Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013

ΠΡΟΣΟΧΗ- ΑΛΗΘΙΝΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ- ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΦΥΛΑΞΤΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ

Από το logia-tou-aera

Αγαπητοί φίλοι,
ρίξτε μια ματιά στο παρακάτω story για να το έχετε υπόψη σας....

Γιάννης

ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΦΙΛΕΣ,

ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΛΗΘΙΝΟ.

ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΣΥΝΕΒΗ ΕΠΙΣΗΣ ΣΕ ΦΙΛΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΗΧΟΛΗΠΤΗ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΜΕ, ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΠΡΙΝ.

Υπάρχει και τέταρτος νεκρός στα Ίμια; Μας το κρύβουν 16 ολόκληρα χρόνια..!!!-Απάντηση του ΓΕΣ

Άλυτο μυστήριο, με τάφο καταδρομέα ! Τί γνωρίζουν οι αρμόδιες αρχές για τον τάφο 20ετούς στρατιώτου, που όπως αναγράφεται, "εφονεύθη στα Ιμια" το 1997; Άλυτο μυστήριο παραμένει το πώς έχασε τελικά τη ζωή του ο 20χρονος καταδρομέας. Το μόνο που κατορθώσαμε να μάθουμε είναι ότι κατάγεται από τη Λάρισα. Η επιτύμβια πλάκα γράφει: "Τιμή και δόξα σε αυτούς που έδωσαν τη ζωή τους για την πατρίδα - Εφονεύθη εκτελώντας εντεταλμένη αποστολή στο Ν.Α. Αιγαίο (Ίμια) - ΣΤΡΑΤΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΡΑΓΑΪΤΑΝΗΣ - ΑΠΕΒ. 28-3-1997 - ΕΤΩΝ 20". Διαβάστε και την ερώτηση που κατέθεσε στη βουλή ο Κυριάκος Βελόπουλος: Συμφώνως με πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδος "Ελεύθερη Ωρα" της 8ης Ιουνίου, όσο και αναρτήσεις ιστοσελίδων αμυντικού περιεχομένου, που συνοδεύονται από ευκρινέστατη φωτογραφία, απεικονίζεται ο τάφος ενός 20ετούς στρατιώτου, όπου αναγράφονται ότι "εφονεύθη εκτελώντας εντεταλμένη αποστολή στο Ν.Α. Αιγαίο (Ιμια)",

Η ΚΝΕ ζωγραφίζει ως αμερικανόφιλο τον Α. Τσίπρα (Βίντεο)

Το πρόσφατο ταξίδι του Αλέξη Τσίπρα στις ΗΠΑ και οι δηλώσεις του στους Αμερικανούς, αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για την ΚΝΕ.

Στο επίσημο site του ΣΥΡΙΖΑ (το left.gr) γίνεται η παρακάτω κριτική (δείτε το βίντεο και την απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ)...


... «Ένα βίντεο που ξαφνιάζει (;;;). Ειδικά αν λάβουμε υπ' όψιν ότι συμπίπτει χρονικά με την επίθεση που δέχτηκε το ΠΑΜΕ. Μια επίθεση του συστήματος ενάντια σε κάθε αντίσταση. Μια επίθεση του κράτους καταστολής που βρίσκεται τον τελευταίο καιρό σε ακροδεξιά αποθέωση.

"Το μεγαλείο της Τουρκίας δεν γίνεται αντιληπτό"

« Όσο κι αν μας…καταπιέζουν, είμαστε πολύ τυχεροί που η Τουρκία είναι εδώ ως μητέρα πατρίδα»
Ο μουφτής της Θράκης ξαναχτύπησε με νέες προκλητικές δηλώσεις, αυτή τη φορά όσον αφορά το...


... θέμα του διορισμού των ιμάμηδων.

«Να μην εφαρμόσουμε τον νέο νόμο για τους ιμάμηδες» ζητά ουσιαστικά όπως διαβάζουμε στο «προξενείο-στοπ» τονίζοντας ότι «πρέπει να μείνουμε πιστοί στους εκλεγμένους μας ιμάμηδες και να μη στηρίξουμε όσους θα φέρει το κράτος»! Παράλληλα, ο Μέτε κάνει λόγο για ευθεία επίθεση στη θρησκευτική ελευθερία της «τουρκικής μειονότητας».

Καταδικάστηκε σε 18 μήνες φυλάκιση επειδή αρνήθηκε το Ολοκαύτωμα!!!

Ένας Ούγγρος κρίθηκε ένοχος επειδή αρνήθηκε το Ολοκαύτωμα και καταδικάστηκε σε 18 μήνες φυλάκιση με αναστολή, ενώ οι δικαστές του επέβαλαν επίσης να επισκεφθεί το Άουσβιτς-Μπιρκενάου ή κάποιο...


... άλλο μνημείο που είναι αφιερωμένο στο ΧαΣόα ("Η Καταστροφή", στα εβραϊκά).

Το δικαστήριο της Βουδαπέστης αποφάνθηκε επίσης ότι μετά από την επίσκεψη αυτή θα πρέπει να συντάξει έκθεση στην οποία καλείται να περιγράψει τις σκέψεις και τα συναισθήματά του.

«Εμφύλιος»: πόσο κοντά; Πόσο μακριά;

                                                          Του Γιώργου Ανεστόπουλου

- Βρε καλώς το φασιστόμουτρο...
- Α και γαμήσου ρε αναρχομπινέ...
- Μήπως θα μπορούσατε πρώτα να πείτε καμιά καλησπέρα προτού αρχίσετε να βρίζεστε πάλι;
- Έχει δίκηο η Μαρία βρε Κώστα. Αμάν πια, μόλις ήρθαν οι άνθρωποι. Ωραία υποδοχή τους έκανες.
- Γιατί βρε Σοφία; Τι είπα; Τον έβρισα; Αφού φασίστας είναι ο αδερφός σου.
- Σοφία μάζεψε τον άπλυτο άντρα σου γιατί θα τον παλαμαριάσω...
- Σκάσε Πέτρο...αμαν πια μ’ εσάς τους δύο...
- Μα δεν το βλέπεις το γιουσουφάκι των μεμέτηδων; Με το που με είδε μου μπαίνει...
- Ρε γαμώ το μπελά σου ξεροκέφαλε, την αδερφή σου έχει παντρευτεί, ηρεμήστε λίγο και οι δύο...

Πώς έπιναν το κρασί τους παγωμένο οι αρχαίοι Έλληνες;

Είχαν οι αρχαίοι Έλληνες υποκατάστατα των σημερινών ψυγείων; Είχαν τη δυνατότητα να ψύχουν τα διάφορα ποτά τους; Και στα δύο αυτά ερωτήματα η απάντηση είναι θετική(...) Όπως είναι γνωστό, το κατ' εξοχήν ποτό των αρχαίων Ελλήνων ήταν ο «θείος οίνος»....

Άνδρες, γυναίκες και παιδιά γεύονταν το ένθεο αυτό ποτό και ιδιαίτερα οι πρώτοι, που συνομιλούσαν και φλυαρούσαν ατέλειωτες ώρες κάθε μέρα στους ανδρώνες πίνοντας κρασί.

Η Μάχη του Μαραθώνα ως ένα ανατρεπτικό «ρεπορτάζ»

Το «ρεπορτάζ» για τη Μάχη του Μαραθώνα δεν τελειώνει στο «νενικήκαμεν». Μπορεί μάλιστα εκεί να αρχίζει για όσους θέλουν να πληροφορηθούν περισσότερα. Κι όμως, συνήθως σε αυτό το σημείο βλέπουμε να πέφτει η αυλαία και δεν μαθαίνουμε, για παράδειγμα, τι απόγιναν οι Μήδοι αιχμάλωτοι και νεκροί, πότε έφθασαν οι Λακεδαιμόνιοι, πού και αν τελικά θάφτηκαν οι βάρβαροι.



Στην περίφημη αφήγηση, την απόλυτα τεκμηριωμένη με αναφορές σε αρχαίες πηγές, του ιστορικού, φιλολόγου Χρήστου Δ. Διονυσόπουλου στο φρεσκοτυπωμένο βιβλίο του «Η Μάχη του Μαραθώνα. Ιστορική και τοπογραφική προσέγγιση» (εκδόσεις Καπόν) μαθαίνουμε πολλά. Όπως ότι «την επομένη το πρωί, στις 14 Σεπτεμβρίου 490/89 π.Χ., οι Λακεδαιμόνιοι φθάνουν στην Αθήνα και πληροφορούνται τα συμβάντα. Δείχνουν ενδιαφέρον να επισκεφθούν το πεδίο της μάχης για να δουν τους Μήδους».

ΥΦΑΛΟΚΡΗΠΙΔΑ ΕΛΛΑΔΟΣ-ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΗΠΑ : " Η συμφωνία θαλάσσιων συνόρων είναι εναντίον μας"

Μέχρι σήμερα είχε ακουστεί πολλές φορές πως σημαντικό ρόλο για την «ακύρωση» της συμφωνίας Ελλάδας – Αλβανίας για τα θαλάσσια σύνορα έπαιξαν η Τουρκία και η Ιταλία, σήμερα η αλβανική εφημερίδα “SOT” επικαλείται δηλώσεις του αμερικανού πρέσβη των ΗΠΑ, Aleksander Arvizu, ο οποίος φέρεται να είπε σε συνάντηση που είχε προ ημερών με τον ηγέτη των Ερυθρόμαυρων Εθνικιστών της Αλβανίας πως "ο Μπερίσα έκανε παζάρια με την Αθήνα για το θέμα των θαλάσσιων συνόρων και δεν πρόδωσε μόνο τα συμφέροντα της Αλβανίας αλλά και τα συμφέροντα των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, κατηγορώντας τον ταυτόχρονα πως υπέγραψε κρυφά την «πώληση» της θάλασσας"αναφέρει η aftonomi.gr.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΠΟ ΤΟTAL GROUP Νέα "ύποπτη" περιοχή με πιθανό πλούσιο πετρελαιοφόρο κοίτασμα ΝΔ της Πελοποννήσου

Νέα δεδομένα προκύπτουν από τις μέχρι στιγμής σεισμικές έρευνες της νορβηγικής εταιρείας PGS στο Ιόνιο και στην θαλάσσια περιοχή νότια της Κρήτης, με αποτέλεσμα το ερευνητικό σκάφος Nordic Explorer να επεκτείνει την θαλάσσια περιοχή των ερευνών του από τα αρχικά προγραμματισθέντα 8.500 τετραγωνικά χιλιόμετρα, στα 12.000 τ.χλμ. με αποτέλεσμα η έρευνα να ολοκληρωθεί στα μέσα Φεβρουαρίου
Μϊα εξέλιξη που τροποποίησε το πρόγραμμα του ερευνητικού πλοίου ήταν η αίτηση της γαλλικής εταιρείας Total Group προς την ελληνική πλευρά να επεκταθούν οι έρευνες και να γίνουν ηχοβολισμοί σε μία πολύ συγκεκριμένη περιοχή νοτιοδυτικά της Πελοποννήσου.

ΝΕΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ Πούλησαν στην Τουρκία νησί! - Κρύβονται για να μην το ανακοινώσουν - Που πάει η χώρα;

Διαστάσεις μείζονος εθνικού σκανδάλου λαμβάνει το ξεπούλημα σε Τούρκους επιχειρηματίες οι οποίοι συνηθέστατα είναι "το μακρύ χέρι της ΜΙΤ", (αυτό δεν το λέμε εμείς, το λένε οι ίδιοι οι Τούρκοι που διαφημίζουν στη χώρα τους τα "θετικά" των τουρκικών επενδύσεων στο εξωτερικό) με πιο πρόσφατο "επίτευγμα" τη αγορά νησιού από Τούρκο επιχειρηματία! Ναι, αυτό που διαβάσατε είναι αληθινό: Πούλησαν σε Τούρκο ελληνικό νησί!
Και το ερώτημα είναι πιο νησί; Αν και αυτό μικρή σημασία έχει, εν τούτοις αν το νησί βρίσκεται στο Αιγαίο ή στο Ιόνιο επάνω στις γραμμές περιπολίας των τουρκικών υποβρυχίων που προέρχονται από την βάση που διατηρούν στην Αλβανία είναι ζήτημσ κρίσιμο...

«Πυρήνες της φωτιάς» πίσως από τις ληστείες στην Κοζάνη

«Πυρήνες της φωτιάς» πίσως από τις ληστείες στην Κοζάνη
Η έφοδος της Αντιτρομοκρατικής σε επτά σπίτια και οι έρευνες για την πρόσφατη επίθεση στο Mall! 
Σε κατάσταση "κόκκινου" συναγερμού βρίσκεται η αντιτρομοκρατική υπηρεσία, μετά την σύλληψη τεσσάρων ατόμων οι οποίοι μαζί με τρεις ή τέσσερις ασύλληπτους συνεργούς τους, λήστεψαν χθες το πρωί το υποκατάστημα της Αγροτικής τράπεζας και το ταχυδρομικό ταμιευτήριο στο Βελβεντό Κοζάνης.
Σύμφωνα με «πηγές» της αστυνομίας ανάμεσα στους συλληφθέντες βρίσκονται ο «τοξοβόλος» του Συντάγματος (είχε συλληφθεί πριν από δύο χρόνια σε επεισόδια στο Σύνταγμα, όταν χρησιμοποιώντας τόξο είχε επιχειρήσει να ρίξει βέλος εναντίον των ΜΑΤ), και ένας ακόμη νεαρός, για τους οποίους έχουν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Συνωμοσία των πυρήνων της φωτιάς», ενώ οι άλλοι δύο συλληφθέντες προέρχονται από τον χώρο των αντιεξουσιαστών.

Στα ίχνη της συμμορίας του Χρηματιστηρίου βρίσκεται ο Πεπόνης

Στα ίχνη της συμμορίας του Χρηματιστηρίου βρίσκεται ο Πεπόνης
Σε χρόνο μηδέν οι οικονομικοί εισαγγελείς εντόπισαν τις ύποπτες εταιρείες Οφσορ που φέρονται να συμμετείχαν στο πλιάτσικο του σκανδάλου.
Πρώτο το Newsbomb είχε αποκαλύψει ότι οι ηρωϊκοί εισαγγελείς είχαν εντοπίσει ύποπτες εγγραφές και κινήσεις λογαριασμών στην λίστα Λαγκάρντ, που παραπέμπουν στην βρώμικη εποχή του χρηματιστηρίου. Υπεράκτιες εταιρείες με αδιαφανείς κινήσεις αλλά και δύο τουλάχιστον περίεργες περιπτώσεις εμπλοκής λογαριασμών που παραπέμπουν σε πολιτικά πρόσωπα εκείνης της εποχής.
Οι εξελίξεις μας δικαιώνουν και φαίνεται ότι το δίδυμο Πεπόνη - Μουζακίτη ταυτοποίησε πέντε τουλάχιστον τέτοιες εταιρείες για τις οποίες ζητά τον έλεγχο μέσω τραπεζικών και χρηματιστηριακών λογαριασμών!

Δεν κάνουν πίσω οι αγρότες

Δεκάδες τρακτέρ έχουν συγκεντρωθεί από νωρίς το πρωί σε τρία σημεία στην Αχαΐα, χωρίς, ωστόσο, να υπάρχει ακόμη κάποιο πρόβλημα στην κυκλοφορία των οχημάτων.

Οι αγρότες έχουν παρατάξει τρακτέρ στην εθνική οδό Πατρών-Πύργου, στο κόμβο της Κάτω Αχαΐας, καθώς και σε δυο σημεία της εθνικής οδού Πατρών-Τρίπολης, στον κόμβο του Κουρλαμπά και στον κόμβο του Διάσελου.

Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Αχαΐας Σάκης Μαυρόγιαννης είπε ότι όσο περνά η ώρα η συμμετοχή των αγροτών στα σημεία των κινητοποιήσεων αυξάνεται.

