Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

ΒΙΝΤΕΟ: Ετσι ήταν η αρχαία Αθήνα! Η απεικόνιση που συγκινεί και συναρπάζει!

Ενα απίστευτο τεχνολογικό θαύμα . Η χρυσή Αθήνα και ο ιερός βράχος της Ακρόπολης όπως δεν τα έχετε ξαναδεί ποτέ.
14 καλλιτέχνες, γραφίστες και ειδικοί στα σχεδιαστικά προγράμματα εργάστηκαν για πέντε εβδομάδες, ώστε να πετύχουν αυτό το αποτέλεσμα.

Είναι αυτή η αιτία του πολέμου; Η παλαιότερη πυραμίδα στον πλανήτη ανακαλύφθηκε θαμμένη στην Κριμαία!!! (Φωτογραφίες-Βίντεο)



Δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες σχετικά με αυτές τις πυραμίδες, επτά στο σύνολο.

Αλλά γνωρίζουμε, σίγουρα, δύο πράγματα.
1. Είναι οι παλαιότερες στον πλανήτη και
2. Βρίσκονται εκεί!

Σαν σήμερα το 399 π. Χ. ο Σωκράτης ήπιε το κώνειο

Το 399 π.Χ ο Σωκράτης ήπιε το κώνειο, έχοντας καταδικαστεί σε θάνατο από το Δικαστήριο της Ηλιαίας, που αποτελούνταν από 500 Αθηναίους πολίτες, με τις κατηγορίες της αμφισβήτησης και ασέβειας των θεών και τη διαφθορά των νέων της πόλης της Αθήνας.

Δικαστές και κοινό θα αποφασίσουν για την ενοχή ή την αθωότητα του σπουδαίου Αθηναίου φιλοσόφου.
Ο Σωκράτης έζησε στην Αθήνα (το 470 π.Χ. ή 469 π.Χ. – 399 π.Χ.)ήταν Έλληνας Αθηναίος φιλόσοφος και μία από τις σημαντικότερες φυσιογνωμίες του ελληνικού και παγκόσμιου πνεύματος και πολιτισμού και ένας από τους ιδρυτές της Δυτικής φιλοσοφίας.

ΧΑΖΑΡΟΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ(ΒΙΝΤΕΟ)

Το Ημερολόγιο Του Θεόδωρου Χέρτζλ Και Το Σχέδιο Εποικισμού Εβραίων Στην Κύπρο
Παραθέτουμε ένα μικρό απόσπασμα και εσείς μετά διαβάστε το με την ησυχία σας…


[...3 Ιουλίου 1902. - «Γυρνώ και πάλι στην Αγγλία. Ο Γκρήνμπεργκ κανόνισε το ραντεβού μου με τον Ρότσιλντ για αύριο, και την ακρόασή μου στην Κοινοβουλευτική Επιτροπή, για τις 7 τρ ....

Εφτά χρόνια μου χρειάστηκαν για να είμαι σε θέση να πω στον Ρότσιλντ, αυτό που θα του πω αύριο».
5 Ιουλίου 1902. - «Μετά τον καφέ πλησίασα στο γραφείο του Λόρδου Ρότσιλντ και ρώτησα: «Θα σας ενδιέφερε να ακούσετε το 'σχέδιό' μου τώρα»;

Εγκαταστάσεις Θανάτου... Υπερόπλο μαζικής καταστροφής... Επικίνδυνα απαγορευμένες πληροφορίες! (ΒΙΝΤΕΟ)


Δεν υπάρχει ενημερωμένος πολίτης πλέον που να μην γνωρίζει την ύπαρξη του συστήματος HAARP. Το τι είναι όμως ακριβώς, ίσως όχι. Την επιστημονική του ταυτότητα την δίνει το ίδιο το ακρωνύμιο που λειτουργεί και σαν ονομασία του Υψηλής συχνότητας ερευνητικού προγράμματος.

Η αρχική σύλληψη και η πατέντα ανήκουν σε
Έλληνα επιστήμονα κάτοικο Αμερικής και αρχικός χορηγός του ήταν εταιρείες πετρελαίου που το είδαν σαν μια μελλοντική πηγή ενέργειας , επιπέδου πυρηνικής χωρίς το πρόβλημα της ραδιενέργειας. Όμως οι δυνατότητες αυτής της συστοιχίας κεραιών αποδείχθηκε ότι δεν ήταν τόσο απλές και αθώες, οι ικανότητές τους ξετυλίγονταν και αποκαλύπτονταν στην πορεία του χρόνου, πράγμα που
το αποδεικνύει και η δραστική αλλαγή ιδιοκτησίας.

Επώνυμα προϊόντα στη Γερμανία πωλούνται στη μισή τιμή σε σχέση με την Ελλάδα!


79787Έρευνα του CretePlus.gr σε τιμές προϊόντων των γερμανικών super market έρχεται να ρίξει «φως» στην αισχροκέρδεια που μαστίζει την χώρα μας, με κύριους ωφελουμένους τις μεγάλες πολυεθνικές αλυσίδες και τους μεσάζοντες εις βάρος των καταναλωτών.
Η ληστεία στις τιμές καταναλωτή από τις επώνυμες πολυεθνικές εταιρείες προ και μετά κρίσης … καλά κρατεί, και το μόνο πράγμα που συνεχίζει να ακούει ο φτωχός πλέον Έλληνας είναι τα γνωστά παχιά λόγια περί «συμφωνίας κυρίων» μεταξύ βιομηχάνων, χονδρεμπόρων, μεσαζόντων, λιανεμπόρων, κλπ για την τιθάσευση της ακρίβειας. Δηλαδή το δούλεμα συνεχίζεται κανονικά!

Αυτή είναι ταινία – καταπέλτης για τους χημικούς αεροψεκασμούς που δεν προβλήθηκε ποτέ στην Ελλάδα(Βίντεο)

Η ταινία δεν προβλήθηκε ποτέ στην Ελλάδα, είναι Καναδικής παραγωγής και είναι βασισμένη στο φαινόμενο των chemtrails ή αλλιώς…στο φαινόμενο των αεροψεκασμών!
Toxic Skies – Ταινία με θέμα τους χημικούς αεροψεκασμούς (Ελληνικοί Υπότιτλοι):

5 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ; (Εξαιρετικό)

zafeiris-andreas
ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΖΑΦΕΙΡΗ 
ΑΠΟ ΤΟ iskra

«Οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Ευρωπαϊκή Ένωση έχουν αγκαλιάσει την επανάσταση ( στην Ουκρανία) σαν μια άλλη άνθηση της δημοκρατίας , ένα χτύπημα στον αυταρχισμό και στη διαφθορά στην πρώην Σοβιετική χώρα».
( NYTimes, 1 Μάρτίου 2014)

«Ανθισμένη Δημοκρατία» ή άλλο ένα πραξικόπημα με την ευγενική χορηγία ΗΠΑ-ΕΕ - ΝΑΤΟ;
Μια χορηγία που επιβεβαιώθηκε από την ίδια την Υφυπουργό Victoria Nuland:

Το NBC προκαλεί: Αποκαλεί τα Σκόπια «Μακεδονία»!

Η διεθνής κοινότητα έχει αποφασίσει πως το επίσημο όνομα των Σκοπίων είναι «Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας» ένα όμως από τα πιο έγκριτα δίκτυα του κόσμου, το NBC αποφασίσε να την αποκαλέσει απλώς "Μακεδονία".
Έχει συμπεριλάβει σε ένα υπέροχο ομολογουμένως φωτογραφικό αφιέρωμα στην ιστοσελίδα του, το καρναβάλι της ανάμεσα στα μεγαλύτερα του κόσμου.

ΤΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΣΜΙΘΣΟΝΙΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΓΚΑΛΥΨΕΙΣ

"ΟΠΟΙΟΣ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ,ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.ΟΠΟΙΟΣ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΟ ΠΑΡΟΝ,ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ".

Τζώρτζ Όργουελ 1984

Οι περισσότεροι από εσάς θυμάστε την τελευταία σκηνή από την δημοφιλή ταινία αρχαιολογικής περιπέτειας "Οι Κυνηγοί της Χαμένης Κιβωτού" με τον Ιντιάνα Τζόουνς, στην οποία ένα σημαντικό ιστορικό εύρημα, η Κιβωτός της Διαθήκης από το Ναό της Ιερουσαλήμ, κλειδώνεται σ' ένα κιβώτιο και τοποθετείται σε μια τεράστια αποθήκη, όπου δεν θα την ξανα δεί ποτέ κανείς, εξασφαλίζοντας μ' αυτό τον τρόπο ότι τα βιβλία της ιστορίας δεν θα χρειαστεί να ξαναγράφουν και οι καθηγητές της ιστορίας δεν θα χρειαστεί να αναθεωρήσουν τη διάλεξη που δίνουν εδώ και σαράντα χρόνια.

