Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015

Τούρκος αρθρογράφος: Στη θάλασσα δεν ρίξαμε τον ελληνικό στρατό, αλλά τον ελληνικό και τον αρμενικό λαό

Μέχρι σήμερα οι Τούρκοι υποστηρίζουν ότι το 1922 έριξαν στη θάλασσα τον ελληνικό στρατό, ισχυρισμός που κατά τον αρθρογράφο Ουζγκιούρ Αϊντίν είναι αναληθής. Όπως μάλιστα γράφει από τη Σμύρνη και για το πρακτορείο ANF, αυτό που έκανε ο τουρκικός στρατός ήταν να ρίξει Έλληνες και Αρμένιους στη θάλασσα. Διαβάστε το άρθρο του:

Όπως κάθε Σεπτέμβρη και φέτος θα γίνουμε μάρτυρες εξιστόρησης μύθων που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα, σύμφωνα με τους οποίους «το 1922 ρίξαμε τον ελληνικό στρατό στη θάλασσα».

Κρίση ταυτότητας στην Ε.Ε.: Όλο και περισσότερες χώρες επαναφέρουν ελέγχους στα σύνορα λόγω μεταναστευτικού

Καθώς η μεταναστευτική κρίση κορυφώνεται, δείχνει να συμπαρασύρει την Ευρώπη σε μια «κρίση ταυτότητας», καθώς όλο και περισσότερες χώρες λαμβάνουν μέτρα προς την κατεύθυνση των αυξημένων ελέγχων στα σύνορα, απειλώντας το «οικοδόμημα» της συνθήκης Σένγκεν και των ανοικτών συνόρων.
Η απόφαση – έκπληξη της Γερμανίας την Κυριακή, με την επαναφορά των ελέγχων, προκάλεσε φαινόμενο ντόμινο, με αντίστοιχες ενέργειες από γειτονικές χώρες.

Ο ευρωστρατός βγαίνει στο Αιγαίο - Drones, πολεμικά πλοία, ελικόπτερα και υποβρύχια των Ευρωπαίων μπαίνουν στη μάχη κατά των διακινητών με εντολή για χρήση στρατιωτικής βίας

Ο στρατός της Ευρώπης ή καλύτερα ο στόλος της Ευρώπης βγαίνει στη Μεσόγειο και στο Αιγαίο έχοντας εντολή να κάνει χρήση στρατιωτικής βίας απέναντι στους διακινητές μεταναστών και προσφύγων.
Η Ευρωπαϊκή Ένωση ενέκρινε τη στρατιωτική δράση εναντίον δουλεμπόρων​ στη Μεσόγειο με την κατάσταση να βρίσκεται σε οριακό σημείο στην Ευρώπη με τις αυξανόμενες και συνεχείς προσφυγικές ροές, μέσα σε μια Ευρώπη όπου το κάθε κράτος περιχαρακώνεται με πρωταγωνίστρια τη Γερμανία.

ΨΗΛΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ!!! ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΑΣ...

"… Μια φορά κι έναν καιρό οι κλέφτες της πρώτης πολιτείας του κόσμου, αφού πλουτήνανε αρκετά, αποφασίσανε να τακτοποιήσουν τη ζωή τους. Μπλοκάρανε λοιπόν τους φτωχούς της πολιτείας κι αφού τους μαζώξαν στην πλατεία τους είπανε: “Ψηλά τα χέρια! Θέλουμε το καλό σας…. Είσαστε λεύτεροι! …. Ο κυρίαρχος λαός θα ‘σαστε εσείς!.. Εμείς μονάχα θα σας κουμαντάρουμε...
Θα φροντίζουμε για την ασφάλεια της ζωής, της τιμής και της περιουσίας σας – μ’ ένα λόγο για τη λευτεριά σας.
Σεις θα δουλεύετε.
Εμείς θα σας δίνουμε δουλειά, φτάνει να βρίσκεται, και σεις θα μας δίνετε τα κόπια σας…
Κ’ εσείς κ’ εμείς θα ‘χουμε πάνω από τα κεφάλια μας τους ίδιους Θεούς, που θα προστάζουν εσάς να δουλεύετε και να μην τρώτε κ’ εμάς να καθόμαστε και να τρώμε.

Σπάει καρδιές: Στην Ιαπωνία ένα Δελφίνι «εκλιπαρεί» και πέφτει στα βράχια για να σωθεί από τους κυνηγούς του (Συγκλονιστικό Βίντεο)

Το γύρο του διαδικτύου, προκαλώντας ρίγη συγκίνησης, κάνουν οι απέλπιδες προσπάθειες ενός δελφινιού να σωθεί από τους κυνηγούς του.
Το άτυχο θηλαστικό δεν διστάζει ακόμα και να αναζητήσει απεγνωσμένα τη σωτηρία του στα βράχια, τα οποία γδέρνουν το δέρμα του, προκειμένου να μην εκτελεστεί - στο βωμό της ιαπωνικής παράδοσης - από κυνηγούς, που έχουν οδηγήσει το κοπάδι του στα ρηχά, προκειμένου να το εγκλωβίσουν με τα δίχτυα τους.

Και μπορεί ο Ric O'Barry, ο οποίος βρισκόταν στο σημείο να κάλεσε την ομάδα διάσωσης δελφινιών The Dolphin Project, ωστόσο οι φιλόζωοι που έσπευσαν στον όρμο Taiji περιορίστηκαν στις φωνές κατά των κυνηγών, υπό το φόβο της… σύλληψης,

Μαγεία: Η καλύτερη θέα του γαλαξία από το Σαρακήνικο της Μήλου!

Στο μαγευτικό όρμο του Σαρακήνικου της Μήλου στις αρχές του Σεπτεμβρίου παρατηρείται ένα οπτικό φαινόμενο που συγκλονίζει.

Τα λευκά κοφτερά βράχια σμίγουν με το γαλαξία και το θέαμα είναι απολαυστικό.

Η ομορφιά του αχανούς σύμπαντος από το πιο όμορφο μέρος της Γης...

Απολαύστε τις φωτογραφίες