Σάββατο 20 Ιουλίου 2013

Πόσο κοστίζει η συμμετοχή της Ελλάδας στην μαντάμ Ατζέντα 21;

Κι αν νομίζετε πως... 'τσάμπα' είμαστε στον ΟΗΕ... ξανα-νομίστε το!

Η 'μαντάμα' ΟΗΕ, το επίσημο μαύρο όργανο των γκλομπαλ-ληστών που, δια στόματος Μπρεζίνσκι, "είναι αυτό που έχουμε για την παγκόσμια διακυβέρνηση και προς το παρόν δεν χρειαζόμαστε άλλο"
μας κοστίζει ...

16.258.039 δολάρια. Μόνο η συνδρομή μας εν ώρα κρίσης και χωρίς να συνυπολογισθούν οι δεκάδες οργανισμοί στους οποίους συμμετέχει η χώρα.

Μάλιστα, σύμφωνα με το Έθνος, μας έκαναν και 'αύξηση' τελευταία! Είδαν που η οικονομία της Ελλάδας πάει καλά κι ανέβασαν τα 'δίδακτρα'! Γιατί εμείς είμαστε το πείραμα, εμείς είμαστε που 'μαθαίνουμε' στην πλήρη υποταγή κι έτσι τα μαθήματα χρεώνονται, σωστά;;;

10 μοναδικές αγκαλιές στο ζωικό βασίλειο

Αγκαλιές ζώων (1)
Όλοι χρειαζόμαστε λίγες στιγμές στοργής, και φυσικά τα ζώα δεν αποτελούν εξαίρεση. Δείτε λοιπόν μια σειρά από φωτογραφίες που καταγράφουν αγκαλιές ανάμεσα σε διαφορετικά είδη του ζωικού βασιλείου…

Αλλαξαν τον ρου των ονείρων!

Το πείραμα έγινε σε αρουραίους - ανοίγει ο δρόμος για τροποποίηση και των ανθρώπινων ονείρων

Ερευνητές του Ινστιτούτου Τεχνολογίας της Μασαχουσέτης επέτυχαν να «διαχειριστούν» τα όνειρα αρουραίων αλλάζοντας την πορεία τους. Το νέο επίτευγμα πιθανώς θα επιτρέψει σύντομα στους επιστήμονες να «εισχωρούν» στα άδυτα του ανθρώπινου εγκεφάλου ενώ αυτός κοιμάται καθορίζοντας τα όνειρα.

Χρυσή Αυγή: Αφορολόγητοι οι βουλευτές (Βίντεο)

Δημοσίευση στον επίσημο ιστότοπο της Χρυσής Αυγής αποκαλύπτει την διαφορετική φορολόγηση δύο πολιτών και ενός βουλευτή με τα ίδια εισοδήματα, παραθέτοντας έγγραφα και βίντεο από την ομιλία Κασιδιάρη στη Βουλή.

Η ανάρτηση έχει ως εξής:

"Την ώρα που οι Έλληνες πολίτες στενάζουν από την υπερφορολόγηση, οι ίδιοι οι βουλευτές που ψηφίζουν τους προδοτικούς και ανθελληνικούς νόμους παραμένουν αφορολόγητοι. Με στοιχεία από το taxisnet.gr ο συναγωνιστής Κασιδιάρης απέδειξε στην ομιλία ότι:

Ένας ελεύθερος επαγγελματίας (ατομική επιχείρηση) με κέρδη 47 χιλιάδες ευρώ πληρώνει φόρο πάνω από 20 χιλιάδες ευρώ.

10 μέρη που απαγορεύεται να επισκεφτεί κανείς

10. Mezhgorye, Ρωσία Το Mezhgorye είναι μια κλειστή πόλη της Ρωσίας που ιδρύθηκε το 1979 και στην οποία πιστεύεται πως κατοικούν όσοι εργάζονται στο άκρως απόρρητο όρος
Yamantaw. Το Yamantaw έχει ύψος 1640 μέτρα και είναι το ψηλότερο βουνό στα νότια Ουράλια. Οι ΗΠΑ πιστεύουν πως στο Yamantaw και στο Kosvinsky (600 χλμ βορειότερα) υπάρχουν μυστικές πυρηνικές εγκατάσταση ή/και καύσιμα. Από τους δορυφόρους τους οι ΗΠΑ έχουν δει μεγάλες ανασκαφές, όπως στα τέλη της δεκαετίας του 1990. Σε κοντινό σημείο έχουν χτιστεί δύο φυλάκια, το Beloretsk-15 και το Beloretsk-16. Παρά το ότι οι ΗΠΑ έχουν ρωτήσει επανειλημμένα για το είδος των εγκαταστάσεων, η ρωσική κυβέρνηση τους έχει δώσει διάφορες απαντήσεις όπως ότι πρόκειται για περιοχή εξόρυξης, αποθήκη για τους ρωσικές θησαυρούς, χώρο αποθήκευσης τροφίμων, καθώς και καταφύγιο για τους ηγέτες σε περίπτωση πυρηνικού πολέμου.

Μας βλέπουν, μας παρακολουθούν

Εφαρμογή εισβάλει στις δημόσιες κάμερες για να παρακολουθεί τον κόσμο! - Δείτε και θα καταλάβετε

Όχι πολύ καιρό πριν, ο νεοϋρκέζος Jason Sosa βάλθηκε να κατασκευάσει ένα σύστημα που θα ανταποκρινόταν όχι μόνο στην κίνηση, αλλά και στο πώς δείχνουν οι άνθρωποι, τα ρούχα τους ακόμα και το πρόσωπό τους.

Αν, για παράδειγμα, η εφαρμογή εντόπιζε μια νεαρή γυναίκα, θα μπορούσε να της δείξει μια ψηφιακή διαφήμιση που δεν θα την έδειχνε σε έναν ηλικιωμένο άντρα.

Θ.Δραγώνα -Ελληνικά μικρή γλώσσα και νεκρή!!!

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ sakisbar

Ο Σαράντος Καργάκος για την Ελληνική
Ήθελα λοιπόν να συνυπάρχει δημοτική και καθαρεύουσα όχι σε έναν ανταγωνισμό αλλά σε μια όσμωση, έτσι που σε κάποια φάση θα υπάρξει μια, ας το πούμε, συνάντηση, δηλαδή θα υπήρχε μια διαλλακτική σχέση, δηλαδή αυτό το περίφημο Ηρακλήτειον σχήμα θέση-αντίθεση-σύνθεση....[...]... εγώ υπήρξα απαρχής πολέμιος του μονοτονικού και των ορθογραφικών απλουστεύσεων. Και ο λόγος δεν ήταν οι δήθεν συντηρητικές καταβολές μου, αλλά ήταν λόγοι καθαρά παιδαγωγικοί. Διότι η προσπάθεια που έκανε το παιδί να γράψει σωστά μια λέξη ισοδυναμούσε με μια άσκηση. Κάθε λέξη που έγραφε το ελληνόπουλο ήταν ένα μικρό προβληματάκι. Έτσι η γραφή της λέξεως προϋπέθετε στοχασμό, σκέψη. Αυτό το πολύ απλό «γλώσσα» να βάλω οξεία ή περισπωμένη; Το μακρόν προ βραχέως περισπάται ήταν μια συνεχής, διαρκής επιταγή που έκανε το παιδί όταν έγραφε ένα σκεπτόμενο μαθητή.


Στο φως το σκοτεινό μυστικό της Μέρκελ

Όλο και περισσότερα στοιχεία που πιστοποιούν την ενεργή ανάμειξη της Μέρκελ στο ανατολικογερμανικό καθεστώς βγαίνουν στην επιφάνεια.

Η Bild δημοσίευσε χθες φωτογραφία της Αγκελα Μέρκελ με τη στολή της πολιτοφυλακής της DDR σε ηλικία τότε 17 ετών, να περπατά ευτυχής δίπλα σε έναν αξιωματικό – εκπαιδευτή κατά τη διάρκεια άσκησης της πολιτοφυλακής της DDR (πρώην Ανατολικής Γερμανίας).

«Μία νεαρή κυρία με δίκοχο στο κεφάλι, δεμένο σφιχτά. Χαμογελάει. Είναι ένα χαμόγελο, που μάλλον είναι γνωστό. Η νεαρή κυρία ονομάζεται Άνγκελα Κάζνερ και στη φωτογραφία είναι περίπου 17 ετών. Σήμερα το κορίτσι με τη στολή είναι η Άνγκελα Μέρκελ, η Καγελάριός μας», αναφέρει χαρακτηριστικά η Bild.

98 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΛΑΒΑΝ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΟΜΥΕΛΙΤΙΔΑΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΧΕ ΜΟΛΥΝΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΟ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ!

Το CDC (Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων) αφαίρεσαν "άμεσα" μια σελίδα από την ιστοσελίδα τους, της οποίας στιγμιότυπο θα βρείτε πλέον ΕΔΩ, όπου παραδέχεται ότι πάνω από 98 εκατομμύρια Αμερικανοί έλαβαν μία ή περισσότερες δόσεις του εμβολίου της πολιομυελίτιδας μέσα σε μια 8-ετή διάρκεια, όταν ένα μέρος του εμβολίου ήταν μολυσμένο με καρκίνο προκαλώντας τον αποκαλούμενο polyomavirus SV40.

Έχει υπολογιστεί ότι 10-30 εκατομμύρια Αμερικανοί έχουν λάβει μια μολυσμένη δόση του εμβολίου SV40. Ο SV40 είναι μια συντομογραφία για τον ιό Simian, ή ιός του πιθήκου 40, ένας Ιός Πολυώματος που βρίσκεται στους πιθήκους και στους ανθρώπους.

Το ξέρατε ότι το ΣΥΝΤΑΓΜΑ της χώρας απαγορεύει στους Έλληνες να κάνουν δημοψήφισμα για να αρνηθούν την πληρωμή τοκογλυφικών δανείων;;;(Βίντεο)

Τα δάνεια που πήρε η Ελλάδα για την επανάσταση του 1821 … ήταν λεφτά των Rothschild. Ακόμα και τα λιγοστά που χρησιμοποιήθηκαν όντως για την επανάσταση θα έπρεπε να εξασφαλιστεί ότι θα επιστρέφουν ΤΟΚΟΥΣ στους τοκογλύφους επ’άπειρον!
Και σιγά να μην έδιναν τα λεφτά τους χωρίς να....
ελέγχουν το ΣΥΝΤΑΓΜΑ και την εκάστοτε κυβέρνηση!

20.000€ ο πραγματικός μισθός του βουλευτή…!

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΙΚΟΥΛΑ για την εφημερίδα «ΈΘΝΟΣ»
Από το troktiko

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – ΣΟΚ ΜΕΣΩ… ΜΙΣΘΟΔΙΚΕΙΟΥ! Με αφορμή την προσφυγή δικαστικών αποκαλύπτεται ότι το «πάσης φύσεως κόστος» που δαπανά η Βουλή για τον κάθε βουλευτή είναι υπερδιπλάσιο από την αποζημίωση που δηλώνεται.

 Σε… απόγνωση είναι οι επικεφαλής της Βουλής μετά το στενό… πρεσάρισμα που τους έχουν κάνει δικαστικοί και συγκεκριμένα το ειδικό τμήμα του Μισθοδικείου, προκειμένου να τους γνωστοποιήσουν το πάσης φύσεως κόστος που δαπανά η Βουλή για τον κάθε βουλευτή.

Ποιος ήταν ο αρχαίος Έλληνας Πούτσος;;;!!!

Το όνομα Πούτσος υπήρχε στην αρχαία Αθήνα
(347π.χ 327π.χ) και ήταν στο επάγγελμα...
ανθοπώλης. Ήταν γοητευτικός και άρεσε στις γυναίκες στην κοσμική Αθήνα, και όλοι την καμάρωναν όταν τον έβλεπαν.

Με την ομορφιά του κατάφερε να σαγηνεύει τις γυναίκες.. που ήθελαν να τον παντρευτούν και να κάνουν παιδιά μαζί του.

Ο Πούτσος στην αρχή ήταν φτωχός, με την εργασία κατάφερε να φτιάξει ένα καλό ανθοπωλείο, μιας και οι γυναίκες ψώνιζαν μονάχα απ΄ αυτόν. Τα όμορφα χρόνια της αρχαία Αθήνας βρίσκουν τον Πούτσο να γίνεται θέμα συζητήσεων.. για το ποια κοπέλα θα τον τυλίξει και θα τον παντρευτεί.

Έρχονται στην Ευρώπη οι πρώτες διαφημίσεις με τεχνολογία αναγνώρισης προσώπου

Η διαφημιστική εταιρεία Amscreen που δραστηριοποιείται στην Ευρώπη σχεδιάζει να λανσάρει αυτή τη βδομάδα τις πρώτες διαφημίσεις που θα κάνουν χρήση τεχνολογίας αναγνώρισης προσώπων. Η τεχνολογία ονομάζεται OptimEyes και θα γνωστοποιεί στους διαφημιστές πόσοι άνθρωποι βλέπουν τις διαφημίσεις τους καθώς και άλλες πληροφορίες όπως το φύλο και την ηλικία τους.

Η Amscreen διαθέτει ένα δίκτυο 6.000 οθονών προβολής διαφημίσεων σε βενζινάδικα και ψιλικατζίδικα σε όλη την Ευρώπη και όπως αναφέρει, σκοπός της νέας τεχνολογίας είναι οι διαφημιστές να γνωρίζουν τα αποτελέσματα των δαπανών τους στη διαφήμιση.

Σοκ στις ΗΠΑ και δέος στον πλανήτη: Χρεοκόπησε το Ντιτρόιτ!!!

Σοκ για την αμερικανική οικονομία και δέος σε ολόκληρο τον κόσμο προκαλεί η αίτηση πτώχευσης που κατέθεσε το Ντιτρόιτ, μια πολιτεία που φιλοξενεί την αυτοβιομηχανία των ΗΠΑ. Η αίτηση υπαγωγής στο Άρθρο 9 του αμερικανικού πτωχευτικού δικαίου αποτελεί ουσιαστικά το πρώτο βήμα για το μεγαλύτερο «λουκέτο» σε δήμο των ΗΠΑ.

Οι υποχρεώσεις του Ντιτρόιτ ανέρχονται σε 20 δις δολάρια και οι πρόσφατες προσπάθειες για εξωδικαστική αναδιάρθωση του χρέους με συμφωνία ομολογιούχων και συνταξιοδοτικών ταμείων, κατέληξε σε ναυάγιο.

Η χρεοκοπία προ των πυλών: Οι ΗΠΑ θα δανειστούν 4 τρισεκατομμύρια δολάρια το τρέχον έτος...

Επιμέλεια άρθρου Vagedim
Από το atheatignosi

 
Όταν προσθέτετε το ωριμάζων χρέος στο νέο χρέος που η ομοσπονδιακή κυβέρνηση συσσωρεύει, το σύνολο είναι αρκετά ευδιάκριτο.

Βλέπετε, η αλήθεια είναι ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ δεν πρέπει να δανειστεί μόνο αρκετά χρήματα για τη χρηματοδότηση των δημοσίων δαπανών για το τρέχον έτος, πρέπει επίσης να «κυλήσει» και το υφιστάμενο χρέος που έχει φθάσει σε στάδιο ωρίμανσης.

Πολλά άγνωστα αντικείμενα δίπλα στον Ήλιο... Μεταξύ αυτών κι ένας τεράστιος κύβος!! (Βίντεο)

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ADGUKNEWS

Τουρκική εισβολή στην Κύπρο (20 Ιουλίου του 1974)

Ήταν 20 Ιουλίου του 1974, όταν ο χρόνος για την Κύπρο σταμάτησε...
Κάθε χρόνο τέτοια μέρα, αναρωτιέμαι αν τελικά έχει υπάρξει κάποια αλλαγή στο μεγαλύτερο εθνικό ζήτημα, το Κυπριακό. Ημέρα μνήμης η σημερινή, για την εισβολή των Τούρκων στην Κύπρο, μια από τις πιο «μαύρες» σελίδες στην ιστορία του Ελληνισμού. Ίσως το ζήτημα έπρεπε να έχει λυθεί εδώ και πολλά χρόνια αλλά πάντα βασιζόμασταν στο δόγμα «το δίκιο είναι με το μέρος μας».
Ήταν 20 Ιουλίου του 1974, όταν ο χρόνος για την Κύπρο σταμάτησε. Περίπου 40.000 Τούρκοι στρατιώτες, υπό την υποστήριξη της Τουρκικής Αεροπορίας και του ναυτικού εισέβαλαν παράνομα και κατά παράβαση του καταστατικού χάρτη του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών στις βόρειες ακτές της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Ὅταν ὁ Σωκράτης περιέγραφε τὴν Γῆ ἀπὸ ψηλά!!!(Βίντεο)

Λέγεται τοίνυν, ἔφη, ὦἑταῖρε, πρῶτον μὲν εἶναι τοιαύτη ἡ γῆ αὐτὴἰδεῖν, εἴ τις ἄνωθεν θεῷτο, ὥσπερ αἱ δωδεκάσκυ- τοι σφαῖραι, ποικίλη, χρώμασιν διειλημμένη, ὧν καὶ τὰἐνθάδε εἶναι χρώματα ὥσπερ δείγματα, οἷς δὴ οἱ γραφῆς καταχρῶνται. ἐκεῖ δὲ πᾶσαν τὴν γῆν ἐκ τοιούτων εἶναι, καὶ πολὺἔτι ἐκ λαμπροτέρων καὶ καθαρωτέρων ἢ τούτων∙ τὴν μὲν γὰρ ἁλουργῆ εἶναι [καὶ] θαυμαστὴν τὸ κάλλος, τὴν δὲ χρυσοειδῆ, τὴν δὲὅση λευκὴ γύψου ἢ χιόνος λευκοτέραν, καὶἐκ τῶν ἄλλων χρωμάτων συγκειμένην ὡσαύτως, καὶἔτι πλειόνων καὶ καλλιόνων ἢὅσα ἡμεῖς ἑωράκαμεν. καὶ γὰρ αὐτὰ ταῦτα τὰ κοῖλα αὐτῆς, ὕδατός τε καὶἀέρος ἔκπλεα ὄντα, χρώματός τι εἶδος παρέχεσθαι στίλβοντα ἐν τῇ τῶν ἄλλων χρωμάτων ποικιλίᾳ, ὥστε ἕν τι αὐτῆς εἶδος συνεχὲς ποικίλον φαντάζεσθαι.

Περίεργα μάτια.... δεν έχει η κυρία;(Βίντεο)

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ Hill Bicks

Ιδρυτική Α.Κ.Ε.(Αντινεοταξικό Κίνημα Ελλάδας)

Σχόλιο Αφύπνισης: Να και κάτι νέο! Καλή αρχή!
Ζούμε την εποχή της απόλυτης επίθεσης στο ανθρώπινο γένος.Παίρνουμε θέση, ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ, δημιουργούμε κάτι νέο !!!

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η έλλειψη προτάσεων αλλά και οι κόκκινες γραμμές των κομμάτων και των κινημάτων μας έβαλαν στην διαδικασία να σκεφτούμε και να αποφασίσουμε να δημιουργήσουμε το Α.Κ.Ε. (Αντινεοταξικό Κίνημα Ελλάδας) το οποίο θέτει στόχους και σκοπούς που τα άλλα κινήματα δεν πιάνουν ή αρνούνται να δουν λόγω συμφερόντων.

Μέρκελ: Υπέρ μιας (παγκόσμιας) συμφωνίας για την προστασία των προσωπικών δεδομένων

Μέρκελ: Υπέρ μιας συμφωνίας για την προστασία των προσωπικών δεδομένων
Η γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ τάχθηκε, σε συνέντευξή της σε γερμανική εφημερίδα, υπέρ μιας παγκόσμιας συμφωνίας για την προστασία των προσωπικών δεδομένων, έπειτα από τις αποκαλύψεις για το αμερικανικό πρόγραμμα παρακολούθησης Prism.

"Αυτό θα πρέπει να είναι ο στόχος μας", είπε η Μέρκελ, απαντώντας σε ερώτηση που της τέθηκε στη διάρκεια μιας συνέντευξης που θα δημοσιευθεί αύριο στη Welt am Sonntag κατά πόσον είναι δυνατό να επιτευχθεί μια παγκόσμια συμφωνία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων, του τύπου του πρωτοκόλλου του Κιότο για τις κλιματικές αλλαγές.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ-ΣΟΚ Ε.ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΑΠΟ ΑΓΚΥΡΑ "Πάμε σε αλλαγή των γεωγραφικών δεδομένων της Ελλάδας με την Τουρκία"!

Τη σύγκληση, του τρίτου "Ανωτάτου Συμβουλίου Συνεργασίας", στις αρχές της ελληνικής Προεδρίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αποφάσισαν η Αθήνα και η Άγκυρα κατά την διάρκεια της συνάντηση διάρκειας περίπου μιάς ώρας στην τουρκική πρωτεύουσα, των υπουργών Εξωτερικών, Ελλάδος και Τουρκίας, Ευ. Βενιζέλου και Αχμέτ Νταβούτογλου, αλλά το ενδιαφέρον βρίσκεται αλλού, στις δηλώσεις του Ε.Βενιζέλου: Μίλησε για "αλλαγή γεωγραφικών δεδομένων" και είναι η πρώτη φορά που η ελληνική πλευρά αναφέρεται σε αλλαγή γεωγραφικών δεδομένων" στις ελληνοτουρκικές σχέσεις.

Δείτε στο βίντεο τι έγινε όταν ο Τούρκος Gurkan Uzkan τόλμησε να πει στον Μιχάλη Ζαμπίδη οτι οι Έλληνες είναι γκέι!

Οι μαγκιές πληρώνονται.

Ο Τούρκος Gurkan Uzkan θέλοντας να κάνει σόου τα έβαλε με λάθος άνθρωπο… τον Μιχάλη Ζαμπίδη λέγοντας του ότι οι Έλληνες είναι GAY.



Δείτε ένα μοντάζ στο παρακάτω βίντεο του τι προηγήθηκε στην συνέντευξη τύπου ανάμεσα σε Gurkan και Ζαμπίδη και ακολούθως τι συνέβη στον αγώνα.