Κυριακή 17 Απριλίου 2011

Μια του κλέφτη.. Δυο του κλέφτη.. τρείς και Lewis Hamilton

Μια του κλέφτη.. Δυο του κλέφτη..
τρείς και Lewis Hamilton (pics+vid)
Σε έναν αγώνα που είχε θέαμα, διαφορετικές στρατηγικές αλλά και πολλές προσπεράσεις, ο Lewis Hamilton και η Mclaren κατάφεραν να σπάσουν το σερί της Red Bull και του Sebastian Vettel παίρνοντας μια πανάξια νίκη. Εκπληκτικός και ο Webber που τερμάτισε στην τρίτη θέση του βάθρου, περνώντας τον Button στον τελευταίο γύρο.

ΚΥΠΡΟΣ:Πρωτάθλημα Marfin Laiki Α΄Κατηγορίας Αποτελέσματα

                                                               

Πρωτάθλημα Marfin Laiki Α΄Κατηγορίας 2010-2011 - Φάση Β' - Α' ΟΜΙΛΟΣ

 3η Αγωνιστική
 Σάββατο, 16 Απριλίου 2011
ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ 3-0
 Κυριακή, 17 Απριλίου 2011
ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ ΑΠΟΕΛ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ 1-2

ΕΛΛΑΣ:ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ SUPERLEAGUE

Τα αποτελέσματα της 30ης αγωνιστικής

Ολυμπιακός - Λάρισα 6-0 
Ατρόμητος - Καβάλα 0-0
Skoda Ξάνθη - Αρης 1-2
Ολυμπιακός Βόλου - Παναθηναϊκός 3-2

Οδηγία Σοκ απο την ΕΛ.ΑΣ: Στο σπίτι μετά τη δύση του ηλίου οι γυναίκες!!!

Τα αυξημένα ποσοστά εγκληματικότητας οδήγησαν την αστυνομία στην έκδοση του "Οδηγού του Πολίτη" όπου μεταξύ άλλων παροτρύνουν τις γυναίκες να μην κυκλοφορούν πεζές μετά τη δύση του ηλίου ενώ αν ακούσει κάποιος πυροβολισμούς να πέσει στο έδαφος. Δείτε αναλυτικά τις οδηγίες του εγχειριδίου.

ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ:ΙΔΟΥ Ο ΝΥΜΦΙΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ


Πέτρος Γαϊτάνος Σήμερα μαύρος ουρανός


Η ΓΕΦΥΡΑ ΤΟΥ ΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ"

Επειδή γίνεται πολύς λόγος τελευταία σχετικά με το κίνημα "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ" και την κυβερνητική άποψη που εκφράστηκε δια στόματος Ρέππα, ότι όσοι δεν πληρώνουν είναι τζαμπατζήδες, δημοσιεύουμε σήμερα ένα κείμενο που είχαμε κρατημένο στο αρχείο μας.
Το κείμενο είναι εξόχως διαφωτιστικό αφού εξηγεί με σαφήνεια πως γίνεται ένα μεγάλο έργο, με τη Σύμπραξη Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα και ποιος είναι ο ρόλος των ιδιωτών που συμμετέχουν στο έργο.
Ας δούμε λοιπόν ποιοι είναι οι... τζαμπατζήδες...

Ακολουθεί το κείμενο

Η αποδιάρθρωση της Ελλάδας.


Του Στέλιου Κούλογλου

Δεν υπάρχει καλύτερη απόδειξη για την ορθότητα και το ..σίγουρο μέλλον των μέτρων που εξήγγειλε χθες ο πρωθυπουργός, από την αντίδραση των «αγορών» μόλις τα πληροφορήθηκαν. Υποτίθεται ότι το νέο πακέτο λιτότητας και το βγάλσιμο στο σφυρί της περιουσίας και των επιχειρήσεων του δημοσίου που προανήγγειλε ο κ. Παπανδρέου, θα επιτρέψουν στη χώρα να δανειστεί με υποφερτά επιτόκια τα 25 επιπλέον δις που χρειάζεται η Ελλάδα το 2012, πέραν του ποσού που θα αντλήσει από το δάνειο του μνημονίου. Λίγη ώρα λοιπόν μετά την συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου που ενέκρινε τα νέα μέτρα σε ζωντανή μετάδοση, το Χρηματιστήριο της Αθήνας έκανε βουτιά ενώ τα επιτόκια δανεισμού προς την Ελλάδα ανέβαιναν κι άλλο, σημειώνοντας νέο ιστορικό ρεκόρ!!