Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

Η ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ;;;


 To διαβάσαμε στο Ιστολόγιο http://isxys.blogspot.com/

ΑΠΟ ΑΝΤΙ-ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΣΗ: Η ημέρα της "Πανευρωπαϊκής Εξέγερσης των Αγανακτισμένων" πλησιάζει. Την Κυριακή 05/06/11, όλοι οι αγανακτισμένοι έχουν δώσει το μεγάλο ραντεβού στην Πλατεία Συντάγματος ενω σύμφωνα με πληροφορίες μας, έχουν εκμισθωθεί πούλμαν που θα μεταφέρουν κόσμο απο όλη την Ελλάδα. Αλήθεια, ποιός πληρώνει ρε παιδιά; Ποιός είναι πίσω απο τον μηχανισμό που θα μεταφέρει κόσμο προς το Σύνταγμα; Μέχρι και πλοία έχουν επιστρατευτεί γιαυτό το σκοπό. 
ΜΗΠΩΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ; ΜΗΠΩΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΝΑ ΝΕΟ "ΗΡΩΪΚΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ" ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΕΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕς ΓΕΝΙΕΣ; Ο ΜΕΓΑΛΟΣ "ΛΑΓΟΣ" ΤΟ ΕΙΠΕ ΑΝΟΙΚΤΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΟΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΤΑΙ (ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΕΡΙΞΕ ΣΤΑ ΝΥΧΙΑ ΤΟΥ ΔΝΤ) ΓΙΑ "ΕΚΤΡΟΠΑ" ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟ ΚΟΣΜΟ.

Ο Νικηταράς και η οικονομική κρίση.


Ο Νικήτας Σταματελόπουλος ή πιο γνωστός ως Νικηταράς, ήρωας από τους λίγους της Επαναστάσεως του 1821, πέθανε στην "ψάθα" ζητιανεύοντας στα σοκάκια του Πειραιά.
Η αρμόδια αρχή, η οποία χορηγούσε τις θέσεις στους επαίτες, είχε ορίσει για τον ήρωα- επαίτη μια θέση κοντά στο σημείο, όπου βρίσκεται σήμερα η εκκλησία της Ευαγγελίστριας και του επέτρεπε να επαιτεί κάθε Παρασκευή!
Ήταν τόση η φτώχεια του σχεδόν τυφλού πλέον στρατηγού -η πολιτεία δεν του είχε δώσει σύνταξη- ώστε δεν είχε χρήματα ούτε για να αγοράσει ψωμί για την άρρωστη γυναίκα του. Εκείνος, βλέπεις, μπορούσε να αντέξει την...πείνα περισσότερο.
Η περιπέτεια του ήρωα στρατηγού έφθασε στα αυτιά πρέσβη Μεγάλης Δύναμης, (Μ. Βρεττανίας), ο οποίος ενημέρωσε σχετικά την κυβέρνησή του. Έτσι κάποια στιγμή απεσταλμένος της πρεσβείας βρέθηκε στη θέση που ζητιάνευε ο στρατηγός. Μόλις ο Νικηταράς τον αντιλήφθηκε μάζεψε αμέσως το απλωμένο του χέρι!

Μητρός τε και πατρὸς και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερόν εστιν η Πατρὶς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρα θεοίς και παρ᾿ ανθρώποις τοις νουν έχουσι. Σωκράτης, 469-399 π.Χ., Φιλόσοφος

Προς http://logioshermes.blogspot.com/
ΚΟΙΝ: Όλα τα Ελληνικά Ιστολόγια και Blogs

Εδώ και πολλές ημέρες μετά την ΠΡΩΤΗ ΜΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ (ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ) ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ, 27 ΜΑΪ́ΟΥ 2011 ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ http://alexander-hellas.blogspot.com/2011/05/tyxaio.html ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΔΗΜΟΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΤΑΣΩ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΩ ΕΑΝ ΥΠΗΡΧΕ Η ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΛΑΘΟΥΣ ΑΠΌ ΜΕΡΟΥΣ ΜΟΥ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ ΜΟΥ Η ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΤΩΝ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ!!!!!
ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΜΠΟΪΚΟΤΆΡΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΦΥΠΝΙΣΗ , ΤΟΥΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΛΙΣΤΑ  ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ (ακόμα δεν κατάλαβα να σας πω την αλήθεια ποιας εθνικότητας είναι αυτοί οι ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ!!!) ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥΣ http://real-democracy.gr/el ,ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΣΥΝΘΗΜΑ ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΜΕΝΗ ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ (ειδικά στο ιστολόγιο http://olympia.gr/ που το έχω γράψει σαν σχόλιο ουκ ολίγες φορές!!! ).
Ο ΛΌΓΟΣ Η ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΜΕ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΡΧΙΖΩ ΝΑ ΥΠΟΨΙΑΖΟΜΑΙ ΗΤΑΝ :
1ος Έφτασε σε γνώση μου την πρώτη ημέρα συνάθροισης των ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ ένα επεισόδιο  ενός φίλου ενός φίλου μου , ο οποίος κατηγορηματικά μου δήλωσε πως ο φίλος του ουδέποτε υπήρξε στέλεχος ακροδεξιού σχήματος αλλά ήταν ένας ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ , ΕΝΑΣ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ, ΕΝΑΣ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ!!!(ψύλλοι στα αυτιά μου μπήκανε.....)
2ος λόγος , προ 2 η 3 ημερών πριν έτυχε να ακολουθήσω μια σειρά από λίνκ (ο στόχος μου ήταν βρω κάποια σχέση του Παγκόσμιου αναρχισμού με την Παγκοσμιοποίηση και την NWO, ετοίμαζα ένα άρθρο για το blog.... ) και έφτασα στο http://www.anarkismo.net/ όπου και βρήκα πάρα πολλά ενδιαφέροντα ('οποιος κάνει τον κόπο θα κερδίσει την γνώση της πραγματικότητας και πως αυτή υφαίνεται από την NWO!!) , όπως και αυτό το άρθρο http://www.anarkismo.net/article/18246 .

Προσέξτε τώρα πως καμιά φορά η τύχη ευνοεί του τολμηρούς η τυχερούς , στις 27 Μαΐου μαθαίνω το συμβάν  του φίλου μου , το έχω στο μυαλό μου (στο ενδιάμεσο διαφημίζεται η Ισπανία από όλα τα blogs/ιστολόγια) αλλά χωρίς όμως να το πολυσκεφτώ βλέπω μια ομοιότητα επικίνδυνη και ξαναπάω βιαστικά στο http://www.anarkismo.net/ , όπου είχε πολλά άρθρα γραμμένα στα Ελληνικά και το μάτι μου πάει σε αυτό http://www.anarkismo.net/article/19682 (

Για τις κινητοποιήσεις των πλατειών...

category greece / turkey / cyprus | community struggles | opinion/analysis author Friday May 27, 2011 20:11author by Ποζιτρόνιος Report this post to the editors ) , έμεινα άγαλμα!!!!!

Δεν μπορώ να θυμηθώ πόσο χρόνο χρειάστηκα η πόσο χρόνο προσπαθούσα να συντονίσω ....ίσως και καθόλου , πάντως στο μυαλό μου το θυμάμαι  ως μια φευγαλέα αιωνιότητα!!!
ΤΑ ΚΟΜΜΆΤΙΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΤΟ ΠΑΖΛ ...ΛΥΘΗΚΕ!!!

ΕΑΝ ΤΟ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΚΕΤΟ ΚΑΙ ΗΤΑΝ π.χ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ (δεν υπήρχε περίπτωση θα το έψαχνα και πάλι .....) , ΊΣΩΣ ΛΕΩΣ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΠΕΡΝΟΥΣΑ .....ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΙΜΑΙ ΤΟΣΟ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΟΣ .......

ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΦΩΝΑΖΑ ΜΕ ΣΗΜΑΙΕΣ Η ΦΟΡΩΝΤΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ (το είχα γράψει σαν σχόλιο στο http://olympia.gr/ και είχε σχέση με την γιουροβίζιον και τα δάκρυα του Έλληνα τραγουδιστή....) , ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ http://alexander-hellas.blogspot.com/search?updated-max=2011-05-27T20%3A47%3A00%2B03%3A00&max-results=7 , ΑΠΌ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ http://peripatris.blogspot.com/2011/05/blog-post_1661.html

ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΛΙΓΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΡΜΗΝΕΥΣΕΙΣ!!!
ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΑΡΘΡΟ ΜΟΥ: http://alexander-hellas.blogspot.com/2011/05/blogs-sites.html

Ευχαριστώ Σας
Έρρωσθε

Αποκάλυψη: Καμία σχέση οι ''Αγανακτισμένοι Έλληνες'' με το real-democracy.gr !

