Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

Άγνωστοι Έλληνες: Ελληνική «ανατολή» στην Ευρωπαϊκή Δύση

Μέσω της προηγούμενης μελέτης μας επισκεφθήκαμε την «Εις Πανία», έναν από τους πιο αγαπημένους σταθμούς των Ελλήνων.
Φυσικά από το «παιχνίδι» δεν θα μπορούσε να λείπει η γειτονική της χώρα Πορτογαλία, που βρίθει ελληνικού στοιχείου αλλά και πολλές ακόμη χώρες της δυτικής και κεντρικής Ευρώπης…
Η σημαντικότερη ελληνική πόλη που εδράζει στην εν λόγω χώρα δεν είναι άλλη από την Εβορα, ανατολικά της Λισαβόνας.
Παρά την κατάκτησή της από την Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία τον 2ο αι. π.Χ. συνέχισαν σε αυτήν να κατοικούν Έλληνες.
Άλλωστε δεν περνούν, μέχρι και σήμερα, καθόλου απαρατήρητα τα πολυάριθμα κτήρια ελληνικής τεχνοτροπίας, ανάμεσα σε αυτά και πολλοί ναοί.
«Δημοφιλέστερος» είναι ο Ναός προς τιμήν της Αρτέμιδος, ο οποίος χτίστηκε τον 2ο - 3ο αι. π.Χ. Χαρακτηριστικοί είναι οι κίονες κορινθιακού ρυθμού.

Τρεις αρχαίες πυραμίδες έχουν ανακαλυφθεί στην Ανταρκτική (Βίντεο)

Τρεις αρχαίες πυραμίδες έχουν ανακαλυφθεί στην Ανταρκτική από μια ομάδα οκτώ επιστημόνων και ερευνητών Αμερικανών και των Ευρωπαίων επιστημόνων.


Δύο από τις πυραμίδες ανακαλύφθηκαν περίπου 16 χιλιόμετρα εσωτερικά, ενώ η τρίτη
ήταν πολύ κοντά στην ακτογραμμή, μετέδωσαν τα μέσα ενημέρωσης.

Οι 3 ρίζες του κακού για την υφαρπαγή των ιδιωτικών περιουσιών και ελέγχου της κοινωνίας από την οικονομική ελίτ

Ο ΠΛΗΡΗΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΕΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ, Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΟΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΑΣΜΑΤΙΚΟ ΑΠΟΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΡΙΖΕΣ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΦΑΡΠΑΓΗ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΛΙΤ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ.

Σε κάθε χώρα υπάρχει η κεντρική τράπεζα που έχει δύο βασικές λειτουργίες:

Ψωμί που ξεράθηκε; Μάθε ένα απλό τιπ για να το κάνεις και πάλι…ολόφρεσκο!

Ξέχασες να πας στο φούρνο; Δες πως θα μαλακώσεις το προχθεσινό, ξεραμένο ψωμί…

Αν μένεις μόνη σου, μια φρατζόλα ψωμί σου φτάνει και σου περισσεύει! Το κακό με αυτό, είναι ότι τις περισσότερες φορές καταλήγεις να πετάξεις το χθεσινό ή προχθεσινό ψωμί αφού έχει ξεραθεί και σκληρύνει…

Δεν υπάρχει κανένας λόγος να πετάξεις το ψωμί, ούτε να πηγαίνεις κάθε μέρα στο φούρνο! Με ένα απλό τιπ το ξεραμένο τρόφιμο γίνεται ξανά… φρέσκο!

Έρχονται πλωτά ξενοδοχεία για τους λαθρομετανάστες της Θράκης;

Επιβεβαίωση ή διάψευση των πληροφοριών περί αναχώρησης δύο πλωτών ξενοδοχείων από την Ολλανδία προς την Αλεξανδρούπολη, που συνδυάζονται με την προσπάθεια της συγκυβέρνησης για μετατροπή της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης σε ζώνη εγκατάστασης κέντρων «φιλοξενίας» λαθρομεταναστών, ζητά με ερώτησή του προς τους υπουργούς Δημόσιας Τάξης Νίκο Δένδια και Ναυτιλίας Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, ο βουλευτής Επικρατείας των Ανεξάρτητων Ελλήνων Τέρενς Κουίκ. Όπως αποκαλύπτει ο βουλευτής Επικρατείας του κινήματος «τα προαναφερόμενα πλωτά ξενοδοχεία, θα φτάσουν στο μεγαλύτερο λιμάνι της Θράκης σε ημερομηνία που δεν προσδιορίζεται, αλλά πριν από τα Χριστούγεννα».

Οι τηλεοράσεις γίνονται (επικίνδυνα) έξυπνες


Οι νέας γενιάς τηλεοράσεις που συνδυάζουν τις ιδιότητες της συμβατικής τηλεόρασης και των ηλεκτρονικών υπολογιστών μπορούν να μετατραπούν σε ένα είδος Μεγάλου Αδελφού για τους κατόχους τους
Λειτουργώντας (και) ως υπολογιστής με πρόσβαση στο Internet, η τηλεόραση αυτόματα αποκτά και τις διάφορες όχι και τόσο ευχάριστες παρενέργειες των συμβατικών υπολογιστών και της online δραστηριότητας.
Έτσι οι νέες «έξυπνες» τηλεοράσεις καταγράφουν τις προτιμήσεις των κατόχων τους και τα δεδομένα αποστέλλονται στη βιομηχανία του μάρκετινγκ, η οποία φροντίζει να αποστέλλει στην κάθε συσκευή προσωποποιημένα διαφημιστικά μηνύματα.

Η ΥΠΑΡΞΗ ΚΡΥΠΤΟΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ "ΣΤΟΙΧΕΙΩΝΕΙ" ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ Οι Τούρκοι πιστεύουν στον Θεό αλλά όχι στον Αλλάχ!


Xαστούκι στον Ερντογάν από την νεολαία του αφού, οι περισσότεροι νέοι πιστεύουν στον Θεό, αλλά όχι στον Αλλάχ. Εκρηκτικές διαστάσεις διαβλέπει κοινωνική έρευνα για τη νεολαία
Το Κοινωνικό, Οικονομικό και Πολιτιστικό Κέντρο Ερευνών (SEKAM- Sosyal, Ekonomik ve Kültürel Araştırmalar Merkezi'nin) στην Τουρκία, αποκάλυψε τις έννοιες του «χάους» και της «σύγχυσης» που κατατρέχουν  την τουρκική νεολαία και τονίζουν ότι η κατάσταση έχει φθάσει σε διαστάσεις που καθορίζονται ως σοβαρές.

Τι είναι χρήμα

Tο χρήμα είναι μια έννοια αυθαίρετη.

Δηλαδή όλοι οι άνθρωποι της γης έχουν συμφωνήσει ότι τα χαρτονομίσματα θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν στις συναλλαγές μας.

Αν αύριο συμφωνήσουμε να αλλάξουμε τα χαρτονομίσματα, τότε τα πρώτα δεν θα έχουν καμία αξία. Άρα αξία έχει η έννοια που αντιπροσωπεύουν τα χαρτονομίσματα και όχι αυτό καθεαυτό το χαρτονόμισμα.

Αν αύριο συμφωνήσουν όλοι οι άνθρωποι ότι ο χρυσός δεν έχει αξία και δεν θέλει κανείς να τον αγοράσει, τότε η αξία του θα πέσει στο μηδέν.

Χρυσούλα Γιαταγάνα: Η Ρεπούση θα έπρεπε να είχε διωχθεί αυτεπάγγελτα για άρνηση γενοκτονιας και με την υφιστάμενη νομοθεσία!

