Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

ΝΕΑ ΑΠΟ ΒΑΛΚΑΝΙΑ / 05 Νοε. 2011

ΝΕΑ ΑΠΟ ΒΑΛΚΑΝΙΑ / 05 Νοε. 2011
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ
ΑΠΟ ΤΟ drougos.gr 
Οι WahhabesΧτύπησαν οι ΗΠΑ Ανασκουμπώνονται
Μέλος των Wahhabes μιας μικρής αίρεσης ισλαμιστών φονταμενταλιστών ο Mevlid Jasarevic, ο δράστης που επί μισή ώρα την προηγούμενη εβδομάδα πυροβολούσε με ένα Καλάσνικοφ εναντίον της αμερικανικής πρεσβείας στο Σαράγεβο, είναι 23 ετών και είχε επίσης πάνω του και δύο χειροβομβίδες.  Κατάγεται από το Νόβι Παζάρ, που στην πλειοψηφία του κατοικείται από μουσουλμάνους στη νοτιοδυτική Σερβία. Αξίζει να προσέξουμε τη διαδρομή του, από το Νόβι Παζάρ στην Αυστρία για σπουδές και δουλειά όπου καταδικάστηκε και σε τριετή φυλάκιση για κλοπή € 100.000, μετά στο Νόβι Παζάρ και κατάληξη στην Βοσνία (Gornja Maoca). Μια διαδρομή σχεδόν ίδια για τους WAHHABES που σίγουρα την έχουν υπόψη τους οι ειδικοί. Ο ίδιος είχε τεθεί υπό κράτηση μαζί με άλλους από την αστυνομία στο Νόβι Παζάρ, το Νοέμβριο του 2010 κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψης δέκα πρέσβεων στην πόλη.
Κατά την επίθεση περίπου 200 εργαζόμενοι, οι μισοί Αμερικανοί, ήταν κλειδωμένοι στην αμερικανική πρεσβεία μέχρι η αστυνομία να συλλάβει τον δράστη και να εξασφαλίσει τους γύρω χώρους. Εκτός από ένα αστυνομικό κανείς άλλος δεν τραυματίστηκε.

Έκαναν "αστυνομικό διευθυντή" έναν από τους φονιάδες του Σολωμού!!!



Από το onalert

Το ψευδοκράτος έδωσε…”προαγωγή” και έκανε “αστυνομικό διευθυντή” έναν από τους δολοφόνους του Σολωμού Σολωμού!

Η εκτέλεση του Σολωμού,που το καλοκαίρι του 1996, προσπάθησε να κατεβάσει την σημαία του Αττίλα, είχε σοκάρει τη παγκόσμια κοινή γνώμη, που μετά από το σοκ…άφησε και πάλι ατιμώρητη τη Τουρκία και το ψευδοκράτος.

Ένας από τους φονιάδες ήταν ο Εντάκ Εμανέτ, ο οποίος όπως γράφει η τουρκοκυπριακή εφημερίδα AFRIKA πυροβόλησε τον Σολωμού. Στη φωτογραφία που δημοσιεύει φαίνεται με το όπλο στο χέρι! Καταζητείται από την Ιντερπόλ (!) ,αλλά παρόλα αυτά έγινε … “αστυνομικός διευθυντής” του ψευδοκράτους.

Βαρβαρότητα και η υποκρισία .

Ιταλία: Δεν εξασφαλίζει ψήφο εμπιστοσύνης ο Μπερλουσκόνι

Από το skai
 
Τις δυσκολότερες ώρες της πολιτικής του σταδιοδρομίας, περνά ο Ιταλός πρωθυπουργός, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου. Κατά τη διάρκεια της νύχτας, αναφέρουν, ο πρωθυπουργός κάλεσε σε συνεδρίαση στην ιδιωτική του κατοικία τους στενότερους συνεργάτες τους, οι οποίοι, στην πλειονότητά τους τού ζήτησαν να παραιτηθεί.

Ο συντονιστής, μάλιστα, του κόμματος «Λαός της Ελευθερίας», Ντένις Βερντίνι, φέρεται να εξήγησε στον κ. Μπερλουσκόνι, ότι στην παρούσα φάση, οι βουλευτές που στηρίζουν την κυβέρνηση, είναι μόνον 306, ενώ, για την ψήφο εμπιστοσύνης χρειάζονται τουλάχιστον 316».

Ο πρωθυπουργός, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ζήτησε τρεις ημέρες προθεσμία για να έρθει απευθείας σε επαφή με τους βουλευτές του και να επιχειρήσει να τους μεταπείσει προκειμένου να εξασφαλίσει την αναγκαία πλειοψηφία. Αν δεν τα καταφέρει, θα οδηγηθεί πιθανότατα στην παραίτηση.

