Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

Το 2ο μαύρο στην ΕΡΤ -Παρέμβαση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ζητά η ΠΟΕΣΥ για την ΕΡΤ



Σχόλιο από ALEXANDER

Καλά η κυβέρνηση…η διοίκηση των δορυφόρων ASTRA πως κόβει σήμα για το οποίο έχει πληρωθεί; 
Σιγά μην μας απαντήσει κανείς….

Μετά την τακτοποίηση της Δ.Τ νομικά, η κυβέρνηση φέρεται έτοιμη να αποφασίσει την εκκένωση του ραδιομεγάρου της ΕΡΤ από τους εργαζόμενους που συνεχίζουν να εκπέμπουν κανονικό πρόγραμμα. Όπως κατήγγειλαν οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ η κυβέρνηση απαίτησε από την εταιρεία του  ASTRA να κατεβάσει τη δορυφορική μετάδοση της ΕΡΤ, και έτσι από το απόγευμα της Πέμπτης 24 Οκτωβρίου διακόπηκε η δορυφορική αναμετάδοση του προγράμματος. Η ΕΡΤ θα εκπέμπει πλέον μόνο μέσω του Διαδικτύου. Μέσα στο 3ήμερο της 28ης Οκτωβρίου αναμένεται και η επιχείρηση εκκένωσης.

Οι Γεφυραίοι δεν ήταν Φοίνικες

Η παραχάραξη της ιστορίας από τον Ηρόδοτο
Ένα από τα χονδροειδέστερα ατοπήματα του Ηροδότου είναι ο ισχυρισμός του, ότι οι λεγόμενοι Γεφυραίοι δεν ήταν Έλληνες αλλά Φοίνικες. Εξ αιτίας αυτής της αναφοράς, πολλοί ερευνητές και επιστήμονες (Έλληνες και αλλοδαποί) υποστήριξαν, ότι υπήρχε εβραϊκή - φοινικική κοινότητα στην Αθήνα από πανάρχαια εποχή. Ακόμα και ο εκδότης Ιωάννης Πασσάς πείσθηκε γι’ αυτό και απέδωσε την δολοφονία του υιού του Πεισίστρατου, Ιππάρχου, σε «εβραϊκό δάκτυλο». Την διαπίστωση του Πασσά «αναμάσησαν» κι άλλοι συγγραφείς, με αποτέλεσμα αφενός μεν οι σύγχρονοι να αναλωνόμαστε σε αυθαίρετα συνωμοσιολογικά σενάρια και αφετέρου, άθελα μας, να παραδεχόμαστε ιστορική παρουσία και ανάμειξη των Εβραίων στην εξέλιξη της ελληνικής συνθήκης. Έτσι, από την μία οι Ελληνιστές κυνηγούν παρά-ιστορικά φαντάσματα, από την άλλη οι Εβραίοι ισχυρίζονται ότι έχουν δικαιώματα επί της ελληνικής γης. Η πλήρης σχιζοφρένεια!...

Η ιστορία των αγοριών που φέρνει δάκρυα(Βίντεο)

Η ιστορία των αγοριών που φέρνει δάκρυα

Δύο αδέρφια, κάνουν τρίαθλο μαζί. Τρέχουν, κολυμπάνε και κάνουν ποδήλατο. Το ιδιαίτερο στην ιστορία τους είναι ότι ο Κέιντεν, 6 ετών, έχει εγκεφαλική παράλυση και δε θα μπορέσει να περπατήσει ή να μιλήσει ποτέ.

Ο Κόνερ, που είναι μόλις 9 ετών, ήθελε απλά να μπορεί να παίζει με τον αδερφό του. Έτσι αποφάσισε ότι θα τρέχουν μαζί μια φορά την εβδομάδα και έπειτα ότι θα τον τραβάει και θα τον σπρώχνει στα αθλήματα του τριάθλου αφού είναι αυτό που αγαπάνε.

Κίνα: Πουλάνε ζωντανά ζωάκια σε μπρελόκ!

Σχόλιο Αφύπνισης: Πόσο άρρωστοι είναι αυτοί που το κάνουν αυτό; Πόσο;;;


Μόνο στην Κίνα θα μπορούσε να συμβεί αυτό. Διαβάζουμε στα ξένα τοπικά δίκτυα ότι έχουν γίνει «μόδα» και παρουσιάζουν τρελές πωλήσεις μπρελόκ που έχουν μέσα σε διαφανή συσκευασία ζωντανά ζωάκια, όπως αυτά τα χελωνάκια που βλέπετε στη φωτογραφία! «Ισως και το πιο άχρηστο πράγμα που θα μπορούσατε να κουβαλάτε επάνω σας», σχολιάζει το άρθρο. Το παράλογο εδώ είναι ότι οι... ζωόφιλοι που αγοράζουν τα μπρελόκ δεν αντιμετωπίζουν καμία κατηγορία για την πράξη τους, ούτε φυσικά και αυτοί που τα κατασκευάζουν, καθώς πρόκειται για μια άκρως νόμιμη πράξη, σύμφωνα με το ρεπορτάζ.

Ρομπότ-φονιάδες θα εμφανιστούν στο πεδίο της μάχης σε 5 χρόνια(Βίντεο)

Εφοδιασμένοι με αυτόματα όπλα, οι μηχανικοί στρατιώτες θα κάνουν τον ανθρώπινο πόλεμο παιχνιδάκι Ρομπότ οπλισμένα με πυροβόλα, αντιαρματικούς πυραύλους, ακόμα και εκτοξευτές χειροβομβίδων θα παρελάσουν σύντομα στα πολεμικά θέατρα του πλανήτη. Κι αυτό γιατί αποδεικνύουν πια στην πράξη ότι μπορούν πράγματι να πετύχουν αυτό που στοχεύουν! Τέσσερις ρομποτικές φίρμες, οι HDT Robotics, iRobot, Northrop Grumman και QinetiQ, επέδειξαν πρόσφατα τις ικανότητες της συνεργασίας τους στο event «Robotic Rodeo»: τους ρομποτικούς μαχητές με τα πυροβόλα M240!

Monsanto: Η βιοτεχνολογία σε λάθος χέρια

Πολυεθνική, αμερικανο-ισραηλινών συμφερόντων, με έδρα το Missouri των ΗΠΑ. Ιδρύθηκε το 1901. Λειτούργησε με την ονομασία αυτή έως το 1997, οπότε σταδιακά προέκυψαν τρεις εταιρείες, που μοιράστηκαν τις δραστηριότητές της. Η νέα Monsanto διατήρησε αποκλειστικά τις επιχειρήσεις αγροτικών προϊόντων της πρώτης εταιρείας, ενώ η πρώην Monsanto αποτελεί πλέον τη Pharmacia (θυγατρική της Pfizer). Σήμερα η Monsanto έχει παρουσία σε 46 χώρες.

Πρώτο προϊόν, που παρήγαγε η Monsanto υπήρξε η τεχνητή γλυκαντική ουσία, ζαχαρίνη, την οποία και πούλησε στην Coca Cola.

Ανακαλύψτε το ρολόι - ξυπνητήρι του Πλάτωνα: Έτσι ξυπνούσαν οι Αρχαίοι Έλληνες!(Βίντεο)

Το ανώτερο κεραμικό δοχείο τροφοδοτεί μέσω (κατάλληλα υπολογισμένου για την κάθε περίπτωση) ακροφυσίου το επόμενο δοχείο.

 Όταν αυτό γεμίσει την προγραμματισμένη χρονική στιγμή (π.χ. μετά από 7 ώρες) αδειάζει με ταχύτητα μέσω του εσωτερικά τοποθετημένου αξονικού σιφωνίου στο επόμενο κλειστό δοχείο και αναγκάζει τον εμπεριεχόμενο αέρα να εξέλθει με πίεση σφυρίζοντας από μία σύριγγα στην κορυφή του.

Η απομυθοποίηση της θεραπείας του καρκίνου!(Βίντεο)

Νεκρική σιγή είναι το μόνο που απέμεινε, εδώ και μια εβδομάδα όταν το Ιατρικό Συμβούλιο του Τέξας αναγκάστηκε να αποσύρει τις κατηγορίες του εναντίον του Δρ Stanislaw Burzynski.

Εκτός από κανά δύο τυχαίες εφημερίδες, μιάς μικρής πόλης, κανα δύο αμφισβητήσιμα μπλόγκ και ένα μικρό κομμάτι αναφοράς στα νέα του Σαββάτου σε μια μικρή καναδική εκμομπή, κανένα από τα μέσα ενημέρωσης δεν ήταν πρόθυμα να αγγίξουν την είδηση, ότι, για άλλη μια φορά, όλες οι κατηγορίες, ενάντια σε κάποιο γιατρό που έχει κυριολεκτικά και επιτυχώς θεραπεύσει τον καρκίνο σε πολλές περιπτώσεις, απορρίφθηκαν .

Anunnaki, η ταινία δεν βγήκε ποτέ Γιατί; μα φυσικά μην ξυπνήσουν! η πραγματική ιστορία του ανθρώπου! (Βίντεο)

Το 2005 άρχισε την εργασία για μια τριλογία ταινιών για τους αρχαίους Anunnaki ... αλλά μετά από λίγους μήνες συνέβη κάτι, το έργο περατώθηκε. Η ταινία δεν κυκλοφόρησε ποτέ.

