Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ , ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΑΛΑ!!!! Μουσικό διάλειμμα .....

Εμείς φταίμε που δεν κατασφάξαμε τους ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΟΤΑΝ ΦΕΥΓΑΝΕ  ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΕΥΡΩΠΕΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΚΟΜΑ , για να μας ΛΕΓΑΝΕ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΩΡΑ!!!

Κανένας πιο βέβαιος εχθρός από τον αχάριστο που ευεργετήθηκε Καλλίμαχος
ΣΤΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΣΤΟΥΣ ΜΑΧΗΤΕΣ!!!
Έρρωσθε

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΗΝΙΟΧΟΙ ΤΟΥ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ!!!!!


ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ - We will change the world


 

Δὲν ἐπαναστατοῦν γιὰ τοὺς πολίτες τῆς Ἑλλάδος ἀλλὰ γιὰ τοὺς πολίτες τοῦ κόσμου!!!


Ἀπὸ τὸν/τὴν Φιλονόη ἐκ τοῦ Πόντου

Μωρὲ τί εἶναι ἐτούτη; 

Χωρίς ταὐτότητα, χωρίς σημαία…

Δὲν ἐπαναστατεῖ γιὰ τοὺς πολίτες τῆς Ἑλλάδος ἀλλὰ γιὰ τοὺς πολίτες τοῦ κόσμου…

Συνεπῶς; 
Ἐμεῖς οἱ Ἕλληνες, κατὰ τὸ τσουπάκι, δὲν ἔχουμε προβλήματα!!! Ἀ πὰ πά….
Ὅμως πρέπει νὰ λύσουμε τὰ προβλήματα τῶν πολιτῶν τοῦ κόσμου!!!!!

ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ!!!!ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΑΛΕΙ ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ , ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ!!!!

ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ!!!!ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΑΛΕΙ ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ , ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ!!!!
ΦΟΡΕΣΤΕ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ , ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΣΗΜΑΙΕΣ , ΔΩΣΤΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΣΗΜΑΙΑΚΙΑ , ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΒΡΟΝΤΕΡΟ ΠΑΡΩΝ !!!!


ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΥΘΟΣ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ!!!


ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΣΤΙΣ ΕΠΑΛΞΕΙΣ!!!!


ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΗΝΙΟΧΟΙ ΚΑΘΕ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ!!!!!


Μητρός τε και πατρὸς και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερόν εστιν η Πατρὶς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρα θεοίς και παρ᾿ ανθρώποις τοις νουν έχουσι. Σωκράτης, 469-399 π.Χ., Φιλόσοφος

Έρρωσθε

Οἱ ἀναρχοαριστερὲς «ἐπαναστάσεις» τῶν «ἀγανακτισμένων»!

Ἀπὸ τὸν/τὴν Φιλονόη ἐκ τοῦ Πόντου
Ἔλαβα μὲ μήνυμα τὰ παρακάτω (ποὺ θὰ σᾶς παρουσιάσω εὐθὺς ἀμέσως) καὶ ἁπλῶς ἐπιβεβαιώνω λίγο τὴν διαίσθησι καὶ περισσότερο τὶς πληροφορίες ποὺ ἤδη ἔχουν διαρρεύσει τὶς τελευταῖες ἡμέρες. 
Τὸ κίνημα τῶν «ἀγανακτισμένων» εἶναι μία ἱστορία ἀμαρτία, μὲ ἐμπλεκομένους διαφόρους ἀναρχοαριστεροκουλτουριάρηδες, ποὺ μοναδικὸς σκοπὸς τῆς ζωῆς τους εἶναι μία παγκόσμια πολιτεία. (Σᾶς θυμίζει κάτι αὐτό; Ἐμένα πολλάαααα!!!)
Δὲν μὲ ἐνοχλεῖ διόλου κάτι τέτοιο. Ἀντιθέτως μάλλιστα, θὰ  ἔλεγα. Ὅσο περισσότερες ἐπιβεβαιώσεις καταφθάνουν, τόσο πιό σίγουρη εἶμαι γιὰ τὸν δρόμο. 

Η ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ , ΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΊΗΣΗ

Πλέον έφτασε η ώρα να αναλάβουμε τις ευθύνες μας να κάνουμε την αυτοκριτική μας πριν κάνουμε το μεγάλο βήμα προς την άβυσσο .......όπου και θα διαγραφούμε αυτομάτως και  δια παντός από κάθε ιστορική μνήμη και να παραμείνουμε απλά ένας ΜΥΘΟΣ!!!!

Σίγουρα πολλοί διαβάζοντας με τώρα πιστεύετε πως τα βλέπω όλα τόσο τραγικά και απαισιόδοξα , αλλά θα σας αποδείξω ακριβώς πως έτσι είναι δυστυχώς η πραγματικότητα!!!

Το σίγουρο είναι πως η ομογενοποίηση (Ομογενοποίηση, είναι η διαδικασία με την οποία επιτυγχάνουμε - ή έστω επιδιώκουμε - να δώσουμε σε ένα μίγμα τις ίδιες ιδιότητες και την ίδια σύσταση.) έφτασε στην τελευταία φάση επεξεργασίας και ετοιμάζεται να βγει το τελικό προϊόν που δεν είναι άλλο από η ομογενοποίηση των ανθρώπων, δηλαδή το κατασκεύασμα δούλων της παγκόσμιας κοινωνίας !!!

Αυτό το συμπέρασμα  πλέον εξάγεται από τα τελευταία κινήματα τύπου επανάστασης με ουδέτερο χαρακτήρα (τα χρώματα μας τελείωσαν , τα πουλάκια ψόφησαν (twitter).....) και με αναρχοαριστερό προσωπείο της παγκόσμιας βελτίωσης του πολίτη (προσέξτε το ουδέτερο....του Πασόκ), όπως οι ΑΓΑΝΚΤΙΣΜΕΝΟΙ x2 (διαίρει και βασίλευε.....) και γενικά τα η λευκή επανάσταση που συντελείται τον τελευταίο καιρό σε χώρες της Ευρώπης που μοναδικό στόχο έχουν την εγκαθύδριση της τύποις ως τώρα εξουσία των τεχνοκρατών σε πραγματική (όπως Αμερική .....) ομοσπονδιακή διακυβέρνηση και κατάργηση των Εθνικών Κυβερνήσεων και εν τέλει την πλήρη κατάργηση των Εθνών και Κρατών!!!

Για καταφέρετε να το κατανοήσετε θα πρέπει να πούμε πως κάθε ύπαρξη στον πλανήτη Γή είναι ποικιλόμορφος διαφορετικός έτσι και ο άνθρωπος ως φυσικό όν, υπακούει στον Νόμο της Βιοεξελικτικής διαδικασίας, και απαραιτήτως λοιπόν υπακούει στούς Νόμους της Πολλαπλότητας, Διαφορετικότητας, και Ιδιαιτερότητας. Βάση αυτών των Νόμων, δημιουργήθηκαν οι αμέτρητοι φυλετικοί και ατομικοί χαρακτήρες του ανθρωπίνου είδους. Είναι λοιπόν αδύνατον, α-φύσικο, να γίνουν όλοι οι άνθρωποι όμοιοι/ίσοι ίδιοι ομογενοποιημένοι.
Για να άρχει όμως η Άβυσσος/Παγκοσμιοποίηση επάνω στους ανθρώπους θα πρέπει οι άνθρωποι πρώτα να δουλοποιηθούν, δηλαδή να ποιμνιοποιηθούν, με ποιο κοινά λόγια να ομογενοποιηθούν.

Η σαρωτική απόπειρα των των τελευταίων ΛΕΥΚΩΝ ΑΝΑΡΧΟΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΩΝ, να ποιμνιοποιήσουν ολάκερο το ανθρώπινο γένος, απαιτεί την εξαφάνιση των μη διαπραγματεύσιμων ανθρωπίνων δικαιωμάτων, πού σηματοδοτούν το έθος/έθνος, την αυτονομία του κάθε λαού, και την ελευθερία του κάθε έθνους να εκπροσωπεί την συνείδηση τής δικής του ταυτότητας, αυτήν του την ιδιαιτερότητα πού εκφράζει την δική του κοσμοθέαση, και το συγκεκριμένο περιεχόμενο των λεκτικών τύπων της δικής του Γλώσσας π.χ (Δεν είμαστε ομάδα, κόμμα, σύλλογος ή κάτι άλλο. Φτιάξαμε, πολύ απλά, μία εκδήλωση για να βρεθούμε ειρηνικά. Το "ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ" το υιοθετήσαμε από την ελεύθερη μετάφραση των συμβατικών μέσων για την ισπανική λέξη του κινήματος Indignados.) http://aganaktismenoigr.blogspot.com/p/blog-page.html .
Ομοίως και οι άλλοι ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ (κοσμοπολίτες!!) , με το ( Είμαστε απλοί άνθρωποι. Είμαστε σαν κι εσάς: άνθρωποι που κάθε πρωί πηγαίνουν να σπουδάσουν, να εργαστούν ή να βρουν δουλειά, άνθρωποι που έχουν οικογένεια και φίλους. Είμαστε άνθρωποι που εργάζονται σκληρά κάθε ημέρα για να ζήσουν και να προσφέρουν ένα καλύτερο μέλλον στους γύρω μας.) , http://real-democracy.gr/el/%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%BF%CE%B9-%CE%B5%CE%AF%CE%BC%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B5 ........

Εάν λοιπόν μετά από όσα που διαβάσατε δεν αποκτήσατε έστω και την παραμικρή αμφιβολία για τους σκοπούς /σκοπιμότητες των ΛΕΥΚΩΝ ΑΝΑΡΧΟΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΩΝ , ΤΟΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΟΡΟ .....ΤΗΣ ΑΒΥΣΣΟΥ!!!

Να ζήσουμε να τους θυμόμαστε , κάποτες κάπου ΥΠΗΡΞΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ , ΜΥΘΟΣ!!!!

Δείτε επίσης : http://alexander-hellas.blogspot.com/2011/06/1.html
http://alexander-hellas.blogspot.com/2011/06/2.html
http://alexander-hellas.blogspot.com/2011/06/3.html
όπως και το http://alexander-hellas.blogspot.com/2011/06/blog-post_6847.html

Με τις Υγείες μας
Έρρωσθε

Συνεχίζεται ο αφελληνισμός της Βορείου Ηπείρου

Ακούει κανείς στο υπουργείο Εξωτερικών?

Ακολουθώντας νέα φάση του σχεδίου αφελληνισμού της Βορείου Ηπείρου, η αλβανική κυβέρνηση αποφάσισε να μην αναγράφεται η εθνικότητα των πολιτών της στα ατομικά πιστοποιητικά γέννησης που εκδίδονται από τα αλβανικά ληξιαρχεία. Έτσι, τα λήμματα "υπηκοότητα" και "εθνικότητα" συγχέονται και αντικαθίστανται από...

τον αγγλικό όρο "Nationality". Να σημειώσουμε, ότι οι Βορειοηπειρώτες αποτελούν ΕΘΝΙΚΗ μειονότητα, βάσει συνθηκών. Για το λόγο αυτό, οι Βορειοηπειρώτες έφτιαξαν σελίδα στο facebook με τίτλο "Αγανακτισμένοι Βορειοηπειρώτες" και προγραμματίζουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από την αλβανική πρεσβεία, στις 10 Ιουνίου και ώρα 18.00. Κύριε Δρούτσα ακούτε ή δεν σας ενδιαφέρει ο ελληνισμός της Βορείου Ηπείρου? Ξυπνήστε επιτέλους από τον μόνιμο ύπνο εκεί στο ΥΠΕΞ!

"Αντισυμβατικός"
 
ΠΗΓΗ karfotiko

Πάτρα Κάτοικοι Ανθείας:"Οι μετανάστες ήρθαν εδω πριν το νέο λιμάνι-Θα τα πούμε με τον Παπουτσή"


Φωτ. αρχείου
Αποφασισμένοι να φθάσουν στα άκρα προκειμένου να μην υποβαθμιστεί περαιτέρω η περιοχή τους εμφανίζονται οι κάτοικοι του Νότιου Διαμερίσματος της Πάτρας που αποφάσισαν να προχωρήσουν σε δυναμικές κινητοποιήσεις φοβούμενοι οτι οι συνοικίες τους θα μετατραπούν σε καταυλισμό μεταναστών με τη λειτουργία του νέου λιμανιού. Οι κάτοικοι διαμαρτύρονται και για μια σειρά άλλων ζητημάτων όπως είναι η μη ολοκλήρωση του δρόμου που οδηγεί απο την περιμετρική οδό της Πάτρας στο νέο λιμάνι.

ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΈΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΛΕΥΚΕΣ (ΑΝΑΡΧΙΚΕΣ ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ!!!) 3ο Μέρος

Ελπίζω πως δεν χάσατε τις διαφημίσεις στο ενδιάμεσο......

Λοιπόν , για να συνοψίσουμε , έιχαμε και έχουμε τις χρωματιστές επαναστάσεις , έχουμε τις 3 πουλάκια κάθονταν (twitter) αραβικές χώρες .....στην Ευρώπη????

Στην Ευρώπη το σχέδιο προβλέπει τις ΛΕΥΚΕΣ ΑΝΑΡΧΙΚΕΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ!!!!

Έχετε διαβάσει η ακούσει για το Υπουργείο Οικονομικών που ονειρεύονται τα έμμισθα γλυφτρόνια /γύπες, τσιράκια των αληθινών Επικυρίαρχων αλλά για να το καταφέρουν χρειάζονται ένα λόγο ...έναν ΛΟΓΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΠΑΙΝΙΧΘΟΥΝ  ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ!!!!
ΞΑΝΑΠΑΜΕ ΠΑΛΙ!!
Και εδώ έρχονται να κολλήσουν οι ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ , ΠΡΟΣΕΞΤΕ , ΕΙΝΑΙ 2 ......ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΤΟΥ http://real-democracy.gr/el/ , ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΤΟΥ http://aganaktismenoigr.blogspot.com/p/blog-page.html !!!!

Ποια η διαφορά τους , ας πούμε ότι είναι μια ....Το "ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ" το υιοθετήσαμε από την ελεύθερη μετάφραση των συμβατικών μέσων για την ισπανική λέξη του κινήματος Indignados (http://aganaktismenoigr.blogspot.com/p/blog-page.html), οι άλλοι (http://real-democracy.gr/el/) είναι πως να το πω , πιο κοσμοπολίτες!!!!!


Τι τους ενώνει???
ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΑ , ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΣΗΜΑΙΕΣ ΕΘΝΙΚΕΣ!!!!!


Κάτι σαν παγκοσμιοποιημένη Κομμούνα του 21ου αιώνα να πω , η καλύτερα Σοσιαληστική Κομμούνα του 21ου Αιώνα????(Anarcho-Syndicalisthttp://www.syndicalist.org/

ή ΛΕΥΚΗ ΑΝΑΡΧΙΚΗ ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΙΚΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΟΜΜΟΥΝΑ ΤΟΥ 21ου Αιώνα???

Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΙΑΤΟ ΠΟΥ ΤΡΩΓΕΤΑΙ ΚΡΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΟΔΙ , ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ , ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ!!!
Με τις Υγείες μας
Ευχαριστώ Σας
Έρρωσθε

Πρόταση δημιουργίας υπουργείου Οικονομικών της Ε.Ε.!


Το διαβάσαμε στο http://isxys.blogspot.com/
Ρηξικέλευθη είναι η προσέγγιση που υιοθετεί ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ECB: European Central Bank), Γάλλος Ζαν Κλοντ Τρισέ, για την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης: Προτείνει την ίδρυση ευρωπαϊκού υπουργείου Οικονομικών! Το ευρωπαϊκό υπουργείο Οικονομικών θα πρέπει να ιδρυθεί σε περίπτωση που κλιμακωθεί η κρίση και δεν διαφαίνεται στον ορίζοντα η επίλυσή της. Η αρμοδιότητα του υπουργείου της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα είναι να επιβλέπει τις οικονομικές πολιτικές που ασκούν τα κράτη-μέλη, αντί να είναι υπεύθυνο το ίδιο για την έκδοση προϋπολογισμού, ενώ θα εκπροσωπεί σε όλα τα διεθνή φόρα την Ένωση. Ο Τρισέ τόνισε ότι το «υπουργείο» θα πρέπει αν έχει τη δυνατότητα να μπλοκάρει ορισμένες πολιτικές των κρατών μελών, ιδίως όταν πρόκειται για μεγάλες δαπάνες.
 
http://www.defence-point.gr/news/?p=11776

Welcome to the Anarcho-Syndicalist Review Website

http://www.syndicalist.org/

ASR is a forum for non-sectarian, critical, informed and constructive discussion of anarcho-syndicalist theory and practice. We are not affiliated with, sponsored by, or the mouth-piece of any organization. Our outlook is internationalist. We stand in solidarity with working people everywhere, and in particular with those who, rejecting both state capitalism and state socialism as proven threats to the health of people and planet alike, seek peace and justice for themselves and their fellow workers through international labor solidarity. This is our official website.

ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΈΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΛΕΥΚΕΣ (ΑΝΑΡΧΙΚΕΣ ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ!!!) 2ο Μέρος

Επανήλθα.......ακμαίος .....

Έτυχε πέτυχε , δεν ξέρω να σας πω την αλήθεια (το μόνο που έχω διασταυρώσει σίγουρα είναι ότι η Γνώση είναι επιλεκτική και εξηγούμαι....δίνω μια πληροφορία σε 10 άτομα τα οποία δεν έχουν ουδεμία σχέση με το περιεχόμενο της πληροφορίας ....αλλά ζουν στον ευρύτερο χώρο της πληροφορίας ..μόνο οι 2 στους 10 θα αναλύσουν την πληροφορία , ο ένας από τους 2 θα προχωρήσει σε μελέτη της πληροφορίας αναλόγως του βαθμού ευφυίας αλλά και αντιληπτικότητας , οι υπόλοιποι 8 από το ένα αυτί μπήκε από το άλλο βγήκε....) , συγκυρία...... σύμπτωση  , όχι δεν νομίζω , δεν ήταν τυχαίο (όποιος ψάχνει βρίσκει.....η τον βρίσκουν..κάπως έτσι...), 2ος λόγος , προ 2 η 3 ημερών πριν έτυχε να ακολουθήσω μια σειρά από λίνκ (ο στόχος μου ήταν βρω κάποια σχέση του Παγκόσμιου αναρχισμού με την Παγκοσμιοποίηση και την NWO, ετοίμαζα ένα άρθρο για το blog.... ) και έφτασα στο http://www.anarkismo.net/ όπου και βρήκα πάρα πολλά ενδιαφέροντα ('οποιος κάνει τον κόπο θα κερδίσει την γνώση της πραγματικότητας και πως αυτή υφαίνεται από την NWO!!) , όπως και αυτό το άρθρο http://www.anarkismo.net/article/18246 .


Πριν φτάσω στο http://www.anarkismo.net/ πέρασα και από άλλα αναρχοάπλυτα με άρωμα παγκοσμιοποίησης π.χ το http://www.crimethinc.com/ η το http://infoshop.org/index.php και πολλά άλλα , θα χρειαστώ μια σελίδα ολόκληρη μόνο για αυτά , άλλα πιο σκληροπυρηνικά άλλα πιο μετριοπαθή , κάτι σαν 2 γάιδαροι μάλωναν στον ίδιο αχυρώνα (κάτι στην Ελλάδα μου θυμίζει αυτό!!!!)!!!


Αλλά το http://www.anarkismo.net/ αμέσως με τράβηξε , ήταν και τα ελληνικά άρθρα ήταν και τα άρθρα για τις αραβικές επαναστάσεις , βάλε ότι είχε και πολλά με την Αργεντινή (dont cry for me Argentina....) και όλα αυτά τα ωραία μελιστάλαχτα .....εντάξει είμαι και λίγο ευαισθητούλης , το έκανα bookmark......


27 Μαΐου 2011 :  Κάποια στιγμή κατά το μεσημεράκι μπαίνω να χαλαρώσω , να διαβάσω κάνα νέο (εδώ και μια πενταετία τουλάχιστον δεν έχω τηλεόραση στο σπίτι μου....) να παίξω και ένα παιχνιδάκι στο ίντερνετ όλα όσα κάνουμε όλοι οι άνθρωποι (αυτά κ'άνω εγώ και αρκετοί γνωστοί και φίλοι μου...για να μην παρεξηγηθώ...) , τέλος πάντων , χτυπάει το τηλέφωνο και μαθαίνω τα νέα 1ος Έφτασε σε γνώση μου την πρώτη ημέρα συνάθροισης των ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ ένα επεισόδιο  ενός φίλου ενός φίλου μου , ο οποίος κατηγορηματικά μου δήλωσε πως ο φίλος του ουδέποτε υπήρξε στέλεχος ακροδεξιού σχήματος αλλά ήταν ένας ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ , ΕΝΑΣ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ, ΕΝΑΣ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ!!!(ψύλλοι στα αυτιά μου μπήκανε.....), βρε καλέ μου φίλε μήπως ηταν τίποτα σκίνχεντ , όχι μου λέει ...χοντρούλης με κατακόκκινα μαγουλάκια , απλά πήρε μαζί του την Ελληνική σημαία ......του επιτέθηκαν πάνω από 100 άτομα.....έφυγε τρέχοντας......οκ βρε συ φίλε θα το κοιτάξω αργότερα , θα παω να την πέσω.....(27 Μαίου είναι 2η ημέρα των ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ.......)...


Κάποια στιγμή 8 με 9 το βραδάκι ξαναμπαίνω στο ιντερνέτε.......ανοίγω e-mail , blogs , ιστολόγια παιρνω θέση μάχης με λίγα λόγια ....τσουπ , 2 άρθρα από διαφορετικά μου κινούν το ενδιαφέρον , με πριζώνουν , έχω πιει και κάνα 2 ρουφηξιές σκέτο καφέ (πάντα σκέτον τον πίνω .....), λαμπάκι , ωχ ο φίλος του φίλου μου ο χοντρούλης με τα κατακόκκινα μαγουλάκια.......


Τα δάχτυλα φωτιά , πάω κατευθείαν στο http://www.anarkismo.net/ και τρέλα ......άρθρο Ελληνικό  
όπου είχε πολλά άρθρα γραμμένα στα Ελληνικά και το μάτι μου πάει σε αυτό http://www.anarkismo.net/article/19682 (

Για τις κινητοποιήσεις των πλατειών...

category greece / turkey / cyprus | community struggles | opinion/analysis author Friday May 27, 2011 20:11author by Ποζιτρόνιος Report this post to the editors ) , έμεινα άγαλμα!!!!!


Τα υπόλοιπα .....γνωστά....πάμε σε ένα διαφημιστικό διάλειμμα και επανερχόμαστε.........

Σε είδα στο ποδήλατο που ήσουν όλο τρέλα και ύστερα κατάλαβα πως έλειπε η σέλα!!!

Βρήκαμε και την λύση για το πως θα βγούμε απο το μνημόνιο.


O γνωστός γέρο-Δήμαρχος με το σκουλαρίκι μαζί με έναν κύριο με '''δείγμα'' πέους.

Μεγάλη ήταν η συμμετοχή στην 4η διεθνή γυμνή ποδηλατοδρομία που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη.


Εκατοντάδες πολίτες βγήκαν από τα ρούχα τους και πήραν τα ποδήλατά τους πραγματοποιώντας πορεία για να ....

