Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015

ΟΙ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΔΩΡΙΕΑ ΤΟΥ ΛΑΚΕΔΑΙΜΟΝΙΟΥ: ΕΝΑ ΑΓΝΩΣΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΠΟΙΚΙΣΜΟΥ


Περί το τέλος του 6ου αιώνα π.Χ. ο Αγιάδης Αναξανδρίδας, ένας από τους δύο Σπαρτιάτες βασιλείς, δυσκολευόταν να αποκτήσει τέκνα από την πρώτη σύζυγο του.

Οι Σπαρτιάτες έφοροι του επέβαλλαν να λάβει και δεύτερη σύζυγο προκειμένου να αποκτήσει διάδοχο.

Από τη δεύτερη γυναίκα του ο Αναξανδρίδας απέκτησε τον Κλεομένη, ο οποίος έμελε να εξελιχθεί σε έναν από τους ικανότερους Σπαρτιάτες βασιλείς.

Κατεβάστε λίστα εικονικών περιηγήσεων σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό.


0213520001396711094
Εικονικές περιηγήσεις εντός και εκτός Ελλάδας

«Προτιμώ να πάω φυλακή παρά να δουλέψω για φασίστες»: Η σκληροτράχηλη εισαγγελέας της Κριμαίας δεν τα παρατάει εύκολα(ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Η Ναταλία Ποκλόνσκαγια, εισαγγελέας της Κριμαίας, είχε γίνει γνωστή παγκοσμίως πριν μήνες, όταν προκάλεσε αίσθηση στα διεθνή ΜΜΕ σε μεγάλο βαθμό εξαιτίας του – ομολογουμένως εντυπωσιακού- παρουσιαστικού της.
Σήμερα, λίγο πριν το κλείσιμο του ενός έτους στη θέση, η 33χρονη Ποκλόνσκαγια προβαίνει σε ανασκόπηση της θητείας της στην περιοχή. Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του Russia Today, η εισαγγελέας, σε συνέντευξή της στο TASS, δηλώνει ότι «πράκτορες από το γραφείο του Ουκρανού Γενικού Εισαγγελέα με πήραν τηλέφωνο και με απείλησαν, είπαν ότι θα με έβαζαν φυλακή, θα με σκότωναν, θα με έκαναν κομμάτια».

Ιστορική στιγμή για την Ελλάδα - Ο πρώτος ελληνικός δορυφόρος Λ-Sat σε τροχιά γύρω από τη Γη

Μια μεγάλη στιγμή για όλη την Ελλάδα και τη Μεσσηνία με το Λ-Sat τον πρώτο ελληνικό δορυφόρο να βρίσκεται σε τροχιά γύρω από τη Γη. 
 
Η εκτόξευσή του από το Διεθνή Διαστημικό Σταθμό έγινε χθες το πρωί και ήδη τα πρώτα σήματά του στέλνονται στη μεγάλη χρησιμότητά του, στην επιστήμη, καθώς για την κατασκευή του χρησιμοποιήθηκε το υλικό γραφένιο καθώς και στη ναυσιπλοΐα. 
 
Υπεύθυνος για το σημαντικό αυτό εγχείρημα ο κορυφαίος Μεσσήνιος Δρ. Περικλής Παπαδόπουλος και η ομάδα του, νεαρά παιδιά από διάφορα Πανεπιστήμια.

Η Α.Μέρκελ αρνείται να παραστεί στους εορτασμούς της Ημέρας της Νίκης κατά του Ναζισμού δίνοντας συνέχεια στην πολιτική των "Ράιχ"

Α.ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ Β.ΠΟΥΤΙΝ ΘΑ ΤΗ ΣΤΡΙΜΩΧΝΑΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ

Η Α.Μέρκελ αρνείται να παραστεί στην γιορτή της Νίκης κατά των γερμανικών ναζιστικών στρατευμάτων αναγνωρίζοντας έτσι την συνέχεια της πολιτικής των "Ράιχ" αλλά και τη δημιουργία του δικού της 4ου "Ράιχ".

Βασικός λόγος για την άρνησή της θεωρείται και το γεγονός ότι θα παραστούν οι Α.Τσίπρας και Π.Καμμένος που και οι δύο της έχουν δημιουργήσει πολλά προβλήματα και προβλέπεται ότι εκείνη την ημέρα, σε συνεργασία με το Ρώσο πρόεδρο, Β.Πούτιν, θα τη "στριμώξουν" για τις αποζημιώσεις που οφείλει το Βερολίνο για τα εγκλήματα που διέπραξαν οι Γερμανοί Ναζί σε Ελλάδα και Σοβιετική Ένωση και οι Γερμανοί σαν καλοί...μπαταχτσήδες ποτέ δεν πλήρωσαν ούτε..μάρκο.

