Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ Η ΙΝΤΕΡ

H Ιντερ είναι η νέα κάτοχος του παγκοσμίου κυπέλλου συλλόγων. Η ιταλική ομάδα κέρδισε 3-0 την Μαζέμπε από το Κονγκό μετά από ένα ενδιαφέρον παιχνίδι στο Αμπου Ντάμπι. Ο πρώτος αφρικανικός σύλλογος που φτάνει στον τελικό στάθηκε αξιοπρεπώς κι έχασε ευκαιρίες, ειδικά στο β’ μέρος για να πετύχει τουλάχιστον ένα γκολ.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ SUPERLEAGUE

 ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ SUPERLEAGUE


Πανιώνιος-Αστ. Τρίπολης 0-0
Εργοτέλης-Πανσερραϊκός 2-0
Καβάλα-Ατρόμητος 1-1
Παναθηναϊκος- Ολυμπιακός Βόλου 0-1

Φονικός χιονιάς παραλύει την Ευρώπη – Χάος στα αεροδρόμια – Εγκλωβισμένοι στους δρόμους

Δυο νεκροι στην Ιταλια από την κακοκαιρια, ενω χιλιαδες ταξιδιωτες παραμενουν εγκλωβισμενοι στα αεροδρομια. Προβληματα απο την κακοκαιρια απο τη Βορεια Ιρλανδια μεχρι τη Βουλγαρια.

Λίγες ημέρες πρίν απο τα Χριστούγεννα χιλιάδες ταξιδιώτες είναι αγκωβσμένοι στα αεροδρόμια εξαιτίας του χιονιά που πλήττει την Ευρώπη.

Στη Βρετανία, η British Airways ακύρωσε όλες τις πτήσεις από το Χίθροου από τις 1000 GMT ως τις 1700 GMT και όλες τις εσωτερικές πτήσεις από 1000 GMT ως 1600 GMT στο Γκάτγουικ. Η Easyjet επίσης ακύρωσε όλες τις πτήσεις από το Γκάτγουικ από τις 0600 GMT μέχρι τις 1000 GMT. Το αεροδρόμιο του Γκάτγουικ ανακοίνωσε ότι έχουν ακυρωθεί όλες οι πτήσεις για Άμστερνταμ, Γενεύη, Μόναχο και Κοπεγχάγη.  

ΣΕΒΑΣΤΙΑΝΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΔΡΥΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ, ΠΩΓΩΝΙΑΝΗΣ ΚΑΙ ΚΟΝΙΤΣΗΣ ΥΠΕΡΤΙΜΟΣ ΚΑΙ ΕΞΑΡΧΟΣ ΠΑΣΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ 1922 - 1994 (+) ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΓΩΝΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ


ΣΕΒΑΣΤΙΑΝΟΣ
ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΔΡΥΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ, ΠΩΓΩΝΙΑΝΗΣ ΚΑΙ ΚΟΝΙΤΣΗΣ
ΥΠΕΡΤΙΜΟΣ ΚΑΙ ΕΞΑΡΧΟΣ ΠΑΣΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ
1922 - 1994 (+)
ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΓΩΝΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ
    Ο Μητροπολίτης Δρυϊνουπόλεως, Πωγωνιανής και Κονίτσης, Υπέρτιμος και έξαρχος πάσης Βορείου Ηπείρου, Σεβαστιανός (κατά κόσμον Σωτήριος Οικονομίδης) γεννήθηκε την 20η Ιουνίου 1922 στα Καλογρηανά Καρδίτσης.
    Μετά την αποπεράτωση των μαθημάτων του Δημοτικού Σχολείου της ιδιαιτέρας πατρίδος και του ημιγυμνασίου Φαρσάλων, εφοίτησεν στο Ιεροδιδασκαλείον Κορίνθου και μετά την κατάργηση του εγράφη στο Γυμνάσιον Καρδίτσης, από το οποίο έλαβε απολυτήριο το 1941. Φοίτησε στη Θεολογική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών από την οποία ανεκηρύχθη πτυχιούχος το 1949.

Αύριο το Μνημόσυνο στην Αθήνα για τα 16 χρόνια από την εκδημία του Μητροπολίτη Σεβαστιανού

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Βορειοηπειρωτικού Αγώνα (ΠΑ.ΣΥ.ΒΑ) και η Συντονιστική Φοιτητική Ένωση Βορειοηπειρωτικού Αγώνα (Σ.Φ.Ε.Β.Α.), σας προσκαλούν στο Ετήσιο Μνημόσυνο του Αρχηγού και πνευματικού καθοδηγητή τους Μητροπολίτου Δρυινουπόλεως, Πωγωνιανής και Κονίτσης κυρού Σεβαστιανού, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου και ώρα 10.00 π.μ στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Πευκακίων (οδός Ασκληπιού 38, Αθήνα).

Δεκαέξι χρόνια από την εκδημία του, τιμούμε τη μνήμη του Ακρίτα Ιεράρχη και προμάχου των δικαίων του Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού και ταυτόχρονα υποσχόμαστε συνέχιση του Αγώνα μέχρι την πλήρη κατοχύρωση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων των αδελφών μας.

ΠΗΓΗ ΣΦΕΒΑ