Αντιγραφή από το Ιστολόγιο http://katohika.blogspot.com/
Επειδή διάβασα πολλά και άκουσα ακόμα περισσότερα είπα να ξεκαθαρίσω τα πράγματα.
Το αποτέλεσμα της παρακάτω διαδικτυακής έρευνας και τα κομμάτια του παζλ που θα παραθέσω τα εναποθέτω στην αντικειμενική κρίση του κάθε αναγνώστη. Κάθε πληροφορία που θα παρατεθεί έχει πηγή και δεδομένα.

Όλα ξεκίνησαν απο την ανησυχία μου για πιθανή καπήλευση κινήτοποιήσεων των αγανακτισμένων.

Απο την πρώτη στιγμή το βλέμμα μου τράβηξε μια διαδικτυακή προσπάθεια να κατευθυνθεί ο κόσμος προς αυτή την σελίδα http://real-democracy.gr.




Αναρωτήθηκα λοιπόν ποιοί κρύβονται πίσω απο την σελίδα real-democracy.gr;!

Στην σύντομη αρχική μου έρευνα έπεσα πάνω σε ένα δημοσίευμα του
tsantiri.gr με τίτλο... ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: «Μαϊμού» η σελίδα DEMOCRACIA REAL YA, GRECIA στο facebook που καλεί σε επανάσταση!




Μουσουλμάνοι: Λιθοβόλησαν μέχρι θανάτου 19χρονη

Από το ιστολόγιο http://www.echedoros-a.gr/
Συνδέστε επίσης : http://alexander-hellas.blogspot.com/2011/06/blog-post_9018.html
http://alexander-hellas.blogspot.com/2011/05/blog-post_3044.html
Σκότωσαν μουσουλμάνα με λιθοβολισμό



Ιούνιος 1, 2011.

Μια έφηβη κοπέλα, μουσουλμάνα, λιθοβολήθηκε και σκοτώθηκε, σύμφωνα με το νόμο της Σαρία, επειδή πήρε μέρος σε διαγωνισμό ομορφιάς στην Ουκρανία.
Η Koren Katya, 19 ετών, βρέθηκε νεκρή σε ένα χωριό κοντά στην Κριμαία, κοντά στο σπίτι της.


Θάφτηκε σε ένα δάσος και  βρέθηκε μία εβδομάδα μετά την εξαφάνισή της.
Η αστυνομία που ερεύνησαν τα αίτια του θανάτου της διαπίστωσαν ότι σκοτώθηκε με λιθοβολισμό. Την είχαν λιθοβολήσει τρεις μουσουλμάνοι  με τη δικαιολογία ότι ακολούθησαν την ισλαμική νομοθεσία.
Ένα από αγόρια που συμμετείχε στο λιθοβολισμό, ο Bihal Gaziev συνελήφθη και ισχυρίστηκε στην αστυνομία ότι η Κάτια είχε ‘σπάσει’ το νόμο της Σαρία.

--

Πηγή: Botasot, 1.6.2011

ΣΤΟ ΚΟΝΤΟΜΑΡΙ ΧΑΝΙΩΝ ΔΙΑΠΡΑΧΤΗΚΕ Η ΠΡΩΤΗ ΜΑΖΙΚΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΑΜΑΧΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΕΥΡΩΠΗ


Το διαβάσαμε στο Ιστολόγιο http://radar-gr.blogspot.com/
ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ : Εμείς το μόνο που έχουμε να πούμε είναι ότι κοιτάξτε προσεχτικά τα πρόσωπα των Κρητών αγέρωχοι ως ΈΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ , ΑΤΑΡΑΧΟΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΣΚΙΑΖΕΙ ΦΟΒΕΡΑ ΚΑΜΜΙΑ !!!!
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!!!!!!
Απο το ιστολόγιο "ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ"
Την επόμενη μέρα μετά την τελική επικράτηση των δυνάμεων του Άξονα στη Μάχη της Κρήτης, οι στρατιώτες της ναζιστικής Γερμανίας προχωρούν, για αντίποινα στην πρωτοφανή αντίσταση που αντιμετώπισαν από τις δυνάμεις Ελλήνων και Συμμάχων, στην εκτέλεση όλων των ανδρών του χωριού Κοντομαρί Χανίων.


