Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

Πρόκληση των φανατικών Γερμανών Οι οπαδοί της Σάλκε σήκωσαν σημαία με τον ήλιο της Βεργίνας!!!(Βίντεο)


Με σκοπό να… πικάρουν τους οπαδούς του ΠΑΟΚ οι θερμόαιμοι οπαδοί της γερμανικής ομάδας σήκωσαν σημαία με τον Ήλιο της Βεργίνας και ελληνικά σύμβολα που οι Σκοπιανοί προσπαθούν να καπηλευτούν.
Έκπληκτοι έμειναν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, όταν αντιλήφθηκαν πως στις εξέδρες της Σάλκε arena, εκεί όπου ήταν συγκεντρωμένοι οι οπαδοί της γερμανικής ομάδας, κάποιοι ανεγκέφαλοι ύψωσαν μία κόκκινη σημαία που είχε πάνω της τον Ήλιο της Βεργίνας και διάφορα σύμβολα υπέρ των Σκοπιανών, που θέλουν να καπηλευτούν το όνομα της Μακεδονίας.

ΣτΕ: Φρένο στους Τούρκους «πειρατές» του Αιγαίου


Εκτελούν παράνομα ημερήσιες εκδρομές από ελληνικά λιμάνια σε προορισμούς της Τουρκίας παραβαίνοντας το κοινοτικό δίκαιο, «γονατίζουν» τις ελληνικές εταιρείες και στερούν από το κράτος εκατομμύρια ευρώΦρένο στους Τούρκους που λειτουργούν σαν πειρατές στο Αιγαίο πραγματοποιώντας παρανόμως μεταφορές τουριστών από τα ελληνικά νησιά στα παράλια της Τουρκίας και πίσω στα νησιά του Αιγαίου έβαλε το Συμβούλιο της Επικρατείας.

Με προσωρινή διαταγή του, το Συμβούλιο της Επικρατείας έκανε δεκτό το αίτημα τεσσάρων ελληνικών ναυτιλιακών εταιρειών και ανέστειλε την εκτέλεση υπουργικής απόφασης που εκδόθηκε τον περασμένο μήνα και έδινε τη δυνατότητα σε τουρκικά σκάφη να πραγματοποιούν ημερήσιες εκδρομές στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου.

Εκπληκτη η Μέρκελ με τις αντιδράσεις για το τρίτο πακέτο στην Ελλάδα


Και ο Ντάισελμπλουμ είπε σήμερα ότι είναι αναπόφευκτο το τρίτο πακέτο για την Ελλάδα στα τέλη του 2014Το ενδεχόμενο ενός νέου πακέτου στήριξης της Ελλάδας δεν θα έπρεπε να προκαλεί έκπληξη, δήλωσε το απόγευμα της Τετάρτης η Α. Μέρκελ σε προεκλογική συγκέντρωση του κόμματός της κοντά στη Στουτγγάρδη.

Παράλληλα εξέφρασε τη δική της έκπληξη για τη διάσταση που πήραν οι δηλώσεις του υπουργού της επί των Οικονομικών περί τρίτου πακέτου βοήθειας προς την Ελλάδα. «Κάθε βουλευτής έχει όλα τα υλικά. Αυτό που είπε ο Σόιμπλε για την Ελλάδα, είναι σε όλους γνωστό», είπε η Α. Μέρκελ απαντώντας στις επικρίσεις που δέχεται από την αντιπολίτευση με αφορμή τις δηλώσεις του Β. Σόιμπλε.

«Ζήτω η κρίση» για τη Γερμανία

Λόγω των χαμηλών επιτοκίων με τα οποία δανείζεται το γερμανικό κράτος, το Βερολίνο θα έχει επιπλέον έσοδα 41 δισ.ευρώ την τετραετία 2010-2014 Η ατυχία του ενός είναι συχνά η ευτυχία των άλλων. Μια φράση που φαίνεται να ταιριάζει γάντι στη Γερμανία της Άνγκελα Μέρκελ και του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, η οποία εν μέσω της ευρωπαϊκής κρίσης βγήκε κερδισμένη κατά 41 δισ. ευρώ.

Σε αυτό το ποσό ανέρχονται τα επιπλέον έσοδα που θα έχει το γερμανικό κράτος την περίοδο 2010 - 2014 λόγω των χαμηλών επιτοκίων με τα οποία δανείζεται η Γερμανία αλλά και της μεγάλης ζήτησης που έχουν τα γερμανικά ομόλογα εν μέσω της κρίσης χρέους.

Προστατέψτε τώρα τους νέους από την ομοφυλοφιλία όπως ο Πούτιν!

 Προστατέψτε τώρα τους νέους από την ομοφυλοφιλία όπως ο Πούτιν!
Ο Ηγέτης που λύτρωσε την Ρωσία, δείχνει τον δρόμο για την Ελλάδα. Οι νόμοι κατά της προπαγάνδας του φονταμενταλισμού και της προώθησης προτύπων ενάντια στην οικογένεια, δείχνουν ότι μετά την κοινωνία, θωρακίζoυν και το βασικό κύτταρο της: Την οικογένεια.
Ο Βλαδίμηρος Πούτιν έχει ήδη κερδίσει μία θέση στην ιστορία, ως ο ηγέτης που έσωσε την χώρα του από το πλιάτσικο των τοκογλύφων, τη σφαγή των φονταμενταλιστών και τη διαφθορά.
Ο πρόσφατος νόμος που ψήφισε, μπορεί να ξεσήκωσε αντιδράσεις από διεθνείς οργανισμούς «προάσπισης ανθρωπίνων δικαιωμάτων», έδειξε, όμως, την αποφασιστικότητά του να υπερασπίσει το γενικό συμφέρον από τη δράση συντεχνιών που πολλές φορές κρύβονται πίσω από αθώα προσωπεία, όπως αυτό της «ομοφυλοφιλικής υπερηφάνειας».

Σε εξέλιξη φωτιά στην Κεφαλονιά - Εκκενώνονται χωριά (ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ)



Σε εξέλιξη φωτιά στην Κεφαλονιά -  Εκκενώνονται χωριά (ΦΩΤΟ)
Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 06.10 το πρωί δασική πυρκαγιά στη περιοχή Καρούζα Κεφαλονιάς. 
Στη μάχη της κατάσβεσης επιχειρούν ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής με 20 πυροσβέστες και οχήματα, δύο αεροπλάνα Πετζετέλ και δύο καναντέρ, αλλά και δυνάμεις της Εθελοντικής Ομάδας Δασοπροστασίας Λειβαθούς.

 Σύμφωνα με το inkefalonia.gr, η φωτιά είναι επικίνδυνη διότι βρίσκεται κοντά σε κατοικημένη περιοχή.

Τροχαίο με πούλμαν στην Πατρών - Κορίνθου

Τροχαίο με πούλμαν στην Πατρών - Κορίνθου
Τροχαίο σημειώθηκε πριν από λίγο με ένα πούλμαν και ένα αυτοκίνητο στην εθνική οδό Πατρών-Κορίνθου.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες λεωφορείο του ΚΤΕΛ Άρτας συγκρούστηκε μετωπικά με αυτοκίνητο στο ύψος του Αιγίου και υπάρχει ένας νεκρός.
Νεκρός είναι ο οδηγός του ΙΧ ενώ τα δύο άτομα που επέβαιναν σε αυτό μεταφέρθηκαν σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο.
Σε αποκλειστικές δηλώσεις του στο newsbomb.gr o πρόεδρος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Άρτας ανέφερε ότι «το λεωφορείο εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα – Άρτα και είχε ξεκινήσει στις 10 το πρωί από το σταθμό του Κηφισού».

Η πιο δυσεύρετη χώρα στο χάρτη για τους Βρετανούς η Κύπρος...Τη μπερδεύουν γεωγραφικά με την Ελλάδα!!!

Λονδίνο: Οι περισσότεροι Βρετανοί που πέρασαν ή έχουν προγραμματίσει να περάσουν τις διακοπές τους στην Κύπρο δεν μπορούν να δείξουν στο χάρτη πού βρίσκεται το νησί, σύμφωνα με έρευνα των Βρετανικών Αερογραμμών.

Το 53% αυτών που ρωτήθηκαν νόμιζαν ότι η Κύπρος ανήκει γεωγραφικά στην Ελλάδα.

Η Κύπρος αποδείχθηκε η πιο δύσκολη χώρα να επισημανθεί στο χάρτη από τους Βρετανούς. Ακολούθησε η Τουρκία, με το 49% των επισκεπτών της χώρας να την προσδιορίζουν γεωγραφικά στην Ουκρανία.

Χωρίς μεταβολή το Κυπριακό Χρηματιστήριο

Λευκωσία: Χωρίς μεταβολή τυγχάνει διαπραγμάτευσης σήμερα το Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου.

Χωρίς μεταβολή και στις 94,01 μονάδες τυγχάνει διαπραγμάτευσης, στις 13:06, ο Γενικός Δείκτης. Την ίδια ώρα, η αξία των συναλλαγών διαμορφώνεται στα 31.425,82 ευρώ.
Αντίθετα, ζημιές της τάξης του 0,20% καταγράφει ο Δείκτης FTSE/CySE 20, ο οποίος τυγχάνει διαπραγμάτευσης στις 34,8 μονάδες.

Ήπιες πιέσεις και ισχνός τζίρος στο Χ.Α.

Του Δημήτρη Ζάντζα  από το capital.gr

Σε απόλυτα υποτονικούς ρυθμούς διεξάγονται μέχρι στιγμής οι συναλλαγές της Πέμπτης στο Χρηματιστήριο της Αθήνας.

Με μικρή διακύμανση, σε εύρος που οριακά υπερβαίνει τις 14 μονάδες, ο Γενικός Δείκτης εναλλάσσει πρόσημο εκατέρωθεν των 900 μονάδων.

Στον FTSE Large Cap το σύνολο σχεδόν των μετοχών κινείται σε αρνητικό έδαφος.