Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

Τά ὀστά καί τά ὅπλα τῶν Μαραθωνομάχων γιατί ἀκόμη βρίσκονται στόν Καναδᾶ καί στό Ἰσραήλ;

Τά ὀστά καί τά ὅπλα τῶν Μαραθωνομάχων γιατί ἀκόμη βρίσκονται στόν Καναδᾶ καί στό Ἰσραήλ;1
Πρὸ ἑνὸς περίπου ἔτους εἴχαμε δημοσιεύσῃ ἄρθρον μὲ φωτογραφία ἀπὸ τὸ Βασιλικὸ Μουσεῖο τοῦ Ὀντάριο, ὅπου μέσα στὰ ἐκθέματα ὑπάρχει ἕνα ἐλληνικὸ κράνος καὶ ἀπὸ κάτω τὸ κρανίο.

Ἕνα κράνος μὲ ἕνα κρανίο.

Μέσα στὶς ἀπορίες ἤμουν τότε…
Πῶς βρέθηκε στό Ὀντάριο τό κράνος καί εἰδικῶς τό κρανίον;
Ἔ… Μόλις μάθαμε…
Καὶ μάλλιστα μάθαμε ἀπὸ στόμα εἰδικοῦ!!!

Οι ηλιακές πόλεις των αρχαίων Ελλήνων

093587957979
Τυπικό αρχαιοελληνικό σπίτι προσανατολισμένο στον άξονα Βορρά-Νότου, με την είσοδο και τα κύρια δωμάτια στραμμένα στο Νότο για καλύτερη εκμετάλλευση της ηλιακής ενέργειας. Πηγή: Supplied
Αρχιτέκτονες και πολεοδόμοι στην αρχαία Ελλάδα ακολουθούσαν τις συμβουλές του Σωκράτη στο σχεδιασμό σπιτιών και πόλεων με βάση την παθητική ηλιακή αρχιτεκτονική.

ΠΟΤΕ στην ανθρώπινη ιστορία δεν υπήρξε ένα τόσο διαπρεπές και εξέχον μέλος της κοινωνίας που να υποστήριξε τόσο θερμά την ηλιακή αρχιτεκτονική από τον Σωκράτη. Ο κορυφαίος φιλόσοφος ένιωθε τόσο έντονα την αναγκαιότητα οικοδόμησης πόλεων και κατοικιών σύμφωνα με τον ήλιο, ώστε σκέφτηκε να δημιουργήσει μια τάξη για να διδάξει στους μαθητές του τα μυστικά της ηλιακής αρχιτεκτονικής.

800 κιβώτια με αρχαία ελληνικά χειρόγραφα σε πανεπιστήμιο της Βρετανίας;

800 κιβώτια με αρχαία ελληνικά χειρόγραφα σε πανεπιστήμιο της Βρετανίας;

Διαβάστε ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο υπό τον τίτλο: «Μια κάποια μέρα στην άλλη Οξύρρυγχο…», που θέτει πολλούς προβληματισμούς για το μέρος που βρέθηκαν χιλιάδες αρχαία ελληνικά χειρόγραφα και σήμερα τα έχουν μέσα σε 800 κιβώτια οι Βρετανοί!..

Ιωάννης Φωκάς (Χουάν Ντε Φούκα): Ο μεγάλος Έλληνας θαλασσοπόρος!


Ο Ιωάννης Φωκάς ή Απόστολος Βαλεριάνος, είναι γνωστός με το ισπανικό όνομα Χουάν ντε Φούκα (Juan de Fuca: είχε γεννηθεί στο χωριό Βαλεριάνο στη Κεφαλονιά το 1536 και πέθανε πιθανόν το 1602 και ήταν ο θαλασσοπόρος, που εξερεύνησε τις δυτικές ακτές της Β.Αμερικής για λογαριασμό του Ισπανικού θρόνου.

Το όνομά του δόθηκε σε στενό ανάμεσα στην νήσο Βανκούβερ και των ΗΠΑ το οποίο οδηγεί στο λιμάνι που οδηγεί στο λιμάνι του Βανκούβερ, αφού ήταν ο πρώτος που έφτασε εκεί.
Ο Φωκάς ή Βαλεριάνος γεννήθηκε στο χωριό Βαλεριάνο της και ήταν ο τέταρτος γιος του Εμμανουήλ Φωκά ή Φωκά Βαλεριάνου με απώτερη καταγωγή από την Κωνσταντινούπολη. Νέος ξενιτεύτηκε και εργάσθηκε επί σαράντα χρόνια ως πλοηγός στον στόλο των Δυτικών Ινδιών της Ισπανίας.

ΜΕΞΙΚΟ: Αρχαιολόγοι ανασκάπτουν περίεργα εξωγήινα κρανία

Ενώ ανέσκαπταν τον αρχαίο χώρο ταφής "Ελ Κιμιντίριο", κοντά στο Μεξικάνικο χωρίο Ονάβας, μιά ομάδα αρχαιολόγων αποκάλυψε μία σοκαριστική ανακάλυψη: ανάμεσα στα 25 κρανία που βρήκαν, τα 13 απ' αυτά δεν έμοιαζαν καθόλου ανθρώπινα.



To Εθνικό Ινστιντούτο Ανθρωπολογίας και Ιστορίας του Μεξικού (ΙΝΑΗ) αποκάλυψε πολλές ενδιαφέρουσες ανακαλύψεις στη τοποθεσία, συμπεριλαμβανομένου του δείγματος χιλίων ετών που σας δείχνουμε παραπάνω, το οποίο σε πρώτη ματιά δείχνει να αντιπροσωπεύει το επιμήκες κεφάλι ενός εξωγήινου πλάσματος.

Αναμφισβήτητες αποδείξεις ότι τα ερπετοειδή υπάρχουν – Αυτό στη φωτό είναι αληθινό! Δείτε τα βίντεο…


Δυστυχώς το ένα βίντεο το διέγραψε το ΥouΤube!

Οι ερπετοειδείς αναφέρονται σε μαρτυρίες βαθιά μέσα στους αιώνες, αλλά ποιοι είναι και από πού ήρθαν? Άλλοι θεωρούν ότι οι ερπετοειδείς ήταν όντα που εξελίχθηκαν στη γη και άλλοι ότι ήρθαν από τον αστερισμό του Δράκοντα (Draco).

Μέσα από άπειρους αυτόπτες μάρτυρες, έχουμε συγκεντρώσει σημαντικές πληροφορίες σχετικά με την πραγματική προέλευση των ερπετοειδών εξωγήινων, το ποιοι είναι και το ποιες είναι οι προθέσεις τους.

Μαζική εμφάνιση μικροκυμάτων Ενέργειας Burst Πάνω απο τον Ατλαντικό Ωκεανό; HAARP Δημιουργία περισσότερων τεχνικών καταιγίδων;(Βίντεο)

Βρετανία έχει κόκκινο συναγερμό για 100 μίλι/ώρα ανέμων που να βομβαρδίζουν τη χώρα σήμερα. Τεράστιες πλημμύρες, καταιγίδες, ισχυροί άνεμοι, χιονοθύελλες συνεχίζει να χτυπούν το Ηνωμένο Βασιλείο για πολλές μέρες και δεν υπάρχει κανένα τέλος στον ορίζοντα.

Ασυνήθιστο χιόνι πάγο και καταιγίδες προκαλώντας τον όλεθρο και το χάος στις νότιες περιοχές των Ηνωμένων Πολιτειών για δύο εβδομάδες. Η"καταστροφική" θύελλα πάγου επηρεάζει σήμερα εκατομμύρια στο νότο.
Ανεπάρκεια των βροχοπτώσεων κατά τη διάρκεια μιας εκτεταμένης χρονικής περιόδου στη Νότια Καλιφόρνια αντιμετωπίζει τη χειρότερη ξηρασία που έχει καταγραφεί.

Aυτά είναι τα 19 ζώα που σκοτώνουν τους περισσότερους ανθρώπους κάθε χρόνο. Το νούμερο 1 σοκάρει!

Στη λίστα που θα δείτε παρουσιάζονται τα ζώα που σκοτώνουν τους περισσότερους ανθρώπους ετησίως. ...

Κάποια από αυτά θα σας εκπλήξουν, καθώς τα θεωρούμε σχετικά ακίνδυνα , ενώ κάποια άλλα που φοβόμαστε πολύ δεν υπάρχουν καν στη λίστα... όπως για παράδειγμα οι καρχαρίες!
Πάμε να τα δούμε...

19.Λεοπάρδαλη : Σκοτώνει περίπου 15 ανθρώπους ετησίως

18.Άλογο : Σκοτώνει περίπου 20 ανθρώπους ετησίως.

ΕΙΜΑΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ


Άγγελος Σικελιανός (Από τον Δελφικό Λόγο) Δελφοί, 18 Οκτωβρίου 1932

"Είμαι το πνεύμα, το πανάρχαιο Απολλώνειο πνεύμα, που κατέβη πρώτο από τις χιονοσκέπαστες κορφές της Ιστορίας, ο Άρρην Λόγος, ο όρθιος Δωρικός σκοπός, ο Πυθικός προαιώνιος Νόμος. Είμαι η αρχή της Ακτινοβολίας της Ευρυθμίας, της Πειθαρχίας, της Απλότητας, της βασικής κάθε ψυχής
και λαού Αυτονομίας, είμ'η αρχή της τέλειας Μνήμης. 

Είμαι το Γνώθι Σαυτόν, το Μηδέν άγαν, είμαι η Χρυσή Τομή και η Τετρακτύς και ο Άκμων, είμαι το προμήνυμα του νέου χορού του καθαρμού απάνω από το πτώμα του φιδιού, που ρέψαν στη σπηλιά της γήινης ύλης,σκοτεινοί ληθαργημένοι αιώνες.

Καταλύεται η δημοκρατία και τα δικαιώματα των πολιτών, για το συμφέρον της τρόικα

Το πείραμα στην Ελλάδα περνάει τώρα στην εφαρμογή του “big brother”

Έχουν πια αντιληφθεί οι πάντες, πως η Ελλάδα έγινε το εργαστήριο πειραματισμών για για τον έλεγχο των λαών και το «σκάσιμο» της διεθνούς χρηματοπιστωτικής φούσκας πάνω στους λαούς, προς όφελος της διεθνούς ελίτ.