Εξαιρετική η παρέμβαση της Χ. Γιαταγάνα που είπε έξω από τα δόντια ότι η ετεροβαρής αντιμετώπιση των θυμάτων γενοκτονίας αποτελεί από μόνη της ρατσισμό! Δεν μπορεί να αναφέρεται ονομαστικά το ολοκαύτωμα και τα υπόλοιπα εγκλήματα να αποσιωπούνται. Δεν είναι δυνατόν ένα νομοσχέδιο αντί να αποσκοπεί στην εξάλειψη του ρατσισμού να αφοσιώνεται στην εξαφάνιση ενός κόμματος (ΧΑ). Και η υπάρχουσα νομοθεσία ειναι υπεραρκετή γι’ αυτό τον σκοπό. Φανταστείτε ότι η δικαιοσύνη θα έπρεπε να είχει κινηθεί αυτεπάγγελτα κατά της κ. Ρεπούση!

Διαβάστε ολόκληρη την ομιλία ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ:

ΣΕΙΚΙΛΟΣ-ΕΥΤΕΡ[ΠΗ] Η αρχαιότερη, ολοκληρωμένη μουσική σύνθεση (με μουσική σημειογραφία) στον κόσμο, που έχει ανακαλυφθεί, μέχρι τώρα.

Άρθρο του Χρήστου Γιαπιτζάκη,
Ιατρού γενετιστή από τον Β τόμο του περιοδικού Ο Κήπος του Επίκουρου

ΑΠΟ ΤΟ hellinon.net

seikilos3small.jpg
“Οσον ζής φαίνου,
Μηδέν όλως σύ λυπού
Προς ολίγον εστί το ζήν
Το τέλος ο χρόνος απαιτεί”.
(“Όσο ζεις, να λάμπεις
Μη λυπάσαι καθόλου
Η ζωή είναι σύντομη
Ο χρόνος οδηγεί στο τέλος”)
seikilos_score.png
Η αρχαιότερη, ολοκληρωμένη μουσική σύνθεση (με μουσική σημειογραφία) στον κόσμο, που έχει ανακαλυφθεί, μέχρι τώρα.

Ο δήμαρχος του Λονδίνου ξεστόμισε τη σκληρή και ωμή αλήθεια για την παγκόσμια οικονομία

Οι ταξικές-οικονομικές ανισότητες έχουν γίνει «καυτό» θέμα τον τελευταίο καιρό, με τον Πάπα Φραγκίσκο να αποτελεί την πρώτη υψηλού προφίλ προσωπικότητα που έθιξε το ζήτημα ανοικτά, δημιουργώντας ένα είδος μόδας.
Χθες το βράδυ, ωστόσο, άλλο ένα «βαρύ» όνομα εξέφρασε τη γνώμη του, πολύ διαφορετική από εκείνη του ηγέτη της Καθολικής Εκκλησίας.
Ο λόγος για τον δεξιό, συντηρητικό δήμαρχο του Λονδίνου Μπόρις Τζόνσον ο οποίος δήλωσε κατά τη διάρκεια ομιλίας του στο Κέντρο Πολιτικών Μελετών (γνωστή νεοφιλελεύθερη δεξαμενή σκέψης) της βρετανικής πρωτεύουσας ότι η οικονομική ανισότητα είναι καλό πράγμα και ότι μερικοί άνθρωποι πολύ απλά δεν είναι αρκετά ευφυείς και ικανοί να πετύχουν.

Νέα Τουρκική πρόκληση «Δεν υπήρξε γενοκτονία των Ποντίων και Αρμενίων»



Πρωτοφανή τουρκική πρόκληση συνέβη από την Αυστραλία.

Συγκεκριμένα, η τουρκική πρεσβεία στην Αυστραλία προσπάθησε χρησιμοποιώντας το ομοσπονδιακό κοινοβούλιο στην Καμπέρα το οποίο διοργάνωνε εκδήλωση με αντικείμενο έρευνας την γενοκτονία... Ποντίων και Αρμενίων, να διαστρεβλώσει την ιστορική πραγματικότητα!

Στην εκδήλωση μίλησε ένας Αμερικανός καθηγητής, ονόματι Τζάστιν ΜακΚάρθυ (προσκεκλημένος από την τουρκική πρεσβεία, επί πληρωμή να φανταστούμε), ο οποίος θέλησε να «ισοπεδώσει» την ιστορική πραγματικότητα, λέγοντας πως «υπήρξαν νεκροί, αλλά δεν ήταν αποτέλεσμα οργανωμένου σχεδίου που να συνιστά γενοκτονία».