Όλες οι φωτογραφίες, τα βίντεο και τις πληροφορίες είχαν απαγορευτεί από το internet. Ο λογαριασμός ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Jon Gress, του σκηνοθέτη, έκλεισε επίσης. Σχεδόν όλα τα ίχνη της παραγωγής της ταινίας έχει ήδη αφαιρεθεί από το Internet, συμπεριλαμβανομένου του συνέντευξη με τον σκηνοθέτη της ταινίας, Jon Gress, το οποίο αφαιρέθηκε πρόσφατα από την Google. Η επίσημη ιστοσελίδα της ταινίας έχει επίσης εξαφανιστεί.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΕΣ ΠΟΥ ΠΙΑΣΤΗΚΕ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΝΑ ΔΙΑΣΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ ΤΟ 2007 (ΒΙΝΤΕΟ)

Επιμέλεια άρθρου: Vagedim 

Πηγή: Αθέατη γνώση
19 Οκτωβρίου 2013



Αυτό το πλάσμα εμφανίστηκε μέσα απο την κάμερα επιτήρησης να τρέχει σε έναν αυτοκινητόδρομο στο Ηνωμένο Βασίλειο το 2007.

Ενα βιντεο επιτήρησης σε εθνική οδό στο Ηνωμένο Βασίλειο συνέλαβε ενα παράξενο ανθρωποειδές πλάσμα να τρέχει σε μια εθνική οδό τεσσάρων λωρίδων κυκλοφορίας. 

Με την πλήρη ταχύτητα του βίντεο, μοιάζει σαν να είναι ένα ζώο που διασχίζει την εθνική οδό με πολύ γρήγορους ρυθμούς, αλλά όταν το δείς το βίντεο σε αργά καρέ αμέσως το αμφισβητείς. 

Ο Iron Man υπάρχει στ' αλήθεια! Στα εργαστήρια του πιο προηγμένου ινστιτούτου στρατιωτικών τεχνολογιών στον κόσμο

Μήπως τελικά θα πρέπει να δίνουμε μεγαλύτερη βαρύτητα στις χολιγουντιανές κινηματογραφικές παραγωγές επιστημονικής φαντασίας; Μήπως προοιωνίζονται επερχόμενες εξελίξεις καθ' όλα πραγματικές; Μήπως τελικά είναι δύσκολο να απαντήσει κανείς στο δίλημμα αν η έβδομη τέχνη μιμείται τη ζωή ή η ζωή την έβδομη τέχνη;

Το ινστιτούτο ερευνών Wyss για την εφαρμογή μηχανικών καινοτομιών σε βιολογικούς οργανισμούς, το οποίο λειτουργεί υπό την αιγίδα του Πανεπιστημίου του Χάρβαρντ, έχει εδώ και αρκετό καιρό ανακοινώσει ότι έχει συνάψει συμβόλαιο ύψους 2.6 εκ. δολαρίων με την αμερικανική κυβερνητική υπηρεσία προωθημένων ερευνών για την άμυνα (DARPA), με σκοπό την κατασκευή ενός ευφυούς ενδύματος που θα βελτιστοποιεί τη φυσική αντοχή των στρατιωτών στο πεδίο της μάχης.

Η Αξία...

Ένας καθηγητής κρατούσε ένα χαρτονόμισμα των 20 ευρώ και ρώτησε τους μαθητές:

«Ποιός θέλει αυτό το χαρτονόμισμα των 20 ευρώ;» Όλοι στην αίθουσα σήκωσαν πάνω το χέρι.
Τότε ο καθηγητής το τσαλάκωσε και ξαναρώτησε...
«Υπάρχει κάποιος που θέλει ακόμη αυτό το τσαλακωμένο χαρτονόμισμα;»

Όλοι στην αίθουσα σήκωσαν πάλι πάνω το χέρι.
Έπειτα έριξε το χαρτονόμισμα στο πάτωμα και άρχισε να το κλωτσά και να χοροπηδά πάνω στο 20ευρω με τα παπούτσια του. Το μάζεψε από το πάτωμα τσαλακωμένο, λερωμένο, λασπωμένο.

Αεροψεκασμοί στην Ζάκυνθο 20 και 21-10-2013(Φωτο)

Οι αεροψεκασμοί συνεχίζονται σε όλη την Ελλάδα.


Δείτε φωτογραφίες από τη Ζάκυνθο το ίδιο διάστημα που γίνεται χαμός πάνω από όλη την Ελλάδα!

ΔΩΣΤΕ ΠΡΟΣΟΧΗ: ΠΡΩΗΝ ΣΜΗΝΑΡΧΟΣ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΝΑ ΣΥΓΚΑΛΗΠΤΕΙ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ UFO-(ΒΙΝΤΕΟ)

Αυτό για να αντιληφθείτε την τεράστια συγκάλυψη που έχει στηθεί από τις κυβερνήσεις προκειμένου να μην γνωρίζει ο κόσμος την αλήθεια για την ύπαρξη εξωγήινης ευφυίας.

