται στην μακρά λίστα των πολιτιστικών καταστροφών που προκαλεί στη Μέση Ανατολή το Ισλαμικό Κράτος

Ένας σωρός ερειπίων βρίσκεται πια στη θέση του παλαιότερου χριστιανικού μοναστηριού στο Ιράκ, μετά την επέλαση των τζιχαντιστών που ισοπέδωσαν το ηλικίας 1.400 ετών μνημείο.

Τουρκική Εισβολή σε Ελληνικό Νησί: «Παράνομοι οι Έλληνες, Είναι Δικό Μας»

Από το hellasforce

ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ…

Μετά από την υπέρπτηση ελικοπτέρου πάνω από την νησίδα Ζουράφα, ήρθε και το σχετικό δημοσίευμα να επιβεβαιώσει αυτό που πολλοί φοβούνται στην Αθήνα. Η Άγκυρα προσπαθεί με επιμονή να δημιουργήσει ένταση στις ελληνοτουρκικές σχέσεις. Και το κάνει πλεόν απροκάλυπτα.

Η YENI CAG δημοσιεύει άρθρο του Ahmet Takan με τίτλο «Η Ελλάδα έβαλε στο μάτι ένα ακόμα νησί μας». Ειδικότερα στο υπόψη άρθρο αναφέρεται ότι :

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Παναφρικανικό Νόμισμα – Γι’ αυτό σκύλιασαν να «φάνε» τον Καντάφι(Βίντεο)

Από το hellasforce

E-mail του Στέιτ Ντιπάρτμεντ αποκαλύπτει ότι ο Καντάφι είχε 7.000.000 $ σε χρυσό και ασήμι για το σκοπό αυτό.

Ένα αποχαρακτηρισμένο μέιλ που στάλθηκε στις 2 Απριλίου 2011 στην τότε υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ Χίλαρι Κλίντον, αποκαλύπτει ότι η εισβολή της Λιβύης ξεκίνησε να αποτρέψει τον Μουαμάρ Καντάφι από την καθιέρωση του Παναφρικανικού νομίσματος με βάση το Λιβυκό χρυσό Δηνάριο.

Σπάνια συμπαντική σύμπτωση: 5 πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος ευθυγραμμίζονται και σπέρνουν πανικό... - ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΑ ΤΟ ΣΠΑΝΙΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ

Του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου
Από το pronews


Πέντε πλανήτες του ηλικακού μας συστήματος ευθυγραμμίζονται σήμερα σε μια σπάνια συμπαντική σύμπτωση: Ερμής, Αφροδίτη, Κρόνος, Αρης και Δίας θα είναι ορατοί από τη Γη σε μια διαγώνια γραμμή στον ουρανό.

Η καλύτερη στιγμή για να δείτε το φαινόμενο είναι την τελευταία εβδομάδα του Ιανουαρίου και την πρώτη του Φεβρουαρίου, 45 λεπτά πριν την ανατολή του ήλιου.

ΑΓΡΙΟ ΞΥΛΟ-ΜΑΤ ΚΑΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΣΩΜΑ ΜΕ ΣΩΜΑ ΣΤΗ ΚΟΜΟΤΗΝΗ:ΑΥΓΑ,ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΧΗΜΙΚΑ! ΥΠΟ ΠΟΛΙΟΡΚΙΑ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ- ΚΡΑΤΟΥΝ “ΟΜΗΡΟ” ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ! ΜΠΑΡΑΖ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ:ΘΑ ΚΟΨΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΔΥΟ!ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΑΝ ΜΕ ΤΡΑΚΤΕΡ ΟΙ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΔΟΙ! (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Από το makeleio

Ήταν να μην γίνει η αρχή και δοθεί το παρασύνθημα.Προειδοποιήσουν τόσες μέρες για κινητοποιήσεις την Τετάρτη.

Έτσι κι έγινε.Πορεία με τα τρακτέρ από τα σημεία προσυγκέντρωσης, τη γαλακτοβιομηχανία Δωδώνη και την Ανατολή, προς το κέντρο της πόλης των Ιωαννίνων, πραγματοποιούν αυτή την ώρα αγρότες και κτηνοτρόφοι του νομού. Ραντεβού στα μπλόκα δίνει όλη η Ελλάδα….