Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016

Τι συμβαίνει με την Ι.Μ Αγίας Σκέπης στην Πόλη και γιατί ανησυχεί η Αγκυρα; - Βρέθηκε το «χαμένο δισκοπότηρο» του βυζαντινού Ελληνισμού; - ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΗ ΕΧΕΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙ Η ΜΙΤ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ

Οχτακόσια χρόνια μετά φαίνεται ότι εντοπίστηκε στο Βόσπορο η Μονή που είχε οικοδομήσει ο βυζαντινός αυτοκράτορας, Μανουήλ ο Κομνηνός. Η ανακάλυψη αυτή  σε συνδυασμό με τις πρόσφατες ανακαλύψεις και τα σημεία που εμφανίζονται πάνω στο στολίδι της Ορθοδοξίας την Αγία Σοφία, κάνουν τους Τούρκους να νιώθουν ότι κάτι πολύ άσχημο έρχεται για αυτούς καθώς το τέλος της Τουρκίας έχει προβλεφθεί για όταν «εκπληρωθούν τα Σημεία των Καιρών».

NASA: Βρέθηκε νερό στην Ευρώπη του Δία - Πιθανότητες να υπάρχει ζωή - Από το τηλεσκόπιο Hubble(Βίντεο)

Η διαστημική υπηρεσία ανακοίνωσε την ύπαρξη πιδάκων υδρατμών στον δορυφόρο του μεγαλύτερου πλανήτη του ηλιακού μας συστήματος
Οι ερευνητές της αμερικανικής διαστημικής υπηρεσίας NASA ανακοίνωσαν σήμερα ότι εντόπισαν αποδείξεις ύπαρξης από πίδακες υδρατμών στην Ευρώπη, ένα από τα μεγάλα φεγγάρια του Δία, σε μια ανακάλυψη που ενδεχομένως να διευκολύνει τους επιστήμονες να διαπιστώσουν για την εμφάνιση ζωής στον ωκεανό που κρύβεται κάτω από το κέλυφος πάγου που καλύπτει τον δορυφόρο.

Η έκθεση μαθήτριας Δημοτικού που τα σπάει: Ο καλός κ. Αντρέας και ο κακός Σύριζας - ΕΓΙΝΕ VIRAL ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ


Viral έχει γίνει μια έκθεση μαθήτριας Δημοτικού για το «πώς πέρασε το καλοκαίρι».

Εκτός από την εισαγωγή, στην οποία η μικρή μαθήτρια της Δ' Δημοτικού περιγράφει σε δύο προτάσεις τις διακοπές της, στην έκθεση αναφέρεται επίσης:
«Ο παππούς μου λέει ότι παλιά περνούσαν καλύτερα γιατί υπήρχε ένας καλός κύριος, ο Αντρέας, που έδινε λεφτά σε όλο τον κόσμο και έτσι όλοι έτρωγαν μπριζόλες. Ενώ σήμερα είναι ένας κακός σύριζας, που τρώει αυτός όλα τα λεφτά και έτσι δεν έχουμε για να τρώμε μπριζόλες και όλα τα παιδάκια θα πεινάνε και θα τρώνε πλιγούρι».

«Ναυμαχία» στη Βενετία -Κάτοικοι επιτέθηκαν σε κρουαζιερόπλοια - ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ! (Βίντεο)

Εκατοντάδες Βενετοί συμμετείχαν στη θαλάσσια διαδήλωση κατά των μεγάλων κρουαζιερόπλοιων.
Οργισμένοι Βενετσιάνοι σε βάρκες διαμαρτυρήθηκαν κατά της αύξησης του μαζικού τουρισμού στην πόλη τους, πετώντας φωτοβολίδες και φωνάζοντας συνθήματα.
Πολλοί κάτοικοι της Βενετίας επιθυμούν την απαγόρευση εισόδου των κρουαζιερόπλοιων καθώς ανησυχούν από τον αυξανόμενο αριθμό τουριστών που επισκέπτονται την πόλη τους καθημερινά.

Βερολίνο και κατάρρευση της Deutschebank οδηγούν τις ευρωπαϊκές τράπεζες στην καταστροφή - Η ΥΠΟΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΥΡΡΙΚΝΩΝΕΙ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΤΟΥΣ

Του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου
Από το pronews 
 
Στο απόλυτο «σκοτάδι» συμπαρασύρει μαζί της η Deutschebank, τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές τράπεζες κάτι το οποίο δημιουργήθηκε από την εμμονή του Βερολίνου για «λιτότητα» καθώς η υποανάπτυξη στην οποία οδήγησε ολόκληρη την Ευρώπη έχει εξαφανίσει κάθε δυνατότητά τους να παράγουν κέρδη!

Το Κυπριακό μονοπώλησε τη συζήτηση Αναστασιάδη - Μέι - Τα είπαν στο Λονδίνο

Λονδίνο: Tο Κυπριακό, η παρούσα φάση των διαπραγματεύσεων και το πως μπορεί να προχωρήσει η διαδικασία, ώστε να υπάρξει κατάληξη σε θετικό αποτέλεσμα, ήταν στο επίκεντρο της συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη με την Πρωθυπουργό της Βρετανίας, Τερέζα Μέϊ, στο Λονδίνο. Στη συνάντηση Αναστασιάδη - Μέι συζητήθηκαν, επίσης, οι διμερείς σχέσεις και το Brexit.

H κα. Μέι ανέφερε ότι «οι σχέσεις μεταξύ Ηνωμένου Βασιλείου και Κύπρου αναπτύσσονται πολύ καλά και υπάρχουν και άλλα πάνω στα οποία μπορούμε να οικοδομήσουμε».

Όπισθεν από τους Οικολόγους: Τώρα λένε ότι θα ψηφίσουν τις διατάξεις για την ΕΥΔΑΠ - Έπειτα από άτυπο παζάρι και πολύωρες διαβουλεύσεις

Προσπάθεια να μην καταρρεύσει η συμμαχία των Οικολόγων με τον ΣΥΡΙΖΑ - Οι κύριοι Τσιρώνης και Δημαράς συναντήθηκαν με τον κ. Τσίπρα και μετά ανακοίνωσαν ότι τελικώς υπερψηφίζουν
Όπισθεν ολοταχώς κάνουν οι Οικολόγοι βουλευτές που συνεργάζονται με τον ΣΥΡΙΖΑ οι οποίοι είχαν απειλήσει να καταψηφίσουν τις διατάξεις που προβλέπουν τη μεταφορά της ΕΥΔΑΠ και της ΕΥΑΘ (μαζί με τη ΔΕΗ, τις Κτιριακές Υποδομές, την Αττικό Μετρό και την ΕΛΒΟ) στο υπερταμείο αποκρατικοποιήσεων θεωρώντας ότι δρομολογείται η ιδιωτικοποίηση των εταιρειών ύδρευσης.