Σάββατο 11 Ιουνίου 2011

Άσκηση Αυτοκριτικής.......

Από όσο με θυμάμαι και ειδικά από όταν άρχιζα να καταλαβαίνω τις λέξεις , τα νοήματα και όλα όσα πράγματα... που αυτά με συνοδεύουν, μπροστά στον καθρέφτη .........

Όχι, μην φανταστείτε ότι είμαι κάποιος νάρκισσος που απλά λατρεύει να βλέπει τον εαυτό του (....δεν είμαι άσχημος πάντως ...έχω τον τύπο μου ...τις κατακτήσεις μου και γενικά την αυτοπεποίθησή μου...), αλλά αυτό δεν είναι το θέμα μας , το θέμα μας είναι ότι όλα αυτά τα έχω ως Έλληνας , δεν φταίω εγώ ...έτσι γεννήθηκα!!!

Δεν φταίω  ΕΓΩ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΕΛΛΗΝΑΣ , ΑΛΛΑ ΑΠΛΑ ΕΙΜΑΙ ΕΥΤΙΧΙΣΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΩΡΟ!!!


Γιατί μόνο ως ΔΩΡΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΕΚΛΑΒΩ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΘΕΟ Η ΟΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑΣΕΤΕ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΧΑΝΕΣ ΣΥΜΠΑΝ ...... ΑΠΕΙΡΟ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ, ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ , ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ  ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΙΓΡΑΨΕΙΣ .....ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ....ΌΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ .....ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΜΥΑΛΟ!!!


ΔΕΝ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΓΕΝΝΗΜΑ ΘΡΈΜΜΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟΥ ΤΟΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΘΕΩΝ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΌΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ ΝΙΩΘΩ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟΣ!!!!


ΔΕΝ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΚΑΙ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΟΤΑΝ ΜΕ ΑΝΤΙΚΡΥΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ , ΕΦΕΥΡΊΣΚΟΝΤΑΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΝΙΩΣΩ ΑΣΧΗΜΑ !!!!


ΔΕΝ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ ΠΟΥ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΠΛΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΚΜΗΔΕΝΗΣΟΥΝ ΣΑΝ ΕΘΝΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΗΣ, ΓΙΑΤΙ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΠΑΝΤΑ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΙΚΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ!!! 


ΔΕΝ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ ΠΟΥ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΜΑΖΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΠΟΤΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΑΠΌ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΓΑΠΑΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ ..........ΟΣΟ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΜΕΣΑ ΤΟΥ!!!

ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΙΩΘΩ ΤΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ , ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ......ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ??


ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ......ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΖΗΤΑΝΕ ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ???


ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΩ , ΑΦΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΩ???


ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ????


ΘΑΝΑΤΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ , ΘΑΝΑΤΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ , ΤΙ ΑΛΛΑΖΕΙ , ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ ΣΑΝ ΗΡΩΑΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΟΥ??


ΟΧΙ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΑΡΜΟΖΕΙ .......ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΕΔΙΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΣΤΑΘΩ ΣΑΝ ΗΡΩΑΣ!!!


ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΦΤΑΝΕΙ , ΕΣΑΣ???


ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ/ΣΑΣ , ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ .......ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ , ΒΑΡΒΑΡΟΣ .....ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ , ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΙΚΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ .....ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!!!!