80.000 λιγότεροι οι Έλληνες σε δυο χρόνια μνημονίων...

80.000 λιγότεροι οι Έλληνες σε δυο χρόνια μνημονίων...
Οι θάνατοι στη χώρα μας πολλαπλασιάστηκαν, οι γεννήσεις καταβαραθρώθηκαν ενώ η μετανάστευση αυξάνεται ραγδαία.

Η κυβέρνηση ζητωκραυγάζει για το επικαλούμενο πρωτογενές πλεόνασμα. Ο φερόμενος ως Έλλην πρωθυπουργός αμέσως μόλις κατατέθηκε το σχέδιο του προϋπολογισμού, έτρεξε σαν τον γνωστό Χαρούλη από την παλιά διαφήμιση της Νουνού να πει τα καλά νέα στην Frau Μέρκελ. Και η Frau γεμάτη από εκείνο το είδος της ικανοποίησης που πάντα διακρίνει τους φιλόζωους όταν τα κατοικίδιό τους εκτελεί με θαυμαστή ακρίβεια τις εντολές που του δίνουν, αναφώνησε: «Πολλοί δεν το πίστευαν, αλλά η Ελλάδα έχει πρωτογενές πλεόνασμα!»

Έκτακτη νυχτερινή έφοδος στα κελιά των βουλευτών της ΧΑ!



Σύμφωνα με πληροφορίες, μεγάλα “κεφάλια” στην κυβέρνηση κινητοποίησαν την διοίκηση των φυλακών Κορυδαλλού και εκείνη με τη σειρά της διέταξε οκτώ φύλακες να πραγματοποιήσουν νυχτερινή έφοδο στα κελιά του αρχηγού της Χρυσής Αυγής και των βουλευτών του Κινήματος προς αναζήτηση κινητών τηλεφώνων!

Ο λόγος ήταν η φωτογραφία (που έχει μπει στο συγκεκριμένο άρθρο), η οποία ανέβηκε στην ηλεκτρονική σελίδα του Χρυσής Αυγής την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου και δείχνει τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Γιάννη Λαγό σε παλαιότερη ομιλία του στην Κύπρο με φόντο την Ελληνική Σημαία. Η ανάρτηση στη κεντρική σελίδα του Κινήματος αφορούσε την απάντηση του Ιωάννη Λαγού προς τον υπουργό Δικαιοσύνης Χ. Αθανασίου, κατόπιν της απόρριψης εκ μέρους του υπουργού του αιτήματος του Γιάννη Λαγού να αναρτήσει στο κελί του την Ελληνική Σημαία.

«Η Ευρώπη χρειάζεται πραξικόπημα»

Από το tro-ma-ktiko
Διάλογο για το ρόλο της Γερμανίας στην Ε.Ε. και την πορεία εξόδου από την παρούσα κρίση κάνουν από τις στήλες της εφημερίδας...
Die Zeit δύο πρώην της γερμανικής πολιτικής σκηνής, ο πρώην καγκελάριος Χέλμουτ Σμιτ και ο πρώην υπουργός Εξωτερικών Γιόσκα Φίσερ.

Σύμφωνα με τη Deutsche Welle, η συζήτηση είναι εξαιρετικά ζωντανή, πρωτότυπη έως προκλητική και με απαισιόδοξες πινελιές για το μέλλον της Ε.Ε. και τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Άνγκελα Μέρκελ.