Η μυστηριώδης καταγωγή του ανθρώπου

Τον Φεβρουάριο του 1996 το βιβλίο μου. Απαγορευμένη Αρχαιολογία (Forbidden Archeology), παρουσιάστηκε σε ένα ειδικό αφιέρωμα του τηλεοπτικού καναλιού NBC, το οποίο λεγόταν "Η Μυστηριώδης Καταγωγή Του Ανθρώπου" (The Mysterious Origins of Man). 

Η παραγωγή και η σκηνοθεσία έγινε από τον Μπιλ Κόουτ (Bill Cote) και τους συνεργάτες του. Το τηλεοπτικό αυτό πρόγραμμα το είδαν δεκάδες εκατομμύρια άνθρωποι στις Ηνωμένες Πολιτείες και προκάλεσε εξαιρετικά παθιασμένες, αρνητικές αντιδράσεις από τον επιστημονικό κόσμο ο οποίος σοκαρίστηκε από τις τεκμηριωμένες αποδείξεις του προγράμματος για την πανάρχαια καταγωγή του ανθρώπινου είδους.

Απαγορευμένη αρχαιολογία και κατάρρευση της θεωρίας της εξέλιξης του Δαρβίνου(Βίντεο)

Tον Φεβρουάριο του 1996 το βιβλίο Απαγορευμένη Αρχαιολογία παρουσιάστηκε σε ένα ειδικό αφιέρωμα του τηλεοπτικού καναλιού NBC, το οποίο λεγόταν "Η Μυστηριώδης Καταγωγή Του Ανθρώπου".

Η παραγωγή και η σκηνοθεσία έγινε από τον Μπιλ Κόουτ και τους συνεργάτες του. Το τηλεοπτικό αυτό πρόγραμμα το είδαν δεκάδες εκατομμύρια άνθρωποι στις Ηνωμένες Πολιτείες και προκάλεσε εξαιρετικά παθιασμένες, αρνητικές αντιδράσεις από τον επιστημονικό κόσμο ο οποίος σοκαρίστηκε από τις τεκμηριωμένες αποδείξεις του προγράμματος για την πανάρχαια καταγωγή του ανθρώπινου είδους.

Στη Βουλή η δικογραφία για τον Βενιζέλο


Διαβιβάστηκε στη Βουλή από τον υπουργό Δικαιοσύνης Χαράλαμπο Αθανασίου, η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του αντιπροέδρου της κυβέρνησης και υπουργού Εξωτερικών Ευάγγελου Βενιζέλου, κατόπιν μήνυσης που κατατέθηκε εναντίον του «για κατασκοπεία και παραβίαση μυστικών του κράτους».
Τη μήνυση κατά του κ. Βενιζέλου έχει καταθέσει ο Δημήτριος Αντωνίου, με αφορμή τις δηλώσεις του υπουργού ότι κατέχει στο σπίτι του ψηφιακή φωτοτυπία των αμυντικών σχεδίων της χώρας από τη θητεία του στο υπουργείο Αμύνης.

Αύριο απαγορεύονται οι συγκεντρώσεις

Αύριο απαγορεύονται οι συγκεντρώσεις
Με απόφαση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Αττικής από τις 08:00 αύριο το πρωί,  Πέμπτη 6 Μαρτίου, έως και τις 19:00 το απόγευμα απαγορεύονται οι δημόσιες υπαίθριες συναθροίσεις και οι πορείες σε αρκετούς δρόμους της Αθήνας, λόγω της επίσημης επίσκεψης του Προέδρου της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας.

Μέγιστη η εμπλοκή με την Τρόικα για τις τράπεζες: Βάζει «φωτιά» στη διαπραγμάτευση το ΔΝΤ

Ως υπ' αριθμόν ένα πρόβλημα για τη κατάληξη της αξιολόγησης από την Τρόικα, χαρακτηρίζεται, πλέον, η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, με αποτέλεσμα υψηλόβαθμος αξιωματούχος του υπουργείου Οικονομικών να προαναγγέλλει τη μεταφορά του προβλήματος ενώπιον του Eurogroup της Δευτέρας.
Με αυτό το δεδομένο, ο εν λόγω αξιωματούχος παραδέχθηκε ότι «δεν προλαβαίνουμε έως τη Δευτέρα μια συμφωνία σε τεχνικό επίπεδο (staff levelagreement)», συμπληρώνοντας ότι ζητούμενο είναι μια δήλωση επαρκούς προόδου κι ότι η απόφαση για τη δόση μπορεί να ληφθεί σε τηλεδιάσκεψη ακόμα και την επόμενη ημέρα.

Σε 16 ημέρες θα εξαφανίζουν τις καταθέσεις χωρίς προειδοποίηση

Σε 16 ημέρες θα εξαφανίζουν τις καταθέσεις χωρίς προειδοποίηση
Τις επόμενες ημέρες αρχίζει το σαφάρι κατασχετηρίων από τους τραπεζικούς λογαριασμούς
Η έλλειψη εσόδων στα δημόσια ταμεία οδηγεί για άλλη μια φορά το υπουργείο Οικονομικών σε μια ανηλεή επίθεση στις καταθέσεις των πολιτών, αφού από την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να μπει σε εφαρμογή ο μηχανισμός ηλεκτρονικής επίδοσης κατασχετηρίων στις τράπεζες.
Σε χρόνο ρεκόρ και χωρίς να ειδοποιήσουν κανέναν οι ΔΟΥ θα παίρνουν τα υπόλοιπα των τραπεζικών λογαριασμών και θα τα αποδίδουν σε ληξιπρόθεσμα χρέη. Όπως αντιλαμβάνεστε η ενέργεια αυτή αναμένεται να δημιουργήσει ένα εκρηκτικό μίγμα στον κοινωνικό ιστό αφού εκτός από τους «έχοντες», υπάρχουν και οι «μη έχοντες» που διατηρούν στις τράπεζες μικροποσά από μισθοδοσίες προκειμένου να συντηρήσουν τις οικογένειες τους.

«Δάκτυλο» Σημίτη βλέπουν οι Βενιζελικοί πίσω από το «Ποτάμι»

 «Δάκτυλο» Σημίτη βλέπουν οι Βενιζελικοί πίσω από το «Ποτάμι»
Σε κατάσταση πανικού στη Χαριλάου Τρικούπη, εκτιμούν ότι το κόμμα του δημοσιογράφου θα κόψει από την εκλογική βάση του ΠΑΣΟΚ.
Φωνές ακούγονταν εχθές στο διαδρόμους έξω από το γραφείο του Ευάγγελου Βενιζέλου στο ΥΠΕΞ. Αυτήκοοι μάρτυρες λένε ότι άκουσαν τον Βενιζέλο να ωρύεται όταν στενός του συνεργάτης του ανακοίνωνε τα ευρήματα κρυφής δημοσκόπησης που φέρεται να έχει διενεργήσει το επιτελείο του Σταύρου Θεοδωράκη, και η οποία δείχνει ότι το κόμμα του δημοσιογράφου είναι έτοιμο να απογυμνώσει και τα τελευταία ψήγματα εκλογικής δύναμης του άλλοτε κραταιού ΠΑΣΟΚ.

RT: «Οι ελεύθεροι σκοπευτές εκτελούσαν διαταγές της αντιπολίτευσης»(Βίντεο)


RT: «Οι ελεύθεροι σκοπευτές εκτελούσαν διαταγές της αντιπολίτευσης»
Οι ελεύθεροι σκοπευτές που πυροβολούσαν εναντίον των διαδηλωτών και των αστυνομικών στο Κίεβο φέρεται να είχαν προσληφθεί από τους ηγέτες των κινητοποιήσεων της πλατείας Ανεξαρτησίας (Μαϊντάν) όπως προκύπτει από τηλεφωνική συνομιλία μεταξύ της επικεφαλής της εξωτερικής πολιτικής της ΕΕ, Κάθριν Άστον και τον Εσθονό ΥΠΕΞ.

Σύμφωνα με την συνομιλία που διέρρευσε στο διαδίκτυο, οι ελεύθεροι σκοπευτές που πυροβολούσαν εναντίον διαδηλωτών και αστυνομικών, εκτελούσαν διαταγές των ηγετών των κινητοποιήσεων στην πλατεία Μαϊντάν.

Ήπιες μεταβολές διαδέχονται το χθεσινό ράλι στην Wall Street

Dow16.365,70-30,18 -0,18%  



  Nasdaq4.351,9774,67 1,75%  

Η Wall Street σήμερα,(Nasdaq end of day)
Παραμένουν κοντά στη "γραμμή εκκίνησης" οι δείκτες του αμερικανικού χρηματιστηρίου μετά την ανακοίνωση χειρότερων των εκτιμήσεων στοιχείων από το μέτωπο της αμερικανικής οικονομίας, με τον S&P 500 να διεκδικεί δειλά δειλά νέο ιστορικό υψηλό.

Δείκτες – Στατιστικά

Ο βιομηχανικός δείκτης Dow Jones υποχωρεί κατά 14,350 μονάδες (0,09%) και βρίσκεται στις 16.381,53 μονάδες. Ο δείκτης Nasdaq καταγράφει άνοδο 5,29 μονάδων (0,12%) φτάνοντας τις 4.357,26 μονάδες. O S&P 500 σημειώνει άνοδο 1,54 μονάδων (0,08%) και βρίσκεται στις 1.875,45 μονάδες.

Από τις 30 μετοχές που απαρτίζουν το δείκτη Dow Jones 12 κινούνται με θετικό πρόσημο και 18 με αρνητικό. Εξ΄ αυτών τα μεγαλύτερα ποσοστιαία κέρδη καταγράφει η Goldman Sachs καθώς διαπραγματεύεται στα 171,00 δολάρια με άνοδο 2,27 δολαρίων ή σε ποσοστό 1,35%. Ακολουθούν η Walt Disney με κέρδη 1,35% στα 82,81 και η JP Morgan Chase στα 57,915 δολάρια με άνοδο 1,14%.

Στον αντίποδα, οι τρεις μετοχές με τη χειρότερη επίδοση σήμερα είναι η Exxon Mobil (-2,23%), η Microsoft (-1,09%) και η Nike (-1,08%). Οι πρωταγωνιστές της ημέρας.

Στις συναλλαγές της Τρίτης, οι Dow Jones και S&P 500 κατέγραψαν την υψηλότερη ημερήσια άνοδο (σε μονάδες και σε ποσοστό) από τις 18 Δεκεμβρίου εν μέσω αισιοδοξίας για αποκλιμάκωση της έντασης στην Ουκρανία. O S&P 500 σημείωσε άνοδο 28,18 μονάδων (1,53%) κλείνοντας στο νέο ιστορικό υψηλό των 1.873,91 μονάδων. O βιομηχανικός δείκτης Dow Jones κέρδισε 227,85 μονάδες (1,41%) κλείνοντας στις 16.395,88 μονάδες, προσεγγίζοντας το ρεκόρ των 16.576,66 μονάδων που πέτυχε στις 31 Δεκεμβρίου. Ο δείκτης Nasdaq κατέγραψε άνοδο 74,67 μονάδων (1,75%) και έκλεισε στις 4.351,97 μονάδες.

Πτώση 1,35% κατέγραψε το ΧΑΚ - Στις 139,65 μονάδες ο Γενικός Δείκτης


Λευκωσία: Με αρνητικό πρόσημο έκλεισε η χρηματιστηριακή αγορά κατά τη συνεδρία της Τετάρτης, με το Γενικό Δείκτη να σημειώνει απώλειες της τάξης του 1,35% και να κλείνει στις 139,65 μονάδες.

Πτώση κατέγραψε και ο Δείκτης FTSE/CySE 20, ο οποίος έκλεισε με ζημιές ύψους 0,62% στις 65,22 μονάδες.

Ο ημερήσιος όγκος συναλλαγών διαμορφώθηκε στις €215.971.

Σε ό,τι αφορά τους επιμέρους χρηματιστηριακούς δείκτες ζημιές κατέγραψαν ο δείκτης της Κύριας Αγοράς σε ποσοστό 1,65% και της Εναλλακτικής Αγοράς σε ποσοστό 1,03%.

Σε "επαφή" με τα υψηλά 33 μηνών ο Γενικός Δείκτης

Του Δημήτρη Ζάντζα από το capital.gr

Μετά από συνεχείς εναλλαγές προσήμου, ο Γενικός Δείκτης έκλεισε με οριακές απώλειες την Τετάρτη, αν και στην έναρξη των συναλλαγών σημείωσε νέο ενδοσυνεδριακό υψηλό 33 μηνών.

Οι κινήσεις των επενδυτών ήταν επιλεκτικές, ενώ εμφανείς ήταν και οι διαθέσεις κατοχύρωσης κερδών, καθώς η αγορά «μετρούσε» μέχρι χθες σε επίπεδο Γενικού Δείκτη συνολικά κέρδη 8,52%, σε 5 συνεδριάσεις.

Η τελική εικόνα στον FTSE Large Cap ήταν μικτή, με 11 μετοχές σε θετικό έδαφος, 13 σε αρνητικό και 1 αμετάβλητη. Ανοδικά ξεχώρισαν οι ΣΩΛΚ και Frigoglass, ενώ αξιόλογα κέρδη σημείωσαν, μεταξύ άλλων, και οι MIG και ΕΛΠΕ.