Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

Ρωσικές δυνάμεις αλεξιπτωτιστών "στέλνουν μήνυμα" από την Μακεδονία: "Δεν είστε μόνοι"!

Ρωσικές ειδικές δυνάμεις και ελληνικές αντίστοιχες (μη επιβεβαιωμένες πληροφορίες μιλάνε για μονάδες του ΕΤΑ και των αλεξιπτωτιστών) του Β’Σώματος Στρατού, συνεκπαιδεύτηκαν για πρώτη φορά επί ελληνικού εδάφους στην Μακεδονία σε μία συνεργασία ειδικού πολιτικού βάρους. Στις πενθήμερες ασκήσεις εφαρμόστηκαν διάφορα σενάρια, ενώ πραγματοποιήθηκαν και κοινά άλματα, όπως αναφέρουν ασφαλείς πηγές του Β'Σ.Σ. στο defencenet.gr. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε από ελληνικής πλευράς ο ειδικός εξοπλισμός που χρησιμοποιούν οι Ρώσοι, ενώ γενικότερα η συνεργασία των ειδικών μονάδων των δύο χωρών άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις και στην ελληνική και στην ρωσική πλευρά.

B.Μαρκεζίνης & Θ. Καρυώτης – Ανοιχτή επιστολή για ΑΟΖ: Η «τραγωδία» του Καστελόριζου

Ανοιχτή επιστολή προς την πολιτική ηγεσία του τόπου απηύθυνε ο ακαδημαϊκός Βασίλειος Μαρκεζίνης και ο καθηγητής πανεπιστημίου του Maryland Θεόδωρος Καρυώτης αναφορικά με το νομικό καθεστώς που διέπει την Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη (ΑΟΖ) και ιδιαίτερα αυτό της οριοθέτησης στο Καστελόριζο. Το θέμα είναι κρισιμότατης σημασίας για τα εθνικά θέματα καθώς εμπίπτει και στην εκμετάλλευση των πετρελαιοφόρων κοιτασμάτων του Αιγαίου.

Ανυποχώρητος ο Λοβέρδος για την απαγόρευση του καπνίσματος

           «Κανένα παράθυρο δεν αφήνουμε ανοιχτό»

 

 Εφαρμογή του νόμου για την απαγόρευση του καπνίσματος και εντατικοποίηση των ελέγχων, προανήγγειλε ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Λοβέρδος, σε συνέντευξη του στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ.

Όπως είπε, το πρώτο που θα γίνει είναι επίταση των ελέγχων στη Δημόσια Διοίκηση και το δεύτερο επίταση των ελέγχων από τη Δημοτική Αστυνομία, γιατί οι έλεγχοι από τη Δημοτική Αστυνομία ήταν και το πρόβλημα λόγω δημοτικών εκλογών και η αδράνεια αυξήθηκε.

Λήγει σήμερα το τελεσίγραφο για τις χωματερές Αντιμέτωπη με πρόστιμα η Ελλάδα

Λήγει σήμερα το πέμπτο τελεσίγραφο από την Κομισιόν προς τη χώρα μας για το κλείσιμο των παράνομων χωματερών καθώς από τους 750 χώρους ανεξέλεγκτης απόθεσης απορριμμάτων, οι 250 βρίσκονται ακόμα σε λειτουργία.

ΠΑΤΡΑ: Δύο οχήματα με 82 μετανάστες και 3,5 κιλά κοκαϊνη

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα στο λιμάνι της Πάτρας επιχείρηση σύλληψης μεταναστών από τους άνδρες του λιμενικού. Στο σημείο επί της Όθωνος Αμαλίας και Γεροκωστοπούλου οι λιμενικοί σταμάτησαν φορτηγό μέσα στο οποίο βρίσκονταν κρυμμένοι λαθρομετανάστες πίσω από κουβέρτες.
Λίγο αργότερα εντοπίστηκε και νέο φορτίο μεταναστών σε δεύτερο φορτηγό.

ΠΑΤΡΑ: Κόρη γνωστού επιχειρηματία έπεσε από τον 3ο όροφο πολυκατοικίας κρατώντας ένα αρκουδάκι

Σοβαρά τραυματισμένη μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο 30χρονη - κόρη γνωστού επιχειρηματία της Πάτρας, η οποία σήμερα το πρωί έπεσε από τον 3ο όροφο της πολυκατοικίας που διέμενε στην οδό Πετμεζά. Η νεαρή έπεσε από το μπαλκόνι κρατώντας ένα αρκουδάκι στην αγκαλιά της.

ΠΗΓΗ DETE.GR

ΠΑΤΡΑ: Τον σκότωσαν... και του πήραν το σκαλπ!!!

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών της δολοφονίας του άτυχου αλλοδαπού που βρέθηκε νεκρός κοντά στο κολμβητήριο "Πεπανός" της Πάτρας, τα ξημερώματα των Χριστουγέννων. Τα ιατροδικαστικά ευρήματα δείχνουν πως ενώ ήταν ζωντανός δέχθηκε αλλεπάλληλα χτυπήματα στο κεφάλι με γροθιές, κλωτσιές και ξύλα, και στη συνέχεια οι δράστες τον μαχαίρωσαν 15 φορές. Τέλος έκοψαν τμήμα του τριχωτού της κεφαλής του με μαχαίρι για λόγους που η Αστυνομία δεν μπορεί να διευκρινήσει.

Πάτρα: Πήγε να κάψει ζωντανούς τους γονείς του επειδή δεν έγραφαν το σπίτι στην σύντροφό του!!!

Είναι ανήκουστο, αλλά ο 36χρονος  άνδρας που έβαλε φωτιά στο σπίτι των γονιών του και πήγε να τους κάψει ζωντανούς, το έκανε επειδή δεν έγραφαν το σπίτι στην φίλη του!!! Αυτό υποστήριξε ο ίδιος ο δράστης στην αστυνομία, όταν ρωτήθηκε γιατί έβαλε τη φωτιά.

Παγωμένο μωρό μαμούθ βρέθηκε στη Ρωσία

Ένα παγωμένο μωρό μαμούθ βρέθηκε στη Γιαμάλ,της Ρωσίας. Είναι 50 κιλά θηλυκό μαμούθ, το οποίο πέθανε πριν 10.000 χρόνια σε ηλικία 5 μηνών.

ΠΗΓΗ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