«Ανάσα» σε συνταξιούχους με αναπηρία

Ανάσα σε περισσότερους από 50 χιλιάδες συνταξιούχους με αναπηρία αναμένεται να δώσει διάταξη που θα περιληφθεί στο νομοσχέδιο «σκούπα» του υπουργείου Εργασίας που πρόκειται να κατατεθεί στη Βουλή εντός του μηνός.

Με τη νέα ρύθμιση επιδιώκεται να δοθεί λύση στο πρόβλημα της αναστολής της χορήγησης της σύνταξης αναπηρίας ή του προνοιακού επιδόματος στους ασφαλισμένους του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ με αναπηρία, κατά τη διάρκεια της πολύμηνης αναμονής για την επανεξέτασή τους από τις αρμόδιες υγειονομικές επιτροπές.

Ολοκληρώθηκε η εξαγορά της Εμπορικής από την Alpha Bank

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι διαδικασίες αναδιάρθρωσης του ελληνικού τραπεζικού συστήματος μέσω των εξαγορών και συγχωνεύσεων, που έχουν δρομολογηθεί και ολοκληρώνονται, και που ταυτόχρονα με την ανακεφαλαιοποίηση του, θα του δώσουν την δυνατότητα διοχετεύσει ρευστότητα στην πραγματική οικονομία. Ρευστότητα η οποία θεωρείται απαραίτητη για να δώσει ώθηση στην επανεκκίνηση της ανάπτυξης, που αποτελεί σήμερα το μεγάλοι στοίχημα και που πρέπει να κερδηθεί ώστε η χώρα να βγει από την κρίση.

Έρχονται «τσουχτερά» πρόστιμα για τα ανασφάλιστα ΙΧ

Αυστηρές κυρώσεις για τα ανασφάλιστα αυτοκίνητα φέρνει το σχέδιο νόμου του υπουργείου Οικονομικών με τίτλο «επενδυτικά εργαλεία ανάπτυξης, παροχή πιστώσεων και άλλες διατάξεις». Το σχέδιο νόμου έχει αναρτηθεί στο opengov.gr για δημόσια διαβούλευση μέχρι τις 5 Φεβρουαρίου 2013 προβλέπει χρηματικό πρόστιμο και αφαίρεση διπλώματος, άδειας κυκλοφορίας και πινακίδων.

Πιο συγκεκριμένα οι κυρώσεις για τα ανασφάλιστα οχήματα είναι οι εξής:

Αλ.Τσίπρας: «Ο Σαμαράς κάνει την πάπια με τους δανειστές»

Ολομέτωπη επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος του. Ο Αλ. Τσίπρας αναφέρθηκε στα ταξίδια που έκανε σε Λατινική Αμερική, Γερμανία και ΗΠΑ, στο παραποιημένο βίντεο του βουλευτή Καστοριάς του ΣΥΡΙΖΑ και κάλεσε την κυβέρνηση να φύγει από την εξουσία και να προκηρύξει άμεσα πρόωρες εκλογές.

«Ας το βάλουν καλά στο μυαλό τους όσοι πιστεύουν ότι η προπαγάνδα και τα χαλκεία μπορούν να νικήσουν την κοινωνία και την πολιτική. Εμείς δεν θα γίνουμε σαν κι αυτούς. Δε θα τους μοιάσουμε.

Απόλυτη κυβερνητική στήριξη στον Στουρνάρα

Ρεπορτάζ: Σταθόπουλος Σωτήρης από το real.gr

Η κυβέρνηση μετά τις έντονες αντιδράσεις ακόμα και από βουλευτές της ΝΔ για τον ενιαίο φόρο στα ακίνητα βγήκε μπροστά και παρείχε πλήρη στήριξη στον υπουργό Οικονομικών. Ο Σίμος Κεδίκογλου μιλώντας στον ΒΗΜΑ FM έστειλε μήνυμα στο εσωτερικό της ΝΔ

«Ο Γιάννης Στουρνάρας χαίρει της εκτίμησης όλων μας κάνει μια πολύ δύσκολη δουλειά πολύ καλά. Συνεπώς με μία καλύτερη συνεννόηση θα αποφεύγονται τέτοια ζητήματα. Πιστεύω ότι αποστολή της κυβέρνησης είναι πολύ πάνω από κόμματα και χρώματα. Είναι μια εθνική αποστολή στην οποία έχουμε συμπαραταχθεί άνθρωποι από διαφορετικές προελεύσεις με διαφορετικά πιστεύω αναζητούμαι τις καλύτερες λύσεις»

ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΑΦΘΑΡΤΟ ΓΡΑΝΑΖΙ ΗΛΙΚΙΑΣ 300 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΤΩΝ;

Πριν λίγες μέρες, ένας κάτοικος του Βλαδιβοστόκ ανακάλυψε ένα παράξενο αντικείμενο σε ένα από τα κάρβουνα, που θα άναβαν το τζάκι του. Το αντικείμενο ήταν μια μεταλλική οδοντωτή ράβδος, πολύ ελαφριά, που έμοιαζε με τμήμα σύγχρονου μηχανικού εξαρτήματος.
Χωρίς να χάσει χρόνο, μετέφερε το ασυνήθιστο εύρημα σε ένα επιστημονικό εργαστήρι της περιοχής του.
Μετά από μία προσεκτική μελέτη, οι γεωλόγοι κατέληξαν στο συμπέρασμα, ότι το εύρημα ήταν ηλικίας 300 εκατομμυρίων ετών! Είχε συνολικό μήκος 7 εκατοστά, ήταν κατασκευασμένο από κράμα αλουμινίου (98%) και μαγνησίου (2%), ενώ είχε επικάλυψη ένα σκληρό στρώμα οξειδίου.

Πάνω από 14.000 μονάδες ο Dow

Dow14.009,79149,21 1,08%  



  Nasdaq3.179,1036,97 1,18%  

H Wall Street χθες
Με τον Dow να κλείνει πάνω από τις 14.000 μονάδες για πρώτη φορά από τις 12 Οκτωβρίου του 2007 και τον S&P 500 στο υψηλότερο επίπεδο από τις 10 Δεκεμβρίου του ίδιου έτους ολοκληρώθηκαν οι συναλλαγές στην Wall Street την Παρασκευή.

Κατεύθυνση στις συναλλαγές έδωσε το μπαράζ των θετικών ειδήσεων για την οικονομία των ΗΠΑ και ειδικότερα τα στοιχεία για τις καταστάσεις μισθοδοσίας και για τη μεταποιητική δραστηριότητα. 

Δείκτες – Στατιστικά

Ο βιομηχανικός δείκτης Dow Jones κέρδισε 149,20 μονάδες (1,08%) κλείνοντας στις 14.009,79 μονάδες. Ο δείκτης Nasdaq κατέγραψε άνοδο 36,97 μονάδων (1,18%) και έκλεισε στις 3.179,1 μονάδες. O S&P 500 σημείωσε άνοδο 15,06 μονάδων (1,01%) κλείνοντας στις 1.513,17 μονάδες.

Σε επίπεδο εβδομάδας, η οποία ήταν η πέμπτη διαδοχική κερδοφόρα για όλους τους δείκτες, ο Dow ενισχύθηκε 0,8%, ο Nasdaq 0,9% ενώ ο S&P 500 σημείωσε κέρδη 0,7%.

Από τις 30 μετοχές που απαρτίζουν το δείκτη Dow Jones 28 έκλεισαν με θετικό πρόσημο και 2 με αρνητικό. Εξ αυτών τα μεγαλύτερα ποσοστιαία κέρδη κατέγραψε η Bank of America Corp κλείνοντας στα $11,71 με άνοδο 0,39 δολ. ή σε ποσοστό 3,45%. Ακολούθησαν η United Technologies με κέρδη 2,59% και κλείσιμο στα $89,84 και η Verizon Communications Inc, η οποία έκλεισε στα $44,55 με άνοδο 2,16%.