Την επόμενη φορά που θα ακούσετε κάποιον "ειδικό επιστήμονα" να λέει τις αερολογίες του.. θυμηθείτε την μαρτυρία του πρώην Σμήναρχου και την διατεταγμένη υπηρεσία που εκτελούσε.

Δείτε το βίντεο

To πρώτο ενεργειακό δέντρο στον κόσμο! Η Ελλάδα μπορεί να γίνει ενεργειακά ανεξάρτητη, αύριο το πρωί!

[...] με αυτή την παγκόσμια πατέντα, η Ελλάδα μπορεί να γίνει ενεργειακά ανεξάρτητη αύριο το πρωί! [...] Αυτήν την πρόταση - έκκληση κάνω και στον νυν Πρωθυπουργό, κύριο Αντώνη Σαμαρά, αλλά και σε όλη τη χώρα, για να γίνουμε ανεξάρτητοι και να μη χρειαστεί να ξαναπληρώσουμε ούτε ένα ευρώ για ενέργεια σε κανέναν [...] Ας το εκμεταλλευτούμε και ας συνεργαστούμε, έστω και μια φορά στη ζωή μας για την Ελλάδα!", o Λεωνίδας Κόντος, μιλά στην Κρυσταλία Πατούλη για το tvxs, με αφορμή το "πρώτο ενεργειακό δέντρο στον κόσμο", μια παγκόσμια καινοτομία του ίδιου, την οποία "η πολιτεία, όπως όλα δείχνουν εδώ και χρόνια, αρνείται να την αξιοποιήσει".
Κρ.Π.: Ας ξεκινήσουμε, με το τί σπουδές έχετε κάνει και πώς φτάσατε να ασχοληθείτε με την πράσινη ενέργεια.

Ιράν: Χριστιανοί καταδικάστηκαν σε μαστίγωμα επειδή κοινώνησαν

Ιράν: Χριστιανοί καταδικάστηκαν σε μαστίγωμα επειδή κοινώνησαν
Χριστιανοί καταδικάστηκαν, επειδή ήπιαν κρασί στην κοινωνία.

Ιρανικό δικαστήριο καταδίκασε σε 80 χτυπήματα με το μαστίγιο τέσσερις Χριστιανούς που συνελήφθησαν την ώρα που κοινωνούσαν σε χριστιανική εκκλησία.
Η απόφαση ανακοινώθηκε στις 20 Οκτωβρίου, που σημαίνει ότι οι καταδικασθέντες έχουν στη διάθεσή τους δέκα ημέρες για να κάνουν έφεση.

Την απόφαση καταδίκασε ο ΟΗΕ.

Ρωσία: Τι θα επιδιώξει ο Λαβρόφ κατά την επίσκεψή του στην Αθήνα

Τη συνέχιση του πολιτικού διαλόγου με την Αθήνα σε ευρύ φάσμα διμερών και διεθνών ζητημάτων θα επιδιώξει, κατά την επίσκεψή του στην Ελλάδα, ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας, Σεργκέι Λαβρόφ, στις 29-30 Οκτωβρίου.
Τη συνέχιση του πολιτικού διαλόγου με την Αθήνα σε ευρύ φάσμα διμερών και διεθνών ζητημάτων θα επιδιώξει, κατά την επίσκεψή του στην Ελλάδα, ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας, Σεργκέι Λαβρόφ, στις 29-30 Οκτωβρίου.

ΓΣΕΕ: Φτωχός σχεδόν ένας στους τέσσερις Έλληνες


Και τρεις στους δέκα στα όρια της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού – Το 34% των Ελλήνων αδυνατούν να καλύψουν το σύνολο των βασικών τους αναγκών - Συντριπτικές οι απώλειες εσόδων λόγω Μνημονίου στα χαμηλά και μεσαία εισοδήματα – Με λιγότερα από 334 ευρώ το μήνα ζει ένας στους δύο φτωχούς στη χώρα μαςΔραματική επιδείνωση των συνθηκών διαβίωσης των νοικοκυριών στην Ελλάδα, όπως επίσης και άνιση κατανομή των βαρών στον πληθυσμό, αποκαλύπτουν τα στοιχεία που μόλις δημοσιεύθηκαν από την Eurostat με βάση τη σχετική δειγματοληπτική έρευνα του 2012 (η οποία αφορά τα εισοδήματα των νοικοκυριών το 2011).

