Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2025
Το Ελληνικό Πεζικό το 1940 – Ηθικό, εκπαίδευση, όπλα, τακτικές
Το Ελληνικό Πεζικό έχει μια μακραίωνη παράδοση πολεμικής αρετής. Φυσικά και το πεζικό άλλων στρατών και λαών έχει, κατά καιρούς, διεκδικήσει και κερδίσει μια σημαντική θέση στην Ιστορία. Ωστόσο μόνο το Ελληνικό Πεζικό διεκδικεί το ρεκόρ διάρκειας, μαχόμενο μερικές χιλιάδες χρόνια τώρα, με το ίδιο πείσμα και πάθος για την υπεράσπιση της Πατρίδας.
Το Πεζικό επιφορτίζεται με την κυριότερη αποστολή κατά τη μάχη. Είναι το μόνο πλήρες και ικανό να μάχεται δια της κίνησης και του πυρός όπλο, σε κάθε τύπο εδάφους, μέρα και νύχτα. Η αλήθεια αυτή ίσχυε το 1940 περισσότερο από ποτέ, δεδομένου ότι ο Ελληνικός Στρατός, λόγω και του εδάφους της χώρας, ήταν ένας καθαρά «πεζομάχος» στρατός.
The Great Feminisation
The Great Feminization’ and the Specter of Social Collapse («Η Μεγάλη Θηλυκοποίηση» και το Φάντασμα της Κοινωνικής Κατάρρευσης)
PRESS RELEASE
Henry Herrera: +1-301-801-0608
Email: info@endtodv.org
3 Νοεμβρίου 2025 – Η συγγραφέας Helen Andrews δημοσίευσε πρόσφατα ένα συγκλονιστικό άρθρο με τίτλο The Great Feminization (Η Μεγάλη Θηλυκοποίηση) . Η Andrews παραθέτει μια λίστα κοινωνικών θεσμών που απειλούνται από τη «θηλυκοποίηση», η οποία, όπως λέει, προκύπτει από μοναδικά γυναικεία δυναμική της ομάδας - εμμονή με τη συναίνεση, συγκαλυμμένη υπονόμευση και κοινωνικό αποκλεισμό. Αυτές οι δυναμικές της ομάδας είναι η κινητήρια δύναμη πίσω από τη λεγόμενη «κουλτούρα της ακύρωσης». (1)
Εγγραφή σε:
Σχόλια (Atom)


@ottovonbearsmark8876
πριν από 12 ημέρες