ΛΑΜΟΓΙΑ χαιρόσαστε τώρα; Έλληνες στη δούλεψη μεταναστών για 2,5 ευρώ την ώρα

Ήρθαν στην Ελλάδα από τις πατρίδες τους αναζητώντας μία καλύτερη τύχη. Τελικά κατέληξαν να είναι αυτοί τα αφεντικά και να έχουν προσλάβει έλληνες. Δήμητρα, Ελένη, Ιωάννα, Γιώργος, Σπύρος, Αλέξανδρος…! Δεν είναι τυχαία ονόματα, αλλά κάποιοι έλληνες πολίτες που, ιδιαίτερα με όσα συμβαίνουν στη χώρα μας, πρέπει να σημειώσουμε ότι είναι έλληνες που εργάζονται. Πού; Στους Ντερίμ, Χουσεΐν, Αντέλ, Άλκη και Μάριο. Ποιοι είναι αυτοί, οι εργοδότες τους; Είναι μετανάστες που πριν από μερικά χρόνια πέρασαν τα σύνορα της χώρας μας, εργάστηκαν και σήμερα είναι αφεντικά έχοντας στη δούλεψή τους έλληνες! Απόψε, ο Αντώνης Σρόιτερ λοιπόν συναντά Έλληνες που εργάζονται σε επιχειρήσεις αλλοδαπών. Κάποιοι από αυτούς τους μετανάστες ξεκίνησαν με τα πόδια από την πατρίδα τους, ήρθαν στην Ελλάδα και σήμερα έχουν επιχειρήσεις με τζίρο χιλιάδων, ακόμα και εκατομμυρίων, ευρώ….

Ὑπερφορολόγησις – Τὸ ψέμμα τοῦ Στουρνάρα

Ὑπερφορολόγησις - Τὸ ψέμμα τοῦ ΣτουρνάραΤο ονομάζω «ψέμμα» επειδή αν δεν είναι ψέμμα που το είπε εν γνώσει του, αν δηλαδή το πιστεύει, τότε θα ήταν ακόμη πιο επικίνδυνος.
Αναφέρομαι στη δήλωσή του, για το ότι η Ελλάδα δεν είναι υπερφορολογημένη. Την ξανάκουσα σήμερα στο ραδιόφωνο, είπε μάλιστα και ότι το συμπέρασμα βγαίνει από το πόσους άμεσους φόρους πληρώνουν οι Έλληνες σαν ποσοστό του ΑΕΠ.
Στην ουσία πρόκειται για διπλό ψέμμα, τριπλή προσπάθεια παραπλάνησης αν προτιμάτε.
1. Δεν πληρώνουμε μόνο άμεσους φόρους. Με ΦΠΑ 23% και με τόσα χαράτσια, για να μην αναφερθώ και στα όσα πληρώνουμε «υπέρ τρίτων», έχουμε ξεπεράσει κάθε άλλη χώρα της ΕΕ σε φόρους, και αυτό είναι κάτι που το έχουμε νοιώσει βαθιά όλοι μας.
2. Για να πληρώνεις περισσότερους άμεσους φόρους, πχ από τον Γερμανό, πρέπει να έχεις και μεγαλύτερο εισόδημα, ώστε να ανεβαίνεις και κλίμακα.
Το δεύτερο, θα το εξηγήσω με ένα απλό παράδειγμα:

Ο κακός χαμός στους αιθέρες... και τα έκτακτα δελτία επιδείνωσης της Ε.Μ.Υ. - Δορυφορική φώτο


ΑΠΟ ΤΟ psekasmata
 
Πάρτε... Darpa, Haarp, Sharp, Tomson, Sony και ότι άλλο θέλετε ή όπως αλλιώς θέλετε ονοματίστε το!
Κατά τα άλλα έρχονται υπερ-καταιγίδες και
έκτακτα καιρικά φαινόμενα (βλέπε κα Σούζη κλπ)!!! 
Αναγνώστης

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ:Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ-ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΜΑΣΩΝΙΚΩΝ ΣΤΟΩΝ,ΠΟΥ ΔΡΟΥΣΑΝ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ!

"ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΣ Ο ΟΡΚΟΣ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΣΤΙΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ"!