«Μούδιασμα» στον ΣΥΡΙΖΑ για τη δυσαρέσκεια Γλέζου

«Μούδιασμα» στον ΣΥΡΙΖΑ για τη δυσαρέσκεια Γλέζου
-Έντονη ανησυχία για την αντίδραση του ιστορικού στελέχους της Αριστεράς αλλά και για το «αντάρτικο» από τη Ζ. Κωνσταντοπούλου. -Λύσεις αναζητά ο Αλ. Τσίπρας που βλέπει το κόμμα «κολλημένο» στις δημοσκοπήσεις.
Μπορεί ο Αλ. Τσίπρας να έχει σημάνει σάλπισμα αντεπίθεσης κατά της κυβέρνησης Σαμαρά, ωστόσο το ενδιαφέρον της Κουμουνδούρου στρέφεται στα εσωκομματικά, μετά τη δυσαρέσκεια που εξέφρασε ο Μ. Γλέζος αλλά και το «αντάρτικο» στη Βουλή από τη Ζ. Κωνσταντοπούλου.
Οι αιχμές που άφησε ο βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, Μανώλης Γλέζος κατά της ηγεσίας του κόμματος με το άρθρο-απάντηση προς τους κύκλους του κόμματος, αποτελεί το δεύτερο χτύπημά του προς τον Αλέξη Τσίπρα.

Γ.Στουρνάρας: Δεν μπορούμε να λέμε κανένα μέτρο

Γ.Στουρνάρας: Δεν μπορούμε να λέμε κανένα μέτρο
Ασφυκτικές πιέσεις για τη λήψη μέτρων ύψους 2,5 δισ. ευρώ δέχεται η κυβέρνηση από την τρόικα, με τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα να τονίζει ότι η Αθήνα αποδέχεται μέτρα ύψους 500 εκατ. ευρώ.
Ο κ. Στουρνάρας δήλωσε σε καθημερνινή εφημερίδα ότι «δεν μπορούμε να λέμε κανένα μέτρο» και εμαφνίζεται διατεθειμένος να προχωρήσει σε παρέμβαση στο θέμα των πρόωρων συντάξεων.
«Εμείς δεχόμαστε ότι χρειάζονται μέτρα 500 εκατ. ευρώ, έναντι 2,5 δισ. ευρώ της τρόικας. Αυτά τα 500 εκατ. ευρώ, όμως, από κάπου πρέπει να προέλθουν. Και αφού το πρόβλημα του "κενού" οφείλεται στα ασφαλιστικά ταμεία, εκεί πρέπει να αναζητηθούν.

Σχέδιο διάλυσης των Κ.Α. έχει στα χέρια της η κυβέρνηση

Λευκωσία: Την ώρα που ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου των Κυπριακών Αερογραμμών, Τώνης Αντωνίου, διαβεβαιώνει σε όλους τους τόνους ότι η διοίκηση είναι σταθερά προσηλωμένη στο σχέδιο Α, το οποίο έχει υποβληθεί στην Ευρωπαϊκή Ένωση και είναι το μόνο σχέδιο ενώπιον της, ο σύμβουλος του σε θέματα αερομεταφορών του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη, Χρίστος Πέτρου, με συνέντευξή του στο ΚΥΠΕ, έρχεται να ταράξει τα νερά, αποκαλύπτωντας ότι ενώπιον του προέδρου Αναστασιάδη και των υπουργών Οικονομικών και Συγκοινωνιών και Έργων υπάρχει και Σχέδιο Γ για το μέλλον του κρατικού αερομεταφορέα.

Κέρδη παρουσιάζει το Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου

Λευκωσία: Σε θετικό έδαφος κινείται την Παρασκευή η χρηματιστηριακή αγορά με το Γενικό Δείκτη να καταγράφει στις 13:14 σημαντική άνοδο της τάξης του 1,02% και να βρίσκεται στις 92,12 μονάδες.

Ο όγκος των συναλλαγών αυτή την ώρα διαμορφωνόταν στα €74.809,19.

Ο δείκτης FTSE/CySE 20 βρισκόταν στις 33,69 μονάδες καταγράφοντας μεγάλη άνοδο της τάξης του 3,25%.

Άνοδος με επιλεκτικές κινήσεις στο Χρηματιστήριο της Αθήνας

Του Δημήτρη Ζάντζα  από το capital.gr

Προς τα πρόσφατα υψηλά στις 1.200 μονάδες επιχειρεί να κινηθεί την Παρασκευή ο Γενικός Δείκτης στο Χρηματιστήριο της Αθήνας, με ώθηση από το αγοραστικό ενδιαφέρον που εκδηλώνεται στο μεγαλύτερο μέρος τόσο του FTSE Large Cap αλλά και στον FTSE Mid Cap.

Για ενδεχόμενο κινήσεων κατοχύρωσης κερδών στη σημερινή συνεδρίαση κάνει λόγο στο πρωινό της report η Beta Securities, η οποία αναμένει διατήρηση της μεταβλητότητας στον τραπεζικό κλάδο.

Τὸ ὄνομά της ἦταν Ἀγγελική…


Του Γιάννη Λοβέρδου

Το όνομα της ήταν Αγγελικη. Δεν το έμαθε ποτε κανεις. Όπως φυςικα και του αγεννητου παιδιού της που κάηκε μαζί της στον δολοφονικο εμπρησμό της Μαρφιν στις 5 Μαΐου 2010.

Στη μνήμη της δεν έγινε ούτε ένα συλλαλητήριο.
Κανεις δεν έγραψε τραγούδι. Ο σύζυγος κι η οικογένεια της δεν διεκτραγωδησαν τον πόνο τους στην εκπομπή κανενός Σταύρου Θεοδωρακη. Κανένας Πρετεντερης η Τρεμη δεν απαίτησαν απο τους δικαστές την άμεση προφυλάκιση των δολοφόνων της.

Δείτε τι θα συμβεί στην Ελλάδα αν επιστρέψει στη... δραχμή!


Του Στρατή Μαζίδη

Αν η Ελλάδα τολμήσει να εγκαταλείψει την Ευρωζώνη και επιστρέψει στη δραχμή τότε μια σειρά από τρομερά δεινά θα τη συνταράξουν:

- δε θα έχουμε νερό

- θα σταματήσει να βρέχει

- τα σπίτια μας θα γκρεμιστούν και θα κατεδαφιστούν από μόνα τους πριν τα αγοράσουν οι ξένοι για ένα κομμάτι ψωμί αντί για ένα γερμανικό στρούντελ

- θα πάψει να υπάρχει καλοκαίρι

Ελεφαντάκι κλαίει επί ώρες επειδή το έδιωξε η μητέρα του(Βίντεο)

Επί πέντε ολόκληρες ώρες έκλαιγε ένα μωρό-ελεφαντάκι μετά από την απολύτως περίεργη συμπεριφορά της μητέρας του που όχι μόνο δεν θέλησε να το φροντίσει αλλά αντιθέτως, κινήθηκε και δυο φορές εναντίον του.

Ο Zhuang Zhuang όπως τον ονόμασαν, γεννήθηκε πριν ένα περίπου μήνα στο πάρκο αγρίων ζώων Shendiaoshan στην πόλη Rongcheng της Κίνας, από μια μητέρα η οποία για τους δικούς της λόγους το απέρριψε και μάλιστα με τον πλέον βίαιο τρόπο, επιχειρώντας να το σκοτώσει.

Σύμφωνα με τους κτηνιάτρους, δεδομένου ότι οι ελεφαντίνες ως μητέρες είναι εξαιρετικά τρυφερές αλλά και υπερπροστατευτικές με τα μωρά τους, η συμπεριφορά της συγκεκριμένης αποδίδεται στη γνωστή επιλόχεια κατάθλιψη η οποία εμφανίζεται και στους ελέφαντες ως ανώτατης ευφυίας ζώα.

Η επιστολή του άθεου Richard Dawkins στην δεκάχρονη κόρη του

Καθημερινά βλέπω όλο και περισσότερο κόσμο εκεί έξω να κάνει το σταυρό του. Και ειδικά νέους ανθρώπους. Το παρατηρώ συχνά στο λεωφορείο όταν περνάει έξω από εκκλησία αλλά γενικότερα έχω αυτή την αίσθηση. Αρκετοί νέοι άνθρωποι(σ.σ Όταν λέμε νέοι εννοούμε νέοι. Και να ήξερες πόσοι με τατουάζ σε γάμπα και σβέρκο κάνουν το σταυρό τους δεν θα το πίστευες) βρίσκουν πια παρηγοριά στην θρησκεία. Έχει μια λογική η πίστη στο φανταστικό.

Με όλα αυτά που συμβαίνουν στις μέρες μας το μόνο που έχει απομείνει για να μας σώσει είναι ο Θεός(τους). Δεν θέλω να το κρίνω.

