Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

Τι σημαίνει επίταξη και τι ποινές επισύρει

Τι σημαίνει επίταξη και ποιες διαδικασίες προβλέπονται σε περίπτωση μη συμμόρφωσης των απεργών . Το NEWS 247 μίλησε με τη δικηγόρο Ναταλί Σαϊτάκη και δίνει τις απαντήσειςΠολιτική επιστράτευση είναι η επίταξη προσωπικών υπηρεσιών, δηλαδή η υποχρεωτική παροχή των προσωπικών υπηρεσιών αυτών που επιτάσσονται, και κηρύσσεται με βάση το Νομοθετικό Διάταγμα 17/1974 "Περί Πολιτικής Σχεδιάσεως Εκτάκτου Ανάγκης".
Το NEWS 247 επικοινώνησε με τη δικηγόρο Ναταλί Σαϊτάκη, η οποία μας εξήγησε τι προβλέπεται από το νόμο.

Για την υπόθεση της ΕΛ.ΣΤΑΤ Δεύτερη επίθεση Παπανδρέου στη Δικαιοσύνη

Ενοχλημένος εμφανίζεται ο πρώην πρωθυπουργός κ. Γιώργος Παπανδρέου στην αντίδραση της Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδος, η οποία χαρακτήρισε ως απαράδεκτη παρέμβαση στο έργο της Δικαιοσύνης πρόσφατες δηλώσεις του.

Ο κ. Παπανδρέου χωρίς να κατονομάζει την Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος, αντιδρά στην άσκηση του εισαγγελικού έργου των κκ Πεπόνη και Μουζακίτη με σαφείς αναφορές για την πρωτοβουλία διερεύνησης της υπόθεσης του "φουσκώματος" του έλλειμματος από την ΕΛΣΤΑΤ.

Ενώ εκείνοι παραμένουν κλεισμένοι στο αμαξοστάσιο στα Σεπόλια... Θυροκολλούν τα φύλλα πορείας στα σπίτια των απεργών

Ξεκίνησε η επίδοση των περίπου 2.500 φύλλων πορείας στους απεργούς του μετρό, του ηλεκτρικού σιδηροδρόμου και του τραμ, την ώρα που η Εισαγγελία Πρωτοδικών ζητά τη σύλληψη, με τη διαδικασία του αυτοφώρου, των απεργών, για παραβίαση της δικαστικής απόφασης, με την οποία κρίθηκαν παράνομες οι κινητοποιήσεις τους.

Καθώς ωστόσο οι απεργοί παραμένουν συγκεντρωμένοι στο αμαξοστάσιο του μετρό στα Σεπόλια, οι δικαστικοί επιμελητές θυροκολλούν τα φύλλα πορείας στις οικίες τους, αφού δεν τους βρίσκουν!

Με μαζικές απεργίες απαντούν τα συνδικάτα μετά την επιστράτευση των απεργών στο μετρό «Μπλακ άουτ» στις συγκοινωνίες μέχρι την επόμενη Τρίτη

Σαν πρόκληση εξέλαβαν συνδικαλιστές και εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς την απόφαση της κυβέρνησης να προχωρήσει στην επιστράτευση των απεργών στο μετρό, προκειμένου να επιτύχει τη λήξη της απεργίας και απάντησαν με επαναλαμβανόμενες 24ωρες απεργίες που θα διαρκέσουν μέχρι την επόμενη Τρίτη 29 Ιανουαρίου.

Ενώ η Περιφέρεια Αττικής απέστειλε τα φύλλα επίταξης στα κατά τόπους αστυνομικά τμήματα, για να επιδοθούν στους απεργούς, το υπουργείο Ανάπτυξης ακολουθεί σκληρή γραμμή, καθώς μετά τη συνεννόηση του Κωστή Χατζηδάκη με τον πρωθυπουργό, προσανατολίζεται στη σκλήρυνση της στάσης του, στην περίπτωση που οι εργαζόμενοι στο μετρό αποφασίσουν τη συνέχιση των απεργιακών κινητοποιήσεων.

