Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

"ΑΝ ΔΕΝ ΛΥΘΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ,ΘΑ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΟΥΜΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΑΞΙΜΟΥ":ΚΡΑΥΓΗ ΑΓΩΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ!

"Η υπομονή ολόκληρης της πόλης, εξαντλήθηκε!"

Για το μεταναστευτικό πρόβλημα της Πάτρας κάνει λόγο στο Δελτίο Τύπου του ο Εμπορικός Σύλλογος της Πάτρας και προτείνει λύση.

"Η Πάτρα καθημερινά υποβαθμίζεται, το εμπορικό κέντρο και ολόκληρη η πόλη, μεταμορφώνεται σε πόλη άστεγων μεταναστών, που είναι και η πρώτη εικόνα που αντικρίζουν οι επισκέπτες, και στις δύο εισόδους της πόλης. Διότι μπορεί ο καταυλισμός της Τερψιθέας να κατεδαφίστηκε, όμως άνοιξαν νέα «μέτωπα» και μάλιστα με μετανάστες όχι πλέον Αφγανούς, αλλά και Σομαλούς (κατά κύριο λόγο), στην άλλη πλευρά της λιμενικής ζώνης. Τα επεισόδια καθημερινά, εντός και εκτός λιμανιού…".

Στον αέρα το Πατρινό Καρναβάλι - Καταργείται ο οργανισμός λόγω Καλλικράτη

Τρία χρόνια κυοφορείτο από την απερχόμενη δημοτική αρχή και πάνω που περιμέναμε ότι φέτος θα αναλάμβανε επιτέλους δράση, καταργείται… Ο λόγος για τον Καρναβαλικό Οργανισμό, ο οποίος δεν είχε προβλεφθεί ότι θα έπρεπε να έχει διαφορετική νομική μορφή για να μπορέσει να εξαιρεθεί του Καλλικράτη.
Το γεγονός έφερε στην δημοσιότητα η εφημερίδα «Πελοπόννησος» και επιβεβαίωσε πριν λίγο και ο αντιδήμαρχος πολιτισμού Αλέξης Σκαρμέας μιλώντας στον ραδιοφωνική εκπομπή του Νίκου Ξανάλατου.