Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

ΚΥΠΡΟΣ:Πρωτάθλημα Marfin Laiki Α΄Κατηγορίας Αποτελέσματα

Πρωτάθλημα Marfin Laiki Α΄Κατηγορίας 2010-2011 - Φάση Α

 25η Αγωνιστική
 Σάββατο, 12 Μαρτίου 2011
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ


ΑΠΟΕΛ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ 1-2
 Κυριακή, 13 Μαρτίου 2011
ΕΝΩΣΗ ΝΕΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ


ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ 1-2
ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΑΦΟΣ


ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ 1-0 
ΕΡΜΗΣ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ


ΑΛΚΗ ΛΑΡΝΑΚΑΣ 3-1

ΕΛΛΑΣ:ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ SUPERLEAGUE



Τα αποτελέσματα της 26ης αγωνιστικής
Αστέρας Τρίπολης-Ολ. Βόλου 2-1
Πανσερραϊκός-Ξάνθη 2-1

Χωρίς συναίνεση δεν µπορεί να αντιµετωπιστεί η κρίση

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ

Τελικά, όπως τουςάκουσα εγώ τους πολιτικούς αρχηγούςκαι τον Γιώργο την περασµένη Τρίτη, η συναίνεση, και µάλιστα η εθνική, που σε µια κλίµακα από το 1 ώς το 10 είναι ας πούµε στο 10 µε τόνο, µοιάζει µε κρυµµένο δαχτυλίδι. Πώς το έλεγαν το παιχνίδι που έπαιζαν τα κοριτσάκια όταν ήταν µικρά; «Πού’ν’ το, πού ’ν’ το το δαχτυλίδι, να το, να το δεν θα το βρεις/ το δαχτυλίδι που φορείς». Ετσι ακριβώς. Για κάποιο λόγο αυτό το ρηµάδι το δαχτυλίδι, παρ’ ότι όλοι ξέρουν ότι υπάρχει, δεν το βρίσκει κανείς. Και φέρνει γύρο, και ξαναφέρνει, αλλά τελικά είναι άφαντο. Και κάθεσαι εσύ και σκέφτεσαι µε το φτωχό σου το µυαλό, συγγνώµη δεντο βλέπουν ότι πάµε κατά διαόλου; ∆εν καταλαβαίνουν ότι έχουµε φτάσει στον πάτο του βαρελιού; Στο µη περαιτέρω; Οτι καταστρέφεται η χώρα και πως ο λαός υποφέρει; Τι άλλο πρέπει να συµβεί για να καθήσουν γύρω από ένα τραπέζι και να τα βρουν; Επενδύουν στο χειρότερο
Ελα ντε, τι άλλο πρέπει να συµβεί; Κάθε φορά που γίνεται κάτι, αναρωτιέµαι ποιο µπορεί να είναι το επόµενοχειρότερο που µπορείνα (µας) συµβεί.

Η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος για το 1821

Είναι υποχρέωση, αλλά και δικαίωμα της Εκκλησίας της Ελλάδος να ενημερώνει το ποίμνιό Της για ορισμένα σοβαρά ζητήματα - πενυματικά, κοινωνικά, εθνικά, εκπαιδευτικά", αναφέρει μεταξύ αλλών η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος στο φυλλάδιο Προς το ΛΑΟ.
Διαβάστε όλο το φυλλάδιο πατώντας εδώ:
"Προς το ΛΑΟ" - Μάρτιος

ΠΗΓΗ ΡΟΜΦΑΙΑ

Οικουμενικός Πατριάρχης “Προσευχόμαστε για την δοκιμασία του Ιαπωνικού λαού”

Από το Οικουμενικό Πατριαρχείο προσευχόμαστε για την δοκιμασία του ιαπωνικού λαού”, αναφέρει ο Προκαθήμενος της Ορθοδοξίας στο μήνυμά για την πυρηνική έκρηξη της Φουκοσίμα.
Το μήνυμα του Οικουμενικού Πατριάρχη έχει ως εξής:
Με σφιγμένην από πόνον την καρδίαν όλη η ανθρωπότης ζη το δράμα του τεκτονικού σεισμού που συνεκλόνισε την Ιαπωνίαν και εστοίχισε την ζωήν εις πολλούς συνανθρώπους μας.
Με αγωνίαν βλέπει τας παραπλεύρους ζημίας εις την Χώραν του Ανατέλλοντος Ηλίου και εις τας άλλας χώρας του Ειρηνικού Ωκεανού.