Αλ. Τσίπρας: Δεν ήταν επιλογή του ΔΝΤ η περικοπή του 13ου και 14ου μισθού

«Ο κ. Λίπτον με καλωσόρισε, λέγοντάς μου "καλωσόρισες στην κοιλιά του κήτους"» τόνισε ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, απαντώντας στην ερώτηση δημοσιογράφου «πώς νιώσατε που επισκεφθήκατε στο ναό του καπιταλισμού;», εξερχόμενος από την έδρα του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.

«Του απάντησα ότι είναι πολύ άνετα στην κοιλιά του κήτους. Το δύσκολο είναι να βρίσκεται κανείς στο στόμα του κήτους» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Τσίπρας, προσθέτοντας: «Και η συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού, δυστυχώς, αυτή την στιγμή βρίσκεται στο στόμα του κήτους και περνάει εξαιρετικά δυσάρεστα, κάνει τεράστιες θυσίες, δυστυχώς, χωρίς αποτέλεσμα».

Η de jure ελληνική ΑΟΖ

Του Ν.Λυγερού

Τώρα που το θέμα της ελληνικής ΑΟΖ έχει πια γίνει εθνικό έχουμε ακόμα άτομα που ζητούν ακόμα περισσότερο χρόνο για να τη θεσπίσουμε, λες και περισσότερο από τριάντα δεν επαρκούν. Σε αυτό το πλαίσιο ακούμε δικαιολογίες και γελοιότητες που σχετίζονται με τον ραγιαδισμό. Αφού επιτέλους οι αρχηγοί των κομμάτων της κυβέρνησης, αλλά και της Βουλής των Ελλήνων έχουν απόλυτα καταλάβει την αξία της ελληνικής ΑΟΖ, έχουμε ακόμα να αντιμετωπίσουμε προβλήματα με τη γραφειοκρατία και την φοβία. Το απίστευτο είναι ότι οι σεισμικές έρευνες που διεξάγει η νορβηγική εταιρεία PGS όχι μόνο λειτουργούν μια χαρά αλλά μας δίνουν ήδη σημαντικά αποτελέσματα.

Αγριεύει ο καιρός - Ερχονται χιόνια, καταιγίδες και βροχές

Αγριεύει ο καιρός - Ερχονται χιόνια, καταιγίδες και βροχές

Επιδείνωση του καιρού με βροχές, τοπικές καταιγίδες και χιονοπτώσεις στα κεντρικά και βόρεια ορεινά.
Για σήμερα Πέμπτη προβλέπονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά, τη δυτική Πελοπόννησο και από το μεσημέρι στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και το ανατολικό Αιγαίο. Χιονοπτώσεις κατά τόπους ισχυρές θα σημειωθούν στα ορεινά της δυτικής ηπειρωτικής χώρας καθώς και σε ημιορεινές περιοχές της Ηπείρου, της δυτικής Μακεδονίας και της δυτικής Στερεάς. Οι νότιοι άνεμοι στα πελάγη θα φθάσουν τα 8 μποφόρ.
Την Παρασκευή στα δυτικά νεφώσεις με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, χιόνια στα ορεινά καθώς και σε ημιορεινές περιοχές της Ηπείρου και της δυτικής Στερεάς.

«Χαστούκι» των εισαγγελέων στον Γιώργο Παπανδρέου

«Χαστούκι» των εισαγγελέων στον Γιώργο Παπανδρέου
Η Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος, με μια αιχμηρή ανακοίνωση, απαντά στην απαράδεκτη επίθεση του Παπανδρέου κατά των οικονομικών εισαγγελέων, για την άσκηση ποινικής δίωξης κατά των υπευθύνων της ΕΛΣΤΑΤ. 
Για «απαράδεκτη παρέμβαση στη λειτουργία της Δικαιοσύνης» κάνει λόγο η Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος αναφορικά με τις ευθείες βολές που εξαπέλυσε κατά των οικονομικών εισαγγελέων, ο πρώην πρωθυπουργός.

Κάμερον: Αποκλείεται να ενταχθούμε στο ευρώ

Η Βρετανία είναι απίθανο να γίνει ποτέ κράτος-μέλος της ευρωζώνης, υπογράμμισε σήμερα ο Βρετανός πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον στο Νταβός, μία ημέρα αφότου εκφώνησε μια ομιλία-κλειδί για το μέλλον της χώρας του στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Το γεγονός ότι η ΕΕ κινείται στην κατεύθυνση του κεντρικού ελέγχου των τραπεζών αλλά και της περαιτέρω σύγκλισης της δημοσιονομικής πολιτικής έχει σημαντικές συνέπειες για χώρες όπως είναι η Βρετανία, «η οποία δεν είναι στο ευρώ και ειλικρινά δεν είναι πιθανό να ενταχθεί ποτέ», είπε ο Κάμερον μιλώντας στο 43ο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ.

Πρώτος ο ΣΥΡΙΖΑ, κλείνει η ψαλίδα με τη ΝΔ- δημοσκόπησης της Pulse RC για «Το Ποντίκι»

Τον ΣΥΡΙΖΑ να προηγείται και τους τρεις κυβερνητικούς εταίρους να παρουσιάζουν βελτιωμένα ποσοστά δείχνουν τα αποτελέσματα δημοσκόπησης της εταιρίας Pulse RC την οποία δημοσιεύει σήμερα (24/01) η εφημερίδα «Το Ποντίκι».

Αναλυτικά τα ποσοστά των κομμάτων:

ΝΔ 20%
ΣΥΡΙΖΑ 21,5%
ΠΑΣΟΚ 6,5%
ΑΝ. ΕΛΛΗΝΕΣ 5%
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 12%
ΔΗΜΑΡ 4%
KKE 5%

Η «βιντεομαχία» έφερε τριγμούς στην κυβερνητική συνοχή


Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται η σύγκρουση ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ την ώρα που στην Ιπποκράτους και την Αγ. Κωνσταντίνου υπάρχει δυσαρέσκεια για τον τρόπο που διαχειρίστηκε η κυβέρνηση την επίμαχη υπόθεση με το βίντεο και τις δηλώσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Βαγγέλη Διαμαντόπουλου.

Με επίσημες ανακοινώσεις τους ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ παίρνουν σαφείς αποστάσεις δείχνοντας ξεκάθαρα πως δεν επιθυμούν να μπουν στη νέα σκληρή αντιπαράθεση που έχει ξεσπάσει μεταξύ κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Δικαιώνοντας τη William Hill που είχε προσφύγει Απόφαση κατά του μονοπωλίου του ΟΠΑΠ εξέδωσε το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο

Απόφαση κατά του μονοπωλίου του ΟΠΑΠ έβγαλε πριν από λίγο το ευρωπαϊκό δικαστήριο, όπως μεταδίδει το Bloomberg, δικαιώνοντας τη William Hill που είχε προσφύγει.

Το γεγονός αλλάζει βραχυπρόθεσμα την εικόνα της αγοράς καθώς δημιουργεί νέα δεδομένα όσον αφορά την αποτίμηση της επιχείρησης. Για τον ΟΠΑΠ υπήρχε έντονο ενδιαφέρον τις τελευταίες ημέρες με αποτέλεσμα η κεφαλαιοποίηση του να φθάσει τα 2,3 δισ ευρώ και το ΤΑΙΠΕΔ να ζητάει 800 εκατ. με 1 δισ ευρώ για το 33%.

Παραπέμπονται για το «πόθεν έσχες» Παπαντωνίου - Δούκας

Στην τακτική δικαιοσύνη για το αδίκημα της ανειλικρινούς δήλωσης πόθεν έσχες στέλνει η αρμόδια επιτροπή της Βουλής τους κ.κ. Γιάννο Παπαντωνίου και Πέτρο Δούκα καθώς τα μέλη της δεν πείσθηκαν από τις εξηγήσεις των εγκαλούμενων. Για τον κ. Παπαντωνίου η παραπομπή ήταν ομόφωνη ενώ υπέρ της παραπομπής του κ. Δούκα ψήφισαν 7 μέλη και κατά 4.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Παπαντωνίου «συνελήφθη» με αδήλωτο τραπεζικό λογαριασμό στην HSBC στον οποίο είναι κατατεθειμένα 2,2 εκατομμύρια δολάρια (1,3 εκατ αρχικά και στην συνέχεια τα υπόλοιπα ποσά). Ο λογαριασμός είναι στο όνομα της συζύγου του και αποκαλύφθηκε με την δημοσίευση της περιβόητης λίστας Λαγκάρντ. Αρχικά, ο πρώην υπουργός υποστήριξε ότι δεν υπάρχει λογαριασμός και έκανε λόγο για συκοφαντίες.

Την πόρτα του ΔΝΤ περνάει σήμερα ο Τσίπρας

Μία συνάντηση, που δύσκολα θα μπορούσε να προβλέψει μέχρι λίγο καιρό κάποιος, θα έχει σήμερα στην Ουάσιγκτον ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος θα επισκεφθεί τα γραφεία του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και θα έχει συζητήσεις με τον ειδικό σύμβουλο της επικεφαλής του οργανισμού Κριστίν Λαγκάρντ, κ. Ντέιβιντ Λίπτον.

Η συνάντηση είναι ίσως από τις πιο ενδιαφέρουσες της τετραήμερης παραμονής του κ. Τσίπρα στις Ηνωμένες Πολιτείες, καθώς το Ταμείο έχει μπει στο στόχαστρο της αντιπολιτευτικής δράσης του ΣΥΡΙΖΑ, αν και εσχάτως οι σχέσεις έχουν γίνει πιο σύνθετες:

Επίταξη των απεργών του Μετρό αποφάσισε η κυβέρνηση- Ας έρθουν να μας πάρουν νεκρούς» η απάντηση των εργαζομένων

Επίταξη των απεργών του Μετρό αποφάσισε η κυβέρνηση
Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η πολύωρη σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου. 
Όπως σας είχε ενημερώσει το newsbomb.gr από νωρίς ο Αντώνης Σαμαράς επέλεξε τελικά τη στρατηγική της ρήξης και της σύγκρουσης με τους απεργούς στα μέσα μαζικής μεταφοράς.
 Η κυβέρνηση αποφάσισε να προχωρήσει σε επίταξη των απεργών του Μετρό για να «σταματήσει η ταλαιπωρία του κοινού».
«Αποτέλεσμα της πρακτικής αυτής είναι να ταλαιπωρείται η Αθήνα και να δημιουργείται σόβαρο πρόβλημα στην οικονομική ζωή της χώρας. Η κυβέρνηση δεν μπορεί να αδιαφορεί. Δεν μπορούμε να πράξουμε κάτι άλλο. Προχωράμε σε επίταξη», εξήγησε ο υπουργός Ανάπτυξης.

Άδεια σε 3 «οικόπεδα» στις ENI-Kogas για έρευνες-150 εκατ. ευρώ τα έσοδα από τα συμβόλαια

Λευκωσία: Ως μια εξαιρετικά σημαντική στιγμή για την Κύπρο, χαρακτήρισε ο υπουργός Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού, Νεοκλής Συλικιώτης, την υπογραφή τριών συμβολαίων αναλογικού καταμερισμού με την ιταλο-κορεατική κοινοπραξία ENI-Kogas για χορήγηση άδειας εξερεύνησης υδρογονανθράκων στα ερευνητικά τεμάχια «2», «3» και «9» εντός της Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης (ΑΟΖ) της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Μιλώντας στο πλαίσιο τελετής υπογραφής των συμβολαίων, στο Υπουργείο Εμπορίου, ο κ. Συλικιώτης τόνισε ότι τα έσοδα του κράτους από τα δικαιώματα υπογραφής των τριών συμβολαίων ανέρχονται στα 150 εκατομμύρια ευρώ.

