Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015

Η Ιστορία της Ελληνικής Σημαίας(Βίντεο)


Η ΓΑΛΟΝΕΛΕΥΚΗ ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ. Μια παραγωγή του Εσπερινού Γυμνασίου Σερρών (Λυκειακές Τάξεις) Κείμενα και ιστορικές φωτογραφίες : Χριστιανική Εστία Πατρών Εκφωνησε και ηχογραφησε ο Παντελης Ασήκογλου στο noize radio.

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ Aria Dainera

Αρχαιολόγοι ανακάλυψαν χαμένο νησί του Πελοποννησιακού πολέμου στην δυτική Τουρκία

Το τρίτο «χαμένο» νησί των Αργηνουσσών το οποίο αναφέρεται σε παλιά αρχαία χειρόγραφα, και στο οποίο πραγματοποιήθηκε μια μεγάλη ναυμαχία του Πελοποννησιακού Πολέμου , ανακαλύφθηκε μέσα από την εξειδικευμένη εργασία αρχαιολόγων σε ένα χωριό κοντά στο τουρκικό θέρετρο του Ντικιλί που βρίσκεται στη δυτική επαρχία της Σμύρνης, αναφέρει ο τουρκικός τύπος .


Σύμφωνα με το άρθρο του Πρακτορείου Ειδήσεων Doğan, ήρθε στην επιφάνεια έκταση στο χωριό Bademli, η οποία απέδειξε ότι η περιοχή αυτή πριν δυόμιση χιλιάδες χρόνια ήταν νησί το οποίο πολύ αργότερα συνδέθηκε με το ηπειρωτικό κομμάτι μέσω ενός ισθμού που σχηματίστηκε από προσχώσεις.

Hayu Marca. Η ΑΣΤΡΟ «ΠΥΛΗ των ΘΕΩΝ» - Τι ξέρει το FBI;

Γράφει ο Σπύρος Μακρής
Από το diadrastika


Stargates. Αστροπύλες. Ειδικές τοποθεσίες στον χώρο που μπορούν να μεταφέρουν κάποιον ή κάτι, σε άλλους χώρους, σε πολύ μακρινές αποστάσεις ακόμα και σε άλλες διαστάσεις. Τέτοιου είδους «πύλες», σύμφωνα με διάφορα αρχαία κείμενα και παραδόσεις υπάρχουν στημένες σε όλο τον κόσμο, φτιαγμένες από μία άγνωστη προς εμάς τεχνολογία, από αρχαίους πολιτισμούς ή άγνωστους μη ανθρώπινους...

Ανακαλύφθηκε δέντρο 1.300 ετών στην Κίνα


Οι κινεζικές αρχές ανακοίνωσαν πως ένα δέντρο του είδους Taxus chinensis στο Εθνικό Πάρκο Σουνγκχουανγκσάν στην επαρχία Χουνάν της κεντρικής Κίνας εκτιμάται πως έχει ηλικία 1.300 ετών.

Μαζί με το αρχαίο δέντρο, που ξεπερνά  τα 35 μέτρα ύψος και 2 μέτρα σε διάμετρο, βρέθηκαν δύο υπόδενδρα του ίδιου είδους τα οποία πιστεύεται ότι έχουν επίσης μεγαλύτερη ηλικία από 1.000 έτη. Η ανακάλυψη πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια μίας απογραφής αρχαίων δέντρων.

Ερμής ο Τρισμέγιστος – Οι Σμαράγδινοι Πίνακες (Βίντεο)

Ένας πολύ σπουδαίος της προκατακλυσμιαίας Εποχής είναι ο Ερμής ο Τρισμέγιστος. Συνέγραψε πρώτος Κοσμογονία και Ζωογονία (Ανθρωπογονία), καθώς αναφέρει ό Φίλων ό Βύβλιος (Απ. 2):
«τωv ύφ” ηλίω γεγοvότωv πρωτός εστι Τάαυτος, δ τωv Γραμμάτωv τηv εύρεσιv επιvοήσας (Ιερογλυφικά), και της τωv υπομvημάτωv Γραφής κατάρξας, ον Αιγύπτιοι μεv εκάλεσαv Θωύθ Αλεξαvδρείς δε Θώθ, Έρμηv δε Έλληvες».

Ανησυχεί ο τουρκικός τύπος από τα περίεργα γεγονότα στην Αγία Σοφία

Τα τελευταία χρόνια ορισμένα γεγονότα με επίκεντρο την Αγία Σοφία και με αποκορύφωμα την απροσδόκητη εμφάνιση το καλοκαίρι του 2008 του Άγγελου στον Τρούλο, έχουν δημιουργήσει στους Τούρκους ένα κλίμα καχυποψίας και φόβου για κάποια «άγνωστα» μελλούμενα.
Παράλληλα επανήλθαν στην επιφάνεια όλοι εκείνοι οι θρύλοι που κατά καιρούς είχαν συγκλονίσει και είχαν προκαλέσει στους μουσουλμάνους μια χαρακτηριστική φοβία για την εκ νέου ανάδυση της ορθόδοξης χριστιανικής ταυτότητας του ναού και τις κοσμογονικές συνέπειες αυτού του συγκλονιστικού γεγονότος, παρά του ότι λειτουργούσε μέχρι το 1934 σαν μουσουλμανικό τέμενος.

