Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

Πατρινό Καρναβάλι:Αυτή θα είναι η τελετή έναρξης

Την τελετή έναρξης του Πάτρινου Καρναβαλιού θα παρουσιάσουν φέτος ο Δημήτρης Πολίτης και η Ζακελίνα Κυρούση. Μουσική επιμέλεια στην τελετή έναρξης θα έχουν 4 κορυφαίοι Πατρινοί Djs.

Σε ρυθμούς καρναβαλικούς μπαίνει όμως μπαίνει ολόκληρη η πόλη από αύριο με την τελετή έναρξης του Πατρινού Καρναβαλιού. Ωστόσο το κλίμα άρχισε να προθερμένεται με την περιοδεία του μουσικού άρματος στους δρόμους της πόλης από την περασμένη Δευτέρα.

Αντιπαράθεση κομμάτων με τα ονόματα στην υπόθεση Siemens



Δημοσιοποιήθηκαν οι πορισματικές θέσεις των κομμάτων για την υπόθεση Siemens. Τη Δευτέρα κατατίθεται το ογκώδες πόρισμα με το οποίο προτείνεται σύσταση Προανακριτικής για πρώην υπουργούς
Στην περαιτέρω κοινοβουλευτική έρευνα μέσω προκαταρκτικής επιτροπής του σκανδάλου της Siemens, παραπέμπουν τα πολιτικά κόμματα με τους βουλευτές τους που μετέχουν στην ομώνυμη εξεταστική επιτροπή, η οποία πραγματοποίησε την καταληκτική της συνεδρίαση.
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει ήδη γνωστά, το ΠΑΣΟΚ αποδίδει πολιτικές ευθύνες κατά τομέα έρευνας και ζητεί περαιτέρω διερεύνηση για τυχόν άλλες ευθύνες: