Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

Ας θυμηθούμε τη «βρώμικη 10ετία του ’80»

Του Δημήτρη Ρίζου
Από τον Αδέσμευτο Τύπο


Η αδύναμη επικοινωνιακά Ν.Δ. δεν έδωσε και δεν δίνει την έμφαση που επιβάλλεται για το πώς και ποιοι δημιούργησαν την οικονομική κρίση και το τεράστιο χρέος στη χώρα μας...
Αντί του κυρίου άρθρου μου, σήμερα θα σας παραθέσω περικοπές από καθοριστικό άρθρο του στο «Βήμα» του βουλευτή Γιάννη Μαρίνου, πρώην στελέχους του ΔΟΛ, ο οποίος αποκαλεί «βρώμικη» τη δεκαετία του ’80 – όπου κυριαρχούσε η λαϊκίστικη ανδρεοπαπανδρεϊκή εξουσία...

Εγινε του... Αλ Τσαντίρι...



THΣ ΧΡΙΣΤΙΝΑΣ ΚΟΡΑΗ

Εγινε του... Αλ Τσαντίρι, μετά το νέο απόσπασμα από τη συνέντευξη Στρος-Καν στο «Canal+» στο οποίο υποστηρίζει ότι υπήρξε «υπόγεια προετοιμασία μηνών» με την κυβέρνηση Παπανδρέου για την ένταξη της Ελλάδας στο ΔΝΤ και το οποίο πρόβαλε στην εκπομπή του ο Λάκης Λαζόπουλος.
Ο Γιάννης Μιχελάκης χαρακτήρισε «κόλαφο» για την αξιοπιστία του Γιώργου Παπανδρέου το βίντεο. Επικριτικά εναντίον της κυβέρνησης κινήθηκαν και τα μικρότερα κόμματα. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επιβεβαίωσε τις επαφές Παπανδρέου, αλλά υποστήριξε ότι ήταν γνωστές και εξαπέλυσε επίθεση κυρίως στη Ν.Δ.

Ρέππας: «Τζιτζιφιόγκος του υπουργείου Οικονομικών διαρρέει τις ανακρίβειες»


Για «τζιτζιφιόγκο» του υπουργείου Οικονομικών που διαρρέει ανακρίβειες, έκανε λόγο ο υπουργός Μεταφορών Δημήτρης Ρέππας διαψεύδοντας παράλληλα δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία η τρόικα έβγαλε «κίτρινη κάρτα» στο υπουργείο Μεταφορών. 
Σε ερώτηση δημοσιογράφων ο κ. Ρέππας είπε πως η τρόικα θεωρεί ότι το συγκεκριμένο υπουργείο είναι εντάξει με τις υποχρεώσεις του και απέδωσε τα δημοσιεύματα σε διαρροές κάποιου «τζιτζιφιόγκου από το υπουργείο Οικονομικών».

ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΕΚΙΡΗΣ:«Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΤΗΡΕΙ ΤΟ ΛΟΓΟ ΤΗΣ»


     Ο Βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας και πρώην Υφυπουργός Μιχάλης Μπεκίρης, με αφορμή τη νέα σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα για την απελευθέρωση του θαλάσσιου μετώπου της Πάτραςπαρουσία του  Υπουργού  Θαλασσίων Υποθέσεων, Νήσων και Αλιείας κ.  Γιάννη Διαμαντίδη και στην οποία παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Πατρέων κ. Γ. Δημαράς, οι πρώην Δήμαρχοι Πάτρας κ.κ. Α. Καράβολας, Α. Φούρας και Ε. Φλωράτος καθώς και ο Πρόεδρος και ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΛΠΑ Α.Ε. κ.κ. Ζεπάτος και Πλατυκώστας, έκανε την  ακόλουθη δήλωση: