Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015

ΑΣΥΛΛΗΠΤΟ! ΟΚΤΩ δισεκατομμύρια ευρώ με αναγωγή στα σημερινά δεδομένα το κόστος κατασκευής του μνημείου της Αμφίπολης...

Όπως επισήμανε στις ανακοινώσεις της η υπεύθυνη της ανασκαφής αρχαιολόγος κ. Περιστέρη, το κόστος κατασκευής του μνημείου της Αμφίπολης ανερχόταν σύμφωνα με τα τότε δεδομένα στο ιλιγγιώδες ποσό των 10000 ταλάντων

Με τους παρακάτω υπολογισμούς θα επιχειρήσουμε να κάνουμε μια αναγωγή του ποσού αυτού στα σημερινά δεδομένα:

Ρωσικές και Τουρκικές παραβιάσεις...

ΠΗΓΗ tsiolakis

Δεν μας ψεκάζουν μόνο για το προφανές…!

Είναι γεγονός ότι τα ψεκάσματα τον τελευταίο καιρό έχουν αυξηθεί δραματικά, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Προφανώς μας ψεκάζουν λόγο του φθινοπώρου για να σπείρουν τις νέες εξελιγμένες ιώσεις του χειμώνα. Ιοί που έχουν βγει από εργαστήρια νανο-τεχνολογίας και ρομποτικής, που ¨εμβριώνουν¨ και εκκολάπτονται στο ανθρώπινο σώμα. Καλά ως εδώ, τα ξέρουμε αυτά εδώ και πολλά χρόνια. Δεν πιστεύω ότι είναι μόνο αυτά.

Η Νέα Τάξη Πραγμάτων (Ν.Τ.Π.) ξέρω πως λειτουργεί, δίνει πάντα ένα μέρος του σχεδίου της στην δημοσιότητα, για να κρύψει το μεγαλύτερο σχέδιο της μακριά από τους συνωμοσιολόγους και ερευνητές.

Δύο αστεροειδείς θα πλησιάσουν αύριο τον πλανήτη μας σε μικρή απόσταση (Βίντεο)

Δύο κοντινούς επισκέπτες αναμένει για αύριο τόσο η αμερικανική υπηρεσία Διαστήματος NASA όσο και η αντίστοιχη ευρωπαϊκή ESA. Πρόκειται για δύο αστεροειδείς οι οποίοι θα πλησιάσουν τον πλανήτη μας σε μικρή έως ελάχιστη απόσταση, για τα αστρονομικά δεδομένα.

Ο πρώτος 2015 HR 182 ανακαλύφθηκε στις 18 Απριλίου και αναμένεται να πραγματοποιήσει την πιο κοντινή προσέγγιση στις 17:33 τοπική ώρα αύριο σε απόσταση 18 περίπου φορές την απόσταση Γης και Σελήνης (18,5248 LD). Ο αστεροειδής έχει εκτιμώμενο μέγεθος 280 μέτρων και ταχύτητα 20.000 χλμ. το δευτ. περίπου

Όλα τα μέτρα του πολυνομoσχεδίου που θα "βουλιάξουν" την ελληνική κοινωνία - Η ΕΦΟΡΙΑ ΑΠΟΚΤΑ ΥΠΕΡΕΞΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΘΑ ΚΡΑΤΟΥΝ ΤΗΝ...ΑΝΑΠΝΟΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ

Μια ολοκληρωτική καταστροφή θα φέρουν τα προαπαιτούμενα που επιζητά να περάσει σήμερα η κυβέρνηση από την Βουλή, καθώς από τα μέτρα - σοκ του πολυνομοσχεδίου δεν ξεφεύγει κανείς, και ειδικότερα οι φτωχοί και τα μεσαία στρώματα θα απιτηθεί να κάνουν πολύ μεγάλες προσπάθειες για να επιβιώσουν πλέον βιολογικά στα χρόνια που έρχονται.
Το πολυνομοσχέδιο περιλαμβάνει διατάξεις και βαριά φορολόγηση που μπορεί να συγκριθεί μόνο με καιρούς Τουρκοκρατίας. Αυτό που ανησυχεί είναι ότι η Εφορία αποκτά εξουσίες "Δικαστή Ντρεντ" αντίθετα ο πολίτης δεν θα μπορεί να προστατευθεί από πουθενά.

Αποκαλύφθηκε το μυστικό της μεγάλης πυραμίδας του Χέοπα! (Βίντεο)


Τα καλά κρυμμένα μυστικά της Πυραμίδας του Χέοπα έρχονται στο φως. Η πυραμίδα δεν ήταν τάφος. Τι υπήρχε στην κορυφή της; Σε τί χρησίμευε; Τι ακριβώς ήταν η πυραμίδα; Οι αποκαλύψεις θα σας εκπλήξουν!

Σύμφωνα με μια μελέτη από αρχιτέκτονα Miguel Perez Sanchez μια σειρά μετρήσεων στην Μεγάλη Πυραμίδα μας δίνει τους αριθμούς π και e. Επίσης υπάρχουν πολλές αναφορές και συνεχείς σχέσεις με το αστέρι Σείριο.

 Όλα αυτά δίνουν μια νέα προοπτική σε ένα, τουλάχιστον, από τα πολλά μυστικά που μένουν, ίσως, να αποκαλυφθουν.

Ρώσοι αμφισβητούν και ψάχνουν αποδείξεις για το εάν πάτησαν οι Αμερικάνοι στο φεγγάρι (Βίντεο)

Ρώσοι μηχανικοί, κουράστηκαν να συζητούν για το εάν πάτησαν οι Αμερικανοί το φεγγάρι και αποφάσισαν να το ψάξουν και να δώσουν ακλόνητα επιχειρήματα.

Αποφάσισαν να στείλουν ένα δορυφόρο στο σημείο που προσεδαφίστηκε το Apollo 11 για να διερευνήσει εάν υπάρχουν ίχνη από την ιστορική πτήση.

Ένας από τους εμπνευστές της προσπάθειας, μίλησε στο RT και είπε ότι είναι ακόμη έντομνη η συζήτηση για το εάν οι Αμερικανοί όντως προσεδαφίστηκαν στο φεγγάρι. Υπάρχει μεγάλη διαμάχη, είπε ο Ρώσος μηχανικός και πρότεινε να «πάνε» εκεί να ρίξουν μια ματιά. Δεν μπορούμε να διαφωνούμε για πάντα. Εάν οι Αμερικανοί πήγαν στο φεγγάρι τα αποτυπώματά τους θα είναι ακόμη εκεί.

Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΥ! Καταργούνται μετά από 118 χρόνια ζωής στην Ελλάδα – Διαβάστε την άγνωστη ιστορία τους

Η Ελληνική πρωτοτυπία πλέον καταργήθηκε με το Πολυνομοσχέδιο. Τέλος λοιπόν και ο θεσμός των περίπτερων στην Ελλάδα. Κάθε περιπτερούχος που βγαίνει στην σύνταξη θα κλείνει και την επιχείρηση.

Σε ανεργία υποχρεώνει η κυβέρνηση δώδεκα χιλιάδες περιπτερούχους μαζί με τις οικογένειές τους, αφού με την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου, τα περίπτερα καταργούνται.

Έτσι θα περιοριστεί η χρήση μετρητών στην αγορά - Τι αλλάζει

Σε εφαρμογή θέτει το υπουργείο Οικονομικών τα σχέδιά του για περιορισμό της χρήσης μετρητών στην αγορά, ως μέσο για την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής.

Ήδη με απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών, Τρύφωνα Αλεξιάδη συστήνεται στο υπουργείο Οικονομικών σχετική ομάδα εργασίας.

Η ομάδα εργασίας θα διερευνήσει τα εξής: