Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

Κίνα: Πουλάνε ζωντανά ζωάκια σε μπρελόκ!

Σχόλιο Αφύπνισης: Πόσο άρρωστοι είναι αυτοί που το κάνουν αυτό; Πόσο;;;


Μόνο στην Κίνα θα μπορούσε να συμβεί αυτό. Διαβάζουμε στα ξένα τοπικά δίκτυα ότι έχουν γίνει «μόδα» και παρουσιάζουν τρελές πωλήσεις μπρελόκ που έχουν μέσα σε διαφανή συσκευασία ζωντανά ζωάκια, όπως αυτά τα χελωνάκια που βλέπετε στη φωτογραφία! «Ισως και το πιο άχρηστο πράγμα που θα μπορούσατε να κουβαλάτε επάνω σας», σχολιάζει το άρθρο. Το παράλογο εδώ είναι ότι οι... ζωόφιλοι που αγοράζουν τα μπρελόκ δεν αντιμετωπίζουν καμία κατηγορία για την πράξη τους, ούτε φυσικά και αυτοί που τα κατασκευάζουν, καθώς πρόκειται για μια άκρως νόμιμη πράξη, σύμφωνα με το ρεπορτάζ.



Τα ζωάκια έχουν λίγο χρόνο ζωής και αργοπεθαίνουν μέσα στην πλαστική σακούλα και πωλούνται συνήθως έξω από τους σταθμούς του Μετρό.

Οι κατασκευαστές, με τη σειρά τους, ισχυρίζονται ότι τα ζώα μπορούν να επιβιώσουν μέσα στη σακούλα πάνω από ένα μήνα γιατί εκεί μέσα υπάρχουν πρωτεΐνες και συστατικά που τα τρέφουν.

«Θα το κρεμάσω στο γραφείο μου. Είναι όμορφο και σίγουρα θα μου φέρει καλή τύχη», σχολιάζει ένας περαστικός που μόλις αγόρασε ένα μπρελόκ.






ΠΗΓΗ awakengr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου