Σάββατο 8 Αυγούστου 2015

"Γιατί ο Σοβιετικός ηγέτης Νικήτα Χρουστσόφ είχε πει: «Τα Ελληνικά τελωνεία του διαστήματος» «περιπολούν» γύρω από την Γη μέχρι να έρθει η κατάλληλη ώρα; Άραγε τι εννοούσε;"

«Τα Ελληνικά τελωνεία του διαστήματος περιπολούν γύρω από την Γη μέχρι να έρθει η κατάλληλη ώρα» Άραγε τι εννοούσε; Τσαλατζερ και Κολούμπια καταστράφηκαν . Με το όνομα Απόλλων πήγαν οι Αμερικανοί στο φεγγάρι και με το όνομα κόσμος οι ρώσοι έκαναν περιστροφές στην γη.

Στην Μυθοδια Έλληνα βαλαν να τραγουδήσει (παπαθανασιου) από τις στήλες του Ολυμπίου Διός. Στείλαν το τραγουδι στον Άρη. Ποιος θα το ακούσει; Και γιατί δεν το κάνανε στην Αμερική και ξόδεψαν τόσα λεφτά;
Γιατί η ΝΑΣΑ διαβάζει αρχαία ελληνικά και γιατί στο κατεστραμμένο ufo του Ροσγουελ βρέθηκε πινακίδα με ελληνικά γράμματα; Γιατί πολλά ufo έχουν το σύμβολο του κηρύκειου και το διπλό Ε ;

Axolotls: Ένα “χαμογελαστό” ψάρι με… χέρια!

Όσο αξιολάτρευτο, γλυκό και χαμογελαστό φαίνεται αυτό το ψάρι που βλέπετε είναι ιδιαίτερα επικίνδυνο και τοξικό.

Ο Axolotls είναι ένα “σκυλί του νερού” (εξ ου και η ονομασία του από τους Αζτέκους), γνωστό στους Μεξικανούς και ως “χαμογελαστό ψάρι” ή “ψάρι που περπατάει” (Walking Fish), επειδή μοιάζει να έχει… πόδια και χέρια!

Ο τρομερός σωματοφύλακας του Μπαράκ Ομπάμα(Βίντεο)


Φωτογραφία για Ο τρομερός σωματοφύλακας του Μπαράκ Ομπάμα [video]

Ίσως είναι ο καλύτερος σωματοφύλακας όλων τον εποχών στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.

Το αετίσιο κοίταγμα μέσα στο πλήθος, και η ανησυχία του να προστατέψει τον Μπαράκ Ομπάμα είναι καταπληκτική.

Στο youtube, πολλοί λένε ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος είναι εξωγήινος.

«Kαμαρώστε το μισθό μου»: Η φωτογραφία που σαρώνει στο Facebook

Εκατοντάδες likes και κοινοποιήσεις για την εικόνα που με λεπτομέρειες αναφέρει το που πηγαίνει ένας μισθός 820 ευρώ το μήνα στην Ελλάδα. 
 
Πολλά σχόλια οργής συνοδεύουν την εικόνα που δείχνει το πόσο υψηλό είναι...

το κόστος ζωής στην Ελλάδα αλλά και το ότι οι περικοπές... οδηγούν ξεκάθαρα τους Έλληνες πλέον στην εξαθλίωση.

Το πορτοφόλι του Έλληνα έχει "αδυνατίσει" επικίνδυνα και όσο ακούει κανείς για μισθούς Βουλγαρίας,

Οταν η Μέρκελ διαβάζει ελληνική μυθολογία -Το σκίτσο των NY Times για το χρέος

Τι σχέση μπορεί να έχει η ελληνική μυθολογία με το χρέος της χώρας μας;

Στα μάτια του Πάτρικ Τσαπέιν, μεγάλη.

Ο σκιτσογράφος των New York Times φαντάστηκε την Ανγκελα Μέρκελ να... διαβάζει μυθολογία, στην τελευταία του δημιουργία.

«Και στο τέλος, η Ελλάδα θα πληρώσει τα χρέη της», λέει η Καγκελάριος.

ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ:Απόφαση - κόλαφος για όσους δεν πληρώνουν τα ενοίκια

Η οικονομική δυσχέρεια, δεν αποτελεί εύλογη αιτία μη καταβολής ενός μισθώματος, ούτε απαλλάσσει έναν ενοικιαστή από τις συνέπειες της υπερημερίας - αποφάσισε ο Άρειος Πάγος αποφαινόμενος σε μια περίπτωση αντιδικίας Δήμου της Βορείου Ελλάδος με ιδιώτη ενοικιαστή, που αφορούσε την τύχη ενός ενοικιαζομένου ακινήτου.
Το ακίνητο εκμισθωνόταν από ιδιώτη για τη χρήση του ως εστιατορίου. Ο εν λόγω ενοικιαστής, το 2008 είχε καθυστερήσει να καταβάλει στον ΟΤΑ-ιδιοκτήτη του ακινήτου, νοίκια οκτώ μηνών, δημιουργώντας συνολικά οφειλή 7500 ευρώ. Κατά το τέλος του 2008, ο Δήμος κατήγγειλε τη σύμβαση, και με αγωγή του αξίωσε να του επιστραφεί το ακίνητο.

Εκτός ελέγχου οι συγκρούσεις στην τουρκική Sirnak - Οδομαχίες του τουρκικού Στρατού με μαχητές του ΡΚΚ μέσα στη φλεγόμενη πόλη!(Βίντεο)

Eκτός ελέγχου είναι η κατάσταση στην πόλη Silopi της επαρχίας Σιρνάκ, όπου από χθες έχουν ξεκινήσεις συγκρούσεις και οδομαχίες μεταξύ Κούρδων μαχητών του ΡΚΚ και των τουρκικών δυνάμεων ασφαλείας οι οποίες δείχνουν ανήμπορες να επιβάλλουν την εξουσία της Άγκυρας.
Εντυπωσιακά βίντεο έχουν δει το φως της δημοσιότητας όπου φαίνεται μια ολόκληρη πόλη να φλέγεται.

Για δεύτερη φορά καίγεται η Πάλαιρος

Ξημερώματα Σαββάτου 8-8-2015 ξέσπασε φωτιά στην Πάλαιρο και στην περιοχή Κληματάκι.

Συγκεκριμένα στην περιοχή προς Βόνιτσα και δεξιά άνωθεν της επαρχιακής οδού Βόνιτσας Παλαίρου, πάνω από το πρατήριο υγρών καυσίμων του κ. Νικόλαου Τσακάλη.

Υπήρξαν πολλές εστίες και στην περιοχή έπνεαν δυνατοί άνεμοι. Με το πρώτο φως της ημέρας επιχείρησαν Canadair και όπως φαίνεται με τις πρώτες εκτιμήσεις η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο.

Στην περιοχή υπάρχουν και πυροσβεστικές δυνάμεις υπό τω έργω...

Θα μας τρελάνουν οι δανειστές - Θέλουν να αλλάξουν πάλι τον ΦΠΑ

Θα μας τρελάνουν οι δανειστές - Θέλουν να αλλάξουν πάλι τον ΦΠΑ
Στο στόχαστρό της έβαλε η τρόικα τις πρόσφατες αλλαγές στο ΦΠΑ απαιτώντας να γίνουν εκ νέου μετατάξεις προϊόντων στους συντελεστές αλλά και να «φορτωθούν» με 23% ΦΠΑ οι υπηρεσίες που είναι στο μηδενικό συντελεστή.