Γιατί στήν Σπάρτη δέν εὑρέθησαν ναοί;

Δέν ἀναρωτηθήκατε ποτέ γιατί δέν ἔχει μείνει κάποιο ἀρχαιολογικό εὕρημα στήν Σπάρτη;
Δέν εἶχε ναούς ἡ Σπάρτη;
Ἀγάλματα; Μνημεῖα;
Εἶχε…
Ἁπλῶς «φρόντισε» ἕνας Ἑβραῖος Ἀββὰς νὰ τὰ ἐξαφανίσῃ, διαλύοντας τὰ πάντα.
Ὁ ἀββὰς λοιπὸν Μισὲλ Φουρμόντ, ἀπεσταλμένος τοῦ Λοδοβίκου ΙΕ’, ὥστε νὰ συλλέξῃ βυζαντινὰ χειρόγραφα, τὸ 1729, ἔφθασε στὴν Σπάρτη.
Χρειάστηκε 53 ἡμέρες γιὰ νὰ καταστρέψῃ τὰ πάντα!!!
Ἀκολουθεῖ ἡ ἐπιστολή του πρὸς τὸν κόμητα Maurepas…

Κύρος Μανούσκας

Δείτε πως φαίνονται τα chemtrails μέσα από μια κάμερα υπερύθρων. Εντυπωσιακό! (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι χημικές ουρές φαίνονται πιο καθαρά όπως θα έχετε παρατηρήσει φορώντας γυαλιά ηλίου.


Ακόμα πιο έντονα και με την κάθε τους λεπτομέρεια φαίνονται μέσα από μια κάμερα υπερύθρων.

Δείτε το εντυπωσιακό βίντεο...

Δείτε το πριν κατέβει... Το συγκλονιστικό ξέσπασμα μίας δημοσιογράφου στον αέρα! Επιτέλους κάποιος τα είπε στην TV- Πεστα κοπέλα μου!!!(Βίντεο)

Ἡ Ἄννα Δαβίτη μὲ παρρησία λέει αὐτὰ πού λίγο-πολὺ ὅλοι συζητᾶμε μεταξύ μας... Σπάνια ἀκούγονται τέτοια λόγια ἀπὸ δημοσιογράφους!

ΠΗΓΗ hellas-now

ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΕΞΩΓΗΙΝΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΣΕ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ.(ΒΙΝΤΕΟ)

Χρειάζεστε περισσότερες αποδείξεις από αυτά που βλέπετε; Δεν χρειάζεται επιστημονική επεξήγηση  τα ευρήματα είναι αποκαλυπτικά από μόνα τους.

ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ, ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΗ ΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΣΥΝΥΠΑΡΞΗ ΜΕ ΕΞΩΓΗΙΝΟ ΑΝΕΠΤΥΓΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ

Εκατοντάδες θαμμένες πυραμίδες, αρχαίοι πέτρινοι δίσκοι cd, αρχαίες συντριβές και εμφανίσεις ufo, χειρόγραφα με οδηγίες κατασκευής διαστημόπλοιων, αναφορές σε ταξίδια σε άλλους πλανήτες, ακριβείς παγκόσμιοι χάρτες, ιπτάμενοι θεοί, και κυβερνητικές απαγορεύσεις σε έρευνες… δείχνουν ότι μεγάλα μυστικά κρύβονται στα χώματα της Κίνας.
Μυστήρια που μας κάνουν να υποψιαζόμαστε εξωγήινη επισκεψιμότητα τους αρχαίους εκείνους καιρούς. Μυστήρια που σιγά σιγά αποκαλύπτονται

ΠΡΟΔΟΣΙΑ: ΠΡΩΤΟΣ ο Σημίτης, απο το ’96 οργάνωσε την προδοσία της Στρογγύλης ! Απαγόρευσε με νόμο να κατοικηθουν τα μικρά νησιά από Έλληνες! Σήμερα η Στρογγύλη ΚΑΤΑΚΛΥΖΕΤΑΙ από ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!

Το παρόν κέιμενο αποτελεί ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ  της ανάρτησης ΕΔΩ:  Δεν είναι μόνο ο Παναγιωτόπουλος ο Προδότης, αυτός έρχεται Δεύτερος!  ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ Μακράν ο Αρχιερέας  ΣΗΜΙΤΗΣ  στη σιωπηλή θυσία της Στρογγύλης.

Σημείωση: Αποφεύγουμε ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ να χρησιμοποιήσουμε τη λέξη “Βραχονησίδα” για τη Στρογγύλη, Ρώ, Ίμια και όλα τα μικρά νησιά. Τα αποκαλούμε “Νήσους”.

Ξέρετε τι σημαίνουν τα ονόματα Μακεδονία, Λάρισα, Ζαγοροχώρια, Καλαμάτα και Κρήτη;

Μακεδονία: Δύο διαφορετικές θεωρίες είναι οι επικρατέστερες για την προέλευση του ονόματος της Μακεδονίας.
Η πρώτη θέλει τον φύλαρχο της φυλής που πρωτοεγκαταστάθηκε στη δυτική, νότια και
κεντρική Μακεδονία, να την βαφτίζει με το όνομά του (Μακεδών). Η δεύτερη είναι το επίθετο μακεδνός, που χρησιμοποιεί ο Όμηρος για να περιγράψει ένα είδος λεύκας, και το οποίο σύμφωνα με τον λεξικογράφο Ησύχιο της Αλεξάνδρειας είναι δωρική λέξη (σύμφωνα με τον Ηρόδοτο, οι Μακεδόνες ήταν δωρική φυλή) που σημαίνει μεγάλος ή ουράνιος.

Υεμενη - Πατερας εκαψε ζωντανη τη 15χρονη κορη του

Ένας πατέρας από την Υεμένη έκαψε ζωντανή τη 15χρονη κόρη του επειδή υποψιαζόταν ότι η έφηβη είχε επαφές με τον αρραβωνιαστικό της, ανακοίνωσαν σήμερα οι αστυνομικές αρχές της χώρας.

Ο πατέρας, ηλικίας 35 ετών, σκότωσε την ανήλικη κόρη του καίγοντάς την ζωντανή "με το πρόσχημα ότι είχε επαφές με τον αρραβωνιαστικό της", ανέφερε η αστυνομία στην ιστοσελίδα της. Το έγκλημα έγινε στη Σαμπάα, ένα χωριό της επαρχίας Τάιζ, στην κεντρική Υεμένη.

Η Απαγορευμένη Εκπαίδευση

Η Απαγορευμένη Εκπαίδευση (La Educacion Prohibida) είναι ένα ανεξάρτητο ντοκιμαντέρ που κυκλοφόρησε το 2012. Περιγράφει ποικίλες εναλλακτικές πρακτικές εκπαίδευσης και αντισυμβατικά σχολεία στη Λατινική Αμερική και την Ισπανία, και περιλαμβάνει εκπαιδευτικές προσεγγίσεις όπως η λαϊκή επιμόρφωση, το σύστημα Μοντεσσόρι, η προοδευτική εκπαίδευση, η εκπαίδευση Βάλντορφ, η κατ οίκον διδασκαλία.

Το ντοκιμαντέρ χωρίζεται σε 10 θεματικά επεισόδια, που το καθένα παρουσιάζει μια διαφορετική πτυχή της εκπαίδευσης στο πλαίσιο του σχολείου και έξω από αυτό. Τα θέματα περιλαμβάνουν την ιστορία του σχολικού συστήματος, την εξουσία και δύναμη στα σχολεία, την αξιολόγηση και το διαχωρισμό των μαθητών, την κοινωνική λειτουργία των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, καθώς και το ρόλο των εκπαιδευτικών και των οικογενειών.

Τιτανικός! Δεν βούλιαξε Ποτέ! Συμμετοχή της JP Morgan Chase Σε Ένα Τεράστιο Ψέμα! Μία Ανακάλυψη Αποδεικνύει Τεράστια Ασφαλιστική Απάτη! (Βίντεο)

Υπάρχουν άνθρωποι που ισχυρίζονται ότι τα πλοία άλλαξαν για λόγους ασφαλιστικών καλύψεων!

Τεράστια ασφαλιστική απάτη !

Ενδιαφέρον, με νέα αποδεικτικά στοιχεία σχετικά με την JP Morgan Chase, ο JP Morgan αναφέρεται σε αυτό το βίντεο ως ένας από τους πιο αδίστακτους επιχειρηματίες όλων των εποχών και ήταν ο τελικός ιδιοκτήτης της White Lines Star, στην οποία ανήκαν ο Τιτανικός και η Ολυμπιακή.

Η ΚΑΤΟΧΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ - ΕΑΒ & ΕΛΒΟ ΚΛΕΙΝΟΥΝ - ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΤΗ ΧΩΡΑ - ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ

Το νέο σχέδιο της ελληνικής κυβέρνησης έφτασε στα χέρια της τρόικας που θα το “μελετήσει” ωστόσο κάποιοι μιλούν για αποφάσεις που ήδη έχουν δρομολογηθεί. Η τρόικα έχει αποφασίσει να επιβάλει άμεσα λουκέτο τόσο στην ΕΛΒΟ όσο και στα ΕΑΣ...


Σε κάθε περίπτωση από την αμυντική βιομηχανία προβλέπονται άμεσα μάλιστα απολύσεις και απομάκρυνση προσωπικού μέσω εθελούσιας εξόδου. Το νέο σχέδιο που προτείνει η κυβέρνηση αφορά λύσει για τα ΕΑΣ σε βάθος 24 μηνών. Ουσιαστικά ζητήθηκε δηλαδή μια προθεσμία εκκαθάρισης 24 μηνών. Μέσα σε αυτό το διάστημα η κυβέρνηση υπόσχεται ότι... Θα “σπάσει¨σε πολιτικό και στρατιωτικό κομμάτι τη βιομηχανία με αποτέλεσμα να μειώσει το κόστος σε μάξιμουμ 45 εκατομμύρια ευρώ. Παράλληλα προβλέπεται απομάκρυνση των 3/5 του προσωπικού μέσω εθελουσίας εξόδου.