Η Μάχη της Κρήτης υπήρξε ανελέητη και καταστροφική για τους Γερμανούς, οι οποίοι είχαν βαριές απώλειες, με σημαντικότερη συνέπεια την αχρήστευση ενός σημαντικού όπλου της ναζιστικής πολεμικής μηχανής: τους αλεξιπτωτιστές, οι οποίοι αν και είχαν παίξει καθοριστικό ρόλο στην ναζιστική επιτυχία στην ευρωπαϊκή ήπειρο, στη μάχη της Κρήτης είχαν τέτοιες απώλειες που πλέον δεν ξαναχρησιμοποιήθηκε σε τέτοιο βαθμό μέχρι το τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Οι Γερμανοί αποφάσισαν σκληρά αντίποινα στον τοπικό πληθυσμό και από την επομένη της λήξης της μάχης, επιδόθηκαν στην φρικιαστική εκδίκησή τους.

Ποιός φορολογεῖται εἴπαμε;


 

ΚορλεόνεΚαλά, αὐτό εἶναι εὔκολο… Οἱ Ἕλληνες φορολογοῦνται μόνον…
Ὄχι, πολιτικοί μας δὲν εἶναι φορολογούμενοι… Τοὐλάχιστον ὄχι μὲ τὸν γνωστὸ σὲ ἐμᾶς τρόπο.. Οὔτε διώκονται… Οὔτε τιμωροῦνται γιὰ φοροδιαφυγές.. Γνωστά.. Εἶναι καὶ ἡ ἀσυλία στὴν μέσι…
Ἀλλὰ ποιός ἄλλος δὲν φορολογεῖται; Εἴπαμε, τό ΚΙΣ. Γιατί νὰ φορολογηθῇ ἄλλως τε; 
Ἔχουμε ὅμως κι ἄλλους ποὺ …ἀποφεύγουν τὸ …ἄθλημα τῆς φορολογίας!!! Μὴν ἀναρωτιέστε!!! Ἐκκλησία!!!
Διαβᾶστε, καὶ μετὰ …ἀγανακτίστε μὲ τὴν ἡσυχία σας!!! 
Φιλονόη.
(ο δρόμος της Αρετής) Σκανδαλώδεις Φοροαπαλλαγές στην Εκκλησία

ΑΦΙΕΡΩΜΑ: Psywar η Ψυχολογικός Πόλεμος 3ο Μέρος (ANTI Psywar...!!)

Μετά από ώριμη σκέψη , θεώρησα σωστό να επανέλθω στο αφιέρωμά μας....
Θα μου πείτε , γιατί ρε καλλιτέχνη , τόσα και τόσα συμβαίνουν στην χώρα μας τώρα (το τώρα είναι σήμερα , είναι τώρα ετούτη την στιγμή , είναι τώρα κοντά μετά από μια ώρα η πριν μια ώρα!!!) και επειδή και έχω κάποιες δυσκολίες (μου τις προκαλούν άλλοι , ο νοών νοεί τω.... ) είπα να κάνουμε και ένα μικρό διάλειμμα , σαν διαφημίσεις ένα πράμα .....

Λοιπόν , σήμερα θα κάνουμε ένα πείραμα , δεν μιλήσουμε για Psywar αλλά για Anti Psywar, δηλαδή τώρα ο τρελαμένος τι μας λέει.....!!!

Υπάρχει ένας όρος , το Reverse Enginereeng , εαν το κάνουμε Mind Reverse Enginereeng , τι βγάζουμε??
Έσπασα το κεφάλι μου και έστυψα το υποτιθέμενο μυαλό μου πως θα μπορούσα να κάνω ένα Mind Reverse Enginereeng, πάρα πολύ δύσκολο πράγμα , αλλά όμως κάπου κάπως βρήκα μια λύση .....

Από κατεστημένο ......ακριβώς .... χολιγουντιανό με όλη την σάλτσα και γεύση......
Έψαξα και ξαναέψαξα ......έσβησα , απέρριψα , όχι δεν κάνει , πολύ μελιστάλαχτο ....όπα μεγάλε ..την βρήκαμε ....SOLARIS !!!!!

Δείτε το SOLARIS , τυχαίο δεν είναι καθόλου , επάνω του έπεσα και τσάκισα τα μούτρα μου .....ένα πολύ καλό  κακό συναπάντημα....

Καλή διασκέδαση!!!