«Νουθεσίες» Ερντογάν στην Ελλάδα Ερντογάν: «Οι ισχυροί των G20 συνεδρίασαν στη βαριά σκιά της Αθήνας»

Από το skai

Σε «νουθεσίες» προς την Αθήνα προκειμένου να βγει από την κρίση προέβη το Σάββατο ο τούρκος πρωθυπουργός, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, αφικνούμενος από τη σύνοδο της G20 στις Κάννες.

«Εύχομαι στον φίλο μου, Γιώργο Παπανδρέου η Ελλάδα να ξεπεράσει τα προβλήματα, όμως θα πρέπει να ακολουθήσει με πλήρη ευλάβεια τις οδηγίες της ΕΕ» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Για σκληρό... πόκερ κάνει λόγο ο ξένος Τύπος




  
Από τη real
 
Τα βλέμματα ολόκληρου του κόσμου ήταν στραμμένα χθες στην ελληνική Βουλή, καθώς στα ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία, πρώτο θέμα είναι οι εξελίξεις στη χώρα μας και η ψήφος εμπιστοσύνης που απέσπασε η κυβέρνηση του Γ.Παπανδρέου.

Συνεχή ενημέρωση για τις πολιτικές εξελίξεις της Ελλάδας είχε από χθες το απόγευμα το πρακτορείο Reuters, το οποίο και ανέφερε σε κεντρικό άρθρο του μετά την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση του Γ.Παπανδρέου πως με αυτήν την εξέλιξη «απομακρύνει το σενάριο των εκλογών, το οποίο θα δημιουργούσε αναταράξεις στη συμφωνία της Ελλάδας για τη δανειακή σύμβαση αλλά και στην κρίση της ευρωζώνης». Επίσης, στο άρθρο αναφέρεται πως –παρά την ψήφο εμπιστοσύνης από τη Βουλή, «φαίνεται πως η θητεία του πρωθυπουργού φτάνει στο τέλος της».

Κυβέρνηση εθνικής ενότητας ή δραχμή...


ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ: ΤΟΥ ΘΑΝΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗ real.gr


Τα περιθώρια στενεύουν για το πολιτικό σύστημα στην Ελλάδα, καθώς οι Ευρωπαίοι δεν αστειεύονται και μεθοδεύουν το πώς θα κάνουν πράξη την πιθανή εκδίωξη της Ελλάδας από το ευρώ και την ΕΕ στην περίπτωση που οι Έλληνες πολιτικοί αποδειχθούν κατώτεροι των περιστάσεων.

Μπαρόζο, Βαν Ρόμπεη, Μέρκελ και Σαρκοζί ζητούν κυβέρνηση εθνικής ενότητας εδώ και τώρα, για να αποδείξει η Ελληνική δημοκρατία πως μπορεί να συναλλάσσεται με αξιοπρεπείς όρους με τους υπόλοιπους 16 του ευρώ. Οι Γερμανοί, οι Γάλλοι και οι υπόλοιποι μεγάλοι «καθαροί πληρωτές» των ελληνικών εθνικών λογαριασμών ζητούν μια τέτοια κυβέρνηση, για να βεβαιωθούν ότι και τα δάνεια από το 2010 και μετά θα αποπληρωθούν και οι αποφάσεις της ευρωζώνης θα επικυρωθούν και ο συστημικός κίνδυνος θα αποτραπεί.

Πήρε ψήφο εμπιστοσύνης ο Παπανδρέου, "υποσχόμενος"΄να φύγει...

Σχόλιο από ΑLEXANDER 153 MΠEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE


Aπό το protothema

Ψήφο εμπιστοσύνης έλαβε η κυβέρνηση, με την άτυπη προϋπόθεση να προχωρήσει άμεσα ο κ. Γιώργος Παπανδρέου σε σχηματισμό νέας κυβέρνησης, με διευρυμένη κοινοβουλευτική σύνθεση και πρωθυπουργό κοινής αποδοχής.

Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας έχει ως εξής:

ΝΑΙ 153

ΟΧΙ 145

ΑΠΟΝΤΕΣ 2


Αξίζει να σημειωθεί ότι ψήφο εμπιστοσύνης έδωσαν οι κυρίες Ευα Καϊλη, Βάσω Παπανδρέου και Χαρά Κεφαλίδου καθώς και ο κ. Δημήτρης Λιντζέρης καθώς θεώρησαν ότι με την ομιλία του, ο κ. Γιώργος Παπανδρέου δεσμεύτηκε να προχωρήσει σε κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας με πρωθυπουργό κοινής αποδοχής.