Κυριακή, 5 Ιουνίου 2011

ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ!!!

http://www.news247.gr/

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ , ΕΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ , ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ!!!!

ΣΤΑ ΑΡΜΑΤΑ!!!
Έρρωσθε

ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΦΙΜΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ!!!!

ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ , ήδη πολλοί θα έχετε παρατηρήσει μεγάλο lag (καθυστέρηση) στην περιήγησή σας στον παγκόσμιο ιστό , η ακόμα όταν θέλετε να δείτε κάποιο βίντεο στο You Tube , ακόμα και η αναζήτηση ενός βίντεο στο You Tube και η προσπάθεια για ανάρτηση , σχόλια σβήνονται , κρασσάρουν συνεχώς τα plugins ......κ.λ.π, κ.΄λ.π......

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ , ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ? ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ BOGGERS......

ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΟΥΜΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ SERVERS ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (κάτι άναλογο παίχτηκε στην Αίγυπτο εαν θυμάστε!!!) , ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΝΑΣ .......ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΜΕ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΩΣΑΝ ΚΑΝΕΝΑΣ......ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΥΠΟΨΙΝ ΣΑΣ!!!!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΑΣ:
http://alexander-hellas.blogspot.com/2011/05/cyberwar.html

20 ΜΗΝΕΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ!!!!

Ακόμα ένα βίντεο της Συμφοράς του Πασόκ και του GAP!!!

20 μήνες "σας πουλάμε" τρέλα!!!!


Τα βίντεο της συμφοράς! ΜΑΣ!!!!


Τα είδαμε στο Ιστολόγιο http://chrs-aparadektos.blogspot.com/

ΠΑΣΟΚ- 20 μήνες αγώνας (Παρωδία)Y.Γ.: Παιδιά έχω κάνει δύο μικρά λαθάκια ορθογραφίας. Δεν πειράζει. Στην χειρότερη να με ταυτίσετε με τον ΓΑΠ... ωχ!!

ΑΦΙΕΡΩΜΑ: Psywar η Ψυχολογικός Πόλεμος 4ο Μέρος (ANTI Psywar...!!)

H TAINIA ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ , ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΥΠΝΟ , ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΔΟΥΝ!!!
Δείτε την μέχρι το τέλος , μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο!!!!!!
Δεν περιέχει υπότιτλους.

My name is Ελλάδα...And I remember everything
ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΛΕΥΚΕΣ ΑΝΑΡΧΟΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ!!!!

  Το είδαμε στο ΛΟΓΙΟΣ ΕΡΜΗΣ

Τ' όνομά σου είναι Τομ... και ξέρουμε ποιος είσαι...
Στην αρχή, όταν είδα το βίντεο, νόμιζα ότι έβλεπα κάποιο βίντεο κατα της νέας τάξης, που θέλει να περιγράψει πως θα είμαστε στο κοντινό μέλλον, όταν οι νεοταξίτες θα μας έχουν βυθίσει στο σκοτάδι αφού είμαστε πρόβατα...Οπως είδατε όμως, στο τέλος του βίντεο, εμφανίζεται ένα καρέ, το οποίο λέει ότι πρόκειται για διαφημιστικό σποτ της εφορίας της Πενσυλβάνια (!)

Δεν μπόρεσα να πιστέψω ότι σε ένα κράτος με (στοιχειώδη έστω) δημοκρατικά δικαιώματα θα έβγαζε στον αέρα τέτοιο πράγμα. Εψαξα όμως στο google "pensylvania tax advertisment" και βρήκα αυτά τα αποτελέσματα που επιβεβαιώνουν ότι πράγματι πρόκειται για διαφήμιση της εφορίας. Μέχρι και στο FoxNews φάνηκε περίεργο...

Τα σχόλια δικά σας.