«Αποδεδειγμένα, σε κάθε περίοδο της εξέλιξής του ο δυτικοευρωπαϊκός πολιτισμός, προσπάθησε να απελευθερώσει τον εαυτό του από τους Έλληνες.
Η προσπάθεια αυτή, είναι διαποτισμένη με βαθύτατη δυσαρέσκεια, διότι οτιδήποτε κι αν (οι δυτικοευρωπαίοι) δημιουργούσαν, φαινομενικά πρωτότυπο και άξιο θαυμασμού, έχανε χρώμα και ζωή, στη σύγκρισή του με το ελληνικό μοντέλο, συρρικνωνότανε, κατέληγε να μοιάζει με φθηνό αντίγραφο, με καρικατούρα.
Έτσι ξανά και ξανά, μια οργή ποτισμένη με μίσος, ξεσπάει εναντίον των Ελλήνων, εναντίον αυτού του μικρού και αλαζονικού έθνους, που είχε το νεύρο να ονομάσει βαρβαρικά (για κάθε εποχή), ότι δεν είχε δημιουργηθεί στο έδαφός του.
Μα ποιοι, επιτέλους, είναι αυτοί των οποίων η ιστορική αίγλη υπήρξε τόσο εφήμερη, οι θεσμοί τους τόσο περιορισμένοι, τα ήθη τους αμφίβολα έως απαράδεκτα, και οι οποίοι απαιτούν μια εξαίρετη θέση ανάμεσα στα έθνη, μια θέση πάνω από το πλήθος.

Κανένας από τους επανεμφανιζόμενους εχθρούς τους, δεν είχε την τύχη να ανακαλύψει το κώνειο, με το οποίο θα μπορούσαμε μια για πάντα, να απαλλαγούμε απ’ αυτούς.
Όλα τα δηλητήρια του φθόνου, της ύβρεως, του μίσους, έχουν αποδειχθεί ανεπαρκή, να διαταράξουν την υπέροχη ομορφιά τους.
Έτσι, οι άνθρωποι συνεχίζουν να νιώθουν ντροπή και φόβο απέναντι στους Έλληνες.
Βέβαια, πού και πού, κάποιος εμφανίζεται που αναγνωρίζει ακέραιη την αλήθεια, την αλήθεια που διδάσκει ότι, οι Έλληνες είναι οι ηνίοχοι κάθε επερχόμενου πολιτισμού και σχεδόν πάντα τόσο τα άρματα, όσο και τα άλογα των επερχόμενων πολιτισμών, είναι πολύ χαμηλής ποιότητας σε σχέση με τους ηνίοχους (Έλληνες), οι οποίοι τελικά αθλούνται, οδηγώντας το άρμα στην άβυσσο, την οποία αυτοί ξεπερνούν με αχίλλειο πήδημα»!!!
Φρειδερίκος Βίλχελμ Νίτσε (γερμ. Friedrich Wilhelm Nietzsche) (15 Οκτωβρίου 1844 – 25 Αυγούστου 1900)



ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΆΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΤΑ ΛΕΕΙ!!!!!
Έρρωσθε

Ο Χρόνος και τα άλλα Πρώτιστα Αίτια της Κοσμογονίας

Σχόλιο από Faceof : Πραγματικά ένα άρθρο που θα ήθελα να είχα γράψει (αν και όχι τόσο Εσωτερικό/φιλοσοφικό), αλλά όταν είχα πρωτοασχοληθεί με τον Jean-Pierre Garnier Mallet και απλά τότε δεν είχα κάποια πρόσβαση σε κάποιο blog .......αλλά εδώ πραγματικά με εντυπωσίασε ο τρόπος που μεταδίδει κάποιες δύσκολες έννοιες (ένας σωστός τρόπος διδασκαλίας δηλαδή), μελετήστε το γιατί θα μας χρειαστεί για να προχωρήσουμε στα αφιερώματά μας. ......απολαύστε!!
Από το ιστολόγιο http://vickytoxotis.blogspot.com/
Φιλοσοφική προσέγγιση της εννοίας του Χρόνου που παράγει και περιέχει τον Χώρο, σύμφωνα με την Αρχαία Ελληνική Σκέψη 
γράφει η
Μαρία Ιω. Σίδερη

ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Η φύση του χρόνου αποτέλεσε και αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα της φιλοσοφίας από την αρχαιότητα έως σήμερα.

Τι είναι αυτό το μυστηριώδες μέγεθος που φαίνεται να κυλά από το παρελθόν στο μέλλον χωρίς, φαινομενικά, δυνατότητα επιστροφής;

Ασφαλώς υπάρχουν πλήθος ποιητικές απαντήσεις: πόσο αργά περνά ο χρόνος ως την έλευση ενός ευχάριστου γεγονότος  και πόσο γρήγορα περνά κατά τη διάρκειά του, ή πόσο γρήγορα περνά η νιότη κ.τ.τ. Όμως, εδώ, πρόκειται για τον υποκειμενικό - σχετικό χρόνο. Υπάρχουν, ως γνωστόν, και οι θρησκευτικές, δογματικές, απαντήσεις: αρχή της Δημιουργίας (και του «χρόνου»), τέλος της Δημιουργίας, εσχατολογικές κρίσεις, τιμωρίες, ανταμοιβές κ.τ.λ.

Και, βέβαια, Χρόνος δεν είναι αυτός που μετρούν τα ρολόγια των ανθρώπων που ταξιδεύουν μέσα στο Σύμπαν, επιβάτες ενός απειροελάχιστου σε διαστάσεις πλανήτη που περιστρέφεται σε 365,2425 ηλιακές ημέρες γύρω από ένα μικρομεσαίο κίτρινο άστρο, τον Ήλιο μας,  που και αυτός, με τη σειρά του, ευρισκόμενος σε μια σπείρα του περιστρεφόμενου Γαλαξία μας (ως ένα από τα περίπου 1 τρισεκατομμύριο άστρα του) ταξιδεύει μαζί του καθώς κινείται και αυτός εντός του τοπικού του σμήνους , ανάμεσα  στα δισεκατομμύρια άλλα σμήνη γαλαξιών,  εντός του αισθητού στον άνθρωπο Σύμπαντος. Χωρίς να αποκλείεται και η ύπαρξη πολλών Συμπάντων μέσα στον Κόσμο! (1)

Η Φυσική, πάλι, επιδιώκει να εκφράσει αυτό το μυστηριώδες μέγεθος ως μαθηματικό υπόδειγμα (μοντέλο, εξίσωση) ενός μετρήσιμου φυσικού μεγέθους. Ως μια διάσταση από τις 4 του χωροχρόνου, σύμφωνα με την Γενική  Θεωρία της Σχετικότητος (2), όπου κάθε γεγονός που συμβαίνει εντός του Χωροχρονικού Συνεχούς ορίζεται, (ή μήπως όχι;(3)) από τις 3 παραμέτρους του Χώρου και την 1 του Χρόνου, (τουλάχιστον(4)). Και προσπαθεί να προσδιορίσει ποια είναι η μορφή του χρόνου: Ευθύγραμμη; Κυκλική; Σπειροειδής;  και ποια η δομή του; Συνεχής; (5) Κοκκιώδης; (6) Στροβοσκοπική; (7)

Η Φιλοσοφία τέλος, συχνά επιφυλακτική απέναντι στις κρατούσες θετικιστικές προσεγγίσεις, άλλοτε πάλι  συντρέχουσα με αυτές, επιχειρεί να απαντήσει σε ερωτήματα του τύπου: Ο Χρόνος έχει αρχή και τέλος; (8) Τι υπάρχει πριν την «αρχή» και μετά το «τέλος»; Πόσο πραγματικός είναι ο Χρόνος; Υπάρχει Απόλυτος Χρόνος;  Φανταστικός Χρόνος (9) ; Μπορεί να σταματήσει, να επιταχυνθεί, να επιβραδυνθεί ή, ακόμη να επιτρέψει να μετακινηθεί κανείς εντός του; Γιατί ο Χρόνος και το Σύμπαν μπαίνουν στον κόπο να υπάρχουν; (10)

Απαξιωτική για την Ελλάδα πρωτοβουλία Ολλανδού πολιτικού


Με ένα τεράστιο χαρτονόμισμα των χιλίων δραχμών φωτογραφήθηκε περήφανα σήμερα έξω από την ελληνική πρεσβεία στη Χάγη ο Ολλανδός εθνικιστής πολιτικός Γκέρτ Βίλντερς ζητώντας να βγει η Ελλάδα από τη ζώνη του ευρώ. Για προσβλητική και απαξιωτική κίνηση για τις προσπάθειες του ελληνικού λαού να βγει από την κρίση κάνει λόγο η ελληνική διπλωματική αρχή στη Χάγη.
Ο ηγέτης του ακραίου εθνικιστικού κόμματος της Ολλανδίας «PVV»,, σε μια προσπάθεια να δημιουργήσει εντυπώσεις και να δώσει διαστάσεις στην προμελετημένη ενέργειά του, είχε ενημερώσει μέσω του διαδικτύου ότι επρόκειτο να επισκεφθεί την Πρεσβεία της Ελλάδας στη Χάγη και να επιδώσει επιστολή, με την οποία θα ζητούσε να εγκαταλείψει η Ελλάδα τη ζώνη του ευρώ και να επιστρέψει στη δραχμή.
Πράγματι ο ολλανδός εθνικιστής, μετέβη μπροστά από την πρεσβεία κρατώντας ένα μεγεθυμένο παλιό χαρτονόμισμα των 1000 δραχμών, και διάβασε την επιστολή του ενώπιον των ολλανδικών ΜΜΕ που είχαν κληθεί από τον ίδιο να καλύψουν το γεγονός.
Η Πρεσβεία της Ελλάδος στη Χάγη, η οποία ήταν ενήμερη για την προκλητική ενέργεια του Ολλανδού εθνικιστή και με ανακοίνωσή της προς τα ολλανδικά ΜΜΕ, ενημέρωνε ότι ο Βίλντερς δεν επρόκειτο να γίνει δεκτός διότι "η ενέργειά του είναι προσβλητική και εξυπηρετεί μόνο επικοινωνιακές σκοπιμότητες".
Διευκρίνισε δε ότι η ενέργεια του Ολλανδού πολιτικού δεν συνάδει με τις φιλικές σχέσεις των δύο λαών και τη μακρόχρονη συνεργασία των δύο χωρών στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης καθώς και ότι απαξιώνει τις σκληρές προσπάθειες που καταβάλλουν καθημερινά οι Έλληνες.
(Πληροφορίες ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Η ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ , ΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΊΗΣΗ (ΕΠΑΝΗΛΗΨΗ ΜΗΤΗΡ ΜΑΘΗΣΕΩΣ!!!)

Σχόλιο από Faceof : Σε τέτοιες άσχημες στιγμές για την Πατρίδα Μας δεν τίθεται θέμα δικαίωσης , ούτε θα παινευτούμε (είμαστε οι πρώτοι που τους αποκαλύψαμε και με αποδείξεις τι είδους φρούτα είναι του λόγου τους....), αυτό που με χαροποιεί είναι ότι επιτέλους ανοίγουν τα μάτια αρκετών συμπατριωτών μας Ελλήνων  και βλέπουν τα πράγματα όπως πραγματικά είναι!!!!
Πλέον έφτασε η ώρα να αναλάβουμε τις ευθύνες μας να κάνουμε την αυτοκριτική μας πριν κάνουμε το μεγάλο βήμα προς την άβυσσο .......όπου και θα διαγραφούμε αυτομάτως και  δια παντός από κάθε ιστορική μνήμη και να παραμείνουμε απλά ένας ΜΥΘΟΣ!!!!

Σίγουρα πολλοί διαβάζοντας με τώρα πιστεύετε πως τα βλέπω όλα τόσο τραγικά και απαισιόδοξα , αλλά θα σας αποδείξω ακριβώς πως έτσι είναι δυστυχώς η πραγματικότητα!!!

Το σίγουρο είναι πως η ομογενοποίηση (Ομογενοποίηση, είναι η διαδικασία με την οποία επιτυγχάνουμε - ή έστω επιδιώκουμε - να δώσουμε σε ένα μίγμα τις ίδιες ιδιότητες και την ίδια σύσταση.) έφτασε στην τελευταία φάση επεξεργασίας και ετοιμάζεται να βγει το τελικό προϊόν που δεν είναι άλλο από η ομογενοποίηση των ανθρώπων, δηλαδή το κατασκεύασμα δούλων της παγκόσμιας κοινωνίας !!!

Αυτό το συμπέρασμα  πλέον εξάγεται από τα τελευταία κινήματα τύπου επανάστασης με ουδέτερο χαρακτήρα (τα χρώματα μας τελείωσαν , τα πουλάκια ψόφησαν (twitter).....) και με αναρχοαριστερό προσωπείο της παγκόσμιας βελτίωσης του πολίτη (προσέξτε το ουδέτερο....του Πασόκ), όπως οι ΑΓΑΝΚΤΙΣΜΕΝΟΙ x2 (διαίρει και βασίλευε.....) και γενικά τα η λευκή επανάσταση που συντελείται τον τελευταίο καιρό σε χώρες της Ευρώπης που μοναδικό στόχο έχουν την εγκαθύδριση της τύποις ως τώρα εξουσία των τεχνοκρατών σε πραγματική (όπως Αμερική .....) ομοσπονδιακή διακυβέρνηση και κατάργηση των Εθνικών Κυβερνήσεων και εν τέλει την πλήρη κατάργηση των Εθνών και Κρατών!!!

Για καταφέρετε να το κατανοήσετε θα πρέπει να πούμε πως κάθε ύπαρξη στον πλανήτη Γή είναι ποικιλόμορφος διαφορετικός έτσι και ο άνθρωπος ως φυσικό όν, υπακούει στον Νόμο της Βιοεξελικτικής διαδικασίας, και απαραιτήτως λοιπόν υπακούει στούς Νόμους της Πολλαπλότητας, Διαφορετικότητας, και Ιδιαιτερότητας. Βάση αυτών των Νόμων, δημιουργήθηκαν οι αμέτρητοι φυλετικοί και ατομικοί χαρακτήρες του ανθρωπίνου είδους. Είναι λοιπόν αδύνατον, α-φύσικο, να γίνουν όλοι οι άνθρωποι όμοιοι/ίσοι ίδιοι ομογενοποιημένοι.
Για να άρχει όμως η Άβυσσος/Παγκοσμιοποίηση επάνω στους ανθρώπους θα πρέπει οι άνθρωποι πρώτα να δουλοποιηθούν, δηλαδή να ποιμνιοποιηθούν, με ποιο κοινά λόγια να ομογενοποιηθούν.

Η σαρωτική απόπειρα των των τελευταίων ΛΕΥΚΩΝ ΑΝΑΡΧΟΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΩΝ, να ποιμνιοποιήσουν ολάκερο το ανθρώπινο γένος, απαιτεί την εξαφάνιση των μη διαπραγματεύσιμων ανθρωπίνων δικαιωμάτων, πού σηματοδοτούν το έθος/έθνος, την αυτονομία του κάθε λαού, και την ελευθερία του κάθε έθνους να εκπροσωπεί την συνείδηση τής δικής του ταυτότητας, αυτήν του την ιδιαιτερότητα πού εκφράζει την δική του κοσμοθέαση, και το συγκεκριμένο περιεχόμενο των λεκτικών τύπων της δικής του Γλώσσας π.χ (Δεν είμαστε ομάδα, κόμμα, σύλλογος ή κάτι άλλο. Φτιάξαμε, πολύ απλά, μία εκδήλωση για να βρεθούμε ειρηνικά. Το "ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ" το υιοθετήσαμε από την ελεύθερη μετάφραση των συμβατικών μέσων για την ισπανική λέξη του κινήματος Indignados.) http://aganaktismenoigr.blogspot.com/p/blog-page.html .
Ομοίως και οι άλλοι ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ (κοσμοπολίτες!!) , με το ( Είμαστε απλοί άνθρωποι. Είμαστε σαν κι εσάς: άνθρωποι που κάθε πρωί πηγαίνουν να σπουδάσουν, να εργαστούν ή να βρουν δουλειά, άνθρωποι που έχουν οικογένεια και φίλους. Είμαστε άνθρωποι που εργάζονται σκληρά κάθε ημέρα για να ζήσουν και να προσφέρουν ένα καλύτερο μέλλον στους γύρω μας.) , http://real-democracy.gr/el/%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%BF%CE%B9-%CE%B5%CE%AF%CE%BC%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B5 ........

Εάν λοιπόν μετά από όσα που διαβάσατε δεν αποκτήσατε έστω και την παραμικρή αμφιβολία για τους σκοπούς /σκοπιμότητες των ΛΕΥΚΩΝ ΑΝΑΡΧΟΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΩΝ , ΤΟΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΟΡΟ .....ΤΗΣ ΑΒΥΣΣΟΥ!!!

Να ζήσουμε να τους θυμόμαστε , κάποτες κάπου ΥΠΗΡΞΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ , ΜΥΘΟΣ!!!!

Δείτε επίσης : http://alexander-hellas.blogspot.com/2011/06/1.html
http://alexander-hellas.blogspot.com/2011/06/2.html
http://alexander-hellas.blogspot.com/2011/06/3.html
όπως και το http://alexander-hellas.blogspot.com/2011/06/blog-post_6847.html

Με τις Υγείες μας
Έρρωσθε

Κασιμάτης: Μια χώρα υπό κατοχή, δεν κάνει Δημοψήφισμα


Από το ιστολόγιο http://kostasxan.blogspot.com/2011/06/blog-post_7249.html
Να ξεσηκωθεί ο Λαός για να διαφυλάξει την Εθνική Κυριαρχία
Την κατηγορηματική αντίθεσή του στη διεξαγωγή Δημοψηφίσματος στην παρούσα φάση εξέφρασε προχθές το βράδυ, σε ομιλία του στην Καβάλα ο διαπρεπής Συνταγματολόγος –και μέλος της διοικούσας επιτροπής της Κίνησης Ανεξάρτητων Πολιτών- Γιώργος Κασιμάτης!
"Χώρα υπό κατοχή, Δημοψήφισμα δεν κάνει"» είπε με νόημα ο κ. Κασιμάτης, εκφράζοντας τη βεβαιότητά του ότι τα ερωτήματα στο δημοψήφισμα θα τεθούν κατά τέτοιο τρόπο ώστε να εκβιάσουν τη θετική ψήφο των Ελλήνων, σπέρνοντας πανικο
Μιλώντας στην σχεδόν γεμάτη αίθουσα του κινηματογράφου «Όσκαρ», στην Καβάλα, ως προσκεκλημένος της Οργάνωσης «Σπίθα» Καβάλας και Νέας Περάμου, ο πρώην νομικός σύμβουλος του Ανδρέα Παπανδρέου αναφέρθηκε διεξοδικά στους «παράνομους κατά το ελληνικό, το ευρωπαϊκό και το διεθνές δίκαιο» όρους των δανειακών συμβάσεων που έχει υπογράψει η κυβέρνηση Γ. Παπανδρέου με τις χώρες της Ευρωζώνης και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και κάλεσε τον ελληνικό λαό να ξεσηκωθεί για να διαφυλάξει την εθνική κυριαρχία και τα συμφέροντά του.
Ο κ. Κασιμάτης έκανε την ανησυχητική πρόβλεψη ότι τα χρόνια που έρχονται θα είναι ακόμα πιο δύσκολα για τον ελληνικό λαό, καθώς η ανεργία θα καλπάζει με πρωτόγνωρους ρυθμούς και η ύφεση της ελληνικής οικονομίας θα βαθαίνει περισσότερο, κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου για επερχόμενη διάλυση του κοινωνικού ιστού της χώρας, ενώ έκανε λόγο και για επιδιωκόμενα από ξένα κέντρα σχέδια αυτονόμησης (σε πρώτη φάση) της Θράκης!

REUTERS: Όπου να ‘ναι στους PIGS και η Κύπρος!