Το αεροπλανοφόρο «Σαρλ ντε Γκωλ» φεύγει για πόλεμο - ΤΡΙΠΛΑΣΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ (Εικόνες & Βίντεο)

Μετά τις πολύνεκρες επιθέσεις στο Παρίσι, η Γαλλία είναι έτοιμη να απαντήσει σφοδρά στο Ισλαμικό Κράτος ενισχύοντας άμεσα τις δυνάμεις της.
Οπως ανακοίνωσε ο Φρανσουά Ολάντ πριν λίγο από τις Βερσαλίες, την Πέμπτη αναχωρεί για την Ανατολική Μεσόγειο το αεροπλανοφόρο «Σαρλ ντε Γκωλ» για να ενισχύσει την Γαλλία και να τριπλασιάσει τις δυνατότητες δράσης στην περιοχή.
Το αεροπλανοφόρο συνοδεύεται συνήθως από υποβρύχιο επίθεσης, μερικές φρεγάτες και πλοίο ανεφοδιασμού.

Επιθέσεις κατά Τ/κ - Δεν έχουμε σχέση λέει το ΕΛΑΜ - Άμεση αντίδραση από Προεδρικό, τι λέει ο Ακιντζί

Λευκωσία: Ένταση και επεισόδια προκλήθηκαν στις εκδηλώσεις καταδίκης της ανακήρυξης του ψευδοκράτους στη Λευκωσία. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, εκατοντάδες νεαροί, ανάμεσά τους και μαθητές, έριξαν πέτρες και κροτίδες προς την πλευρά των κατεχομένων, έσπασαν αυτοκίνητα με τουρκοκυπριακούς αριθμούς εγγραφής, ενώ υπήρξαν και τραυματισμοί.

Για το επεισόδιο υπήρξε αντίδραση τόσο από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και το Υπουργείο Παιδείας, όσο και από τον Τουρκοκύπριο ηγέτη.

Σκληρές εικόνες: Ο «εγκέφαλος» του μακελειού στο Παρίσι σέρνει ακρωτηριασμένα πτώματα (Βίντεο)

Το κινητό του είχε εντοπιστεί στην Ελλάδα – Ποια η σχέση του με τη χώρα μας και τι είχε πει για αυτήν

Ένα φρικιαστικό βίντεο, με πρωταγωνιστή το φερόμενο «εγκέφαλο» των τρομοκρατικών επιθέσεων του Ισλαμικού Κράτους, σε έξι διαφορετικά σημεία του Παρισιού την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου, επανήλθε δραματικά στην επικαιρότητα, απαθανατίζοντας έναν μόνο κρίκο από την αλυσίδα των φρικιαστικών πράξεων των τζιχαντιστών.

Οι πρωταγωνιστές στη Συρία και ποιοι γιγάντωσαν το «τέρας» του ISIS Τα ντοκουμέντα, η ιστορία και η ανάλυση σε δύο εξαιρετικά Βίντεο

Η πολυτάραχη Μέση Ανατολή, η «σκακιέρα» του γεωπολιτικού παιχνιδιού των μεγάλων δυνάμεων, και η διαρκής εμπλοκή τους στα εσωτερικά των χωρών αυτών, αποτέλεσαν τη… μαγιά που φούσκωσε αυτό που σήμερα σπείρει τον τρόμο σε ολόκληρη την Ευρώπη και πιθανότατα να είναι το επίκεντρο ενός τρίτου παγκοσμίου πολέμου: Το Ισλαμικό Κράτος.

Το άκουσμά του προκαλεί ανατριχίλα: Παλιοί στρατιωτικοί ηγέτες που βρίσκονταν στο πλευρό του Σαντάμ Χουσεΐν μαζί με το πάλαι ποτέ παρακλάδι του ριζοσπαστικού σουνιτικού Ισλάμ και της Αλ Κάιντα στην περιοχή της Συρίας ένωσαν τις δυνάμεις τους, θεωρώντας εν πολλοίς την Αλ Κάιντα μετριοπαθή!

Ομπάμα: «Λάθος» μια χερσαία επιχείρηση κατά του ISIS - Πούτιν: Χώρες του G20 «σπόνσορες» των τζιχαντιστών

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ εκτίμησε ότι με τους βομβαρδισμούς έχει περιοριστεί η επέκταση του Ισλαμικού Κράτους - Ο Ρώσος ομόλογός του «φωτογράφισε» χώρες του G20 που χρηματοδοτούν το ISIS
Τη διάσταση απόψεων ανάμεσα στις ΗΠΑ και τη Ρωσία για το πώς πρέπει να αντιμετωπιστεί το Ισλαμικό Κράτος ανέδειξε η Σύνοδος του G20 στην Αττάλεια της Τουρκίας, που ολοκληρώθηκε σήμερα, Δευτέρα.