Τρίτη 20 Μαρτίου 2018

Στρατηγός Μακρυγιάννης: «Δὲν βλέπετε πού θέλουν νὰ κάμουν τὴν Ἑλλάδα παλιοψάθα;»

Ὁ Λόγος τοῦ Στρατηγοῦ Μακρυγιάννη πάντα διαχρονικός…Ἀπὸ τότε φώναζε γιὰ τὸν ἐκ Δυσμῶν κίνδυνο τῶν φραγκολατίνων!

«Μὴν ἀφήσετε, Ἅγιοί μου αὐτὰ τὰ γκιντὶ πουλημένα κριγιάτα τῆς τυραγνίας νὰ μασκαρέψουν καὶ νὰ ἀφανίσουν τοὺς Ἕλληνες».
Τότε, ἐκεῖ ποὺ καθόμουν εἰς τὸ περιβόλι μου καὶ ἔτρωγα ψωμί, πονώντας ἀπὸ τὶς πληγές, ὅπου ἔλαβα εἰς τὸν ἀγώνα καὶ περισσότερο πονώντας διὰ τὶς μέσα πληγὲς ὅπου δέχομαι διὰ τὰ σημερινὰ δεινά τῆς Πατρίδος, ἦλθαν δύο ἐπιτήδειοι, ἄνθρωποι τῶν γραμμάτων, μισομαθεῖς καὶ ἄθρησκοι, καὶ μοῦ ξηγῶνται ἔτσι: «Πουλᾶς Ἑλλάδα, Μακρυγιάννη».

Άστραψε στο Αιγαίο και οι Τούρκοι δεν το τόλμησαν …Μωρέ καλά λένε οτι και ο Άγιος φοβέρα θέλει…

Μωρέ καλά λένε οτι και ο Άγιος φοβέρα θέλει ..Οι Τούρκοι είχαν εκδηλώσει την επιθυμία για να βγάλουν στο Αιγαίο το Ερευνητικό Σκάφος «Πίρι Ρέεις»  και καλά για έρευνες ,είχαν εκδώσει μάλιστα και σχετική «NAYTEX»… Αλλά
Όταν όμως ‘άρχισε να αστράφτει στο Αιγαίο από τις Φρεγάτες του ΠΝ που βγήκαν παγανιά στο Μυρτώο λέει η Εντολή αλλά κανείς δεν τους εμποδίζει να το πάνε παραπέρα και ώς γνωστόν μετά τις Αστραπές ,αρχίζουν και οι Βροντές και οι Τούρκοι δεν το τόλμησαν !

Υπό κράτηση ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας Νικολά Σαρκοζί - ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΕΡΕΥΝΑΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ

Οπως μεταδίδουν τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης, ο Νικολά Σαρκοζί κρατείται από τις αστυνομικές αρχές της Ναντέρ σε σχέση με την έρευνα για την παράνομη χρηματοδότηση της προεκλογικής του εκστρατείας από το καθεστώς Καντάφι, το 2007.
Οι αποκαλύψεις είχαν γίνει το 2012 . Εγγραφο της λιβυκής κυβέρνησης που χρονολογείται από το 2006, φέρει την υπογραφή του πρώην επικεφαλής των μυστικών υπηρεσιών πληροφοριών της Λιβύης Μούσα Κούσα και κάνει λόγο για συμφωνία Τρίπολης  να προσφέρει στην προεκλογική εκστρατεία του Σαρκοζί το ποσό των 50 εκατ. ευρώ.

Έρχεται τρελός καιρός με χιόνια στη Μακεδονία και «καύσωνα» στην Κρήτη - Ενώ θα υπάρχει και μεταφορά σκόνης από την Αφρική

Την Πέμπτη θα χιονίσει στη βόρεια Ελλάδα ενώ στην Κρήτη τα θερμόμετρα θα δείχνουν έως 32 βαθμούς Κελσίου Σε μια ιδιόμορφη κατάσταση θα βρεθεί η Ελλάδα την Πέμπτη καθώς μέσα στην ίδια ημέρα στα βόρεια Ελλάδα θα χιονίζει ενώ στην Κρήτη θα επικρατούν συνθήκες «καύσωνα» με τα θερμόμετρα να δείχνουν έως και 32 βαθμούς Κελσίου.


Όπως εξηγεί ο μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος ενώ η «μάχη» των αερίων μαζών είναι συνηθισμένη αυτό που θα συμβεί την Πέμπτη θα είναι πολύ σπάνιο καθώς θα υπάρχει ταυτόχρονα έντονη μεταφορά κρύου από τα βόρεια και αντίστοιχα ζέστης από τα νότια.

ΣτΕ: Αντισυνταγματικές οι αλλαγές Φίλη στο μάθημα των Θρησκευτικών - Απόφαση- καταπέλτης του Ανωτάτου Δικαστηρίου

Η Ολομέλεια θεωρεί ότι «κλονίζουν τη θρησκευτική χριστιανική συνείδηση» - Αφορά την διδασκαλία του μαθήματος στο Δημοτικό και το Γυμνάσιο- Στο ΣτΕ είχαν προσφύγει γονείς και θρησκευτικοί φορείς Κλονίζει τη θρησκευτική χριστιανική συνείδηση η από 7.9.2016 απόφαση του τέως υπουργού Παιδείας Νίκου Φίλη με την  οποία επήλθε ριζική αλλαγή στο χαρακτήρα και τον τρόπο διδασκαλίας του μαθήματος των θρησκευτικών στις τάξεις Γ΄ έως ΣΤ του  Δημοτικού και του Γυμνάσιου και κατά συνέπεια είναι πολλαπλά αντισυνταγματική  και αντίθετη στην Ευρωπαϊκή Σύμβαση Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΣΔΑ), σύμφωνα με την Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας.

Δραματικές εξελίξεις: Ο Ερντογάν στέλνει πλοίο στην Κυπριακή ΑΟΖ(Βίντεο)

Ο «σουλτάνος» απειλεί ανοιχτά και τις ΗΠΑ – Τον… περιμένει στο οικόπεδο 10 το αμερικανικό αεροπλανοφόρο – Παίρνει φωτιά η ανατολική Μεσόγειος
Κορυφώνεται η αγωνία για τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες στην κυπριακή ΑΟΖ.
Κατά τη διάρκεια ομιλίας του στο παλάτι, ο Τούρκος πρόεδρος, σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ, διεμήνυσε ότι το ερευνητικό πλοίο της Άγκυρας ξεκινά την πορεία του για έρευνες στην Ανατολική Μεσόγειο.
Μάλιστα πρόσθεσε ότι η Τουρκία δεν θα επιτρέψει να «επηρεαστούν» τα δικαιώματα των τουρκοκυπρίων στην Κύπρο.