Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

ὴ Μηλιὰ ποὺ κάνει τὰ Χρυσὰ Μῆλα

Τα χρυσά μήλα της Ιντούνα. Τα παιδιά του Οντίν: Κάποτε υπήρχε ένας άλλος Ήλιος και μια άλλη Σελήνη, ένας διαφορετικός Ήλιος και μια διαφορετική Σελήνη από αυτά που γνωρίζουμε τώρα. Sol ήταν το όνομα εκείνου του Ήλιου και Mani το όνομα εκείνης της Σελήνης. Όμως πάντα πίσω από τη Sol και το Mani προχωρούσαν λύκοι, ένας λύκος πίσω απο τον καθένα. Τελικά οι λύκοι ορμήσαν πάνω τους και καταβρόχθησαν τη Sol και το Mani. Και από τότε ο κόσμος έγινε σκοτεινός και ψυχρός.

Οι Ταλιμπάν καλούν σε γενοκτονία των Καλάς στο Πακιστάν.

Οι Πακιστανοί Ταλιμπάν ανακοίνωσαν την εκκίνηση «ένοπλης πάλης » εναντίον της γηγενούς φυλής ων Καλάς που κατοικεί στα οροπέδια του Πακιστάν και Ισμαηλίτες μουσουλμάνοι της κοιλάδα του Τσιτράλ , κάλεσαν τους σουνίτες μουσουλμάνους να "στηρίξουν" αυτό τον "αγώνα".

Οι Καλάς είναι φυλή του ορεινού Πακιστάν και μέρους του Αφγανιστάν, η οποία ομιλεί την γλώσσα των Καλάς. Ο πληθυσμός τους ανέρχεται στις 5.000 περίπου. Παραδόξως, διαφέρουν από τις γειτονικές τους φυλές, τόσο εθνολογικά, όσο και κοινωνιολογικά (είναι πολυθεϊστές εν μέσω τεραστίου μουσουλμανικού πληθυσμού).

Ξανά τα Τούρκικα στο Αιγαίο και πάλι οπλισμένα …

Πάνω που λέγαμε που χάθηκαν τα CN-235” εμφανίστηκαν και σήμερα στο Αιγαίο …
 
Σε όλο το Αιγαίο σήμερα πέταξε ένας σχηματισμός μαχητικών αποτελούμενος από έξι Τούρκικα  μαχητικά, εκ των οποίων τα δύο οπλισμένα , ενώ το κατασκοπευτικό -καταγραφικό “CN-235 “ πέταξε σε όλο το Αιγαίο καταγράφοντας τα πάντα!

Παραβιάζοντας το FIR Αθηνών.
Ελληνικά μαχητικά απογειώθηκαν από δύο αεροδρόμια και κατάφεραν να πάρουν στο κατόπι τα Τούρκικα μαχητικά που γύρισαν στην Βάση τους !

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΤΡΟΦΩΝ - ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ, ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ και σταματηστε να τρώτε αυτές τις 20 ουσίες - Μαζικός Έλεγχος Τροφίμων - Βίντεο 7 ΛΕΠΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΤΡΟΦΩΝ - ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ - Μαζικός Έλεγχος Τροφίμων Βίντεο 7 ΛΕΠΤΑ

Ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος και ο Στρατιωτικός Νόμος στις Η.Π.Α είναι κοντά

  • Γιατί ο χρυσός της Ουκρανίας μεταφέρθηκε από τη χώρα και κατατέθηκε στην Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ; 
  • Γιατί δεν έχουν ασχοληθεί τα μέσα μαζικής ενημέρωσης των ΗΠΑ και της Ε.Ε. τόσο με αυτό το γεγονός;

Του Dave Hodges

Σύμφωνα με τον επίσημο ισχυρισμό του  Iskra News αυτό το γεγονός έλαβε χώρα στις 7 Μαρτίου του 2014.

