Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

Ρόδος:Κατέβασαν νερά τα ποτάμια και οι χείμαρροι. Βροχή με το τσουβάλι… (Φωτο)

Στα 70 χιλιοστά έφτασε η βροχόπτωση σε μια νύχτα, που σημαίνει ότι έβρεξε όσο το ¼ του έτους.
Άνοιξαν ποτάμια και χείμαρροι σε ολόκληρη τη Ρόδο μετά τις καταρρακτώδεις βροχές που σημειώθηκαν την Πέμπτη και ολόκληρη τη νύχτα προς την Παρασκευή.

Βιβλίο της Δ! Δημοτικού στέλνει τα παιδιά μας επίσκεψη σε τζαμιά

ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Η συγκεκριμένη εικόνα αποτελεί απόσπασμα από το ανθολόγιο της Δ’ τάξης του Δημοτικού, σύμφωνα με τον αναγνώστη που μας έστειλε το θέμα. Προσπαθούν να μυήσουν στον Ισλαμισμό 9χρονα παιδιά;;;....

Ναι, καλά διαβάζετε, το ψευτοπροοδευτικό σύστημα «Ελληνικής» παιδείας προτρέπει τα... 9χρονα Ελληνόπουλα να επισκεφθούν το τζαμί της περιοχής τους για να αντλήσουν πληροφορίες για αυτό…!

Τι σημαίνει Deepnet, ή Darknet, ή Deep Web… Η “μαύρη” γειτονιά του Internet..

6a00e54fce13cf88340148c6ab4213970c-800wi
Το darknet είναι ένα αυτόνομο διαδίκτυο που προσφέρει «ασφαλή» στέγη σε κύκλους του παραεμπορίου, της μαφίας αλλά και σε διεθνή δίκτυα τρομοκρατίας.
Οι πρόσφατες αποκαλύψεις για ηλεκτρονική κατασκοπεία σε ΗΠΑ και Ευρώπη αναζωπύρωσαν διεθνώς τη συζήτηση για την ασφάλεια στο διαδίκτυο. Από το διάλογο αυτό όμως απουσιάζει συχνά το «darknet».
Μετά τις πρόσφατες αποκαλύψεις για σκάνδαλα κατασκοπείας στα οποία εμπλέκεται η αμερικανική μυστική υπηρεσία NSA έχει ανοίξει μεγάλος δημόσιος διάλογος σε Ευρώπη και ΗΠΑ για την ασφάλεια στο διαδίκτυο.

Υφυπουργός Ιωάννης Κουτσογιάννης 6 Απριλίου 1987: Η Προφητεία για τα πετρέλαια, το Αιγαίο και τους Τούρκους

 

Από το aegeantimes

Το σύνθημα "Η Ελλάδα στους Έλληνες" συγκινεί ακόμη και συναρπάζει, όμως κατόρθωσαν οι “υπαλληλίσκοι απόγονοι” και ένα πολιτικό προσωπικό ανάξιο των περιστάσεων, να το μεταμορφώσουν σε γραφή και ρήση κενού περιεχομένου.

Η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων είναι Πατριώτες, όμως στις πολιτικές ηγεσίες και γενικά στο σύστημα εξουσίας (Οικονομικό, πολιτικό κατεστημένο, μέρος τού δήθεν Πνευματικού Κόσμου, ΜΜΕ κ.α.) βλέπουμε το αντίθετο.

Πως και γιατί συμβαίνει αυτό;

ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΑΦΑΙΡΟΥΣΑΝ ΟΡΓΑΝΑ ΑΠΟ ΣΕΡΒΟΥΣ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΥΣ

ΑΠΟ  ΤΟ  filotimia

Σύμφωνα με εμπιστευτική έκθεση του Ο.Η.Ε., Σέρβοι αιχμάλωτοι πολέμου μεταφέρθηκαν στην Αλβανία, στα μέσα του 1999, και υποβλήθηκαν σε εγχειρίσεις αφαίρεσης οργάνων, τα οποία στην συνέχεια επωλούντο σε ενδιαφερομένους, οι δε αιχμάλωτοι θανατώνονταν.

Ολόκληρη η έκθεση του Ο.Η.Ε. ΕΔΩ.ΑΑ

ΒΟΜΒΑ…ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ…ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΕΚΡΥΨΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ...ΜΙΑ FAKE ΕΙΔΗΣΗ

Τις τελευταίες μέρες αναδημοσιεύεται σε όλα τα blogs μια φωτογραφία η οποία δείχνει πιλότους της πολεμικής αεροπορίας να παρελαύνουν διαμαρτυρόμενοι για τους αεροψεκασμούς, είναι αυτή εδώ η φωτογραφία.

Μασκοφόροι Αρθρογράφοι



Του Θεόδωρου Κουτρούκη 
Επίκουρου Καθηγητή Πανεπιστημίου Αιγαίου


Γράφει το…Skandaliariko Pipini: προς μια νέα μορφή δημόσιου διαλόγου; 

Η συμμέτοχη με έκφραση γνώμης στο δημόσιο διάλογο απαιτούσε πάντοτε μια κάποια τόλμη γιατί εκθέτει το συγγραφέα σε μερικούς κινδύνους (να ενοχλήσει, να θίξει, να γίνει «κακός»). Πριν την έλευση του διαδικτύου τα κείμενα δεν είχαν συνήθως ανάδραση (πλην ίσως κάποιων τηλεφωνικών ή επιστολικών παρεμβάσεων) κι επιδρούσαν μόνο στον αναγνώστη αλλά όχι στο συγγραφέα. Επίσης, ο περιορισμένος αριθμός και χώρος των εφημερίδων και περιοδικών, δημιουργούσε εκ των πραγμάτων ένα φιλτράρισμα στα κείμενα που δημοσιεύονταν κι ανεξάρτητα από το είδος των κριτηρίων υπήρχε μια διαδικασία επιλογής.

ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ! ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΣΤΗΡΩΣ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΔΙΑ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ...!!!

ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ! ; 
 
λογικό, αφού είναι οι μελλοντικοί πολίτες της 
 
ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ!

Αυστηρώς ακατάλληλο δια ανηλίκους... αλλά και για ενηλίκους...!


Δείτε το βίντεο

Μεγάλα κέρδη καταγράφει το ΧΑΚ

Λευκωσία: Μεγάλα κέρδη καταγράφει, για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα, την Παρασκευή το κυπριακό Χρηματιστήριο, με τη μετοχή της Ελληνικής Τράπεζας να επανακτά σημαντικό μέρος των κερδών που απώλεσε από τις έντονες ρευστοποιήσεις που εκδηλώθηκαν μέχρι την Τετάρτη.

Ο Γενικός Δείκτης (στις 13:02) βρισκόταν στις 113,53 μονάδες, σημειώνοντας μεγάλη άνοδο σε ποσοστό 8,06%, εξέλιξη που περιορίζει μέχρι στιγμής τις εβδομαδιαίες απώλειες της αγοράς στο 5%.

Επιφυλακτικές κινήσεις στο Χρηματιστήριο Αθηνών

Του Δημήτρη Ζάντζα  από το capital.gr

Επιλεκτικά κινούνται την Παρασκευή οι επενδυτές στο Χρηματιστήριο της Αθήνας. Το εύρος διακύμανσης του Γενικού Δείκτη δεν ξεπερνά μέχρι στιγμής τις 9 μονάδες, ενώ ο τζίρος παραμένει σε χαμηλά επίπεδα.

Στον FTSE Large Cap η πλειονότητα των μετοχών διαπραγματεύεται με αρνητικό πρόσημο, με τις μεγαλύτερες πιέσεις να εντοπίζονται στον τίτλο της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, η οποία κάνει σήμερα «ντεμπούτο» στη σύνθεση του δείκτη.

Πτωτικά σε ποσοστό άνω του 1% κινούνται επίσης οι τίτλοι των ΕΥΔΑΠ, ΜΕΤΚΑ, Alpha Bank και ΕΛΠΕ, ενώ με μικρότερες απώλειες διαπραγματεύονται, μεταξύ άλλων, οι μετοχές των Ελλάκτωρ, Jumbo, ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή και ΕΤΕ.

Σοκ: Η ΕΕ δεν διαφωνεί με την δήλωση Ρ.Τ.Ερντογάν ότι "Δεν υπάρχει Κύπρος"!!!ΚΑΙ ΕΠΕΠΛΗΞΑΝ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ!!!

"Τράβηξε το χαλί" κάτω απο τα πόδια Κύπρυ και Ελλάδας η Ευρωπαϊκή Επιτροπή αναφορικά με την προκλητική θέση που πήρε ο Ρ.Τ.Ερντογάν ότι "Δεν υπάρχει χώρα με το όνομα Κύπρορς"!
Ο Πίτερ Στάνο, εκπρόσωπος του επιτρόπου Διεύρυνσης Στ. Φούλε, που είναι και  πλέον κατάλληλος να τοποθετηθεί επί της παραβατικής συμπεριφορά της Τουρκίας με δήλωσή του που απαντούσε και σε σχετική ερώτητη του Έλληνα ευρωβουλευτή Γιώργου Κουμουτσάκου, απάντησε τα εξής πρωτοφανή: "Όπως γνωρίζετε η Κομισιόν δεν παρέχει σχόλια επί διαφορετικών τοποθετήσεων ή επί της ερμηνείας τους στα ΜΜΕ"!

ΕΝΩ ΣΤΟ ΥΠΕΞ ΥΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΚΥΠΡΙΟΥΣ! Προκαλεί η Τουρκία: Δημοσιοποίησαν βίντεο από την επιχείρηση εισβολής στην Κύπρο(Βίντεο και Φωτό)


Φωτογραφίες και βίντεο από τον ΑΤΤΙΛΑ 1 και τον ΑΤΤΙΛΑ 2 έδωσε στην δημοσιότητα το τουρκικό Γενικό Επιτελείο με αφορμή την επέτειο των 30 χρόνων από την ανακήρυξη του ψευδοκράτους στα Κατεχόμενα, την ίδια ώρα που ο υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας Ε.Βενιζέλος, δέχεται επίσημα στην Αθήνα τον εκπρόσωπο των Τουρκοκυπρίων.
Σε μια επίσκεψη που ουσιαστικά σηματοδοτεί την αναγνώριση του ψευδοκράτους ή στην καλύτερη περίπτωση υποβιβασμού του κυπριακού κράτους σε "ελληνοκυπριακή κοινότητα" αφού έτσι συμφώνησε στη Νέα Υόρκη τον περασμένο Σεπτέμβριο ο Ε.Βενιζέλος να δεχθεί ο Α.Νταβούτογλου τον αντίστοιχο Κύπριο εκπρόσωπο.

Επιδεινώνεται η υγεία του Γλαύκου Κληρίδη


Λευκωσία: Κρίσιμες ώρες για τον Γλαύκο Κληρίδη, καθώς η κατάσταση της υγείας του επιδεινώνεται, σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς του. Ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας νοσηλεύεται από προχθές το πρωί στην κλινική «Ευαγγελίστρια», στη Λευκωσία.

Σε δηλώσεις του ο προσωπικός του ιατρός, Ιωσής Κάσιος, ανέφερε ότι τα πράγματα δεν είναι καθόλου καλά και ότι η κατάσταση της υγείας του πρώην προέδρου είναι πάρα πολύ κακή. Σε ερώτηση αν η κατάσταση της υγείας του είναι αναστρέψιμη, ο κ. Κάσιος ανέφερε «δυστυχώς, όπως όλα δείχνουν οδεύει προς το τέλος».

Αρβανιτόπουλος: Θα συλλαμβάνεται όποιος παρεμποδίσει την είσοδο στα πανεπιστήμια

«Το εξάμηνο δεν έχει χαθεί» - «Ο νόμος μας δίνει τη δυνατότητα να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα χωρίς να χρησιμοποιήσουμε επίταξη ή επιστράτευση».Αυστηρό μήνυμα αποφασιστικότητας στους διοικητικούς υπαλλήλους που συνεχίζουν έως και σήμερα την απεργία τους κατά της διαθεσιμότητας έστειλε με ραδιοφωνική του συνέντευξη ο υπουργός Παιδείας, Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος.

Ομολογία-σοκ από τις Βρυξέλλες Στουρνάρας: «Όχι» σε πλειστηριασμούς, γιατί θα καταρρεύσουν οι τράπεζες

Οι πλειστηριασμοί θα ρίξουν τις τιμές των ακινήτων και αυτό θα επηρεάσει ριζικά τον τραπεζικό τομέα - Την Κυριακή η Αθήνα θα παρουσιάσει στην Τρόικα διαρθρωτικά μέτρα 1,3 δισ. ευρώ.
Μήνυμα στην Τρόικα για το θέμα των πλειστηριασμών έστειλε με δήλωση-βόμβα από τις Βρυξέλλες ο Γιάννης Στουρνάρας το βράδυ της Πέμπτης στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε μετά τη λήξη της συνεδρίασης του Eurogroup.

Να μην πληρώσουν οι αγρότες, συμφώνησαν οι βουλευτές ΝΔ , ΠΑΣΟΚ «Θυσία» 280.000 οικοπεδούχοι και ιδιοκτήτες αστικών ακινήτων


Τι προβλέπει το νέο σχέδιο για τη φορολογία ακινήτων - Ποιοι θα πληρώσουν διπλό χαράτσι - Στα 2,65 δισ. οι προς είσπραξη φόροι, αντί για 2,9 δισ. του απορριφθέντος σχεδίου.Να πάρει πίσω την «υπογραφή» της από τη συμφωνία στο Μεσοπρόθεσμο με την Τρόικα ότι το 2014 θα εισπράξει 2,9 δισ. ευρώ από φόρους στα ακίνητα, αναγκάζουν την κυβέρνηση οι βουλευτές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ. Όχι μόνο αυτό όμως, αλλά φροντίζουν (ειδικά οι βουλευτές της περιφέρειας) να ελαφρύνουν υπερβολικά τους αγρότες και τους κατοίκους της επαρχίας, πιέζοντας να μην πληρώσουν ούτε και ένα ευρώ φόρο, ει δυνατόν.

Λευκάδα: Τραγωδία με 12 λαθρομετανάστες - 4 παιδιά νεκρά(Βίντεο)


Λευκάδα: Τραγωδία με 12 λαθρομετανάστες - 4 παιδιά νεκρά
Δώδεκα παράνομοι μετανάστες, μεταξύ των οποίων και τέσσερα παιδιά, έχουν ανασυρθεί νεκροί από τη θαλάσσια περιοχή Πάλαιρος, απέναντι από τη Λευκάδα, όπου διεξάγονται οι έρευνες του Λιμενικού, με δύτη, για τον εντοπισμό τυχόν αγνοούμενων συνεχίζονται.

Σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα - Ελληνική Ακτοφυλακή, σκάφος που μετέφερε άγνωστο αριθμό λαθρομεταναστών, βρέθηκε αναποδογυρισμένο στη θαλάσσια περιοχή.
Μέχρι στιγμής έχουν διασωθεί 15 παράνομοι μετανάστες, οι οποίοι θα μεταφερθούν για προληπτικούς λόγους στα νοσοκομεία της Πρέβεζας και της Λευκάδας.

"Βόμβα": Η Κομισιόν επιχειρεί να μπλοκάρει την επένδυση της Cosco

"Βόμβα": Η Κομισιόν επιχειρεί να μπλοκάρει την επένδυση της Cosco
Δε θέλουν την είσοδο Κινεζικών Κεφαλαίων στην Ελλάδα.
Απίστευτο και όμως αληθινό!
Αυτοί που κουνούν το δάχτυλο στην Ελλάδα και την κατηγορούν για ολιγωρίες και καθυστερήσεις στο θέμα των αποκρατικοποιήσεων, δηλαδή οι δανειστές μας και η Κομισιόν, επιχειρούν να ''μπλοκάρουν'' την επένδυση ύψους 230 εκ. ευρώ της Cosco για την κατασκευή και εκμετάλλευση του Δυτικού Προβλήτα στο λιμάνι του Πειραιά.
Μιλάμε για μια επένδυση που θα δημιουργήσει νέες θέσεις εργασίας και δεν περιορίζεται μόνο στο σταθμό των εμπορευματοκιβωτίων αλλά προβλέπει την κατασκευή προβλήτα πετρελαιοειδών (για λογαριασμό του ΟΛΠ) και την αναβάθμιση με νέο μηχανολογικό εξοπλισμό των προβλητών στην ανατολική πλευρά του λιμανιού του Πειραιά.

ΠΡΟΚΛΗΣΗ: Δήλωση - σοκ Τζαμτζή για τους μισθούς των βουλευτών(Βίντεο)


ΠΡΟΚΛΗΣΗ: Δήλωση - σοκ Τζαμτζή για τους μισθούς των βουλευτών


Σχόλιο από ALEXANDER

Όποιος βουλευτής δεν βγαίνει με τα 5400 ευρώ να παραιτηθεί και να πάει για δουλειά με το βασικό μισθό που ψήφισε… 

Ότι με μισθό 2.000 ευρώ δεν θα κατέβαινε βουλευτής γιατί δεν είναι πλούσιος υποστήριξε ο βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας Ιορδάνης Τζαμτζής.
Υποστήριξε μάλιστα ότι υπάρχουν βουλευτές που, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, "ξεραίνουν το σκ**ατό τους για να ζήσουν", κάτι που ανέβασε τους τόνους στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

Το ρομπότ τρελάθηκε-Βαρέθηκε να κάνει δουλειές στο σπίτι και αυτοκτόνησε

Αντιμέτωποι με ένα περίεργο περιστατικό ήρθαν οι πυροσβέστες σε μία αυστριακή πόλη. Κλήθηκαν να σβήσουν μία φωτιά την οποία άναψε ένα ρομπότ για να αυτοκτονήσει!
Οπως προκύπτει, το μικρό ρομπότ που καθάριζε την κουζίνα, είχε... βαρεθεί να κάνει δουλειές. Ο 44χρονος ιδιοκτήτης ανέφερε ότι το έκλεισε πριν φύγει από το σπίτι με τη σύζυγο και το γιο του. Κατά ένα περίεργο τρόπο όμως, το ρομπότ άνοιξε ξανά, προχώρησε πάνω στον πάγκο εργασίας και σταμάτησε πάνω στην κουζίνα, που ήταν ζεστή ακόμη. Αμέσως έπιασε φωτιά και μέχρι να φτάσει στο σπίτι η πυροσβεστική, ο «βοηθός» είχε μετατραπεί σε ένα βουνό αποκαΐδια.

Απίστευτες καταστάσεις - Μετά το Νόμπελ Γεωργίας η Monsanto 'δεσμεύεται' να σώσει τις μέλισσες!

Ζούμε πραγματικά μοναδικές στιγμές! 
Μα για τόσο αφελής μας περνάνε ή για τόσο ηλίθιους;
H Μονσάντο μετά το "σώσιμό" μας με την ανάπτυξη φυτών ανθεκτικών στο αλουμίνιο (δείτε το σχετικό άρθρο ΕΔΩ), μετά το Νόμπελ Γεωργία που κέρδισε με την "αξία" της (δείτε το σχετικό άρθρο ΕΔΩ) τώρα έρχεται να "σώσει" και τις μέλισσες!!! (δείτε τι σκοτώνει τις μέλισσες ΕΔΩ)

Πόσο πιο μεγάλη μπορεί να είναι η υποκρισία τους; 
Αν μη τι άλλο πρόκειται για προσπάθειες βελτίωσης της εικόνας της μετά την παγκόσμια κατακραυγή.

ΤΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΦΕΡΕΤΡΑ ΞΕΣΚΕΠΑΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΗΔΕΙΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ(ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟ)

Vanessa Nehko 7χρονη νεκρή μαθήτρια.
Βρυξέλλες, Δ.Πορφύρης/Π.Σταφυλά
Από το pentapostagma

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η κηδεία των μικρών μαθητών του Ελληνορθόδοξου σχολείου Άγιος Ιωάννης ο Δαμασκηνός στην χριστιανική συνοικία της Κάασσα όπως επιβεβαιώνουν το AP ,το ΑRΜΕΝPRESS κ.α ειδησεογραφικά πρακτορεία. Στο σχολείο φοιτούσαν εκτός από ελληνορθόδοξος μαθητές και παιδιά άλλων χριστιανικών ομολογιών όπως αρμένιοι και καθολικοί. Τα λευκά μινιατουρίστικα φέρετρα περιφέρονταν ανοικτά στους δρόμους . Συχνές ήταν οι στάσεις της πομπής σαν το πλήθος να ήθελε να καθυστερήσει τον αποχωρισμό. Αυτά τα φέρετρα δεν θα κλείσουν ποτέ. Ξέσκεπα αυτά τα παιδικά πρόσωπα θα προκαλούν τους προδότες, θα καταδεικνύουν τους ενόχους, περιμένοντας την ύστατη δικαίωση.