Από το ιστολόγιο http://gdailynews.wordpress.com/


Πριν λίγο το αμερικανικό REUTERS δημοσίευσε μια ανάλυση που ουσιαστικά κρούει των κώδωνα του κινδύνου στην Ευρωζώνη, πως οι χώρες που ήδη βρίσκονται στη μαύρη λίστα αυτής, με το ντροπιαστικό προσωνύμιο PIGS, μπορεί να χρειαστεί να αυξηθούν κατά μία.
Ποια είναι αυτή; Η Κύπρος σύμφωνα πάντα με το REUTERS και τον συντάκτη της που φέρει και ελληνικό όνομα – Michele Kambas.
Η διάσωση της Κύπρου επισημαίνει στο άρθρο του, πως σε περίπτωση πάντα, που χρειαστεί Ευρωπαϊκή οικονομική βοήθεια θα είναι πολύ ευκολότερη σαν υπόθεση από εκείνη των υπολοίπων χωρών που σήμερα πλήττονται για τους εξής λόγους:

  1. Τα δημοσιονομικά και γενικότερα η οικονομική δομή της Κύπρου βρίσκεται σε πολύ καλύτερη κατάσταση από αυτή των χωρών που σήμερα κινδυνεύουν.
  2. Η Κύπρος και να χρειαστεί κάποια δανειοδότηση ή πρόγραμμα διάσωσης, αυτό θα είναι πολύ μικρό συγκριτικά με τα οικονομικά δεδομένα της Ε.Ε με συνέπεια να μην χρειαστεί να γίνει και ιδιαίτερος ντόρος.
Από την άλλη πλευρά το δημοσίευμα κάνει λόγο για κυπριακό κίνδυνο που επίκειται να προκληθεί από την αφενός καλή σχέση των δύο χωρών (Ελλάς – Κύπρος) και αφετέρου τον «ελληνικό τραπεζικό ιό» που κουβαλάνε επάνω τους οι διάφοροι εκεί επενδυτές.
GEOPOLITICS & DAILY NEWS

ΝΕΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΚΑΙ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΜΕ ΤΟ ΒΡΕΦΟΣ ΑΠΟ ΑΦΡΙΚΑΝΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ. Η ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΥΣ.


Από το ιστολόγιο http://www.eglimatikotita.gr/2011/06/blog-post_11.html
Καταρχάς δείτε το βίντεο στην πραγματική του ανάλυση και όχι στις κακέκτυπες αντιγραφές, της αντιγραφής από εδώ του αρχικού μικρού βίντεο που παρουσιάσαμε.



   Το βίντεο αυτό είναι ένα μικρό δείγμα απόδειξης πως η εγκληματικότητα έχει ανεβεί κατά 900% τα τελευταία χρόνια εξαιτίας της εισβολής που υφιστάμεθα από λαθρομετανάστες. Και το βίντεο και το ποσοστό δυστυχώς είναι γεγονότα και τα δύο. Το φαινόμενο που παρατηρούμε στο βίντεο είναι άθλιο και δεν ταιριάζει σε πολιτισμένους ανθρώπους ανεξαρτήτου χρώματος.

Μερικοί όμως θέλουν να μην προβάλλονται γενικά τέτοια ντοκουμέντα γιατί τους χαλάνε την θέαση στην φαντασία ή αντίληψη τους των πολιτικών τους ιδεοψυχογραφημάτων που έχουν για την πραγματικότητα.

Τι κάνουνε λοιπόν τότε ; Προσπαθούνε συνήθως μάλιστα βρίζοντας χυδαία να μετατοπίσουν το συγκεκριμένο γεγονός σε άλλα ηθικοπλαστικά διλήμματα με τελείως αυθαίρετα συμπεράσματα ΠΟΥ ΒΟΛΕΥΟΥΝ ΤΗΝ (πολιτική ή ψυχολογική) ΙΔΕΟΛΗΨΙΑ ΤΟΥΣ.
Το παρόν βίντεο και το κάθε ανάλογο βίντεο της βίας που φουντώνει 900% εξαιτίας του λαθροεποικισμού ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ στην ουσία που τους ενοχλεί γι αυτό και προσπαθούν να πετάξουν την μπάλα σε άλλες (ηθικοπλαστικές) εξέδρες…