Π.Καμμένος: "Καμία περίπτωση χρεοκοπίας - Χρηματοδότηση από BRICS εάν Βρυξέλλες και Βερολίνο διαρρήξουν τις σχέσεις τους μαζί μας" - "ΜΕ ΤΗ ΡΩΣΙΑ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΝΕΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ"

Σχόλιο από ALEXANDER
Ακούστε την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου με την συνέντευξη του Πάνου Καμμένου ΕΔΩ
και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα
 
Στον μεγαλύτερο οικονομικο συνασπισμό του πλανήτη, αυτό των BRICS θα αποτανθεί η Ελλάδα για νέα χρηματοδοτηση εάν η ευρωζώνη διαρρήξει τις σχέσεις της με την χώρα μας. Φυσικά η Ελλάδα θα εξοφλήσει όλα τα δάνειά της και θα παραμείνει στην Ευρωπαϊκή Ενωση, αλλά και στην ευρωζώνη, αλλά με αλλους όρους.

Στο νόμισμα των 100 Δραχμών οι Έλληνες μυημένοι μας έδωσαν ένα μήνυμα γραμμένο σε "ιερογλυφικά".


Στο νόμισμα αυτό, οι Έλληνες μυημένοι μας έδωσαν ένα μήνυμα γραμμένο σε "ιερογλυφικά". Στη μια πλευρά του νομίσματος εμφανίζεται ο Αλέξανδρος με μια κορδέλα στα μαλλιά, σύμβολο του μυημένου στα Ελληνικά Μυστήρια και με τα κέρατα του Άμμωνος Διός που σημαίνουν την ισόρροπη ανάπτυξη των δύο λοβών του εγκεφάλου, πράγμα που συμβαίνει μόνον σε λίγους μυημένους και σε ακόμη λιγότερους προικι­σμένους από τη φύση, γι' αυτό και μετωπικές οργανώσεις των εχθρών του Ελληνισμού με καλυμμένα ερωτηματολόγια ή και ανοιχτά ακόμη, διαδίδουν πως κάνουν ελέγχους δεξιού και αριστερού ημισφαιρίου, για να εντοπίσουν τους προικισμένους Έλληνες και να τους εξοντώσουν.

Δανειστές: Να μην πληρώνονται μισθοί για 1-2 μήνες - Αθήνα: Ντροπή να το συζητάτε

Συνεργάτες του υπουργού Οικονομικών επιβεβαιώνουν την αποκάλυψη της Έλενας Παναρίτη
Είναι ντροπή και να το συζητάτε, να μην ξανακούσω τέτοιες απόψεις, απάντησε σύμφωνα με πληροφορίες από το υπουργείο Οικονομικών, ο Γιάνης Βαρουφάκης, όταν οι δανειστές πρότειναν να μην πληρωθούν μισθοί για 1-2 μήνες προκειμένου να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα της ρευστότητας.

Κύκλοι του υπουργείου Οικονομικών επιβεβαίωναν πως η σχετική αναφορά από τους πιστωτές -την οποία αποκάλυψε η συνεργάτιδα του Γιάνη Βαρουφάκη Έλενα Παναρίτη- έγινε στο περιθώριο των συναντήσεων στις Βρυξέλλες, πριν συνεδριάσει την Τρίτη το Brussels Group.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΟΜΑΔΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΤΣΙΠΡΑΣ – ΓΙΟΥΝΚΕΡ

Δημιουργία ομάδας για την προώθηση της ανάπτυξης συμφώνησαν Τσίπρας – Γιούνκερ
Σύμφωνα με πληροφορίες, ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε και στο θέμα της ανεργίας των νέων.
«Συμφωνήθηκε ότι, παράλληλα με τις διαπραγματεύσεις, πρέπει να διερευνηθούν οι δυνατότητες της καλύτερης δυνατής αξιοποίησης κονδυλίων που είναι ήδη διαθέσιμα, ώστε να τονωθεί η ανάπτυξη και να αναληφθούν άμεσα πρωτοβουλίες για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης και την καταπολέμηση της ανεργίας, ιδίως των νέων», αποκάλυψαν οι ίδιες πηγές.