τονίσουν την χρήση του εν λόγω μεταφορικού μέσου στη σύγχρονη πόλη.

Οι συμμετέχοντες παρέλασαν με λιγοστά ρούχα ενώ αρκετοί ήταν αυτοί που τίμησαν το όνομα της ποδηλατοδρομίας και πήραν μέρος απολύτως γυμνοί.

ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΈΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΛΕΥΚΕΣ (ΑΝΑΡΧΙΚΕΣ ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ!!!) 1ο Μέρος


Μητρός τε και πατρὸς και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερόν εστιν η Πατρὶς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρα θεοίς και παρ᾿ ανθρώποις τοις νουν έχουσι. Σωκράτης, 469-399 π.Χ., Φιλόσοφος



Από την αρχή που ξεκίνησε το κίνημα των ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ στην Ελλάδα έτυχε να εμπλακώ σε περιπέτειες γενικά ως προς την ανάλυση των σκοπών του και το τι είχε να προσφέρει στην Ελληνική κοινωνία γενικότερα .....

Οι περισσότεροι θεωρούν και σίγουρα πιστεύουν ότι πρόκειται για ένα ανιδιοτελές κίνημα με στόχο την καλυτέρευση της ζωής του Έλληνα και κάθε ανθρώπου γενικά .....αλλά η εμπειρία μου τόσα χρόνια στα μονοπάτια της συνωμοσιολογίας μου έχει μάθει ΌΤΙ όπου υπάρχει θέληση για ΚΆΤΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΟ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΚΑΚΟ!!!

Θα μου πείτε τώρα , καλά παντού συνωμοσίες βλέπω , έλα ντε μου που δεν βλέπω αλλά όπως όλοι μας έχουμε ενημερωθεί για αυτά!!!!
Η Ελλάδα όπως ακούσατε στο ανωτέρω βίντεο ακόμα  αναμένει  να ολοκληρωθεί μέσω της Ευρωπαικής ολοκλήρωσης (μας έχουν χύσει στα μούτρα ...να δούμε και πότε θα μας χέσουν κιόλας!!!), αλλά ελάτε που η Μεσογειακή Καλλονή δεν γουστάρει τους νερόβραστους κρυόκωλους ανέραστους Δον Ζουάν τύπου DSK (όπως στρώσει κανείς κοιμάται....), άρα χρειάζονται κάτι για να μπορέσουν να μας σπρώξουν (τι να μας σπρώξουν ...μεγάλα παιδιά είστε κάτι θα καλαβατε!!!) και ο μόνος τρόπος που τους απέμεινε είναι οι ΛΕΥΚΕΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ!!!

Η Επανάληψη μητήρ της μαθήσεως , ξαναδιαβιάστε  αυτό και επανέρχομαι......

Papandreou: We need global governance and we need it fast

Ο άνθρωπος πίσω από τις χρωματιστές επαναστάσεις


Σε ένα παλιό αρχοντικό της Βοστόνης κατοικεί ένας ηλικιωμένος άνδρας, που καλλιεργεί ορχιδέες, έχει ένα σκύλο Λαμπραντόρ, και το γραφείο του είναι πλημμυρισμένο από βιβλία και χειρόγραφα. Πρόκειται για τον Dr Gene Sharp, τον άνθρωπο στον οποίο πιστώνεται η στρατηγική που οδήγησε στην ανατροπή της αιγυπτιακής κυβέρνησης. Ο Dr Gene Sharp είναι ο πιο ειδικός στον κόσμο, σε θέματα μη βίαιων επαναστάσεων. Τα βιβλία του έχουν μεταφραστεί σε 30 γλώσσες, και διακινούνται παράνομα, κρυφά από τις μυστικές αστυνομίες, σε πολλές χώρες του πλανήτη. Ποιες είναι με λίγα λόγια οι συμβουλές του;

ΜΗΠΩΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΕΝΑ ΝΕΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 5 ΜΑΙΟΥ 2011???

Δείτε επίσης και άρθρο στο http://www.pare-dose.net/?p=245