Ανοδικά κινείται το Χρηματιστήριο Κύπρου

Λευκωσία: Νέα σημαντική άνοδο καταγράφει την Πέμπτη το Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου, διευρύνοντας τα κέρδη των δύο προηγούμενων χρηματιστηριακών συναντήσεων.

Ο Γενικός Δείκτης η ώρα 12.43 βρισκόταν στις 115,32 μονάδες, σημειώνοντας σημαντική αύξηση της τάξης του 2,90%.

Την ίδια ώρα, ο Δείκτης FTSE/CySE 20 ενισχύεται σε ποσοστό 2,96%, στις 44,89 μονάδες.

Τραπεζικές "άμυνες" για τις 1.000 μονάδες του ΓΔ

 
Του Δημήτρη Ζάντζα από το capital.gr

«Επεισοδιακή» η έναρξη των συναλλαγών της Πέμπτης στο Χρηματιστήριο της Αθήνας. καθώς η βουτιά έως 20,8% νωρίτερα της μετοχής του ΟΠΑΠ παρέσυρε τον Γενικό Δείκτη σε απώλειες έως 2,5% και κάτω από τις 1.000 μονάδες.

Ωστόσο, μετά από ένα σερί έξι διαδοχικών κερδοφόρων συνεδριάσεων, ως ανάχωμα στις πιέσεις που δέχεται ο ΓΔ λειτουργεί το αγοραστικό ενδιαφέρον που συνεχίζει να εκδηλώνεται στις μετοχές των τραπεζών, με τον κλαδικό δείκτη να ενισχύεται νωρίτερα σε ποσοστό έως και 4,25%, αλλά και σε έναν αριθμό μη τραπεζικών τίτλων της υψηλής κεφαλαιοποίησης.

Δελφικά Παραγγέλματα

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ Panos Emanon

Η ελληνική ΑΟΖ ως εξωτερική πολιτική

Του Ν. Λυγερού

Ακόμα και αν μερικοί δεν το έχουν καταλάβει το θέμα της ελληνικής ΑΟΖ δεν είναι για εσωτερική κατανάλωση. Η πραγματικότητα είναι ριζικά διαφορετική, διότι η ΑΟΖ είναι στην ουσία η εξωτερική μας πολιτική. Είναι μια από τις άμεσες αποδείξεις ότι δεν πρόκειται να περιμένουμε παθητικά την εξέλιξη των πραγμάτων. Δεν ζητάμε καμιά ελεημοσύνη από κανέναν και συνεχίζουμε ακάθεκτοι τον αγώνα μας για την απελευθέρωση της πατρίδας μας από αυτήν την οικονομική κατάσταση. Η θέσπιση της ελληνικής ΑΟΖ δεν είναι μόνο και μόνο το πρώτο νομικό βήμα, αλλά και ένα ξεκάθαρο μήνυμα σε όλους ότι η Ελλάδα δεν εγκαταλείπει με τίποτα τα δικαιώματά της. Ακολουθούμε το Δίκαιο της Θάλασσας και δεν καταπατούμε κανέναν.

Δεν θέλουμε καμία ειδική ζώνη

Του Ν. Λυγερού


Δεν θέλουμε καμία ειδική οικονομική ζώνη στην πατρίδα μας. Πιστεύουμε όλοι στο ευρωπαϊκό κεκτημένο και δεν θέλουμε να το εγκαταλείψουμε με τίποτα, διότι αυτό βασίζεται και πάνω στις δικές μας αξίες. Την ώρα που ετοιμαζόμαστε να κάνουμε ένα στρατηγικό άνοιγμα με την Ελληνική Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη, δεν έχουμε καμία ανάγκη από οποιαδήποτε ειδική ζώνη που θα καταπατήσει τα εργατικά δικαιώματά μας. Η Ελλάδα δεν ήταν ποτέ αποικία και δεν πρόκειται να γίνει με την θέλησή μας. Είναι λοιπόν καλό αν μερικοί από τους δικούς μας να παρασύρθηκαν από αυτή την παγίδα, να ενημερωθούν για να είναι πιο ανθεκτικοί την επόμενη φορά. Δεν θέλουμε καμία καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων ούτε στην Ανατολική Μακεδονία, ούτε στη Θράκη και ούτε βέβαια στην Πελοπόννησο.

Χάρισε νέα υψηλά στον Dow η IBM

Dow13.779,3367,12 0,49%  



  Nasdaq3.153,6710,49 0,33%  

Η Wall Street χθες
Η ισχυρή άνοδος του τεχνολογικού κολοσσού IBM οδήγησε τον Dow Jones στο υψηλότερο επίπεδο από τις 31 Οκτωβρίου του 2007. Οι επενδυτές "χαιρέτισαν" παράλληλα την προσωρινή αναστολή της ισχύος του ανώτατου επιτρεπτού ορίου χρέους στις ΗΠΑ.

Η Βουλή των Αντιπροσώπων ενέκρινε την πρόταση των Ρεπουμπλικανών για την αναστολή ισχύος του ανώτατου ορίου των 16,4 τρισ. δολ. στο χρέος μέχρι τις 19 Μαΐου. Σε αυτό το σημείο, το χρέος θα μπορεί αυτόματα να αυξηθεί για να απορροφήσει το ποσό που δανείστηκε το υπουργείο Οικονομικών κατά τη διάρκεια των τριών αυτών μηνών.

Στο μεταξύ, η προσοχή των επενδυτών παρέμεινε στραμμένη στα εταιρικά μεγέθη που μέχρι στιγμής φαίνεται να κερδίζουν στη μάχη με τις εκτιμήσεις των αναλυτών.

Δείκτες – Στατιστικά

Ο βιομηχανικός δείκτης Dow Jones κέρδισε 66,90 μονάδες (0,49%) κλείνοντας στις 13.779,10 μονάδες και έχοντας κινηθεί ανοδικά στις εννέα από τις δέκα τελευταίες συνεδριάσεις. Ο δείκτης Nasdaq κατέγραψε άνοδο 10,40 μονάδων (0,33%) και έκλεισε στις 3.153,60 μονάδες. O S&P 500 σημείωσε άνοδο 2,20 μονάδων (0,15%) κλείνοντας στις 1.494,70 μονάδες.

Τα Chanel και τα ταγάρια γίνανε μαλλιά-κουβάρια (επεισ. 2)



Σχόλιο από ΑLEXANDER

Πληροφορίες ότι θα ελέγχονται και τα string χαρακτηρίζονται ως αβάσιμες κακόβουλες και αναληθής…

Επιστολή προς τον πρόεδρο της Βουλής Βαγγέλη Μεϊμαράκη έστειλε η κυρία Κατερίνα Παπακώστα, ως πρόεδρος της επιτροπής Ισότητας, προκειμένου να καταγγείλει «σεξιστικό σχολιασμό της εμφάνισης των γυναικών βουλευτών στα ΜΜΕ και στο Διαδίκτυο».

Απίστευτη δήλωση του Ιάπωνα ΥΠΟΙΚ, Τάρο Άσο «Βιαστείτε να πεθάνετε» λέει υπουργός σε ηλικιωμένους



 Σχόλιο από ΑLEXANDER

Φίλος του Λοβέρδου είναι ο κύριος;  

Την έντονη αντίθεσή του στο σχέδιο της Ιαπωνικής κυβέρνησης να δώσει ένα μέρος του κρατικού προϋπολογισμού σε ιατρικές υπηρεσίες για ηλικιωμένους, εξέφρασε με έναν παράδοξο τρόπο ο υπουργός οικονομικών της Ιαπωνίας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας «The Guardian» ο κ Τάρο Άσο απευθυνόμενος στα άτομα της τρίτης ηλικίας είπε « Βιαστείτε να πεθάνετε γιατί αποτελείτε διαρροή στον κρατικό προϋπολογισμό»

Απεργία και αύριο αποφάσισαν οι εργαζόμενοι στο μετρό

Στα άκρα φτάνει η σύγκρουση μεταξύ κυβέρνησης και εργαζόμενων στα μέσα μεταφοράς, οι οποίοι συνεχίζουν τις απεργίες παρά τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης ότι είναι παράνομες.

Μάλιστα, το απόγευμα της Τετάρτης, οι εργαζόμενοι στο μετρό αποφάσισαν και νέα απεργία, για όγδοη συνεχόμενη ημέρα.

Με δήλωσή του στον ραδιοσταθμό «ΒΗΜΑ Fm», ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, είχε διαμηνύσει νωρίτερα: «Μέχρι αύριο οι πρωτεργάτες να συμμορφωθούν με τις δικαστικές αποφάσεις, αλλιώς θα αντιμετωπίσουν τις συνέπειες του νόμου. Η νομοθεσία προβλέπει τι πρέπει να γίνει σε όσους πρωτοστατούν στις απεργίες».

VALERIE PLAME "Η CIA στρατολογεί πράκτορες στην Ελλάδα για να επηρεάζει"



Σχόλιο από ΑLEXANDER

Για όσους θυμούνται εμείς τα είχαμε πει εδώ και 2 χρόνια
Σήμερα ήρθε και η επιβεβαίωση… 

Πώς στρατολογούσε πράκτορες στην Αθήνα. Κυκλοφορούν Αμερικανοί πράκτορες ανάμεσά μας;
Αν ναι, πώς δρούν, τι είδους ζωή κάνουν και τι προσπαθούν να πετύχουν;

Μια –έστω και περιορισμένη- απάντηση σε όλα αυτά δίνει η πρώην πράκτορας της CIA Βάλερι Πλέιμ, με την αυτοβιογραφία της «Fair Game» (Τίμιο Παιχνίδι), που κυκλοφόρησε την περασμένη εβδομάδα στις ΗΠΑ.

Ο παππούς του Γ. Παπανδρέου μέγας διδάσκαλος των χιλιαστών στις ΗΠΑ;(Βίντεο)

Ο παππούς του Γ. Παπανδρέου μέγας διδάσκαλος των χιλιαστών στις ΗΠΑ;

Ο δημοσιογράφος Γ. Τράγκας κατήγγειλε πως ο Douglas Chant, πατέρας της Μαργαρίτας Παπανδρέου ήταν μέγα στέλεχος των μαρτύρων του Ιεχωβά στην Αμερική.
Βόμβα μεγατόνων εξαπέλυσε σήμερα το πρωί ο δημοσιογράφος κ. Γ. Τράγκας από την εκπομπή στο ραδιόφωνο Real Fm.
Ο γνωστός δημοσιογράφος αποκάλυψε κάτι που ναι μεν ήταν γνωστό εδώ και πολλά χρόνια, αλλά κανείς δεν το έλεγε ή ορισμένοι δεν μπορούσαν να το πιστέψουν.
«Ο παππούς του Γ. Παπανδρέου, ο πατέρας της Μαργαρίτας Παπανδρέου, ήταν ο μέγας διδάσκαλος των Χιλιαστών του Σικάγο», είπε ο Γ. Τράγκας ξεσκεπάζοντας το παρελθόν της οικογένειας.