Σύμφωνα με το Iskra News : «Στις 2 π.μ. το πρωί [Μάρτιος 7] ένα μεταφορικό αεροσκάφος χωρίς διακριτικά ήταν στο διάδρομο του αεροδρομίου Μπορισπόλ [Σημείωση: Ανατολικά του Κιέβου]. Σύμφωνα με το προσωπικό του αεροδρομίου, πριν το αεροπλάνο φτάσει στο αεροδρόμιο, τέσσερα φορτηγά και δύο μικρά λεωφορεία Volkswagen είχαν φτάσει στο σημείο, χωρίς πινακίδες. Δεκαπέντε άτομα με μαύρες στολές, μάσκες και θώρακες βγήκαν, κάποιοι οπλισμένοι με πολυβόλα. Στο αεροπλάνο φορτώθηκαν περισσότερα από 40 βαριά κιβώτια.

"Ο εκατοστός πίθηκος"! H πρώτη ταινία-ντοκουμέντο στον κόσμο για την κρίση που πίνει ανθρώπινο αίμα! Xαστούκι στο κερδοσκοπικό χρηματοπιστωτικό σύστημα!(Βίντεο)

Πρόκειται για το τρέιλερ της νέας έρευνας ντοκιμαντέρ του σκηνοθέτη Marco Carlucci, με τίτλο "Ο εκατοστός πίθηκος".
Πρόκειται για την Αντί-Διήγηση της σημερινής χρηματοπιστωτικής και κοινωνικής κρίσης μέσα από μια άλλη ματιά και προοπτική, σε πλήρη αντιπαράθεση με τη “θεσμική” εκδοχή. Προειδοποιεί τους κοινούς ανθρώπους και τους θέτει σ’ επιφυλακή απέναντι στην προπαγάνδα που επαναλαμβάνεται εδώ και χρόνια, για δήθεν επερχόμενη βελτίωση των οικονομιών.
Το βίντεο, μ’ ένα σφιχτό μοντάζ κι ένα επιτακτικό ρυθμό, ενσαρκώνει το κοινωνικό όραμα του πολίτη, με εναλλαγές συγκλονιστικές δηλώσεις εμπείρων ειδικών κι εκείνων των ελάχιστων ευρωπαίων πολιτικών που θέτουν σε συζήτηση τον ρόλο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, του κερδοσκοπικού χρηματοπιστωτικού συστήματος και των τραπεζών που δρουν υποστηρικτικά σ’ αυτό.

Διαβάστε την παρακάτω είδηση και θα τα κατανοήσετε ΌΛΑ !!!

Διαβάστε την παρακάτω είδηση και θα τα κατανοήσετε ΌΛΑ

Του Γιάννη Μακριδάκη

Ιδού! Διαβάστε την παρακάτω είδηση και θα τα κατανοήσετε ΌΛΑ. 

  • Θα νιώσετε απολύτως τι ακριβώς συνέβη πριν δεκαετίες και πώς το αντίστροφο συμβαίνει τώρα εδώ και μερικά χρόνια
  • Θα καταλάβετε ότι η μηχανή όποτε θέλει γρανάζια αναλώσιμα τα καλεί ως σειρήνα και όποτε μπουκώνει τα πετάει ωσάν τα απορρίμματα που πετούσαν αυτοί τόσα χρόνια
  • Θα καταλάβετε πολύ καλά πώς μεταλλάχθηκε ο άνθρωπος σε καταναλωτής στη Δύση και πώς έρχεται η ώρα του να αφήσει τα εγκόσμια ως καταναλωτής ή να ξαναγίνει άνθρωπος, άλλος δρόμος δεν υπάρχει. 

Low Costs War - Πόλεμοι χαμηλού κόστους - Λαϊκές εξεγέρσεις - Παγκόσμια διακυβέρνηση. Ένα βίντεο που όλοι θα πρέπει να δείτε ...


Πόλεμοι χαμηλού κόστους
Λαϊκές εξεγέρσεις
Παγκόσμια διακυβέρνηση

Είσαι Σύγχρονος Δούλος(Βίντεο)

Σύγχρονοι δούλοι- σκλάβοι: Πώς είναι να δελεάζεσαι από μια δουλειά και να παγιδεύεσαι σε καταναγκαστική ζωή. Δεν φαντάζομαι να πιστεύεις ότι η δουλεία έχει καταργηθεί και δεν υπάρχουν πια σκλάβοι;
Πιστεύεις βλέποντας το έργο που σου πλασάρουν «12 χρόνια σκλάβος» ότι αυτό τελείωσε και λες τρομαγμένος κι ανακουφισμένος  «ευτυχώς η δουλεία καταργήθηκε» !!! Χα τρις για δες τα βίντεο πιο κάτω -αν μπορείς, που αμφιβάλλω- και δώσε και μια ματιά γύρω σου, αν κι όταν ξεστραβωθείς από την ύπνωση που σε έχουν ρίξει, το σχολείο σου,  οι πολιτικοί σου, η τηλεόραση και η εκκλησία σου. Η δουλεία δεν σταμάτησε ποτέ, άλλαξε περιτύλιγμα για να ταιριάξει με την εποχή.[1] Πως λέμε να αλλάξουμε κουρτίνες στο σπίτι για να ταιριάζουν με την εποχή. Ούτε το σπίτι αλλάζει, ούτε οι κάτοικοι του, ούτε η ουσία του πράγματος, απλά αλλάζει η αίσθηση και η αντίληψη για το σπίτι, σχετικά με το θέμα κουρτίνες.
Το ίδιο συμβαίνει και με την σύγχρονη δουλεία. Είτε την νόμιμη –δημόσιος ή ιδιωτικός δούλος- είτε με την παράνομη –δούλοι σεξουαλικοί ή απλοί σκλάβοι- Η μόνη διαφορά είναι ότι τους μεν νόμιμους, τους εκμεταλλεύεται το επίσημο καταστημένο με την συμφωνία τους και τους αποκαλεί υπαλλήλους. [4] Τους δε, τους εκμεταλλεύεται  το παράνομο καταστημένο «χωρίς την συμφωνία» τους και τους αποκαλεί απλά  δούλους. Τώρα τα κοινά και οι διαφορές και τις δύο περιπτώσεις είναι οφθαλμοφανή.

Η ευημερία της ελίτ δεν είναι γι’ ανθρώπους

Νέα επαγγέλματα; Το αστείο είναι πως εκτός απειροελάχιστων ανθρώπων, που τους αποκαλούν με την γραφική έκφραση «συνομωσιολογικοπαρανοϊκούς» όλοι οι οι υπόλοιποι … περί άλλων τυρβάζουν! Αυτό που θέλουν είναι να μετατρέψουν τον άνθρωπο σε κάτι άλλο, όπως έχουν κάνει και στο παρελθόν εκατοντάδες φορές. Το όλο αποτρόπαιο σκηνικό μοιάζει με τη γνωστή σε όλους εικόνα του χάμστερ στο κλουβί του, το οποίο είναι απασχολημένο με το να γυρίζει πυρετωδώς τη ρόδα του.

Ποιος επωφελείται από αυτή την επώδυνη κατάσταση, είτε από το πείραμα, είτε από το θέαμα, είτε από την παραγόμενη βιοενέργεια, είτε από τα αρνητικά συναισθήματα που εκπέμπουν όλοι οι δύστυχοι έγκλειστοι στην κολοσσιαία ρόδα του πειραματικού εργαστηρίου Γη; Αυτό θα πρέπει να είναι στο εξής το βασικό ερώτημα της επείγουσας διεπιστημονικής διερεύνησης του Κόσμου. Κι αυτό επειδή στην ουσία πρόκειται για την αρχή ενός μοναδικού και τιτάνιου αγώνα του ανθρώπινου είδους ενάντια στον Υπερβατικό Βασανιστή του!

Μετατροπή του βρώμικου νερού σε πόσιμο (Βίντεο)

Μεγάλο μέρος του κόσμου δεν έχει πρόσβαση σε καθαρό πόσιμο νερό. Ο μηχανικός Μάικλ Πρίτσαρντ έκανε... κάτι γι αυτό -- η εφεύρεσή του, το φορητό Lifesaver ("Διασώστης ζωής") φίλτρο, μπορεί να μετατρέψει το πιο βρώμικο νερό σε πόσιμο σε δευτερόλεπτα. Μια εκπληκτική επίδειξη στο TEDGlobal.

Ασκήσεις ρωσικών δυνάμεων στην Υπερδνειστερία - Πλησιάζει η ώρα της προσάρτησης στη Ρωσική Ομοσπονδία;(Βίντεο)

Ασκήσεις με αντικειμενικό στόχό την προστασία της Υπερδνειστερίας και του άμαχου πληθυσμού, μόλις απαιτηθεί η προσάρτησή της από την Ρωσική Ομοσπονδία, πραγματοποιούν οι αναπτυγμένες ρωσικές δυνάμεις στην αποσχισθείσα από το 1990 δημοκρατία. Η ΕΕ βιάζεται να υπογράψει συμφωνία συνδεσης με την Μολδαβία, και να την εντάξει στους ευρωατλαντικούς σχεδιασμούς εντός του Ιουνίου.

Διάλεξη του Ν.Λυγερού:"ΑΟΖ, Ζεόλιθος και Καινοτομία"(Βίντεο)



Διάλεξη του Νίκου Λυγερού με θέμα:
"ΑΟΖ, Ζεόλιθος και Καινοτομία".
Φουαγιέ του Μεγάλου Αμφιθεάτρου του ΤΕΙ ΑΜΘ.
Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014, ώρα 19:00.

Οι εμετικές δημοσιεύσεις του διαδικτύου είναι επίθεση στο Νου σου...μην τους επιτρέπεις να «πειράζουν» το μυαλό σου...


Του  Γιώργου Ανεστόπουλου

Με άλλα λόγια, μην τους δίνεις θάρρος, μην τους αφήνεις να αναπτύσσονται, μην τους δίνεις δεκάρα,Γ@#$%Ε τους το πέταλο όπου τους συναντάς μέχρι να εξαφανιστούν από προσώπου γης κι από το διαδίκτυο το οποίο βρωμίζουν με τα σιχαμερά δημοσιεύματά τους


Τελευταίες ημέρες είδε μεγάλη δημοσιότητα στο διαδίκτυο μια «προφητεία»...


Δήθεν προφητεία...


Τάχα μου, κάποιος μοναχός του Σινά, τον 17ο αι, ο Γέρων Δανιήλ προφήτευσε αυτό που συνέβη με το χαμένο Μαλαισιανό αεροπλάνο.

Κύπρος:Έφυγε από τη ζωή ο υπουργός Άμυνας Τάσος Μητσόπουλος


Λευκωσία: Έχασε τελικά τη μάχη για τη ζωή του ο υπουργός Άμυνας, Τάσος Μητσόπουλος, ο οποίος υπέστη χθες ρήξη ανευρύσματος εγκεφάλου. Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες ομάδας γιατρών από Κύπρο, Ελλάδα και Ισραήλ, ο Τάσος Μητσόπουλος έσβησε στις 13:30 μετά το μεσημέρι.

«Η κατάσταση της υγείας του Υπουργού Άμυνας, Τάσου Μητσόπουλου σημείωσε σήμερα περαιτέρω επιδείνωση και παρά τις προσπάθειες που κατεβλήθησαν από την αρχή ο ασθενής υπέκυψε στο μοιραίο. Ώρα θανάτου 1.30 μμ», αναφέρει το λιτό ιατρικό ανακοινωθέν που ανέγνωσε ο Υπεύθυνος της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, Θεόδωρος Κυπριανού.

Τράπεζα της Ελλάδος: Δανειολήπτες-«ενοικιαστές» στα δικά τους σπίτια

Παράταση, αντικατάσταση με μικρότερο δάνειο, αλλά και ιδιοκτήτες που θα γίνονται ενοικιαστές με παραχώρηση κυριότητας - Δείτε όλο το σχέδιο.
Πρωτόγνωρες για τα ελληνικά δεδομένα διαδικασίες ρύθμισης των «κόκκινων» δανείων εισάγει η Τράπεζα της Ελλάδος με οδηγίες της, οι οποίες προβλέπουν, μεταξύ άλλων, την πώληση του ακινήτου στην τράπεζα, η οποία θα το ξανανοικιάζει στον ιδιοκτήτη!

Η ΤτΕ δημοσίευσε το νέο Κώδικα για τη διαχείριση των «κόκκινων» δανείων, βάσει του οποίου θα πρέπει να κινούνται οι τράπεζες, προκειμένου να ρυθμίζουν τα δάνεια των δανειοληπτών που έχουν καταστεί ληξιπρόθεσμα.

Boeing 777: Κινεζικές έρευνες για «μεγάλο αντικείμενο» στο νότιο Ινδικό

Το αντικείμενο, που καταγράφηκε από δορυφόρο, έχει μήκος 22,5 και πλάτος 13 μέτρων.
Τη στιγμή που συμπληρώνονται δύο εβδομάδες από την εξαφάνιση του μοιραίου αεροσκάφους των μαλαισιανών αερογραμμών, οι κινεζικές αρχές κάνουν λόγο για εντοπισμό νέου αντικειμένου στο Νότιο Ινδικό Ωκεανό.

Την ενημέρωση πραγματοποίησε κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης συνέντευξης Τύπου, ο υπουργός Μεταφορών της Μαλαισίας, Χισαμουντίν Χουσείν, ο οποίος διέκοψε την ομιλία του για να διαβάσει έγγραφο από την πρεσβεία της Κίνας στη χώρα.

Λήγει σήμερα η διαθεσιμότητα για χιλιάδες δημοσίους υπαλλήλους

ΟΛΜΕ: Νέα συγκέντρωση σήμερα στο υπουργείο ΠαιδείαςΣχολικοί φύλακες, εκπαιδευτικοί και άλλοι εργαζόμενοι που βρίσκονται σε διαθεσιμότητα συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους, με αίτημα «δουλειά για όλους».

Και αυτό, αν και αρχίζει από τη Δευτέρα η αντίστροφη μέτρηση για την απόλυση 1.044 σχολικών φυλάκων, αλλά και περίπου 200 «διαθέσιμων» εκπαιδευτικών εκ των 670 που βρίσκονται «στον αέρα».

Διέγραψαν 500 εκατ. ΦΠΑ που χρωστούσε η γερμανική Hochtief στην Ελλάδα

Διέγραψαν 500 εκατ. ΦΠΑ που χρωστούσε η γερμανική Hochtief στην Ελλάδα
-Κυνηγούν με μανία μικρομεσαίους - βιοπαλαιστές και φήνουν στο απυρόβλητο εταιρείες κολοσσούς. -Τι λένε στο Newsbomb.gr οι βουλευτές των κομμάτων.
Από το 2009 που ξεκίνησε η οικονομική κρίση στην Ελλάδα οι κυβερνώντες καλούν το λαό να βάλει πλάτη για να καταφέρουμε να δούμε και πάλι “φως στο τούνελ”.
Το ερώτημα όμως είναι αν τελικά βάζουν όλοι πλάτη ή μόνο ο ελληνικός λαός...
Η απάντηση φυσικά είναι ΌΧΙ... Οι κυβερνήσεις συνεχίζουν να συμπεριφέρονται σε ορισμένους σαν “Ιερές Αγελάδες” και να κάνουν τα στραβά μάτια απαλλάσσοντάς τους από τις υποχρεώσεις τους για καταβολή φόρων στο Δημόσιο.

Συγκίνηση! Ο στρατιώτης που γονάτισε μπροστά στον Κολοκοτρώνη!

stratiotis_826751925.jpg
Ο στρατιώτης που γονάτισε μπροστά στο άγαλμα του Κολοκοτρώνη. Συγκίνηση και δέος από τα Στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων στον τερματισμό της πορείας των «Λακκο-Δαιμόνων» που αναβίωσε το ΓΕΕΘΑ
Η πορεία ήταν  85 χιλιομέτρων στην οποία συμμετείχαν 72 στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων από όλη την Ελλάδα που έτρεξαν το δρόμο με φορτίο πορείας και οπλισμό!

Αίσχος με ψεύτικη «προφητεία» για το εξαφανισμένο Boeing

Της Σμαραγδής Καράγιωργα, 
από το ένθετο της Δημοκρατίας για την Ορθοδοξία

Η Μονή Σίνα με ανακοίνωσή της στη «δημοκρατία» καταγγέλλει την απάτη και λέει ότι δεν υπήρξε ποτέ γέροντας με το όνομα Δανιήλ.

Τις τελευταίες ημέρες η είδηση ότι υπάρχει μια προφητεία που αναφέρεται στο εξαφανισμένο επί ημέρες αεροπλάνο των αερογραμμών της Μαλαισίας και συνδέει το γεγονός με τις εξελίξεις στην Κριμαία έχει κατακλύσει το διαδίκτυο, ενώ έχει γραφτεί και σε διάφορα έντυπα. Πρόκειται για μια σαφέσταστη προσπάθεια εκμετάλλευσης του θρησκευτικού συναισθήματος, που δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα.