Κυριακή 24 Μαΐου 2015

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΗΛΙΑΚΗΣ: ΑΘΑΝΑΤΟΣ

iliakis
Ημέρα Τρίτη, 23 Μαΐου του 2006. Στις 12.06 το μεσημέρι, δύο μαχητικά F16C block 52+ της 115 Π.Μ. στη Σούδα, λαμβάνουν διαταγή από το Εθνικό Κέντρο Αεροπορικών Επιχειρήσεων  να απογειωθούν και να κατευθυνθούν στην περιοχή της Καρπάθου, προς αναγνώριση τουρκικού σχηματισμού αεροσκαφών.
Την ώρα κατά την οποία απογειώνονται τα δύο αεροσκάφη της ΠA, με Νο1 τον Σμηναγό Κωνσταντίνο Ηλιάκη και Νο2 τον Πρόδρομο Κολτσίκογλου, ο τουρκικός σχηματισμός βρίσκεται 40 ναυτικά μίλια βόρεια-βορειοανατολικά της Ρόδου.

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ – Επίσημα Έγγραφα επιβεβαιώνουν την ύπαρξη τους στη Γη…(Βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ…

Συγκλονιστικό: Επίσημα έγγραφα Επιβεβαιώνουν την εξωγήινη ζωή στη Γη…

  Μια πολύ ενδιαφέρουσα έκθεση που έχει αποκαλυφθεί από τον TercerMilenio, αποκαλύπτει κυβερνητικά έγγραφα που επιβεβαιώνουν την ύπαρξη των εξωγήινων. Υπάρχει, επίσης, αυτό το συγκλονιστικό ντοκουμέντο του FBI από το 1947 σχετικά με τα υπερδιάστατα όντα που ζουν στη Γη.

Ο απατημένος σύζυγος και ο βιαστής εραστής μας…

Ο απατημένος σύζυγος και ο βιαστής εραστής μας Του Δρα Γιάννου Χαραλαμπίδη
Από το hellasforce

Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΒΑΣΗ ΛΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟΘΙ ΤΗΣ ΔΙΧΟΤΟΜΗΣΗΣ 

Πώς, ποιοι και γιατί έβαλαν στο ράφι το νομικό πλαίσιο λύσης της ΕΕ και την αναγνώριση της Κυπριακής Δημοκρατίας από την Τουρκία – Καταγράφονται ή δεν καταγράφονται στο νέο τουρκικό έγγραφο οι πάγιες θέσεις της Άγκυρας;
Εκτός της θέσης της ΕΕ, κατατέθηκε και ένα ακόμη τουρκικό έγγραφο, στο οποίο η Άγκυρα καταγράφει τις θέσεις της στο Κυπριακό. Γιατί άραγε δεν δίδεται το τουρκικό έγγραφο στη δημοσιότητα;

Πώς ήταν και πώς είναι σήμερα οι μεγάλες πόλεις (Εικόνες)

Ο κόσμος εξελίσσεται και οι πόλεις δεν θα μπορούσαν να μείνουν έξω από τα τεχνολογικά άλματα της ανθρωπότητας. 

Πόλεις συνήθως πρωτεύουσες που συγκεντρώνουν την διοικητική και οικονομική ισχύ έχουν μεταβληθεί τόσο που ακόμα και ντοκουμέντα όπως παλιές φωτογραφίες τους σε κάνουν να μην πιστεύεις ότι ήταν οι ίδιες

Διάλεξη Ν.Λυγερού:"Η στρατηγική της Γενοκτονίας του Ελληνισμού"(Βίντεο)



Διάλεξη του Νίκου Λυγερού με θέμα: 
"Η στρατηγική της Γενοκτονίας του Ελληνισμού". 
Πολιτιστικός Πολυχώρος "Δημήτρης Χατζής". 
Ιωάννινα. Σάββατο 23 Μαΐου 2015

Έτοιμο το σκηνικό για Κυπριακό, περιμένουν τον Ερντογάν - Μπάσιμο Ε.Ε., άνοιγμα κεφαλαίων για Τουρκία, συνομιλίες-εξπρές και… μη αέριο

Του  Κώστα Βενιζέλου
Από το philenews

Λευκωσία: Το δυναμικό μπάσιμο της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο Κυπριακό με την ουσιαστική εμπλοκή στη διαδικασία, οι κινήσεις των Βρυξελλών προς την Άγκυρα για άνοιγμα νέων ενταξιακών κεφαλαίων, η βιασύνη τρίτων να προχωρήσει με γρήγορους ρυθμούς η διαπραγμάτευση, η μη κινητικότητα σε άλλους τομείς που προκαλούσαν «αναταράξεις» (αέριο), συνθέτουν το νέο σκηνικό.

Η προκήρυξη για τα πετρέλαια Ιονίου απάντηση στην αλβανική πρόκληση

Αδιάσειστο στοιχείο των πρόσφατων αλβανικών προκλήσεων περί αμφισβήτησης των κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας στη θαλάσσια περιοχή βόρεια του Ιονίου, αλλά και στις χερσαίες περιοχές των Ιωαννίνων, αποτελεί η προκήρυξη του διαγωνισμού παραχώρησης των 20 θαλάσσιων οικοπέδων για έρευνα και εκμετάλλευση υδρογονανθράκων σε Ιόνιο και Κρήτη. Η εν λόγω προκήρυξη δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων με αριθμό 2014/C400/03 στις 17 Νοεμβρίου 2014 και σε αυτή αποτυπώνονται οι χάρτες με τα υπό παραχώρηση οικόπεδα, προσδιορισμένα ακριβώς με τις γεωγραφικές τους συντεταγμένες κατά τα πρότυπα αντίστοιχων διαγωνισμών στην παγκόσμια πετρελαϊκή αγορά.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ;

Του Νίκου Χειλαδάκη
Από το nikosxeiladakis

Ενώ πλησιάζει η ημερομηνία της πολύ κρίσιμης εκλογικής αναμέτρησης στην Τουρκία στις 7 Ιουνίου, από «κάποιους» κύκλους επανέρχεται στην επικαιρότητα το τεράστιο θέμα του «Kimlil Meselesi», δηλαδή το Πρόβλημα της Ταυτότητας των σημερινών κατοίκων της χώρας αυτής.

Έτσι, σε μια μεγάλη ιστοσελίδα έγινε κάποια άτυπη ηλεκτρονική σφυγμομέτρηση για το ποια ταυτότητα θεωρούν ότι έχουν οι μετέχοντες στην δημοσκόπηση αυτή. Τα αποτελέσματα ήταν για άλλη μια φορά εντυπωσιακά, θα έλεγε κανείς καταλυτικά, που δείχνουν για άλλη μια φορά την μεγάλη συνειδησιακή «θολούρα» της σύγχρονης ισλαμικής Τουρκίας.

Η ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ «ΒΑΖΕΙ ΧΕΡΙ» ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΦΩΝΟΥΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ

1432066452138Του  Νίκου Χειλαδάκη
Από το nikosxeiladakis

Φαίνεται πως η τουρκόφωνη μουσουλμανική μειονότητα της Βουλγαρίας, φυσικά με την άμεση καθοδήγηση της νεοοθωμανικής Τουρκίας, το έχει «παραξηλώσει» στις διεκδικήσεις της σκοπεύοντας να καταστήσει την Βουλγαρία τουρκικό δορυφόρο με αποτέλεσμα ακόμα και η αμερικανοκρατούμενη βουλγαρική κυβέρνηση να αντιδράσει με έντονο τρόπο κατά της μειονότητας.

"Αλλού τα κακαρίσματα" αλλά ... στη Βρετανία δημοψήφισμα για παραμονή ή αποχώρηση της χώρας από την ΕΕ το 2016! ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗ "ΓΗΡΑΙΑ ΑΛΒΙΩΝΑ"

Μπορεί στην Ελλάδα να αερολογούμε όταν μιλάμε για δημοψήφισμα" προκειμένου οι πολίτες να αποφασίσουν για το μέλλον τους στην ευρωζώνη, αλλά αυτό δεν συμβαίνει στη Βρετανία: To δημοψήφισμα για την παραμονή ή όχι της Βρετανίας στην Ευρωπαϊκή Ενωση πρόκειται να προκηρυχθεί "πολύ σύντομα", όπως αναφέρουν στα ειδησεογραφικά πρακτορεία, πηγές προσκείμενες στην Ντάουνινγκ Στριτ και πιθανότατα αυτό δεν θα αφορά το έτος 2017, αλλά την ερχόμενη χρονιά!

Λαφαζάνης -Αριστερή πλατφόρμα: Να μην πληρώσουμε, κι ας βγούμε απο το ευρώ

-Λαφαζάνης: Να πάμε σε ρήξη ακομη και αν αυτό οδηγήσει σε έξοδο απο την ευρωζώνη - Με "μανιφέστο" που κατατέθηκε σήμερα στην ΚΕ ζητείται να δωθεί σκληρή απάντηση στους δανειστές -Ερωτηματικό τώρα η σταση του Τσίπρα - Είχαν προηγηθεί το sos πρωθυπουργού στον Λιού και οι δηλώσεις Βούτση
Η κυβέρνηση να δώσει σκληρή απάντηση στους δανειστές ζητά η αριστερή πλατφόρμα του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία αναμένεται να καταθέσει τροπολογία προσθήκη στην αποψινή ψηφοφορία που θα διεξαχθεί στην κεντρική επιτροπή του κόμματος και θα αφορά την στρατηγική στις διαπραγματεύσεις.

Πάτρα: Σκότωσε την 49χρονη γυναίκα του και προσπάθησε να αυτοκτονήσει- Το ζευγάρι έχει ένα παιδί - Η άτυχη γυναίκα άλλα δύο παιδιά

Τραγωδία χθες το βράδυ στην οδό Μειλίχιου. 44χρονος σκότωσε την 43χρονη γυναίκα του και μετά αποπειράθηκε να βάλει τέλος στην ζωή του!
Ο  άνδρας φέρεται να σκότωσε τη γυναίκα του στο μπάνιο πνίγοντάς τη, στη συνέχεια την μετέφερε στο κρεβάτι  και αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει κόβοντας τις φλέβες του με ξυραφάκια. 
Το έγκλημα συνέβη σε διαμέρισμα του 4ου ορόφου στην οδό Μειλίχου.  Την αστυνομία ειδοποίησαν περίοικοι που κατάλαβαν ότι κάτι συμβαίνει στο σπίτι του ζευγαριού. Όταν έφτασε η ΕΛ.ΑΣ χρειάστηκε να ανοίξει την πόρτα του σπιτιού με τη συνδρομή της πυροσβεστικής.