Με αφορμή την ανάρτηση σχετικά με τον Ιωάννη Καποδίστρια,αναφέρθηκε σε σχόλιο η εναντίωση του στις Μασωνικές Στοές,που σύμφωνα με πολλούς οδήγησε στη δολοφονία του.Ψάξαμε λοιπόν και βρήκαμε τη συγκλονιστική επιστολή που είχε στείλει στις διάφορες Δημόσιες Υπηρεσίες σχετικά με τις "Μυστικές Εταιρείες",όπως τις αποκαλεί:

Ερευνώντας τις τεχνικές παρακολούθησης της NSA

Το τι ακριβώς μπορεί να μάθει η NSA (και οι υπόλοιπες υπηρεσίες πληροφοριών) από τα δεδομένα που συλλέγει από τις εταιρείες τηλεπικοινωνιών προσπαθούν να διαπιστώσουν επιστήμονες του Πανεπιστημίου Στάνφορντ, δημιουργώντας τη δική τους βάση δεδομένων με τέτοιου είδους στοιχεία.
Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του MIT Technology Review, το πρόγραμμα Metaphone ζητεί από τους εθελοντές που συμμετέχουν να εγκαταστήσουν στο τηλέφωνό τους μία εφαρμογή για Android η οποία αποστέλλει στους ερευνητές αντίγραφα των αρχείων κλήσεων και βασικά δεδομένα από τον λογαριασμό Facebook του κατόχου του τηλεφώνου.

Αρβελέρ: Φασίστες όσοι λένε πως είναι φυλετικά Έλληνες!!!

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ Παρκαδόροι
 

Σχόλιο από ALEXANDER

Δείτε το βίντεο μέχρι το τέλος
Προφανώς η κυρία Αρβελέρ δεν μπήκε στον κόπο ούτε να δει το βίντεο ούτε έκανε τον κόπο να διαβάσει για την αποικία των Μεγαρέων η μάλλον κάνει ότι δεν ξέρει…  

Και όμως ο ISON δείχνει ότι «ζει» ακόμη (Βίντεο)

Και όμως ο κομήτης του αιώνα ο ISON C2012 S1 αρνείται να παραδώσει τα όπλα του τόσο εύκολα ύστερα από τη αναμέτρησή του με τον Ήλιο στο περίήλιο.

Νέα στοιχεία που προκύπτουν από τις παρατηρήσεις των δορυφόρων της NASA και εκεί που όλοι νόμιζαν ότι ο κομήτης είχε εξαϋλωθεί, δείχνουν ότι κάτι φαίνεται να εξέρχεται πίσω από τον Ήλιο .ssc.nascom.nasa.gov

Ότι πρόκειται για τον ISON δεν υπάρχει αμφιβολία αλλά οι επιστήμονες δεν μπορούν να καταλάβουν ακόμη τι είναι αυτό. Πρόκειται για ένα αποκεφαλισμένο κομήτη, πρόκειται για θραύσματα, πρόκειται μόνο για σκόνη η οποία συνεχίζει το ταξίδι της.

Γκάφα: Γερμανικό δελτίο αντί για την ελληνική βουλή έδειχνε μοντέλα!(Βίντεο)

Συμβαίνει και στις πιο προηγμένες χώρες...
Μία άνευ προηγουμένου γκάφα έκαναν στο γερμανικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού Taggesschau, καθώς κατά τη διάρκεια του δελτίου, ο παρουσιαστής, προλόγισε θέμα που αναφερόταν στην ελληνική Βουλή.

Το video wall, όμως, του έκανε νερά, με αποτέλεσμα να εμφανίσει φωτογραφίες ημίγυμνων μοντέλων.

Η ασύλληπτη γκάφα κάνει το γύρω του διαδικτύου, όπως φυσικά και τα επικριτικά σχόλια κατά του καναλιού.

Καραμανλής για Στουρνάρα: «Εγώ φεύγω, αν είναι αυτός…»

Καραμανλής για Στουρνάρα: «Εγώ φεύγω, αν είναι αυτός…»
Ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής αρνείται κατηγορηματικά να συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ πλάι στον κ. Στουρνάρα
Αποφασισμένος να μην είναι ξανά υποψήφιος στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές με τη Νέα Δημοκρατία εμφανίζεται ο πρώην πρωθυπουργός και επί 13 χρόνια πρόεδρος του κόμματος κ. Κ. Καραμανλής. Η αιτία είναι ο υπουργός Οικονομικών κ. Ι. Στουρνάρας, τον οποίο έχει στο στόχαστρο λόγω της εχθρικής πολιτικής που εξαπέλυσε εναντίον του κατά την περίοδο 2007-2009.
Μάλιστα όπως αναφέρει δημοσίευμα κυριακάτικης εφημερίδας, ο κ. Καραμανλής φέρεται να έστειλε τελεσίγραφο στον Αντώνη Σαμαρά ενόψει εκλογών! «Ή αυτός ή εγώ» φαίνεται να τόνισε με νόημα ο πρώην πρωθυπουργός.

Βαγόνι έπεσε σε ποτάμι στη Νέα Υόρκη

 Εκτροχιασμός τρένου του μετρό συνέβη κοντά στον σταθμό North Spuyten Duyvil στο Bronx στη Νέα Υορκη πριν απο λίγη ώρα. 
 
Ένα ή περισσότερα βαγόνια έχουν πέσει στον ποταμό Ηudson.

Θύελλα αντιδράσεων για το ξύλο με βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και τον Σγουρό

Στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής, ο βουλευτής Δ. Τσουκαλάς και ο Περιφερειάρχης ήρθαν στα χέρια, ενώ ο Στ. Παναγούλης επιτέθηκε σε άλλους συναδέλφους του.
Θύελλα αντιδράσεων έχει προκληθεί ανάμεσα στην κυβέρνηση και τον ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή το ξύλο βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ με τον Γιάννη Σγουρό για τον Αστέρα.

Να πάρει θέση σχετικά με τα επεισόδια στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής και να καταδικάσει κάθε πρακτική βίας, κάλεσε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου.

Απίστευτος Βαρβιτσιώτης: "Όποιος δεν έχει να πληρώσει τον Ενιαίο Φόρο Ακινήτων, να πουλήσει ακίνητη περιουσία"(Βίντεο)

Η "πρόταση" του υπουργού Ναυτιλίας, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, για όσους δεν θα μπορούν να πληρώσουν τον επερχόμενο Ενιαίο Φόρο Ακινήτων, προκάλεσε αντιδράσεις.
Σύμφωνα με τον ίδιο, "όποιος δεν έχει να πληρώσει τον Ενιαίο Φόρο Ακινήτων, θα πρέπει να πουλήσει την ακίνητη περιουσία του".
Μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, ο υπουργός τάχθηκε υπέρ ενός ενιαίου φόρου για τα ακίνητα, ο οποίος σύμφωνα με τον ίδιο, δεν θα πρέπει να σχετίζεται με το εισόδημα, αλλά με την αξία του ακινήτου του φορολογούμενου, ασχέτως εάν, για παράδειγμα, το έχει κληρονομήσει, αλλά δεν μπορεί να το συντηρήσει με το εισόδημα που διαθέτει.

Τρόικα: Κλίμα σύγκρουσης με την κυβέρνηση

Τρόικα: Κλίμα σύγκρουσης με την κυβέρνηση
-Πηγές από το Μαξίμου λένε πως «θέλουμε να προχωρήσουμε, αλλά χωρίς τις υπερβολές των δανειστών» -«Αν θέλετε να κάνετε κοινωνική πολιτική, βρείτε καταλύματα σε όσους χάσουν τα σπίτια τους», δηλώνουν προκλητικά οι Τροϊκανοί-Βενιζέλος: «Αυτά που ζητάνε είναι απίστευτα. Δεν με ενδιαφέρει, ας μην ξανάρθουν κι ας φύγουν οριστικά απ την χώρα»Σε οριακό σημείο βρίσκεται η διαπραγμάτευση της ελληνικής κυβέρνησης με την Τρόικα με όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά ακόμη και της ρήξης εάν οι εκπρόσωποι των δανειστών επιμείνουν στις «εξωφρενικές τους απαιτήσεις» όπως έλεγε στέλεχος του κυβερνητικού επιτελείου.