Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

ΗΣΙΟΔΟΣ: ΤΑ ΠΕΝΤΕ ΓΕΝΗ..

Ενα ποιητικό παραμύθι αχαλίνωτης πραγματικότητας γραμμένο από τον Ησίοδο το 730 π.Χ. περίπου. Το Βίντεο είναι από τον kryfos0kosmo

ΕΠΙΣΗΜΗ AΝΑΚΟΙΝΩΣΗ! "Τρελή" άσκηση από την κρατική αμερικανική υπηρεσία FEMA για αντιμετώπιση ... UFO!!!




Δείτε τις αναρτήσεις που είχαμε κάνει 2 χρόνια πριν

Τα συμπεράσματα δικά σας… 






Μια πολύ περίεργη ανακοίνωση στο ιστολόγιο της περίφημης FEMA της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Εκτάκτων Αναγκών (Federal Emergency Management Agency) των ΗΠΑ, δημιουργεί ερωτηματικά για τους σκοπούς που εξυπηρετεί, αφού καλλιστα θα μπορούσε να είναι φάρσα ή να είναι σενάριο ταινίας θρίλερε, αλλά καρτά έναν τρόπο που δεν έχει διευκρινιστεί είναι αληθινή.

Πιο συγκεκριμένα σε ανάρτησή της η FEMA ανακοινώνει για την πραγματοποίηση άσκησης πολιτικής άμυνας έκτακτης ανάγκης στις 27 Απριλίου με κεντρικό σενάριο την συντριβή UFO και την ύπαρξη ζόμπι! (ZOMBIE UFO CRASH DISASTER FULL-SCALE EXERCISE)!!!

Ακριβότεροι οι αντιρρησίες από τους στρατιώτες

Ακριβότεροι οι αντιρρησίες από τους στρατιώτες
Το ελληνικό κράτος επιβραβεύει όσους αρνούνται να υπηρετήσουν την πατρίδα με μηνιαίο μισθό 250 ευρώ…

Οι αντιρρησίες συνείδησης, οι οποίοι απαλλάσσονται της στράτευσης, υποχρεούνται να υπηρετήσουν την εναλλακτική «θητεία» τους σε δημόσιους φορείς και οργανισμούς.

Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί ότι όχι μόνο υπηρετούν σε οργανισμούς εκτός των νομών Αττικής, Θεσσαλονίκης, γέννησης, καταγωγής ή διαμονής τους αλλά και για μεγαλύτερο διάστημα από εκείνο των υπόλοιπων στρατεύσιμων.

Ζωή στα παγόβουνα του Τιτάνα;

Ομάδα επιστημόνων στους οποίους συμμετέχουν και ειδικοί της NASA εικάζουν ότι είναι πιθανό να υπάρχουν κάποιες μορφές ζωής στον Τιτάνα. Η θεωρία που ανέπτυξαν είναι ότι το πιθανότερο μέρος όπου μπορεί να βρίσκονται αυτές οι μορφές ζωής είναι επάνω ή μέσα σε κάποια παγωμένα κομμάτια υδρογονανθράκων που επιπλέουν μέσα στις θάλασσες, τις λίμνες και τα ποτάμια που έχουν εντοπιστεί στον μεγαλύτερο δορυφόρο του Κρόνου.
 Η παλιά και η νέα θεωρία
Ο Τιτάνας είναι το μόνο σώμα στο ηλιακό μας σύστημα (εκτός της Γης βέβαια) όπου έχει διαπιστωθεί η ύπαρξη υγρού στοιχείου στην επιφάνεια του.

ΛΥΚΟΣΟΥΡΑ Η πόλη που καταρρίπτει τις ινδοευρωπαϊκές θεωρίες

Του Σωτήρη Γλυκοφρύδη
Από το defencenet

 Η προϊστορία είναι ιστορία, είπε πριν λίγα χρόνια ο Φερνάρντ Μπροντέλ, ο θεωρούμενος μεγαλύτερος σύγχρονος ιστορικός. Κοινώς, πιστεύει πως δεν υπάρχει προϊστορία, ό,τι ανήκει σε αυτήν είναι ένα αχνό ιστορικό κομμάτι. Και ο Μπροντέλ, στο σημαντικό βιβλίο του οι «Μνήμες της Μεσογείου», προάγει πολύ διακριτικά την αρχή της ιστορίας του ανθρώπου (και της προϊστορίας του) στη Μεσόγειο.
Η Μεσόγειος, θεωρητικά δεν αποκλείεται να υπήρξε το ενδιάμεσο της ενιαίας γης (Πανγαία - Παγγαία) και τόπος διάνοιξής της προς Λαυρασία και Γκοντβάνα που η δεύτερη δημιούργησε την Αφρική, υποτιθέμενο τόπο καταγωγής του πρώτου ανθρώπου. Και αν αυτός έχει ηλικία έως 3,5 εκατομ. χρόνια, όπως ισχυρίζονται κάποιοι ή μικρότερη, όπως και νάχει το πράγμα, το πλαίσιο της προϊστορίας του αρχίζει σε φάση υποχώρησης της πρόσφατης εποχής των παγετώνων (η οποία ως φαίνεται δεν τελείωσε ακόμα).

Τουρκο-ιταλικός πόλεμος για μια ταινία(Βίντεο)

Τα πρώτα δείγματα νεο-ισλαμικής αισθητικής παρουσιάστηκαν με την έκρηξη του Ταγίπ Ερντογάν κατά της πολυθρύλητης τηλεοπτικής σειράς «Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής», αφού κατά τον πρωθυπουργό της Τουρκίας η τηλεοπτική φιγούρα του ιστορικού Πατισάχ ουδόλως δικαιολογούσε ή επιβεβαίωνε τον οθωμανικό μύθο.

Έτσι ο κ. Ερντογάν κατήγγειλε το σήριαλ ως ανιστόρητο. Πώς είναι δυνατόν ο Σουλτάνος αντί να κραδαίνει έφιππος το γιαταγάνι του να αναλώνεται σε ίντριγκες του χαρεμιού και να χαραμίζεται στις αγκαλιές των παλλακίδων του; Εδώ που τα λέμε έχει και κάποιο δίκιο. Πολύ ξενέρωτος για... Μεγαλοπρεπής και πολύ λίγος για Σουλεϊμάν ο πρωταγωνιστής της σειράς.

Η οργή του Ερντογάν «καθήλωσε» τους πιστούς στην Τουρκία αλλά δεν έπεισε τους τηλεθεατές. Σχήμα οξύμωρον θα πείτε, αλλά οι λογοκριτές δεν είναι πάντα και αποτελεσματικοί.

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης το Ηραίο Μεγάλες καταστροφές από τις πλημμύρες στη Σάμο(Βίντεο και Φωτό)

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ "ΣΑΜΙΑΚΗΣ ΓΝΩΜΗΣ"

- Σε επιφυλακή η Πυροσβεστική Υπηρεσία

- Εκτάκτως στη Σάμο η Γενική Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου κα Χριστιάνα Καλογήρου

- Υπερχείλησε το ρέμα του Παγώνδα

- Καταλογίζουν ευθύνες στο Δήμο διότι δεν είχε ολοκληρώσει των καθαρισμό των φρεατίων

- Από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα

Πρώτο ταξίδι στο εξωτερικό μετά την ανάληψη των καθηκόντων του Στην Αθήνα σήμερα ο Ν. Αναστασιάδης

Στην Αθήνα φθάνει σήμερα ο νέος πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, στην πρώτη του επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα, μετά την ανάληψη των καθηκόντων του.

Τον κ. Αναστασιάση θα υποδεχθεί στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος», στις 13.45, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

Τη Δευτέρα το πρωί ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας θα έχει συνάντηση με εκπροσώπους της Ομοσπονδίας Κυπριακών Οργανώσεων Ελλάδος (ΟΚΟΕ) και στη συνέχεια θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων, κ. Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

Επίθεση με μολότοφ στο A.T. Ακροπόλεως

Επίθεση με βόμβες μολότοφ εναντίον του αστυνομικού τμήματος Ακροπόλεως στην οδό λεωχάρους, πραγματοποίησε μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα ομάδα περίπου 15-20 ατόμων.

Οι νεαροί εμφανίστηκαν ξαφνικά και πέταξαν στην είσοδο του αστυνομικού τμήματος 7 βόμβες μολότοφ και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή και διέφυγαν από την οδό Κολοκοτρώνη.

Οι αστυνομικοί έσβησαν τις φωτιές από τις οποίες προκλήθηκαν ζημιές

ΠΑΣΟΚ από την αρχή

Αναδιατάσσει τις δυνάμεις του ΠΑΣΟΚ ο κ. Ευάγγελος Βενιζέλος, μετά το επεισοδιακό συνέδριο, που έληξε την περασμένη Κυριακή, με συντριπτική ήττα της παλιάς φρουράς έναντι της νέας γενιάς, σημαντική υποχώρηση της εσωκομματικής αντιπολίτευσης, που πάντως είναι αποφασισμένη να συνεχίσει την κριτική, αλλά και έναν διχασμό στο εσωτερικό του βενιζελικού μπλοκ, όπου μαίνεται η παρασκηνιακή μάχη για τη νομή της εξουσίας.
Το συνέδριο έδωσε την άνεση στον κ. Βενιζέλο να χειριστεί τα του ΠΑΣΟΚ με σχετικά μεγάλη ευχέρεια. Οι γενικοί συσχετισμοί, που καταγράφηκαν στο συνέδριο κατέγραψαν μία υπεροχή των «βενιζελικών» δυνάμεων, με ποσοστό της τάξης του 75%, ενώ οι αμφισβητίες πάσης φύσεως και οι εναπομείνασες παπανδρεϊκές δυνάμεις, δεν ξεπερνούν αθροιστικά το 25%.

Ν. Μπακογιάννη: Σωστή η κίνηση Αναστασιάδη

Ν. Μπακογιάννη: Σωστή η κίνηση Αναστασιάδη
Υπέρ της αίτησης ένταξης της Κυπριακής Δημοκρατίας στον Συνεταιρισμό για την Ειρήνη τάσσεται η πρώην υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας και νυν βουλευτής Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας, Ντόρα Μπακογιάννη.
«Θεωρώ ως ορθή και επιβεβλημένη την κίνηση του νέου Προέδρου, Νίκου Αναστασιάδη, να επιδιώξει την ένταξη της Κύπρου στον Συνεταιρισμό για την Ειρήνη, ένα είδος 'προθαλάμου' του ΝΑΤΟ», αναφέρει και υποστηρίζει ότι αυτή η κίνηση έπρεπε να είχε γίνει από καιρό.
Σε συνέντευξη στον σύμβουλο έκδοσης της εφημερίδας «Πολίτης» Διονύση Διονυσίου, η κ. Μπακογιάννη σημειώνει ότι η αίτηση αυτή «δεν πρέπει να εκληφθεί ως εχθρική κίνηση προς την Τουρκία», αν και η εκτίμησή της είναι ότι η Τουρκία, λόγω των αρνητικών της αντανακλαστικών προς την Κύπρο, θα αντιδράσει.

Γ. Καρατζαφέρης: Αυτόνομος στις επόμενες εκλογές ο ΛΑ.Ο.Σ.

Γ. Καρατζαφέρης: Αυτόνομος στις επόμενες εκλογές ο ΛΑ.Ο.Σ.
Στην απόφασή του για αυτόνομη κάθοδο του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού στις επόμενες εκλογικές αναμετρήσεις, αναφέρθηκε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης, κατά την διάρκεια ομιλίας του χθες το βράδυ στο Μέγαρο Λόγου και Τέχνης, στην Πάτρα. 
Όπως τόνισε ο Γιώργος Καρατζαφέρης «ο ΛΑΟΣ αποτελεί σήμερα την μόνη αξιόπιστη και φερέγγυα δύναμη, που μπορεί να οδηγήσει με ασφάλεια τη χώρα στην έξοδο από την κρίση».
Επίσης, σε άλλα σημείο της ομιλίας του υπογράμμισε ότι «παρά τα χτυπήματα που δέχθηκε πέρυσι ο ΛΑΟΣ πολλοί πίστεψαν ότι θα κιοτεύαμε», αλλά όπως πρόσθεσε «εμείς σταθήκαμε όρθιοι, δυνατοί και είμαστε παρόντες».

Μ. Καρχιμάκης: Ο πρωθυπουργός μας προκαλεί

Μ. Καρχιμάκης: Ο πρωθυπουργός μας προκαλεί
Ο Μιχάλης Καρχιμάκης ήταν ξεκάθαρος... «Ο πρωθυπουργός δεν σταματά να προκαλεί» δήλωσε με νόημα σχολιάζοντας τη χθεσινή ομιλία του κ. Σαμαρά στις προσυνεδριακές διαδικασίες της Νέας Δημοκρατίας.
Η δήλωση του Μιχάλη Καρχιμάκη:
«Ο αρχηγός της ΝΔ σε μια ομιλία πρόκληση στις προσυνεδριακές διαδικασίες του κόμματος του θεώρησε ότι απευθύνεται σε αμνήμονες η σε κατοίκους άλλης χώρας .
Μας είπε λίγο πολύ ευτυχώς που υπάρχει η ΝΔ και ο ίδιος και έσωσαν την χώρα .
Κύριε αρχηγέ της ΝΔ
Δεν σώσατε την χώρα την υπονομεύσατε και ως συνένοχος στην κυβέρνηση Καραμανλή και ως λαϊκιστής και δήθεν αντιμνημονιακός στην αντιπολίτευση.